no i proszę co wyszlo, ale ten napastliwy ton na początku był już podejrzany,
Ewka sie zawziela. Internetowy odkrywca,archeolog.. Niezle..ja nie chcem dziewczyny osadzac..tzn biednej.. Ale cos tu smierdzi chyba..
Wiesz Lalka napatrzyłam się w życiu na ludzką biedę i wiem, że tacy ludzie nigdzie się z tym nie obnoszą. Tym bardziej nie piszą o tym na forach ogólnodostępnych. Dlatego z ogromnym dystansem czytam takie apele.
133 2014-07-26 10:59:33 Ostatnio edytowany przez Nataluszek (2014-07-26 11:07:13)
A mnie by tam ta paczka nie zbawiła, a tak czy siak nagonka nie była potrzebna.
Może i się pogubiła Biedna, ale z tego co widzę ogłoszenia dotyczą tego samego.
A co w tym złego, że ogłasza się gdzie może?
Nirvanko, po części zgadzam się, że Biedna zamiast siedzieć przed kompem mogłaby działać, ale do pracy przy 6-cio miesięcznym dziecku raczej nie pójdzie.
Bądźmy obiektywni.
Dobra odwołuje, zwracam honor.
Biedna, znalazłam Cie na Facebooku. Twój synek nie ma 6 miesięcy z tego co widzę i jak biedna nie wyglądasz.
Chyba, że ktoś inny posługuje się Twoim mailem...
134 2014-07-26 11:02:13 Ostatnio edytowany przez Agatan43 (2014-07-26 11:03:30)
A mnie by tam ta paczka nie zbawiła, a tak czy siak nagonka nie była potrzebna.
A co w tym złego, że ogłasza się gdzie może?Nirvanko, po części zgadzam się, że Biedna zamiast siedzieć przed kompem mogłaby działać, ale do pracy przy 6-cio miesięcznym dziecku raczej nie pójdzie.
Bądźmy obiektywni.
To wyślij jej paczkę , a nie komentuj , nikt Ci nie broni, jak chcesz pomagać .
Wiem wiem. Chcialam jej zaplacic za ten zabieg ale przychodnia nie przyjela przelewu. Ciekawe od kiedy takie ogloszenia rozsylala i az nie chce mi sie wierzyc ze nikt jej nie przeslal tych 120 zl na prywatne konto.przeciez od kiedy a nie wiemy dokladnie te ogloszenia byly dawane, mozna bylo juz stac w kolejce do kardiologa?? Eh....szkoda slow...
Ciekawe od kiedy takie ogloszenia rozsylala
Ogłoszenia rozsyła od stycznia, a te 120 zł. to ... sorry ale nie chce mi się już szukać.
Myślę, że nie jedno 120 zł. jest już na jej koncie.
137 2014-07-26 11:08:28 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2014-07-26 11:12:22)
No proszę i sprawa się wyjaśniła nasza sąsiadka biedną namierzyła hehehehehe dobre hehehehe
No tak
a ja stawiam kawkę ...

Nataluszek napisał/a:A mnie by tam ta paczka nie zbawiła, a tak czy siak nagonka nie była potrzebna.
A co w tym złego, że ogłasza się gdzie może?Nirvanko, po części zgadzam się, że Biedna zamiast siedzieć przed kompem mogłaby działać, ale do pracy przy 6-cio miesięcznym dziecku raczej nie pójdzie.
Bądźmy obiektywni.To wyślij jej paczkę , a nie komentuj , nikt Ci nie broni, jak chcesz pomagać .
Wlasnie. Wczoraj jak napisalam ze nue da rady zaplacic transferem za badanie i napisalam to tu na forum jakas nie wiem czy to lekko niedorozwinieta czy jakas osoba udzielila mi dobrej rady ze pewnie biedna ma konto i ze powinnam jej przeslac a ona wyplaci i zaplaci gotowka szpitalowi..przy czy ta osoba nawet nie zajaknela nic o pomocy ze swojej strony..a mi kaze gotowke wysylac.. zenada ....
Agatan, i nikt nie będzie mi bronił komentować.
Tak jak napisałam zwracam honor, gdyż znalazłam Biedną na Facebooku. Jej syn bynajmniej nie ma 6 miesięcy, a ona na biedną też nie wygląda...
