Robsonpl napisał/a:minnie.89 napisał/a:Wyjątkowo się z Tobą zgodzę, bo dziś żyjemy w epoce nierealnych wymagań z Instagrama. Znaczna ilość młodych osób wierzy że to prawda.
Nawet Twoje wypowiedzi to potwierdzają, 55 letni kumpel mówi nie dla samotnej matki, a przepraszam na co on liczy na 30 latkę?
Kiedy miałam 22 lata spotykanie się z 15 lat starszym mogło być fajne, bo wiedział już coś więcej w niektórych aspektach, jednak z wiekiem te 15 lat więcej to już dużo za dużo, bo średnio miałabym ochotę na weekend w Ciechocinku.Współczesne 20 latki to pokolenie Z, mocno lewicowe, mogą się zabawić a później wiadomo ...
Kiedy przyjdzie czas kiedy zechcą dziecka (ok. 45 lat) zawsze można adoptować małego słodkiego Nigeryjczyka i będzie fajnie, ale ostatnie czego taka kobieta będzie chciała to zajmować się emerytem, no w końcu eutanazja powinna być legalna. A ona cóż znajdzie sobie faceta ok 35 lat na bzykanko i dalej będzie zadowolona.
Nierealne wymagania, poczucie lepszości, segregowanie na gorszy sort powoduje że większość facetów będzie samotna.
Osobiście znam przypadek faceta lat 42 teraz, 8 lat temu, (czyli miał 34 lata) związał się z samotną mamą 3 dzieci, zatem nie jednego a 3! Facet prima sort, przystojny, wysportowany, do tego bardzo zamożny. Dziś są szczęśliwi, po zdjęciach którymi często się chwali widać, że maga szczęśliwi.
Ograniczenia które ma sie w głowie powodują, że jesteśmy nieszczęśliwi, bo przecież nie będę narażał się na taki wstyd i hańbę jak wychowywanie bękarta.
Piszesz o jakimś jednostkowym przypadku. Być może takie się zdarzają. Ludzie też wygrywają w Lotto, tylko szansa na zaistnienie takiego zdarzenia jest bardzo mała. Najbardziej pożądani faceci to wysportowani, inteligentni, mający bardzo dobre zdolności interpersonalne, ogarnięci życiowo i zawodowo, o wysokim statusie finansowym, z ciekawym hobby. Tak w skrócie. Czy myślisz, że facet, który posiada wszystkie te cechy narzeka na brak zainteresowania. On wypiera jak na Pyszne.pl Zastanów się zatem czy jego pierwszym wyborem będzie samotna matka z bagażem w postaci dzieci, często z problemami finansowymi, traumami i jej byłym w tle?
Ale wy znajdujecie sobie problemy. Na szczescie nijak ma sie swiat realny do swiata fantazji na tym forum... ja mam nowego chlopaka tak od dzisiaj jestem oficjalnie w zwiazku z tym Senegalczykiem. Dzis mamy kolejne spotkanie. On wie,ze mam corke,ja wiem o jego dziecku rowniez i nie przeszkadza nam to. Znam tez mnostwo kobiet,ktore majac dzieci poznaly nowych partnerow i wiele z nich nadal sa razem
Nie wiem na ile twoje posty traktować poważnie bo pamiętam, że pisałaś z jakimiś gościami z drugiego końca świata i twierdziłaś, że jesteś z nimi w związku. Nie twierdzę, że samotne mamy nie znajdują facetów bo to nie prawda ale nie będą primary target dla większości facetów. Poza tym najczęściej zwykle jest to dla nich opcja do łatwego seksu.