Cóż, znając tego typu ludzi to ... będzie następny nick i następne forum. Naiwnych nie sieją, oni sami się rodzą a Sylwia i Karol właśnie żerują na takich ludziach.
Pozdrawiam Was i śmigam do swojego wątku. 
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Proszę o pomoc żywnościową
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cóż, znając tego typu ludzi to ... będzie następny nick i następne forum. Naiwnych nie sieją, oni sami się rodzą a Sylwia i Karol właśnie żerują na takich ludziach.
Pozdrawiam Was i śmigam do swojego wątku. 
Ewka58 wpłaciłas te 120zł zebys dziamała?Ewka poszukaj jeszcze moze znajdziesz moje skany albo daty urodzenia moze nie wszedzie jeszcze szukałas jestes załosna.I zapewne samotna bo kto by z taka jędząwytrzymał
Delikatnie ci powiem odp....ol się od EWKI
W niczym jej nie dorównasz
tak się zastanawiam dlaczego "biedna" nie ogłasza się ze swoimi prośbami na swoim profilu na FB
i profilach swojego meza,bo ma ich przynajmniej 2 każdy pod innym nazwiskiem
czyżby wstyd wsród znajomych? czy wstyd się przyznać że się "wyłudza" to i owo?
tak się zastanawiam dlaczego "biedna" nie ogłasza się ze swoimi prośbami na swoim profilu na FB
i profilach swojego meza,bo ma ich przynajmniej 2 każdy pod innym nazwiskiem
czyżby wstyd wsród znajomych? czy wstyd się przyznać że się "wyłudza" to i owo?
Chciałam jej narobić siary na głównej na jej profilu fb, ale ma wszystko poblokowane. Wiadomości też. Napisałam tylko do jej męża, że na to jest paragraf.
Dobra uciekam , jade do znajomych
zerknę wieczorem jak będę miala chwile.
Ma-sa-kra.
ja sie tylko zastanawiam gdzie tacy ludzie mają honor. Przecież to wstyd
Myślą, że w sieci człowiek jest anonimowy.
Witam właśnie wróciłam z policji zgłosiłam sprawę o pomówienia że naciągam ludzi i jestem oszustką skopiowałam całe rozmowy,będzie dochodzenie przez sieć i dane osoby będą wzywane i okaże się czy jestem oszustką.Dziękuję i proszę czekać na wezwania.Pozdrawiam
http://www.nieprofesjonalisci.com/thread-82584.html
A to ta sama osoba tylko nick samotnamama
Ewka58 Sprytnie.
Witam właśnie wróciłam z policji zgłosiłam sprawę o pomówienia że naciągam ludzi i jestem oszustką skopiowałam całe rozmowy,będzie dochodzenie przez sieć i dane osoby będą wzywane i okaże się czy jestem oszustką.Dziękuję i proszę czekać na wezwania.Pozdrawiam
No dobrze, ze się sama zgłosiłaś.
To bardzo dobrze się składa.
Czekam z niecierpliwością.
Aha, takie sprawy, to się zgłasza do prokuratury i do sądu, nie na policję, także dowcip Ci się nie udał.
Składa się prywatny akt oskarżenia i opłata kosztuje 300zł, a Ty przecież biedna jesteś?
Na dobrą sprawę lepiej by poszła do pracy i zarabiała a nie żebrała po internecie od ludzi.
Żebranie w miejscach publicznych jako wykroczenie art. 58 k.w.
Kto, mając środki egzystencji lub będąc zdolny do pracy, żebrze w miejscu publicznym, popełnia wykroczenie stypizowane w przepisie art. 58 §1 kodeksu wykroczeń, za które grozi kara ograniczenia wolności, grzywna do 1.500 złotych albo kara nagany.
Jeżeli żebranie odbywa się w sposób natarczywy lub oszukańczy, sprawca podlega karze aresztu albo karze ograniczenia wolności (art. 58 §2 k.w.).
Dla bytu wykroczeń z art. 58 §1 i 2 k.w., niezbędne jest, aby żebranie odbywało się w miejscu publicznym, a więc ogólnodostępnym dla nieokreślonej liczby osób.