Tak jak napisałam zwracam honor, gdyż znalazłam Biedną na Facebooku. Jej syn bynajmniej nie ma 6 miesięcy, a ona na biedną też nie wygląda...
No coś Ty ??? O fejsie nie pomyślałam. Zaczęłam "szperać" z innej strony.
Agatan, i nikt nie będzie mi bronił komentować.
Ale , co to za komentarz , który nic nie wnosi , tylko zwykłe bla bla .
To ze wypisuje ogłoszenia po różnych forach to jeszcze zadna zbrodnia. Jeśli ktoś nie chce pomoc to nie musi, proste. Fakt można pojsc pracować na rożne zbiory jak maliny, truskawki,jabłka itp. Ktoś tu napisal ze nie wygląda na biedna, a to co jakiś konkurs na biednych i bogatych ? Po czym to można poznać ? Jak ktoś biedny to pewnie ciuchy z sprzed 20 lat ? Dalej twierdze ze nagonka nie byla potrzebna, jeśli ktoś chce pomoc powinien na własną reke sprawdzić wiarygodność danej osoby.
143 2014-07-26 11:17:33 Ostatnio edytowany przez Nataluszek (2014-07-26 11:18:22)
Ewka, no jakoś tak wyszło.
No chyba, że ktoś posługuje się jej adresem e-mail, w co wątpię bo imię i nazwisko na profilu się zgadzają.
Agatan, jak się nie podoba- nie czytaj. ![]()
144 2014-07-26 11:20:12 Ostatnio edytowany przez cisowianka (2014-07-26 11:21:12)
Żaden problem sprawdzić dana osobę
wujek Google pomoże jeśli ktoś jest dociekliwy. Wystarczy wpisać e maila i wyskoczą wszystkie propozycje podane na temat e mail.
Machina ruszyła i biedna rozszyfrowana
ja już się nie wcinam
Machina ruszyła i biedna rozszyfrowana
ja już się nie wcinam
Pigwuniu kochana , gdzie Ty się podziewasz ? Marsz na nasze forum !!! 

147 2014-07-26 11:35:23 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2014-07-26 11:38:12)
Ewka, no jakoś tak wyszło.
No chyba, że ktoś posługuje się jej adresem e-mail, w co wątpię bo imię i nazwisko na profilu się zgadzają.
Zgodność imienia i nazwiska z adresem mailowym wcale nie świadczy o tym , że jest to ta sama osoba. Takich An Wiśniewskich może być w Płocku wiele. A z resztą czy to jest jej prawdziwe imię i nazwisko ? Na potrzeby założenia sobie skrzynki mailowej można sobie wymyślać adresy jakie tylko się chce.
148 2014-07-26 12:00:41 Ostatnio edytowany przez biedna1234 (2014-07-26 12:06:13)
Ewka58 wpłaciłas te 120zł zebys dziamała?Ewka poszukaj jeszcze moze znajdziesz moje skany albo daty urodzenia moze nie wszedzie jeszcze szukałas jestes załosna.I zapewne samotna bo kto by z taka jędząwytrzymał
I jeszcze jedno nie mam na nazwisko żadna Anna wiśniewska tak dla ciekawosci tylko inaczej ale jak to juz moja sprawa.pomógł ktoś bym musiała podawac prawdziwe?chyba nie a kto siedzi na dupie przed komputerem to widac plociary co nei maja swojego zycia i przyjacioł to innym dupe obrabiaja ale nei powiedza tego w oczy takie szare myszki w oczy a po za to by cie zdeptały pisałam juz prosze o usuniecie mojego postu chyba nikt z moderatorow nie czyta tego co sie tu pisze/i napisałam ze dziekuje za pomoc i pojde na te badanie do sklepu i uwazam za zamkniety temat wiec pytam po co tu jeszcze sie wypowiadaja te plociuchy>?????
Ewka58 wpłaciłas te 120zł zebys dziamała?Ewka poszukaj jeszcze moze znajdziesz moje skany albo daty urodzenia moze nie wszedzie jeszcze szukałas jestes załosna.I zapewne samotna bo kto by z taka jędząwytrzymał
Żałosna to raczej jesteś ty i naprawdę, nie zamierzam z tobą dyskutować.
