Oczekujące II kreseczek- w gronie staraczek raźniej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Oczekujące II kreseczek- w gronie staraczek raźniej

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 38 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 2,415 ]

131

Odp: Oczekujące II kreseczek- w gronie staraczek raźniej

Melduje się wink.
Miłego dnia życzę! wink

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez piokowa (2015-06-24 07:18:44)

Cześć dziewczyny,

Niki12345678 - dzięki za troskę smile Wczoraj miałam dzień wolny od pracy i taki zalatany był.  Rano na badanie TSH (i niestety będę musiała mieć chyba zwiększoną dawkę hormonu,  bo znów wyszło mi 2,4), potem z mamą na badania (w ogromnych korkach stałam), potem jeszcze zakupy zrobić, ogarnąć cokolwiek w domu i pogotować (m.in. przygotowanie tych tortillek, btw. przepis: 4 placki tortilli 45 dag łososia wędzonego 2 serki Almette chrzanowy1 opakowanie mix sałat warzywa wg uznania Rozłożyć placki ciasta i posmarować serkiem. Następnie położyć  łososia ,mix sałat + ewentualnie warzywa ( ogórek świeży, papryka, pomidor itp.) Całość zwinąć i zostawić na kilka godzin w lodówce, pokroić na porcje.   Dodatki do tortilli są nieograniczone wystarczy trochę poeksperymentować) i tak mnie się zeszło smile
Niki12345678 brałam ślub w październiku, było nawet ciepło i mega słonecznie, tyle, że wieczorem już przymrozki smile A propo serca to też mam problemy, bo mam dziurkę w przegrodzie przedsionkowej serca, ale na razie nie jest ona duża. Kiedyś będę mieć zabieg no i w ciąży musze być pod opieką kardiologa.

Kasia2303 a Twoja siostra miała jakieś problemy, że tak długo nie udawało się jej zajść w ciąże? Czy po prostu blokada psychiczna, bo za bardzo chciała.

Ale słuchajcie miałam piękny sen ? tematycznie do forum ? test był pozytywny.. smile
I tym miłym akcentem życzę Wam udanego dnia smile

133

Hej, chyba wlasnie przez tarczyce im nie wychodzilo, bo z pierwszym dzieckiem az tak im sie nie spieszylo jak z drugim...ale najwazniejsze ze sie udalo:)

134

lulus no w sumie to masz rację. To mi właśnie kazał robić badania jak mnie boli. Ginekolog też kazał mi zwrócić uwagę na to czy po stosunku mnie nie boli, ale kurczę nie wiem sama. No tak, ale gwarancji nie ma się nigdy i trzeba wszystkiego próbować bo może akurat zadziała smile

Zahir, no niestety takie to życie powalone jest.

kasiu to chociaż masz zajęcie a ja cały dzień wolny. Nie cierpię się nudzić.

piokowa, to czemu Ci to TSH tak skacze? ja mam za każdym razem coraz mniejsze. Ale dobrze, że mi przypomniałaś bo muszę się do endokrynologa zapisać. Ostatnio jak byłam u niej to w rejestracji nikogo nie było i muszę telefonicznie.
Łososia to ja nie miałam okazji nigdy jeść. Dobry? smile
No tak w październiku to są przymrozki. Też byłam kiedyś na weselu w październiku to cały dzień był taki zimny, ze w płaszczyku mnie telepało.
O kurcze to czemu masz tą dziurkę? Ja mam tylko szmery ale kardiolog powiedziała, że dlatego, że serce ma mało miejsca. Miałam EKG,USG i Holtera i stwierdziła, że nic poważnego się nie dzieje, ale jak będzie coś nie tak to mam przyjść to mi Holtera kilku dniowego założy bo ten 24h to mógł wszystkiego nie wyłapać. Ale dawno to miałam takie kołatania, że tak mi serce mocno zabiło, że normalnie takie uczucie jakby się świat zatrzymał i musiałam się wtedy czegoś łapać bo mi się w głowie kręciło, ale po chwili przechodziło, ale okropne uczucie. Albo duszności w środku nocy. Zawsze myślałam, że to przez stanik i zdejmowałam, ale nic nie pomagało. Musiałam mieć kilka poduszek pod głową bo inaczej takie miałam duszności jak..