Poprzez żebranie należy rozumieć działania polegające na powtarzalności zachowania się polegającego na wypraszaniu dla siebie np. pieniędzy czy żywności, zwracania się do innych osób z prośbą o wsparcie. Nie chodzi tutaj o pojedyncze zachowanie wynikające np. z nieszczęśliwego zdarzenia losowego jak np. pożar, powódź, ale o kompleks zachowań sprawcy, który żebranie traktuje jako źródło utrzymania.
Wykroczenie może popełnić osoba, która posiada środki egzystencji (pensję, rentę, emeryturę, oszczędności) lub jest zdolna do podjęcia pracy zarobkowej, jednakże nie podejmuje jej albo nie stara się o nią. W obecnej sytuacji społecznoekonomicznej każdy przypadek należy rozpatrywać indywidualnie, biorąc pod uwagę m.in. bezrobocie w danym regionie, pozbawienie prawa do zasiłku itd.
Z natarczywym żebraniem będziemy mieć do czynienia w sytuacji, gdy sprawca narzuca się innej osobie, uniemożliwia przejście, wielokrotnie ponawia prośbę o ofiarę. Z kolei w stosunku do osób, które mu odmawiają, może być agresywny, może używać słów obraźliwych lub pogróżek.
Z zachowaniem oszukańczym po stronie sprawcy, będziemy mieć do czynienia w sytuacji wprowadzania w błąd osób, od których sprawca chce wyprosić ofiarę. Przykładowo w celu wzbudzenia współczucia, sprawca będzie powoływał się na nieuleczalną chorobę własną lub osób najbliższych, trudną sytuację rodzinną, inwalidztwo.
http://www.biuletyn-prawny.pl/zebranie-w-miejscach-publicznych-jako-wykroczenie-16.html
Dobre!
Ale takie ściemy możesz walić swoim sąsiadom pijącym piwo na ławce.
Policja ma obowiązek przyjąć zgłoszenie i ewentualnie ustalić sprawców.Ale na tym się jej rola kończy.Ty wytaczasz sprawę z powództwa cywilnego za którą to płacisz ok 300zł.
Można oczywiście ubiegać się o zwolnienie z kosztów (choć mało praktykowane) musisz być bezrobotny, bezdomny, bez żadnego wykształcenia i bez rokowania na jakąkolwiek pracę (np. inwalida na wózku). Możesz też już dziś zacząc prosić o wpłatę na koszty sądowe:)
Policja i prokuratura rzadko zajmują się takimi sprawami z prostego powodu- tu mały cytacik z forum prawnego:
" Mogę Cię znieważyć i pomówić z mojego komputera domowego, podać swój numer IP, swoje imie i nazwisko, adres zamieszkania aby prokuratura mogła dojść bezproblemowo do moich danych a i tak nie ma dalej podstaw że to ja zrobiłem. Z mojego komputera w dobie połączeń bezprzewodowych WI-FI skorzystała osoba postronna i dokonała wpisu na forum publicznym, oczerniając Ciebie w moim imieniu. Nie ma nakazu chronienia komputera prywatnego przed intruzami, to moja sprawa, czy mam firewall włączony czy nie, więc intruz podpiął się pod moje WI-FI i wykorzystał to."
Na każdego cwaniaka znajdzie się inny cwaniak:)
Oj sorki Cyniczna- zdublowałam Cię:)
POCZEKAMY POZYJEMY WTEDY MINY WAM OPADNA MAM WSZYSTKIE PAPIERY OMDOCHODACH WYCIAG BANKOWY Z ROK WSTECZ A ZA SŁOWA OSZUSTKA MIMO IZ NIA NIE JESTEM WYSTEPUJE DODATKOWO O ODSZKODOWANIE,ZNAM PRZEPISY I APROPO JA POPROSILAM O POMOC NIE ZMUSZALAM NIKOGO ZE MUSI MI JEJ UDZIELIC
ZA NIC NIE PŁACE MAM ZNAJOMEGO KTORY MI POMOZE A POLICJA USTALA JUZ DO KOGO NALERZA ZAREJESTROWANE SIECI INTERNETOWE WIEC SPOTKAMY SIE OSOBISCIE mozna otrzymac do 2 tys od odoby za pomowienie na tym moj temat sie konczy do zobaczenia w innych okolicznosciach
dobrze ze to piszesz bedzie co przedstawic w sadzie
najgorsze biedna, że ja ci uwierzyłam w twoja historie.