151 2014-07-26 12:10:10 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-07-26 12:12:54)
I jeszcze jedno nie mam na nazwisko żadna Anna wiśniewska tak dla ciekawosci tylko inaczej ale jak to juz moja sprawa.pomógł ktoś bym musiała podawac prawdziwe?chyba nie a kto siedzi na dupie przed komputerem to widac plociary co nei maja swojego zycia i przyjacioł to innym dupe obrabiaja ale nei powiedza tego w oczy takie szare myszki w oczy a po za to by cie zdeptały pisałam juz prosze o usuniecie mojego postu chyba nikt z moderatorow nie czyta tego co sie tu pisze/i napisałam ze dziekuje za pomoc i pojde na te badanie do sklepu i uwazam za zamkniety temat wiec pytam po co tu jeszcze sie wypowiadaja te plociuchy>?????
Nikt tego nie usunie, Sylwia. Wątki, które są zakładane na netkobietach stają się automatycznie własnością forum.
Także odpuść sobie i przestań obrażać uczciwych ludzi, bo jedyną osobą, która pokazała chamstwo, jesteś Ty. Nie dziwię się, że znikąd nie otrzymałaś pomocy.
chyba kazdy na te plociuchy ktore swojego zycia nie maja by tak reagowal.nie masz ochoty dyskutowac ze mna to nie wcinaj swoich 5 groszy
Widzisz Cynicznahipo jak to jest ... dopiero po czasie "wychodzi szydło z worka".
chyba kazdy na te plociuchy ktore swojego zycia nie maja by tak reagowal.nie masz ochoty dyskutowac ze mna to nie wcinaj swoich 5 groszy
Mają, mają. I to na tyle udane te życia, że nie muszą na forum żerować na czyjejś naiwności i wyłudzać pieniędzy.
Ewka58 wpłaciłas te 120zł zebys dziamała?tak podawałam na wiele stron i tak samo jak i tu nikt nie pomogł bo ludzie potrafia tylko dziamac i wtracac sie w zycie innych Ewka poszukaj jeszcze moze znajdziesz moje skany albo daty urodzenia moze nie wszedzie jeszcze szukałas jestes załosna
Nie ubliżaj o jakimś tam dziamaniu . Tego nikt nie jest wstanie sprawdzić , ile już ludzi naciągnełaś , podając rożne nicki . Znam osobiście kobietę , która jest w potrzebie , ale wszędzie podaje Swoje prawdziwe nazwisko i adres . Zawsze jakąś pomoc dostaje , nie ma tak źeby nikt jej nie pomógł . Kobietę mozna sprawdzić o każdej porze dnia , zresztą Sama przy każdej prośbie o pomoc to podkreśla . Ty się wsciekasz , bo Ty szukałaś szybkich naiwnych frajerów , ale zapomniałaś jakie są dzisiaj możliwości , aby kogoś rozszyfrować . O pomoc trzeba umieć prosić , Ty prawie , źe jej żądałaś . Masz pretensje , a Jedna z Pań od razu zaoferowała , że zapłaci Ci za badanie Syna 120 zł. NIEŁADNIE , ale Ty chyba się tym nie przejmujesz PRAWDA ?????
Na forum każdy ma prawo wyrazić swoje poglądy, pod warunkiem, że nie robi tego w sposób obraźliwy.
Proszę o dostosowanie się do naszych zwyczajów.
157 2014-07-26 12:22:28 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-07-26 12:24:18)
Widzisz Cynicznahipo jak to jest ... dopiero po czasie "wychodzi szydło z worka".
Ja od początku czułam, że coś tu trąci, a jeszcze ochrzan dostałam, że wrednie oceniam pochopnie.
Nataluszku, to konto fb nie należy do biednej. Biedna ma Sylwia na imię.
158 2014-07-26 12:24:05 Ostatnio edytowany przez Lalka lalka (2014-07-26 12:34:43)
Biedna--- mozesz jeszcze napisac ile maz mial poprzednio zasilku z mopsu zanim mu zabrali ? Tak pytam..skoro nie masz nic do ukrycia powinnas odpowiedziec. I jeszcze jedno,na kazdym forum co prosilas/ prosisz o pomoc chcesz by posty,tematy byly usuwane,kasowane. CZy nie po to zeby ludzie nie mogli zbyt wiele wyczytac..?
