Irena b. To trzymam kciuki z brak @
Już soon 
Niki w pełni wszystkim się nie dogodzi, ale i tak miło, że się starasz. Mi tam się aż tak nie chce, może i dlatego, że czasu brak. Choć mój już się upomina o tortillki to mu jutro ogarnę.
Jak to się stało, że się dowiedziałam o niedoczynności. Robiłam rutynowe badania i wyszło. Jeden lekarz przepisał hormon, drugi by tego nie robił, bo jest nieduża, ale, że będę chciała zajść w ciąże to żebym brała.
Nie mam takich dolegliwości, po prostu czuję, że będzie. To mi się zmieniło, kiedyś pobolewał mnie 2-3 dni przed teraz to się wydłużyło. Nie jest to jakiś bardzo duży ból, tylko go lekko czuję czasami
Na moim ślubie była piękna pogoda, ale wieczorkiem już przymroziło i tak niechętnie wychodzili, ale zatwardziali palacze, zwłaszcza jak się dogrzali od środka, to i bez marynarek na dwór wychodzili.
Kasia 2303 małymi kroczkami do przodu. A 1,5 tygodnia minie szybciutko, zobaczysz. 
Dziewczyny, ja też bym chciała schudnąć, kiedyś mi się udało i ważyłam 52 kg przy 166 cm. Stare dobre czasy, no ale w duchu mam taką nadzieję, że jeszcze może kiedyś wrócą
:):)