Składa się prywatny akt oskarżenia i opłata kosztuje 300zł, a Ty przecież biedna jesteś?
![]()
ZA NIC NIE PŁACE MAM ZNAJOMEGO KTORY MI POMOZE A POLICJA USTALA JUZ DO KOGO NALERZA ZAREJESTROWANE SIECI INTERNETOWE WIEC SPOTKAMY SIE OSOBISCIE mozna otrzymac do 2 tys od odoby za pomowienie na tym moj temat sie konczy do zobaczenia w innych okolicznosciach
Biedna to Ty jesteś intelektualnie.Nikt się taką sprawą gratis nie zajmie z prostego powodu: jesteś niewiarygodna i mataczysz kotku.
Bądź choć odrobinę poważna i nie zachowuj się jak szczyl. To normalne,że jak ktoś zgłasza sprawę to nie wypisuje o tym na forum na prawo i lewo.I ten Twój znajomy powinien Ci o tym powiedzieć.Ale skoro jest tylko wymysłem Twej niezdrowej wyobraźni to adieu ![]()
Hipo--- 120 zl to nieduzo,miala bym czyste sumienie. Moze naprawde trzebaa.tak jak pisalam latwo zweryfikowac w przychodni i np w kosciele,zadzwonic , ta rodzine. Dziwi mnie ze prosi o 120 zl od stycznia, to tyle zwleka z badaniem?? To jest dziwne.. P.s biedna- Ty nie prezydent komoruski ze ktos mu pojedzie w necie ze skurwysyn, lobuz itp i cba wjezdza na chate:):):):)
http://www.nieprofesjonalisci.com/thread-82584.html wszystko jasne.
Jak badanie takie ważne to sprzedałaby te dwie komórki co ma z mężem. a skąd mają na doładowywania do telefonów?
Biedna jeszcze wczoraj chcialam Ci pomoc,dzisiaj hmmm nie wiem co o Tobie myslec
Pogubilas sie w necie ze swoimi wpisami,prośbami
Czytając je wszystkie,spytam Cie
Jestes samotną mamą? (Na jednym z portali za taka sie podalas)
Twoje dziecko jest chore czy Twoj mąż? (Portal na ktorym Twoj mąz pisze ze ma chore serce)
Gdzies tam na ktoryms wzmianka o komputerze,bochodzi jak odkurzacz bo to bo siamto,e no sory moj komp tez tak chodzi ale chodzi nie rozpaczam,poki co chyba wazniejsze jest jedzenie dla dzieci niz inne dobra
Nie odpowiedzialas tez jaki rodzaj niepelnosprawnosci ma Twoj mąż
Straszysz ludzi policja,sadem
Wiesz mozesz to robic jednak prawda jest taka ze to Ty najwieksze koszty poniesiesz,stac Cie na to ?
http://www.nieprofesjonalisci.com/thread-82569-page-2.html
tutaj cos ciekawego. Post Meshuge
Znalazłam coś takiego:
Proszę o pomoc (PRZYJMĘ) DODANO:
2014-07-22 01:24:20
OPIS: prosze o pomoc forma pieluszek rozm 4 i kaszek mleczno ryzowych dla moich dzieci jestem biedna osoba
WOJEWÓDZTWO:
Dolnośląskie MIASTO: warszawa
EMAIL:
samotna.mama@vp.pl ULICA:
gdanska
TELEFON:
BRAK
Jeśli naprawdę jesteś osobą potrzebującą publicznie Cię przeproszę i wpłacę na podane przez Ciebie konto 300zł.