Czulam ze zrobi się z tego film sensacyjny
dlatego jeśli ktoś nie chce pomoc niech się za bardzo nie udziela,a jeśli ktoś chce pomoc powinien sam sprawdzić wiarygodność danej osoby. A tak to sie zrobil filmik sensacyjny
heh.
Cyniczna moze i mialas racje ze cos jest na rzeczy, ale nie oznacza aby tak naginać na ta kobiete.
Lepiej czasem jest w cale sie nie udzielać , bo jak widzisz watek nabrał charakteru sensacyjnego.
Teraz do autorki wątku,dziewczyno troche ładniej sie odnoś do dziewczyn na forum bo jedni faktycznie chcieli Ci pomoc, a nie którzy nie ale nie oznacza tak aby pisać takie teksty.
Wiem, chyba wystarczająco dużo.
Mogę Wam to wysłać na maila, bo istnieje coś takiego jak "Ustawa o ochronie danych osobowych".
161 2014-07-26 12:52:19 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-07-26 12:58:14)
''Zwracam się z ogromną prośbą o wsparcie w postaci paczuszki z żywnością,pieluszek,kaszek.Mam dwoje małych dzieci(3latka i 3 miesiące)Brakuję nam żywności może znalazł by się ktoś o dobrym sercu który rozumnie człowieka w potrzebie i zechcę pomóc formą paczuszki lub wpłacić parę groszy na zakup żywności w miare swoich możliwości tak bym nie odbierała nikomu chleba.Za okazaną pomoc serdecznie dziękuję mój e mail Anna.wisniewska47@onet.pl nr konta Paribas Bank nr konta 02 1600 1462 1846 9690 2000 0001 Płock ''
Ogłoszenie ze stycznia 2014 roku. Piszesz w nim, że syn ma 3 miesiące. A dziś, że ma 6. Powinnaś się wstydzić, naprawdę.
Cisowianko, do oszusta mam się zwracać z szacunkiem? Chyba żartujesz.
Ewka, wysłałam Ci maila.
Ewka, wysłałam Ci maila.
Leć kobitko na pocztę
Odpowiedz wysłana 
163 2014-07-26 13:06:45 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-07-26 13:16:22)
Cynicznahipo napisał/a:Ewka, wysłałam Ci maila.
Leć kobitko na pocztę
Odpowiedz wysłana http://i60.tinypic.com/opctat.gif
Już widziałam...
Sylwia, pozdro dla Karola ;-D.
I jeszcze taki kwiatek:
''Zwracam się o Pomoc do ludzi o dobrym sercu o wsparcie w postaci paczki żywnościowej jestem osobą niepełnosprawną o chorym sercu.utrzymuje się z zasiłku z mops w wysokości 529zł po opłacenie rachunków i wykupnie lekarstw nie zostaje mi za wiele na życie.Proszę o wyrozumiałość.Dziękuję moj mail okwiecinski.karol@onet.pl P.S Przepraszam za nick miał być biedny123 lecz nie zobaczyłem w porę i już nie mogę tego zmienić mieszkam w Płocku mam dwoje małych dzieci w wieku córka 3 latka synek 3 miesiące''.
164 2014-07-26 13:18:39 Ostatnio edytowany przez Lalka lalka (2014-07-26 13:22:02)
Hipo.tez to znalazlam dlatego pytalam o dochod. Byc moze stracil,bo ona pisala ze cos mu odebrali. Niemniej jednak dzialaja razem w sieci
szkoda mi tych ludzi.. To ogloszenie co wkleila cyniczna jest z marca na forum nieprofesjonalisci. I tam syn tez ma 3 mce. W styczniu 3 w marcu 3 a w lipcu 6.. To ci heca;) i tak mi was szkoda..
I jeszcze taki kwiatek:
''Zwracam się o Pomoc do ludzi o dobrym sercu o wsparcie w postaci paczki żywnościowej jestem osobą niepełnosprawną o chorym sercu.utrzymuje się z zasiłku z mops w wysokości 529zł po opłacenie rachunków i wykupnie lekarstw nie zostaje mi za wiele na życie.Proszę o wyrozumiałość.Dziękuję moj mail okwiecinski.karol@onet.pl P.S Przepraszam za nick miał być biedny123 lecz nie zobaczyłem w porę i już nie mogę tego zmienić mieszkam w Płocku mam dwoje małych dzieci w wieku córka 3 latka synek 3 miesiące''.