Oby to nie był tylko sen! czego Tobie i wszystkim kobitką z całego serca życzę! smile

Miłego dnia wszystkim! smile

135

Niki po stosunku koniecznie siku. A może spróbuj popić zioła może pomogą smile na pewno nie zaszkodzą.
Odebrała, dziś wyniki TSH  i wszystko dobrze wręcz książkowe wyniki całe szczęście chodź jeden problem mnie.
Dziś na tyle głowa strasznie boli.
Miłego dnia :*

136

Lulus swietnie ze wyniki sa takie dobre:))  a co to dziewczyny porabiacie? Jak wam dzien minal?

137

lulus właśnie tak też robię. Ogólnie często sikam także żaden problem smile

Kasiu a mi w sumie to dzień bardzo nudno minął. Spotkałam się z koleżanką i dopiero wróciłam. Wypilam kilka piw, zjadłam pizze i kurcze spanie mnie po tym piwie łapie coś a to trzeba się jeszcze umyć smile

138

Tez musimy kiedys z kolezankami zrobic babski wieczor ale bez piwa, dla mnie jest za gorzkie, my sobie kupujemy hugo na nasze spotkania, smakuje troche jak szampan;) a ja dzisiaj zalatwialam zalegle sprasprawy i jeszcze nie wszystko udalo sie zalatwic

139

Kasia ja  też nie lubię piwa jedynie z sokiem jeszcze wypije smile
Niki to dobrze smile
Miłego dnia smile

140 Ostatnio edytowany przez piokowa (2015-06-25 07:23:13)

Hej,

Niki właśnie nie mam pojęcia czemu to TSH tak mi podskoczyło, idę na początku lipca do endo i zobaczymy co mi powie?  Łosoś wędzony ? bardzo lubię. I szczerze kupuję ten z biedry, no mi smakuje. Generalnie ja bardzo lubię ryby, ale ości w nich już niekoniecznie. smile
Było chłodnawo, na tyle chłodno, ze powinnam w Kościele i przed być w bolerku, ale emocje brały górę i było mi tak gorąco, że nie chciałam wink
Odnośnie serca ? to wada wrodzona, mój mąż się ze mnie śmiał swego czasu, że taką wybrakowaną mnie wziął ? dziura w sercu, brak płata tarczycy i w dodatku łysiejąca (miałam problem z wypadaniem włosów) smile A tak na serio to z 5 lat temu mój lekarz rodzinny badając mnie, bo byłam przeziębiona, coś wysłuchał stwierdził, ze to szmery w sercu i żebym poszła do kardiologa. I tak się zaczęło.
Ojej faktycznie uczucie niefajne, współczuję. ;( Ja tylko czasem bardziej się męczę, podczas już tak naprawdę wzmożonego wysiłku fizycznego.

Luluś89 cieszę się , że wyniki ok. Mnie też strasznie wczoraj głowa bolała, do tego stopnia, że poszłam w ciągu dnia spać na 2 godz. co mi się bardzo rzadko zdarza. A ja piwko lubię, z sokiem najbardziej smile

Kasia2303 Hugo? Co to? A mi dzień minął na pracy, spaniu, ogarnianiu się do pracy i tyle w sumie? Dziewczyny musze się zmobilizować, żeby zacząć ćwiczyć, bo i mało energii mam i patrzeć już na siebie nie mogę. Ale jak przychodzi dzień kiedy powinnam iść na fit, znajduje sobie tysiąc innych wymówek? Ehhh.

141

Hugo kiedys kupowalam w De a teraz w polsce go znalazlam w Aldi, kosztuje chyba z 10 zl, ma taka zielono rozowa etykiete, czesto go kupujemy wlasnie na nasze babskie spotkania. Kurcze ja juz od tyg. Mowie sobie ze zaczne jezdzic na rowerze ale jeszcze nie zaczelam a trzeba by kondycje poprawic...

142

Ja właśnie lubię piwo. Z sokiem też jest ok smile

piokowa, to dobrze, że już w lipcu. Ja wczoraj dzwoniłam to mam na koniec września.
Też lubię rybki i ogólnie mięso smile
Hehe to mój też się smiał i mówił, że powinnam iść na lekarza, i że mam aptekę w domu.

