Oki.mogłam bym już dziś wysłać..a tu cisza..
262 2015-11-16 15:54:19 Ostatnio edytowany przez Ania9O (2015-11-16 16:24:01)
Mam do oddania dużo fajnych damskich ciuchów w rozmiarze od 36 do 40. Niedługo czeka mnie przeprowadzka i chętnie się ich pozbędę. Może ktoś będzie chętny?
Chciałabym oddać je komuś na prawdę potrzebującemu.
Jeśli ktoś by był chętny mogę wysłać, jednak koszty wysyłki trzeba będzie samemu pokryć ![]()
szkoda ja mam rozmiar 42
Niestety w tym rozmiarze chyba nic nie znajdę.
Nie było mnie owszem. Miałam problem z synkiem. Jestem wykończona.
Dosiu głowa do gory jutro słonk zaswieci i bedzie dobrze . Badz dobrej mysli
Witam kochane pieknie jest pomagac innym sama oddaje ciuszki po moich dzieciach a mam ich trojke i teraz jestem w 4 w ciazy i prawdopodobnie bedzie to synek wiec skromnie dolanczam sie do prosb zbieram wyprawke dla maluszka ...i jezeli ktos chcialby mi pomoc to bede wdzieczna bardzo i w zamian moge w marcu wyslac potrzebujacej mamie ciuszki dla corki od pol roku w zwyz....pozdrawiam
Iskra miałabym cos dla noworotka bo kolezanka mi podzuciła .
wiesz ciuszki nie sa z gornej połki bo to juz tez kolejny bobas w tym sie chował
dziekuje Elu z checia przyjme ![]()
to skontaktuj sie ze mna na meila ISKRA
wyslalalam juz
ok odpisałam
Nutka, przepraszam że pytam ale, czy ta paczka dla dosi wyszła od Ciebie ? Nie wiem, czy angażować znajomych w zbiórkę...
Nutka, przepraszam że pytam ale, czy ta paczka dla dosi wyszła od Ciebie ? Nie wiem, czy angażować znajomych w zbiórkę...
Miała wysłać nawet jest gotowa,ale się nie odezwała do mnie...
Aha... dziękuję za info. Jak dla mnie nader cenne... ![]()
wyslalalam juz
odezwij sie
277 2015-11-20 12:27:37 Ostatnio edytowany przez dosia25 (2015-11-20 12:29:34)
Nutka 23. pisałam do cb juz dawno na emaila.nie doczekałam sie od cb odpowiedzi
Dosiu napisz do Velver bo moze nie idzie wyslac meila nieraz tak jest
Nutka 23. pisałam do cb juz dawno na emaila.nie doczekałam sie od cb odpowiedzi
Ja nic nie dostałam...
Czesc kobietki....jestem jestem Elu codziennie tu zagladam ![]()
Bo ja tez niezawsze moge meila wysłam i tak sie zdaza ze cos niedziała
iskra27 napisał/a:wyslalalam juz
odezwij sie
juz odpisalam na meila ![]()
iskra w jaki wieki masz dzieciaki?
moze jest problem z mailami wysylanymi przez forum? Ktos mi napisal, ze tez mial taki problem. Udostepnilam maila w zakladce i wysylane bezposrednio, dochodza.
iskra w jaki wieki masz dzieciaki?
Hej Nutka mam narazie 3 dzieci Mateusz 10 lat Tomek ma 5 Dorotka 3 no i w marcu maluszek przyjdzie na swiat wiec powoli zbieram ciuszki ![]()
Nutka 23 napisał/a:iskra w jaki wieki masz dzieciaki?
Hej Nutka mam narazie 3 dzieci Mateusz 10 lat Tomek ma 5 Dorotka 3 no i w marcu maluszek przyjdzie na swiat wiec powoli zbieram ciuszki
ja niestety nie ma nic na noworodka..jedynie wózek za darmo bym odawała..tylko z skąd jesteś..
iskra27 napisał/a:Nutka 23 napisał/a:iskra w jaki wieki masz dzieciaki?
Hej Nutka mam narazie 3 dzieci Mateusz 10 lat Tomek ma 5 Dorotka 3 no i w marcu maluszek przyjdzie na swiat wiec powoli zbieram ciuszki
ja niestety nie ma nic na noworodka..jedynie wózek za darmo bym odawała..tylko z skąd jesteś..
Nutka akurat wozek to juz mam ale dziekuje ![]()
Witam. Tym razem i ja prosze o pomoc w postaci żywności dla dzieci na święta. Mam wspaniała czwóreczke dzieci ,staram sie aby miały wszystko choć jest ciężko nie ukrywam. Zostaliśmy zgłoszeni do do szlachetnej paczki , jednak nie zostaliśmy zaakceptowani niemam pojęcia czemu pragnełam dla dzieci paczke ze słodyczmi zywność i chemie pech chciał i została nadzieja ze święta jakoś przetfamy bez ich pomocy. Oczywiście nie ukrywam że dostaniemy żywnosc 3 grudnia z mops ,ciesze sie z tego jednak z kaszy płatek i makaronu świat nie zrobimy . Jeżeli chciał by mi ktoś pomóc w postaci żywności ,bede wdzięczna .