Ja pierd**ę Instytucja rodzinna ???
Hipo.tez to znalazlam dlatego pytalam o dochod. Byc moze stracil,bo ona pisala ze cos mu odebrali. Niemniej jednak dzialaja razem w sieci
szkoda mi tych ludzi..
Mi bardziej szkoda tych co zostali przez nich naciągnięci na kasę i inne dobra.
167 2014-07-26 13:20:57 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-07-26 13:23:19)
Ponieważ znalazłyśmy z Ewką tych Państwa na fb i wiemy już na pewno, że to oni i niestety oszuści (biedy nie mają, zapewniam, w pokoju m.in. duże TV płaski ekran), pozwoliłam sobie wystosować do Pana Karola (męża biednej) maila z przypomnieniem, że to, co robią, nazywa się wyłudzeniem i jest karalne. To tyle.
P.S Podane różne adresy mailowe, w każdym ogłoszeniu inny wiek dziecka... no żenada. Raz mężuś z chorym sercem, raz syn. Płakać się chce.
Lalka, w jednym z ogłoszeń syn ma 3 miesiące w styczniu. A w lipcu 6 :PPP
http://www.nieprofesjonalisci.com/showthread.php?mode=linear&tid=82569&pid=100439
O raju! Ja to jednak jestem naiwniak pierwszej klasy ![]()
170 2014-07-26 13:27:11 Ostatnio edytowany przez Lalka lalka (2014-07-26 13:36:24)
Tez widzialam na fb ich dwa dni temu ,tv nie widzialam A i zdjecia dzieci sa.tego malucha" chorego" tez. Myslicie ze uzywaja dzieci by wyludzac pieniadze? Nie...pod tym wzgledem tej dziurki klamac nie moga przeciez latwo to mozna zweryfikowac. Tzn w tej przychodni co dzwonilam nie podalam danych o kogo chodzi ale gdybym dala napewno zostalo by potwierdzone badz nie czy dziecko jest zarejstr. I czy ma faktycznie jakis problem..pozatym tak jak pisalam. Dziecko ma dziurke od stycznia i do lipca nie poszla na badanie? Dawno by na nfz przyjeli,przeciez mozna dojechac gdzie indziej jak jest potrzeba..ehh..
cyniczna napisałam Ci maila
prosiłabym o ustosunkowanie się ![]()
Ewka ja tez Ci cos wyslalam na mail
Cyniczna nagonkę to Ty zrobiłaś juz na samym początku,jeszcze nic nie bylo wiadome co i jak. Ok sprawdziła sie Twoja intuicja ale ile jeszcze tutaj ludzie będą wyciągać te brudy ? Podkreślę to jeszcze raz, zrobil sie film sensacyjny.
Osoby które chcą pomoc powinni sprawdzić wiarygodność danej osoby. Chyba z 10 raz to napisalam.
Ja wiem ze nie pomogę wiec śledztwa nie prowadziłam.
Oczywiscie przychylam sie do tego ze autorka wątku bardzo nie ladnie sie zachowała i na dodatek bardzo nie ladne wpisy dodaje. Choć nie które osoby naprawdę chciały jej pomoc.
jestem naiwna ![]()
175 2014-07-26 13:46:30 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-07-26 13:48:07)
Cyniczna nagonkę to Ty zrobiłaś juz na samym początku,jeszcze nic nie bylo wiadome co i jak. Ok sprawdziła sie Twoja intuicja ale ile jeszcze tutaj ludzie będą wyciągać te brudy ? Podkreślę to jeszcze raz, zrobil sie film sensacyjny.
Osoby które chcą pomoc powinni sprawdzić wiarygodność danej osoby. Chyba z 10 raz to napisalam.
Ja wiem ze nie pomogę wiec śledztwa nie prowadziłam.
Oczywiscie przychylam sie do tego ze autorka wątku bardzo nie ladnie sie zachowała i na dodatek bardzo nie ladne wpisy dodaje. Choć nie które osoby naprawdę chciały jej pomoc.
Cisowianka, nie moja wina, że znam się na ludziach. Bardzo rzadko mi się zdarzy źle kogoś ''rozszyfrować''.
Nirvanka, poszedł mail.
Film sensacyjne, dobre sobie. To lepiej nie pisać nic i niech ludzie się dają nabierać oszustom?