Ja wczoraj wsiadłam na rower bo po piwie autem nie pojadę to normalnie tak się odzwyczaiłam, że myślałam, że z rowera spadnę. Normalnie jak pierwsza jazda rowerem big_smile

143

Chyba tez tak bede miala... to co dziewczyny? Zaczynamy bardziej dbac o kondycje zeby lepiej przygotowac sie do roli mamy?;)

144

Ja chciałam ćwiczenia połączyć z dietą a diety narazie nie chcę bo są wakacje , grille, koncerty to same wiecie jak to jest smile

145

Melduję się smile Dzień mi minął na wizycie u rodzinnego i bez problemów dostałam skierowanie na usg nadnerczy i jak mi wyjdzie źle np guzki to dostane skierowanie do szpitala na oddział endokrynologiczny na szybkie badania co i jak. A dosyć szybko mam usg teraz tylko stres czy wszystko dobrze wyjdzie. A nigdy nie widziałam Hugo aż jestem ciekawa jak smakuje smile

146

Niki oj dokladnie, karkowka z grilla mmmmmm;))) Lulus mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i ze obejdzie sie bez szpitala

147

Hej! Nie było mnie kilka dni ale póki co nic sir nie dzieje -okresu brak -ale to dopiero 24 dzień a wcześniej mieściłam się w granicy 24-26 dni.Póki co nie podniecam się zbytnio z tego powodu.Najgorzej że mnie strasznie nosi a to nie wróży najlepiej.
Odezwę się jutro bo dziś krucho z czasem-kochanie przyjechało!!!!!!!

148

Kasia piersi z kurczaka grilowana pycha rybki ostatnio szaszłyki grillowałam pych rodzinka zajadała sie smile no oby było wszystko dobrze.

149

Karkówka jest świetna zresztą wszystko co z grilla to jest mega smile
Też właśnie jestem ciekawa jak to Hugo smakuje. Ogólnie lubię nowości smakować. Niedawno piłam wódkę pomarańczową i też jest ok. Teraz tata mi dał jakieś wino o smaku gruszki, ananasa także też może być ciekawe. smile

Irena może nie będzie okresu. Mnie też coś jajniki zaczynają boleć więc chyba okres przyjdzie.

Kurcze nudzi mi się. Kuzynka była u mnie na piwku, ale już poszła. Teraz patrzę na allegro za jakimiś bajerami do auta. Mam jakiegoś fioła na punkcie samochodów smile

150

Moj kolega przywozi Hugo swojej dziewczynie kartonami;)) tez mam fiola na punkcie aut ale moj maz to juz wogole, potrafi calutki dzień sprzatac, myc, czyscic nasze auta a w sklepie to ciagle cos do auta wybiera a to zapachowki, plyn do szyb albo taka piane zeby nawiewy wyczyscic

151

Kasia mój mąż tak samo. A mnie jakoś auta na kręcą dobrze że jest. A ja ostatnio piłam piwo o smaku gruszki i chili pyszne było i nie mogę znaleźć, a szkoda.
Miłego Dnia smile

152

yhn to niech wraca w plodne:)

153

Albo wino specjal poziomkowe też jest pyszne smile
To widze też mam tak jak i Twój mąż. Ostatnio nawet alusy szczotką czyściłam. A, że są takie cienkie paseczki to miałam trochę zajęcia. Ale jaka satysfakcja jak autko czyściutkie smile Tyle, że to auto jest moje i wszystko ja muszę przy nim robić. To oleje wymieniać, to przy radiu coś dłubać.

lulus to był redd's? Koleżanka też go piła i mówiła, że dobry. Ja wszystkie smaki redsa piłam ale tego akurat nie smile

154

Witam w ten piękny dzionek!
Piszecie o różnych smakołykach na grilla.Zdecydowanie lepiej zrobić coś samemu w domu niż iść na łatwiznę i kupować gotowce w sklepie bo można się strasznie zawieść nie mówiąc już o niestrawności  smile .
Bardzo lubię robić schab.Kroimy mięso jak na kotlety,rozbijamy tłuczkiem i smarujemy ulubioną musztardą.Na jedną połowę mięsa kładziemy plaster szynki i sera np. wędzonego.Przykrywamy drugą częścią i lekko sklepujemy brzegi żeby ser nie wypłynął podczas pieczenia.
Warto spróbować również wersję z łososiem i suszonymi pomidorami.Polecam na nadchodzący weekend.