Data: 2014-07-06 07:08:27
Inne: Witam może jest ktoś kto byłby w stanie mi pomoc na badanie synka 120zł synek ma chore serce lub paczka zywnosciowa jestem z Płocka; Cena: 1;
Nazwisko / imię: Samotnamama; tel.: 506356335; e-mail: samotna.mama@vp.pl;
Zwracam się z ogromną prośbą o wsparcie w postaci paczuszki z żywnością,pieluszek,kaszek.Mam dwoje małych dzieci(3latka i 3 miesiące)Brakuję nam żywności może znalazł by się ktoś o dobrym sercu który rozumnie człowieka w potrzebie i zechcę pomóc formą paczuszki lub wpłacić parę groszy na zakup żywności w miare swoich możliwości tak bym nie odbierała nikomu chleba.Za okazaną pomoc serdecznie dziękuję mój e mail
Anna.wisniewska47@onet.pl nr konta Paribas Bank nr konta 02 1600 1462 1846 9690 2000 0001 Płock
Witam Państwa / Płock
Ogłoszenia Przyjme Płock
Kategoria:
Pozostałe / Przyjme
Dodano: 30 Styczeń 2014 00:25
Witam.Wychowuję dwoje małych dzieci z mężem niepełnosprawnym,mąż stracił pracę.czy ktoś z państwa byłby w stanie nam pomóc formą paczki żywnościowej.proszę o kontakt mail anna.wisniewska47@onet.pl.Dziękuję lub wpłacic symboliczną złotówkę Paribas Bank nr konta 02 1600 1462 1846 9690 2000 0001 Płock.Bóg zapłać za każdą pomoc
Taa samotna mama a ma męza na facebooku. ![]()
Oj biedna vel samotna mamo nieladnie.teraz to Ty powinnas sie obawiac za podawanie nieprawdziwych danych w celu wyludzenia..?? Z drugiej strony jak by oszukiwala to by nie podala adresu a mi podala
AHa jeszcze cos wszedzie prosisz o zywnosc,pieniadze,itp ale niestety nigdzie nie znalazlam prośby o pracę dla ciebie lub męża
nigdzie nie znalazlam prośby o pracę dla ciebie lub męża
Przede wszystkim takie prośby byłyby zrozumiałe ale po co lepiej ciągnąc z cycka innych.
Biedna1234 i 5...tą piątkę ci dodałem bo twoje cwaniarstwo oceniam na 5.. i nawet plusa dodam..
Jutro może byc lepiej biedna..ale musisz zmienić się dziewczyno ,takim postępowaniem daleko nie zajedziesz..zobacz ile osób rozczarowałaś gotowych do pomocy.. nie strasz tu a zastanów sie nad swoim postępowaniem...pozdrawiam
Ale cyrk.
A człek głupi uwierzył, że potrzebna jest pomoc.
Ja pomyślałam tak dlatego, że nie pomyślałabym, aby ktoś był na tyle głupi, aby czuć się w sieci anonimowy.
Paranoja.
Biedna, już sobie daruj. Pogarszasz swoją sytuacji z posta na post.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z konsekwencji jakie możesz ponieść za wyłudzanie pieniędzy w necie.
A za nazwanie Cię oszustką, policja może co najwyżej się pośmiać. Nawet tyłka im się nie będzie chciało ruszyć w Twojej sprawie.
ja sądziłam, że pomoc potrzebna naprawdę skoro już dane podała jednej osobie chodziło z tym przekazem ale jak zobaczyłam te linki co podesłała Ewka od razu wszystko stało się jasne. Przykre. Ale Ci państwo powinni ruszyć sie do pracy. Przynajmniej jedno z nich a nie prosić sie po ludziach podając się raz za samotną matkę raz, ze mąż chory raz,że dziecko.
A jesteś pewna , że te dane podała ? Jak tak, to czy były one prawdziwe ?
A jesteś pewna , że te dane podała ? Jak tak, to czy były one prawdziwe ?
To do mnie? No jestem pewna bo mam adres a czy prawdziwy niewiem jest taka ulica w plocku,zreszta na innych forach zapraszali do chaty chetnych
Dziewczyny dajcie sobie spokój...dam głowę że przy sobocie biedna baluje czy grilluje i ma nas wszystkich gdzieś...miłej soboty życzę
Ileż tu przez cały wątek przewija się emocji.
Najpierw był nalot na Cyniczną, następnie na mnie.......a, teraz na autorkę lawina zarzutów. ...hahaaa.....
No, jak ona mogła........ano mogła!
