Cześć
Porannie z kawą .. wracamy do roku szkolno/przedszkolnego , moja Nadia dziś pierwszy dzień w nowym przedszkolu chyba dobrze będzie bo jak ją zostawiałam w sali to z uśmiechem poszła się przywitać do dzieci , przywitała się z nowymi paniami .... popołudniu dowiem się więcej ;p
A Ja się muszę przestawić na wczesne wstawanie hahahahaha 
GORKA ;*
:):)::):):):):)) nowa dzidzia 
Kasia cześć 
Gratulacje że zostaniesz ciocią
wiadomo że wolałabyś czekać na swoje maleństwo , ale to też szczęście a na swoje się doczekasz nic na siłę 
Dantek Apropo tego spania powiem Ci że to się wacha między 20 - 21 ( choć w wakacje jak były wypady , czy późno do domu wracaliśmy chodziła nawet o 22 ) i to nie jest tak że ona pada , zmęczona czy coś tylko Ja ją po prostu nakarmie , kąpie i nyny i nie ma że nie tylko podusia misiu i spać .... jak była młodsza np 2-3 latka chodziła mi baaardzo późno spać ale spała popołudni i dlatego ;/ w momencie jak przestała spać po południu kładłam ją około 20 do łózka i się przestawiła , podszas roku szkolnego gdzie trzeba rano wstawać sama już o 19 chodzi marudna więc wtedy kolacja kąpanie chwilke tulać się i spać
Różnica między dziećmi 2-3 lata jest najlepsza ten początek ciężki ale potem jak podrosną to juz lajt ;p Ja jak z moim gadałam to stwierdziliśmy że albo mała będzie jedynaczką albo od razu za dwoje dzieci się bierzemy żeby taka duża różnica nie była ;p hahaha
Jejka współczuje , zdrówka dla małej !!
Elfie Ja już Ci pisałam nie raz , Lena ma swoje tempo WE WSZYSTKIM nie ma co porównywać do siebie dzieci bo każde jest inne a matki jobla dostają bo przewrażliwione latają .. Pamiętasz kiedy Nadia ciepła pampersami ? Grubo ponad 3 latka bo siusiu chciała na ubikacje , nie żadne nakładki nocniki ino ubikacja , ale do kupki ? Oooohohoooo zapomnij kobito rok później dopiero ( To dopiero było uciążliwe i za cholere nie mogłam jej przekonać ) a potem sama z siebie zrobiła i papa pampersy , na noc mleko też do 4 roku , cały dzień wpierdzielała jak dorosły apetyt miała , ale na noc flacha musiała być , z tymże ja jej smoczków nie wymieniałam więc jak je poprzegryzała powiedziałam że nie kupie bo nie mam pieniążków ( co rozumiała przecież ) i magicznie jak wyciepłam butelke z tym poprzegryzanym smoczkiem nagle zasypiała bez mleka , ale ryk wcześniej bo ona musi i h.... ;/
Także moja droga zrób sobie tę przyjemność i nie wmawiaj sobie że coś nie tak , bo Lenka to duża dziewczynka ma swój rytm i sama odrzuci pampersa butelke z mlekiem , odpuść bo jak będzie widziała że naciskasz to się będzie zapierała - wiem bo jak Ja wymusząłam troche na Nadi pampersy i mleko to ona jeszcze bardziej się blokowała a jak odpuściłam i to olałam to ona się uspokoiła i sama zrezygnowała ... a mojej Nadii wyjątkowo długo to szło mimo że mase rzeczy robiła jak starsze dzieci rozumiała wszystko pisała rysowała , i wogule taka rozumna , to dwie rzeczy nie i kropka ..;*
i powodzenia w plonach rocznicowych 
Cassio Ja też się ciesze że Wam się układa
naprawde , podziwiem bo tak naprawdę jesteś sama z dziećmi i wszystko sobie tak ogarniasz a łatwo nie jest przedszkole rechabilitacje dom i sto tysięcy innych spraw ...silna kobieta
:*
Temat epilepsji zostawiam sobie tylko do czytania bo nie mam nie wypowiem się - ale reakcja na światło u mnie jest taka sama , i zawroty w głowie i wg od razu migrena .... także coś wspólnego znalazłam ;p
Niki no dostała taką fuche , mój jest lakiernikiem ale u innego gościa dostał do zrobienia tira długi wysoki miał zdrapać lakier położyć jakiś podkład i pomalować go na nowo a że z tym jest dużo roboty ( choć mówił że tiry się robi łatwiej niż osobówki ) to facet mu skasował tysiaka ,a to też takie zlecenie ekstra bo w niedziele o 3 w nocy ten tir wyjeżdżał już w trase ;p więc musiał być zrobiony tip top
Bimbulko wiesz zaczekaj z wiadomością o ciąży jak już będzie serduszko i wg wszystko pewne , wiesz różnie to się zdarza tfu tfu odpukać , mówie z własnego doświadczenia ;/ bóle miesiączkopodobne są normalne na początku i wg I trymestr .. ale plamień żadnych nie masz co ?
Piokowa nadrabiaj nadrabiaj
spokojnie nie ten cykl to następne , uda się w najmniej spodziewanym momencie nie ma co się spinać 
Ja bym nie wytrzymała z tą niewiedzą czy chłopiec czy dziewczynka GORKA ;p ale powiem Wam że przy ciąży z Nadia w około 4-5 mc wiedziałam że to dziewczynka jeszcze przed usg potwierdzającym , czułam i już ;p
Powodzenia w żłobku !!!!! Mama bądź dzielna , bo Twoja córka na pewno jest
;***
Pozdrawiam reszte dziewczyn
:*