Spotkanie w większym gronie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Spotkanie w większym gronie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Spotkanie w większym gronie

Piszę tu bo nie całkiem wiem jak postąpić. Był kiedyś czas że zrobiłam sobie dużą nadzieję względem faceta - on wiedział o tym. Ale nic z tego nie wyszło. Potem parę razy widywaliśmy się jeszcze ale po pewnym czasie ucichło.
Mamy kilkoro wspólnych znajomych, z którymi jak się spotykaliśmy to zawsze osobno ( ci znajomi nie wiedzą nic odnośnie wcześniejszych wydarzeń ) więc na lajcie padła propozycja wspólnego spotkania. I w zasadzie wszystko super tyle że nie wiem jak się powinnam zachować.Czy całkiem ignorować tego jednego kolegę czy nie ?
Mi już nie zależy tak jak kiedyś ale jednocześnie może to głupie i dziecinne chciałąbym by wiedział że to on stracił.

Co mi poradzicie ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-07-13 21:41:36)

Odp: Spotkanie w większym gronie

Co to znaczy "calkiem ignorować"? Spędzisz czas w gronie znajomych i będziesz udawać, ze jedna osoba nie istnieje? Nie sadzisz, ze to:
a) dziecinne
b) rzucajace sie w oczy - jak wytlumaczysz innym dlaczego ignorujesz jednego z facetow? Bo sie fochasz na niego, ze cie kiedys nie chcial? big_smile

Iceni napisał/a:

Co to znaczy "calkiem ignorować"? Spędzisz czas w gronie znajomych i będziesz udawać, ze jedna osoba nie istnieje? Nie sadzisz, ze to:
a) dziecinne
b) rzucajace sie w oczy - jak wytlumaczysz innym dlaczego ignorujesz jednego z facetow? Bo sie fochasz na niego, ze cie kiedys nie chcial? big_smile

Może źle to nazwałam.
W każdym razie co byście zaproponowali ? Nie wiem zwyczajnie nigdy w takiej sytuacji nie byłam

4

A nie prosciej po prostu traktowac go jak normalnego znajomego bez zadnej spiny i kalkulowania?

Po prostu badz mila i uprzejma.

Iceni napisał/a:

A nie prosciej po prostu traktowac go jak normalnego znajomego bez zadnej spiny i kalkulowania?

Po prostu badz mila i uprzejma.

Że niby lepiej odpuścić lepiej serio ?

6

Ale co odpuscic? On ci jakas krzywde zrobil? oszukal, czy co?

Iceni napisał/a:

Ale co odpuscic? On ci jakas krzywde zrobil? oszukal, czy co?

Czy wystarczającym powodem będzie fakt że nie był wobec mnie fair

8

Nie był fair to bardzo pokazna kategoria, więc trudno określić.

9 Ostatnio edytowany przez Realista (2017-07-14 05:20:01)

Jeśli miałby zobaczyć co stracił zamień się nagle w super modelkę najlepiej te z Victoria Secret wink A tak serio to jest dziecinne pokazywanie itd.

W jaki sposób nie był fair? Że Cię nie chciał?

10

Chcesz żeby zobaczył co stracił? Dorosnij. Umaluj  się, ładnie się ubierz i dobrze się baw ZE WSZYSTKIMI.

Chyba niestety muszę przyznać rację.... po co mam cokolwiek pokazywać czy udowadniać. Skoro piszecie w niemal ten sam sposób to chyba naprawdę coś w tym jest.
Dzięki !

Idź, traktuj go tak jak pozostałych i baw się dobrze.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Spotkanie w większym gronie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024