Gdybyście panie/dziewczęta bez emocji i ze zrozumieniem czytały jej wypowiedzi i wzięły również pod uwagę miganie się od zadawanych kilku konkretnych pytań, to nie byłoby w tej chwili z Waszej strony tak wielkiej irytacji.
Pisałam: komputer, telefon, konto w banku, czy ludzie naprawdę biedni mają środki na opłatę za ich korzystanie?
Posiadać można, bo ktoś może im używane rzeczy podarować, ale ponosić miesięczne opłaty już muszą sami.
A z czego, skoro taaaka u nich bieda!
Czy ludzie naprawdę "biedni" (oboje rodzice bez pracy) wydają 2 tys. zł na wyprawkę dla dziecka?
Myślcie troszku, myślcie.
Tutaj, na forum przerabiałam już podobny temat: żona samobójcy, za życia alkoholika, mająca kilkoro dzieci, korzystająca z MOP-su, Caritasu, dzieci bezpłatne obiady, błagania o pomoc na wielu forach, dotarła nawet do telewizji i był z nią program jak to jej ciężko. A w jednym z postów pisze, że musiała wystawić mężowi pomnik. Większość wypowiedzi forumowiczów moderacja usunęła, nie wiem dlaczego, bo nie były obraźliwe, tylko zostało w nich wypunktowane, jakie nieprawdziwe dane o swojej sytuacji materialnej przedstawia.
Zresztą poczytajcie, to co jeszcze zostało z dyskusji:
http://www.netkobiety.pl/t49099.html
Ta kobieta też znalazła sobie SPOSÓB na życie, z tym, że cechowała ją osobista kultura w rozmowie z forumowiczami, co niestety nie da się powiedzieć o "naszej" Biednej.
Dlatego radzę z większym dystansem podchodzić do tego rodzaju próśb o pomoc, a przynajmniej nie krytykować osób, które nie dają się nabrać na te farmazony.
Do otrzymaywania pomocy , zasilkow, potrzebne jest konto z tego co wiem.
Sylwia, uważaj, bo mężowi/dziecku/Tobie zastawka trzaśnie z emocji.
Nikogo nie nabierzesz na te ściemy. Jutro wysyłam list do prokuratury w Płocku w sprawie próby wymuszeń.
Koperta taaaaaaaaka gruba. Także czuwaj.
Tfu, jutro niedziela, w poniedziałek wyślę. Nie chcesz po dobroci i jeszcze uczciwych ludzi straszysz, to ja Cię nauczę porządku w inny sposób.
Nie bylo mnie raptem parę godz i takie zamieszanie
masakra heh.
Do otrzymaywania pomocy , zasilkow, potrzebne jest konto z tego co wiem.
Jeżeli jest to dotacja do mieszkania, to MOP-s przelewa pieniądze bezpośrednio do najemcy lokalu.
Jeżeli dopłata/ryczałt do energii elektrycznej, to przekazem do użytkownika lub przelewem na konto - należy zadeklarować formę.
Zasiłek dla bezrobotnych odbiera się bezpośrednio w kasie Urzędu Pracy, bo trzeba podpisać swoje osobiste stawiennictwo.
Przy zakładaniu konta musiałam deklarować/okazać się stałym wpływem pieniędzy do banku (wynagrodzenie z pracy, renta, emerytura).
Myślę, że nic się nie zmieniło, ale przy najbliższej okazji dowiem się w placówce.
Tak sobie czytam cały ten post i mnie krew zalewa.Jak można jeżdzic na kims skoro się go nie zna?Poprosiła o pieniadze na badanie dziecka i z tego co czytałam jedna pani wzieła i zadzwoniła do lekarza,na wszystkich innych stronach rownież prosiła o pomoc żywnościowo pieluszki i kaszki wiec do choroby chyba ma te dzieci prawda?a co do 2 tys.to od stycznie do lipca no wybaczcie to ja juz bym je sto razy wydała sam wózek ze 300zł +resztę rzeczy.Po prostu paranoja.ja proponuję wszystkim by przeczytali od początku cały post i jak się zachowują.jak potrafią ze śmiecić drugiego człowieka.A cała kłótnia wyszła o głupie 120zł to jest śmieszne jak wy się nie boicie Boga?Ja chętnie pomogę tym ludziom i nie będę wypytywała o szczegóły tylko wyślę im na badanie i na żywność.Zrobiliście z tego postu sensacje jak dzieci z przedszkola.A nie lepiej się wypowiedzieć raz niż co pięć minut dopisywać i wyszukiwac jakiś ogłoszeń ze Stycznia?Nie masz życzenia nie pomagaj ale nie gnęb kogoś kogo nie widziałaś na oczy i nie znasz.Dziwię się że moderator jeszcze waszych kont nie po blokował za te zachowanie.Pospolita nagonka na człowieka.Zapewne jak by Jezus zszedł na ziemię to byście go u kamieniowali bo byłby inny jakis czarownik.