155

Irenko bedzie trzeba sprobowac bo brzmi pysznie:))

156

Niki tak to te piwo tylko raz piłam bo coś nie mogę nigdzie kupić.
Irena ja zawsze sama kupuje np piersi z kurczaka i marynuje tak z dwa dni i dopiero grilluje tak samych karczek. A tak schabowego jeszcze nie robiłam nie wyjdzie za suchy? A z ryb to pstrąga lubię grillować smile

157

Ciekawie brzmi ten schab. Na obiad nieraz tak robię tyle, że z kurczaka i też świetne.
Zazwyczaj kupuję gotową karkówkę.

Może na dzisiejszy wieczór sobie kupię to piwo na spróbę smile
Schab nie będzie suchy wręcz przeciwnie. Jak ja dałam na grilla schab to był soczysty. smile
Ryb to ja jeszcze nigdy nie grillowałam. Boczek też jest całkiem dobry z grilla. Ale nic nie zastąpi tradycyjnej kiełbaski i karkówki smile

158

Hej dziewczynki,

Postaram się odrobić zaległości po weekendzie, gdyż jadę na działkę i nie będe mieć za bardoz możliwości pisania.
Miłego weekendu, ja już go zaczynam smile

159

Niki a ja nigdy schabu nie robiłam na grillu. Masz rację najlepsza jest karkówka i kiełbaska pych do tego sos czosnkowy i tak całe lato można zajadać. Pamiętam jako dziecko na grillu piekłam chlebek z masełkiem czosnkowy.

160

Milego weekendu dziewczyny! !
Ja mam urwanie głowy wiec czasu brak.

161

Ja dosyć dawno robiłam, ale pamiętam, że bardzo smakowało. Ogólnie ja mięsożerna jestem także smile
Oo tak takie jedzonko mi odpowiada. Do tego piwko z soczkiem i można sobie żyć tongue

Lulu wzajemnie! smile

kurczę to wy takie zalatane a ja tylko tak się byczę smile właśnie siedzę i piwko z sokiem piję i czekam aż mi się bułka na hot dogi upiecze i hot dogi będe zajadać smile

162

Niki nie tylko Ty jesteś mięsożercą. Ja nie potrafię żyć bez miesiące i nie mogłam być wegetarianinem lub tym jeszcze bardziej wego czy jakoś tak co nie jedzą jajek,nabiału i wszystko co od zwierząt.
Nie tylko ty pijesz piwko smile

163

To mamy dokładnie tak samo ale dobrze bo mięso jest zdrowe a jakie smaczne, oo jakie piwo pijesz? 

164

Dzien dobry staraczki:) zycze milej soboty:))

165

Witajcie, jestem tu nowa, chyba nie do konca jestem we wlasciwym forum...ale nie znalazlam bardziej odpowiedniego..porzebuje sie wygadac, podzielic z kims moimi przezyciami.. Otoz mam 34 lata prawie 35.. dlugo noe moglam zdecydowac czy chce byc mama czy nie..dopiero powazny kryzys w moim malzenstwie uswiadomil mi jak bardzo jest puste zycie bez dziecka..nie nie chodzi o to ze nagle poczulam ze zostane sama i dlatego chce miec dziecko. Nie o to chodzi. Po prostu od tamtego czasu bardzo zapragnelam miec dziecko. Kryzys juz minal i oboje zdecydowalismy ze  to ostatni dzwonek zeby zaczac starania... i zaczelismy..Zobaczylam dwie kreski juz w pierwszym cyklu.. bylam cholernie szczesliwa. Ale moje szczescie nie trwalo dlugo. Stracilam dziecko w piatym tyg ciazy. Nie bede pisac co wtedy czulam bo bez lez sie nie obejdzie. A nie o to mi chodzi.. Dzisiaj 2 miesiace po poronieniu znow zobaczylam 2 kreski smile jestem szczesliwa, pelna nadzieji i pelna strachu zarazem.. straszbie sie boje ze to znow sie powtorzy..