Ewka ja tez Ci cos wyslalam na mail
Ewka, wzięła i odpisałą 
Cyniczna, dziękuję. twarz tej Pani jest mi znajoma, ale niestety nie wiem skąd, możliwe, że po prostu jest do kogoś podobna.
Wiem, chyba wystarczająco dużo.
Mogę Wam to wysłać na maila, bo istnieje coś takiego jak "Ustawa o ochronie danych osobowych".
Poproszę o emaila. To zdajsie jest karalne takie wyłudzanie pieniędzy.
179 2014-07-26 14:01:14 Ostatnio edytowany przez cisowianka (2014-07-26 14:04:52)
Juz i tak wszyscy wiedza ze to oszustka.
Jeśli mogę prosić to poprosze również e maila i co Wy tam macie takiego ciekawego do poczytania.
180 2014-07-26 14:07:01 Ostatnio edytowany przez alpengold (2014-07-26 14:11:30)
cisowianka na facebooku ma konto ta Sylwia O.
To jest po prostu żenada. Jak można tak ludzi oszukiwać. Bezwstydu ludzie. Mąż autorki w skórzanej kurtce chodzi. Nie no szczyty, Na biednych nie wyglądają.
181 2014-07-26 14:09:51 Ostatnio edytowany przez cisowianka (2014-07-26 14:11:42)
Jeśli mogę prosić wysłanie mi linka na e maila jej fb
i te wszystkie wiadomosci jakie macie ciekawe.
cisowianka zajrzyj na wcześniejszy link wrzucony. Tam są dane personalne.
183 2014-07-26 14:13:02 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-07-26 14:14:45)
Wysłałam Ci mail.
Cosik Sylwia zamilkła, czyżby nie miała już nic do napisania ''pleciuchom''?
Czyli jednak koleżanka gustuje w sensacji? To na co to stawianie do pionu reszty towarzystwa?
Oka mi się otworzyły, jasność widzę jasność ![]()
Wiesz, Lalka, tak sobie myślę, jak dobrze, że nie chcieli przyjąć przelewu... Bo byś była stratna o 120zł. Niby nie tak strasznie duża kwota, ale zakupy można za nią zrobić.
186 2014-07-26 14:18:12 Ostatnio edytowany przez alpengold (2014-07-26 14:20:58)
Kłamstwo ma krótkie nogi. A na tych forum nieprofesjonalisci powinni też wiedzieć z kim mają do czynienia.
Kłamstwo ma krótkie nogi. A na tych forum nieprofesjonalni powinni też wiedzieć z kim mają do czynienia.
Nie napisali tam od kwietnia, więc przypuszczam, że dali sobie spokój. Trzeba by było się zalogować i sprawdzić, czy można jeszcze posty dopisywać.
Najbardziej rozwaliło mnie to
03-04-2014, 23:19
biedna123 Offline
Nowy
Liczba postów: 11
Reputacja: 0
RE: Proszę o pomoc
Dziękuję Sylwek za sprzęt,bo ten który mamy jest w bardzo kiepskim stanie.Kiedyś pewien Pan nam przysłał laptopa ale niestety z czasem się zepsuł teraz mamy stacjonarny ale w opłakanym stanie.Jest taki głośny jak odkurzacz i stale się zawiesza także dziękuję bardzo..
biedna123 Offline
Nowy
Dziękuję Sylwek za sprzęt,bo ten który mamy jest w bardzo kiepskim stanie.Kiedyś pewien Pan nam przysłał laptopa ale niestety z czasem się zepsuł teraz mamy stacjonarny ale w opłakanym stanie.Jest taki głośny jak odkurzacz i stale się zawiesza także dziękuję bardzo..
Ja tego w ogóle nie chcę komentować. Tak roszczeniowych ludzi jeszcze nie widziałam.
cisowianka napisał/a:Jeśli mogę prosić wysłanie mi linka na e maila jej fb
Czyli jednak koleżanka gustuje w sensacji? To na co to stawianie do pionu reszty towarzystwa?
Oka mi się otworzyły, jasność widzę jasność
Chcialam sie upewnić czy faktycznie to oszustka, wiec nie widzę żadnego problemu
Cyniczna dziękuje za szybkiego e maila. Przeczytalam wszyściutko.