Lalka lalka napisał/a:Do otrzymaywania pomocy , zasilkow, potrzebne jest konto z tego co wiem.
Jeżeli jest to dotacja do mieszkania, to MOP-s przelewa pieniądze bezpośrednio do najemcy lokalu.
Jeżeli dopłata/ryczałt do energii elektrycznej, to przekazem do użytkownika lub przelewem na konto - należy zadeklarować formę.
Zasiłek dla bezrobotnych odbiera się bezpośrednio w kasie Urzędu Pracy, bo trzeba podpisać swoje osobiste stawiennictwo.Przy zakładaniu konta musiałam deklarować/okazać się stałym wpływem pieniędzy do banku (wynagrodzenie z pracy, renta, emerytura).
Myślę, że nic się nie zmieniło, ale przy najbliższej okazji dowiem się w placówce.
U nas zasiłek się odbiera w banku. Rodzinne też. Mają taką listę specjalną. Wystarczy dowód osobisty.
Renta nie musi wpływać na konto, może przychodzić przekazem gotówkowym, mi listonosz przynosił.
wyrozumiała, widać, że nie czytałaś dokładnie. Bo wiele dowodów zostało przytoczonych na to, że biedna kłamie.
Np. z wiekiem dziecka. I innymi podobnymi. Najbardziej kłamie o biedzie, która tak naprawdę u nich nie piszczy. Czytaj ze zrozumieniem, a potem się wypowiadaj. Chyba, że jesteś drugim kontem biednej, to nie czytaj w ogóle, bo i tak nie zrozumiesz...
Teksty o Jezusie i inne pierdoły, tak, to drugie konto biednej...
Kobieto odczep się ode mnie nie znam Biednej ale mam nadzieję że wasz wszystkich nauczy porządku.A co ci tak ten jezus przeszkadza?jakiś chyba nie do wiarek jesteś
Tak sobie czytam cały ten post i mnie krew zalewa.Jak można jeżdzic na kims skoro się go nie zna?Poprosiła o pieniadze na badanie dziecka i z tego co czytałam jedna pani wzieła i zadzwoniła do lekarza,na wszystkich innych stronach rownież prosiła o pomoc żywnościowo pieluszki i kaszki wiec do choroby chyba ma te dzieci prawda?a co do 2 tys.to od stycznie do lipca no wybaczcie to ja juz bym je sto razy wydała sam wózek ze 300zł +resztę rzeczy.Po prostu paranoja.ja proponuję wszystkim by przeczytali od początku cały post i jak się zachowują.jak potrafią ze śmiecić drugiego człowieka.A cała kłótnia wyszła o głupie 120zł to jest śmieszne jak wy się nie boicie Boga?Ja chętnie pomogę tym ludziom i nie będę wypytywała o szczegóły tylko wyślę im na badanie i na żywność.Zrobiliście z tego postu sensacje jak dzieci z przedszkola.A nie lepiej się wypowiedzieć raz niż co pięć minut dopisywać i wyszukiwac jakiś ogłoszeń ze Stycznia?Nie masz życzenia nie pomagaj ale nie gnęb kogoś kogo nie widziałaś na oczy i nie znasz.Dziwię się że moderator jeszcze waszych kont nie po blokował za te zachowanie.Pospolita nagonka na człowieka.Zapewne jak by Jezus zszedł na ziemię to byście go u kamieniowali bo byłby inny jakis czarownik.