166

Witaj Miro, strasznie mi przykro ze stracilas dziecko i twoj strach jest zrozumialy ale dla tej kruszynki ktora masz pod sercem musisz byc silna i nie martwic sie:)

167

Witajcie dziewczyny! smile

Mira wszystko będzie dobrze. Nie ma co martwić się na zapas. Poronienia się zdarzają, ale jeśli będziesz o siebie dbać to wszystko będzie wporzadku.
Może to i nie ta grupa, ale możesz zostać a my postaramy Ci się pomóc i wesprzeć Cię smile
A poza tym gratulacje! smile

168

Niki a Warkę wczoraj piłam. Ale się objadłam grillem. Jak wam sobota minęła? U mnie duszno. Miłego wieczorku.

169

U mnie tez tak duszno...

170

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy, staram sie myslec pozytywnie smile

171

Mira będzie dobrze smile trzymam kciuki smile. A mnie cos gardło boli :(chyba od zimnego piwa..
Miłego dnia smile

172

Nie rób smaka! już od jakiegoś czasu chodzi za mną takie mięsko z grilla smile
A u mnie zimno.. i do tego brzuch mnie boli..
Wczoraj wkładając tabletkę zauważyłam na palcu grudki. A takie grudki zwiastują grzybicę prawda? ale kurde przecież jestem w trakcie leczenia to gdzie to tak..
I przez kilka dni czułam świąd. Myślałam, że to jakieś działania uboczne czy coś bo świąd się pojawiał przez chwilę ale intensywnie. Kurcze nie wiem co jest grane. Ale jak to dalej infekcja to mnie chyba coś trafi.

173 Ostatnio edytowany przez lulus 89 (2015-06-28 20:24:18)

Niki. Ja często biorę globulki i w czasie ich branie to normalne że jest więcej śluzy i nawet grudki to pozostałości poprzedniej dawce. A co do swędzenia smaruj coltrimazolem nie pamiętam nazwy bardzo tanie maść  około 4 zł. A jakie bierzesz? Ostatnio jak byłam u lekarza poprosiłam o wymaz co dokładnie jest czy grzyb czy jakąś bakteria. U mnie jest tak. Wybiorę wszystkie globulki to mam tak z 2-3 tygodnia spokoju i dalej nawraca. I tak od dobrego roku. Mam dosyć.

174

Właśnie też się zastanawiałam czy to pozostałość, ale te tabletki dobrze się rozpuszczają bo rano wszystko ładnie wypływa. Clotrimazolem smarowalam się kiedyś, ale niewiele dał. Miałam Fluomizin, invag a teraz biorę feminella vagi C. A to mi zawsze wymaz robi i ostatnio miałam infekcje bakteryjno grzybicza a teraz mam bakteryjna i powiedział że wogole nie mam bakterii kwasu mlekowego i dlatego to mam. O cholerka i czemu tak?

175

Witajcie! Rano dostałam okres ale jakoś podeszłam do tego spokojnie.Co ma być to będzie;kupię testy owulacyjne i będziemy próbować dalej.
Miro wszystko będzie dobrze trzeba myśleć pozytywnie.Wiem że łatwo się tak mówi ale zamartwianie się nic nie da.Musisz dbać o siebie.Jestem dwa lata starsza od Ciebie więc Twoja historia pozwala mi wierzyć że może i ja kiedyś będę w ciąży.

176

Niki. Co do kwasu mlekowego to można kupic probiotyki ale troszkę drogie są. Ja tez takie brałam czego ja nie brała nie raz miałam globulki na zamówienie robione i tak jak pisałam spokój miałam na Maks miesiąc a mi clotrimazol pomaga. Jeszcze można sie podmywać tantun Ross nie wiem czy dobrze napisałam nazwę troszkę łagodzi. A i może te grudki masz od grzybicy. U mnie jest taki śluz przy grzybicy.. Ja dopiero pierwszy raz będzie wymaz bo już miałam dosyć wiecznego leczenie. A są jeszcze doustne probiotyki ale czy działają to nie wiem. A czym się podmywasz. Ja szarym mydłem lub specjalnym płynem z apteki.