Na tamtym forum pisala ze chętnie zaprasza do domu aby sie upewnić czy mówi prawdę
do Płocka mam kawalek drogi. Moze ktoś ma blizej ?
biedna123 Offline
Nowy
Ja też chce laptopa, bo mój stacjonarny buczy, a teraz ja będe buczec, a raczej beczeć razem z nim. Nie no na serio ludziom sie w dupach przewraca. Jak ktoś jest biedny biedny, to na serio nie stać go na komputer, a na pewno nie na opłacanie internetu- majac do wyboru kupienie dziecku mleka, czy butów, a opłacenie neta, wiadomo, co wybierze odpowiedzialny rodzić. no ale fakt tutaj internet i naiwni ludzie to źródło dochodu.
cisowianka na facebooku ma konto ta Sylwia O.
To jest po prostu żenada. Jak można tak ludzi oszukiwać. Bezwstydu ludzie. Mąż autorki w skórzanej kurtce chodzi. Nie no szczyty, Na biednych nie wyglądają.
pomijając akurat tą sytuacje,spytam tak ogólnie
Jak wedlug Ciebie powinien wyglądac człowiek biedny,co może posiadać a czego nie?
193 2014-07-26 14:30:28 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-07-26 14:31:22)
alpengold napisał/a:cisowianka na facebooku ma konto ta Sylwia O.
To jest po prostu żenada. Jak można tak ludzi oszukiwać. Bezwstydu ludzie. Mąż autorki w skórzanej kurtce chodzi. Nie no szczyty, Na biednych nie wyglądają.pomijając akurat tą sytuacje,spytam tak ogólnie
Jak wedlug Ciebie powinien wyglądac człowiek biedny,co może posiadać a czego nie?
Biedny nie ma 2 telefonów komórkowych, konta w banku, laptopa i internetu. I TV na pół ściany.
Biedny szuka pracy jakiejkolwiek, a nie przesiaduje na forach internetowych i naciąga ludzi.
194 2014-07-26 14:31:01 Ostatnio edytowany przez alpengold (2014-07-26 14:46:27)
Cholera ja naprawdę uwierzyłam w tą opowiastke.
[ Liczba postów: 6
Najlepszym rozwiązaniem będzie jeżeli usuniemy swój post Bóg również kazał by głodnego nakarmić a spragnionego napoić ale widzę że zanikły w społeczności te słowa.Potraficie tylko krytykować,tak beznadziejnymi ludźmi.widać właśnie jak można liczyć od rodaków na pomoc jestem przekonany że co niektórzy sami nie wiedzą po co tu w ogóle są, żyją zawiścią nie do wszystkich się los uśmiecha gratuluję tym co się do nich uśmiechnął ale proszę o jedno skończcie z tą żałosną krytyką bo nie wiadomo co was czeka..Dziękuję tym którzy pomogli i którzy już w trakcie są pomocy to się was nie dotyczy brak mi słów,.. ]
hehehe.
To jest po prostu żałosne. Żerowanie na ludzkich dobrych sercach. Rada dla autorki i męża. Do roboty a nie dzieci robić.
alpengold napisał/a:cisowianka na facebooku ma konto ta Sylwia O.
To jest po prostu żenada. Jak można tak ludzi oszukiwać. Bezwstydu ludzie. Mąż autorki w skórzanej kurtce chodzi. Nie no szczyty, Na biednych nie wyglądają.pomijając akurat tą sytuacje,spytam tak ogólnie
Biedny nie zyje jak pani Sylwia O i jej mąz karol. Ludzie to są kpiny. Jak im nie wstyd?
Osoba która ma dwa telefony do biednych się nie zalicza. Niech sprzedadzą komórki będą mieć na kaszki, makaron itd. Niech do pracy jedno idzie a nie tylko robią dzieci i wyłudzają od innych.
Jak wygląda biedny ? Normalnie, szczerze nie widzę roznic na pierwszy rzut oka,tzw ciuchy. Bo wiadomo ze ciuchy mozna dostać naprawdę w super stanie za darmo albo za nie wielka kwotę. Znam rodzinę biedna,maja laptopa,telewizor, nawet chyba 2 komórki a i jeszcze kosiarkę i pile spalinową. Oni są biedni, jest ich dużo w domu ale kazdy zaradny i chętny do pracy. Te gadżety maja za swoje pieniądze.