Ty Jezusa w to nie mieszaj bo ja mam z Nim swoje uklady:) i nie ma mowy by biedna nauczyla nas porzadku,raczej my ja bo ona nas najwyzej mowienia nieprawdy
Kobieto odczep się ode mnie nie znam Biednej ale mam nadzieję że wasz wszystkich nauczy porządku.A co ci tak ten jezus przeszkadza?jakiś chyba nie do wiarek jesteś
Tak, tak. Dobrze.
wyrozumiała46 napisał/a:Kobieto odczep się ode mnie nie znam Biednej ale mam nadzieję że wasz wszystkich nauczy porządku.A co ci tak ten jezus przeszkadza?jakiś chyba nie do wiarek jesteś
Tak, tak. Dobrze.
Pan BÓG nie rychliwy ale sprawiedliwy i tyle w tym temacie;-)
Cynicznahipo napisał/a:wyrozumiała46 napisał/a:Kobieto odczep się ode mnie nie znam Biednej ale mam nadzieję że wasz wszystkich nauczy porządku.A co ci tak ten jezus przeszkadza?jakiś chyba nie do wiarek jesteś
Tak, tak. Dobrze.
Pan BÓG nie rychliwy ale sprawiedliwy i tyle w tym temacie;-)
Pewnie, dlatego Biedna poniesie zasłużoną karę. Osobiście mam nadzieję, że zazna takiej właśnie biedy, jaką tutaj opisywała.
Co by było, jakby rodzina i znajomi przypadkiem zobaczyli ten wątek...? Taki wstyd...
Cyniczna zerknij na fb.
Cyniczna zerknij na fb.
Już ;-)
Wyrozumiała a ty coś mi tutaj kręcisz
ledwo się zarejestrowałas na forum,wypowiadasz się tylko w tym watku i z wielkim oburzeniem
wiec jedyne co podejrzewam że jesteś biedną pod innym loginem i adresem meilowym
Biedna weś spasuj bo ci zyłka pęknie.
Co by było, jakby rodzina i znajomi przypadkiem zobaczyli ten wątek...? Taki wstyd...
Także się nad tym zastanawiałam. O_o
Pan BÓG nie rychliwy ale sprawiedliwy
Moderacja też, Aniu-Sylwio biedna i wyrozumiała. Do życia z czyjejś naiwności trzeba choć minimum inteligencji, której nie posiadasz. A zakładanie drugiego konta po to, by bronić pierwszego w dyskusji, to już skrajna głupota i dziecinada.
i tyle w tym temacie;-)
Masz rację. Tyle w twoim temacie ![]()
wyrozumiała46 napisał/a:Pan BÓG nie rychliwy ale sprawiedliwy
Moderacja też, Aniu-Sylwio biedna i wyrozumiała. Do życia z czyjejś naiwności trzeba choć minimum inteligencji, której nie posiadasz. A zakładanie drugiego konta po to, by bronić pierwszego w dyskusji, to już skrajna głupota i dziecinada.
wyrozumiała46 napisał/a:i tyle w tym temacie;-)
Masz rację. Tyle w twoim temacie
Ktoś w końcu sie odezwal z Redakcji
super. Pieknie ujęte ![]()
Przepraszam za offa ale ten NIE DO WIAREK mnie rozwalił.
Jedno słowo a dwa byki.
Ciekawe dlaczego oba konta Ani-Sylwii nie zostały jeszcze zablokowane.
Tez sie nad tym zastanawialam kto to ten " wiarek"
wyrozumiała46 napisał/a:Pan BÓG nie rychliwy ale sprawiedliwy
Kobieta sie pogrązyła całkiem ![]()
Z uwagi na to, że temat budzi wiele kontrowersji i emocji, a postawa autorki jest sprzeczna z naszymi zasadami, mało tego, jest wielce nieetyczna, decyzją Redakcji Forum wątek zostaje zamknięty.
Dla informacji wszystkich biorących udział w dyskusji dodam, tym razem oficjalnie, że nick wyrozumiała46 również należy do biednej 1234.
Zdecydowałyśmy, że wątek nie zostanie z forum usunięty - aby służyć informacją innym osobom, które w przyszłości zechcą upewnić się czy oferowana pomoc trafi we właściwe ręce.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Proszę o pomoc żywnościową
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024