177

Właśnie biorę probiotyki tzn wczoraj wziełam ostatnią tabletkę. Zobaczymy co to będzie, ale przy infekcji zawsze mnie pierw swędzi a później piecze a teraz nic nie ma więc to chyba pozostałości były po tabletce. Ale przy infekcji też miałam takie grudki.
A to mi gin kazał się podmywać  tym Tantum rosa, ale to jak poszłam do niego i musiałam czekać tydzień na wyniki to kazał mi się podmywać, żeby objawy złagodzić i jeszcze do tego mi kazał wykupić mucovagin żel z aplikatorami, żeby sobie żel do środka aplikować tyle, że koleżanka to brała po porodzie to nie wiem po co mi to smile
Dziwne, że dopiero pierwszy raz będziesz mieć ten wymaz bo ja byłam u gina dwa razy z infekcją i przez te dwa razy sam pobierał mi śluz do wymazu nawet nie musiałam o nic prosić a chodzę na NFZ. Może zależy od lekarza.
A no też słyszałam, ale nie wiem co to za różnica czy do buzi czy do pochwy. Ale te dopochwowe chyba lepiej działają.
Mam żel Laktacyd. Ale zastanawia mnie to czemu Ty masz tak często te infekcje. A ile tabletek Ci przepisuje? bo mi zawsze dużo i praktycznie po 150zł płacę więc to nie jest mało.

178

Niki podobnie płace w aptece co Ty. Ja chodzę na NFZ. Ale ostatnio byłam prywatnie i no tak z nim porozmawiałam i niestety mam skłonności a i poradził dietę zmienić ale to też nie da odrazu efekty tylko minimu 3 miesiącem też zauważyłam spadek odporności i mi nawraca. Mąż się leczył. A bo nawet nie wiedziałam że jest takie coś jak wymaz i jak się dowiedziałam to poprosiłam giną i mi bez problemu pobrał i to trzeba czekać bo to ma rosnąć czy coś takiego . Tez używam tego płynu tylko na upław.

179

Przewalone z tymi infekcjami. Nie dość, że się namęczymy bo te dolegliwości nie są fajne to jeszcze dużo kasy nam na to idzie a efektów brak. Czym się mąż leczył? bo ja gina poprosiłam, żeby mojemu coś przepisał to mu przepisał żel.
To jak Ty tak często masz nawroty to pewnie też mało kiedy możesz seks uprawiać ? nie żebym była jakaś wścibska, ale to może utrudniać starania bo jak trzeba się leczyć to seksu brak.
To ile się czeka na to?

180

Niki. Kiedyś mąż miał tabletki plus maść nie pamiętam nazwy. No niestety jak już czuje pierwszy objawy to już koniec z seksem plus branie globulek zawsze tak z 10-15 sztuk. Raz mężem zaraziłam i miał objawy. Dlatego jak tylko czuje czy widzę objawy to koniec bo nie chce męża zarazić. Racja ciężko się tak strać i niestety długo potrwa. Zobaczymy może przy tym wymazie coś wyjdzie i dostane specjalnie leki i może będzie poprawa na długo. Od 1 sierpnia zaczynam przyjmować leki hormonalne wiec może się uda smile

181

Mój miał maść metronidazol jelfa. Ja również swojego zaraziłam raz to go tylko swędziało trochę a za drugim razem to był świąd i pieczenie a później mu zaczeła skórka na penisie schodzić. W posiewie pewnie Ci coś wyjdzie i lekarz dobierze tabletki i powinno być ok. Czemu będziesz brać hormony? : )

182

Niki mąż miał takie same objawy tak się biedny męczył. Maść pewnie ta sama nie pamiętam. Pisałam mam PCOS i nie mam owulacji i prze to brak okresu.

