Witam się
Po weekendzie mam małą kontuzje ale po kolei ;p
Mieliśmy na jakąś imprezę jechać ale żeśmy stwierdzili że zrobimy wyjazd sobie sami we dwoje w ramach odprawienia urodzinek mojego i takiej naszej paro-miesięcznicy
a więc w sobote byliśmy w Wiśle na dniach country i zlotu champerów ( czy jak się to pisze ) i inne motory , potańczyliśmy razem z tymi motocyklistami , byliśmy też na wyciągach , połaziliśmy po górach cuuudnie było .! A w niedziele zaliczyliśmy Bukowine tatrzańską i Morskie Oko Piechty w obie strone ( a w jedną jest 9 km ;p ) także aktywnie pozytywnie zmęczeni zdjęcia mamy , a Ja zachwycona jestem górami w nocy jak gwiazdy świeciły cima jak w dupie a my złazimy z Oka nazot do wyjścia ( o 20 wyszliśmy o 22 byliśmy koło auta ) i księżyc odbijający się od gór no pięknie
i takie małe miłości na łonie natury też fajna sprawa
hihihii
A kontuzja to jak skrótami szliśmy obślizłam się na kamieniu i coś mi w nodze strzeliło źle stanęłam i mnie boli od tyłka aż do stopy , kuśtykam ale już przechodzi mój mi robi masaże smaruje też nogę maścią także spoko zagoi się 
Nie no , powiem Wam że pozytywnie naładowani oboje jesteśmy
a i @ dostałam w poniedziałek ;p Teraz dopiero do neta siadam i pisze do Was 
Bimbulka Dużo racji w tym co piszesz , nigdy nie ma idealnego czasu na dziecko albo za wcześnie albo za późno albo za mało kasy albo zdrowie albo coś i coś , a jak się ciąża pojawia to się układa , wiadomo są też takie sytuacje że partnerzy odchodzą albo tzw wpadki ale uważam że kobiety twarde są i niezależnie od sytuacji damy rade o ile nie siedzimy i nie płaczemy nad sobą , trzeba działać i wierzyć . Także tego życzę Tobie i innym 
No co Ty powtarzasz test bo masz przeczucie ?? O jeju no to kciuki !!!!
Dantek jak tam ciążowo
??
GORKA ;*
Niki Nic nie wyszło , to wszystko co mnie dopada czyli osłabienia migreny itp to efekt silnej anemii oraz niedoczynności tarczycy i jej prawie braku pracy . Ale wszystko do przeżycia jeśli jest się pod okiem lekarzy
Co do Twojego pytania o wiek na ciąże ... akurat Ja smarkata byłam bo 18 lat , ale bioorąc pod uwagę moją sytuacje mogłam legalnie usunąć tu w Polsce i mieć święty spokój , nie bawić się w dziecko samotne wychowywanie i inne problemy za tym idące ( bo to nie tylko słodkie uśmiechy i noszenie na rączkach , tylko ciężka całodobowa praca ) mogłam skończyć szkołe iść do nwej bawić się , a mimo wszystko podjełam świadomą decyzje i nie żałuje absolutnie , ale gdybym nie zaszła wtedy w ciąże myśle żę tak świadimie planowanie chciałabym dziecko mając minimum 23 lata .. ponieważ to ten czas kiedy już się poszaleje skończy ważniejsze szkoły i jest się bardziej myślącą , nie każda oczywiście mówie teraz tak o sobie ..że te 23 uważam za takie minimum na świadome zajście i podjęcie odpowiedzialnej decyzji , ale teraz też mam 23 lata i 5 letnią córcie ;p ale też myśle o kolejnym dzidziusiu już od 2 lat ;p więc myśle że jeśli zdrowie pozwoli to się doczekam kolejnego dziecka a kiedy to czas pokaże 
Tak samo pytanie czy zbliża czy nie dziecko do sibie parę , sama pewnie znasz i widzisz jak jest jedni chcą i żyją szczęśliwie a jedni mężczyźni zostawiają lub zdradzają kobiety w ciąży , nie ma na to pytanie odpowiedzi , jest różnie różniście kwadratowo i podłóżnie ;p
Cześć lulu co u Ciebie 
Cassio Kochaaaaan :* a dziękuje za Twoje miłe słowa , no układa i wogule super a Nadia to Ci powiem odżyła razem ze mną , choć ona zawsze taka pełna życia humoru i radości z drobnostek ale teraz widze że jest jeszcze bardziej , aż zaraża innych ludzi
już niedługo nowe przedszkole mała przyjeła to se spokojem tu będzie o tyle zmiana że jest w przedszkolu Oddział integracyjny i jak mała się o tym dowiedziała to ona już zaznaczyła że chce i będzie pomagała dzieciom np na wózkach czy jak będą jakieś chore , myśle zapisać ją nawet na takie kółko integracyjne gdzie sobie malują spędzają czas grają ( w domu kultury ) są różne wypady , a tak to mała dalej grzeczna uśmiechnięta
zdrowa , czyli po staremu
A Wam jak się układa ze szkarabami ? Mam nadzieje że wszystko w porządku ;* pozdrawiam i ściskam !!!
No dziewczyny mykam robić obiadek , sprzątnąć co nieco w chałupce i byle do 15-16 aż moje kochanie wróci z pracy