183 Ostatnio edytowany przez kasia2303 (2015-06-29 11:42:34)

Czesc dziewczyny, bylam dzisiaj u mojego neurologa, kazal mi brac nowy kwas foliowy z witaminami prewenit intensiv zobaczymy co to za cudo;)) na szczescie nie kazal mi zrobic eeg po nieprzespanej nocy bo to straszna meka teraz kazal mi przyjsc na nastepna wizyte pozna jesienia i wtedy mi zleci eeg ale mam nadzieje ze to bedzie tym razem po przespanej nocy;)

184

Ale zauważyłam, że po grzybicy mój miał lekkie objawy ale jak bakterie nas zaatakowały to wtedy tak się męczył. Nie wytrzymał i musiał się drapać to w pracy się z niego śmiali, żeby się umył a nie się drapie big_smile
A to gdzieś mi to wyleciało. Okresu wogóle nie masz?

Witaj kasiu. A co to takiego to "eeg"?

185

Kasia2303 chyba faktycznie trzeba zacząć dbać o kondycję. Jak miną mi pierwsze dolegliwości okresowe, zaczynam działać.  Mam nadzieję, że dam radę wytrzymać dłużej niż 2 dni.
Irena B. nie poddajemy się działamy, dla mnie dziś jest max termin miesiączki, na razie nic, ale wiem, że @ będzie. Brzunio już boli sad
Witaj Mira, na pewno wszystko będzie ok. Trzymam kciuki i dawaj znać co i jak.

Miłego dnia

186

Jak masz eeg np. po nieprzespanej nocy  to przez cala noc nie mozesz zmrozyc oka nawet na 5 min. Cala noc robisz wszystko by nie zasnac, rano zjawiasz sie na badanie, przypinaja ci takie elektrody do glowy ty sie kladziesz na kozetce i badaja wyladowania elektryczne fal mozgowych, badanie trwa godzine, wlaczaja ci rozne swiatla zeby sprawdzic twoja reakcje a pozniej zasypiasz na 20min. I zawsze ktos musi ze mna jechac bo po badaniu nie mozesz sama autem jechac

187

Niki mąż tez tak sie drapał. Nie mam bez leków okresu sad bo nie mam owulacji to jest za niski progesteron i brak okresu. Można powiedzieć że jestem ciągle w pierwszej fazie cyklu tuż przed owulacją.
Kasiek ale badanie a czemu musisz takie robić?

188

Dokładnie po co Ci to badanie?

lulus, fajnie to pewnie wyglądało. O kurcze no to nie fajnie masz. Ale z tymi infekcjami to Ci współczuję bardzo..

Jakie plany na wieczór dziewczyny? Pogoda trochu kiepska, ale myślę coś przygrillować dzisiaj bo taką mam ochotę, że szok smile

189

Niki u mnie brak planów smile czekam na męża może coś wymyśli smile wiesz ja tak myślę o tych moich infekcjach zaczęły się jak chodziłam na basen  i może wtedy cos złapałam. No trudno poczekam do wizyty mam na 8 lipca

190

Bo mam ta padaczke i musze co jakis czas je robic a z wyniku nic nie rozumiem bo to taki dziwny jakby wykres

191

A mąż kiedy lulus wróci smile a to pewnie przez basen. Ja mam chyba przez antybiotyki bo na pęcherz brałam i na grypę, albo przez seks bo jak z nikim nie spałam to nie miałam infekcji. A to już nie długo.

Kasiu myślałam, że to jest coś związanego ze staraniami a to o padaczkę chodzi.
Tak sobie teraz myślę to tyle ludzi jest bardzo młodych a tu tyle chorób. Nie ogarniam tego wszystkiego.

192

Dokladnie, kazdy ma cos... a co do macierzynstwa to musze sie umowic do ginekologa ale troche sie boje...

193

Kasia współczuję padaczki. Bierzesz leki?
Niki od antybiotyków jak najbardziej grzybica nie tylko pochwy. A od seksu tez. Bo to w kółko sie zaraża dlatego musze dwoje się leczyć albo gumki używać smile

194

Tak biore i jak bede w ciazy to tez bede musiala brac dlatego mysle ze nie zdecyduje sie karmic piersia, wystarczy ze dziecku od pierwszych dni zafunduje kontakt z lekami

195

Kasia a jak leków nie weźmiesz to zaraz atak masz? Przepraszam że pytam. Od urodzenia jesteś chora? A w ciąży wolno brać tak silnych leków? Bardzo ci współczuję.

Posty [ 131 do 195 z 2,415 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 38 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Oczekujące II kreseczek- w gronie staraczek raźniej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024