moje dzieci pogodziły się z sytuacją leć mają żal do matki że tak postąpiła i rozbiła rodzinę dlatego cchcą mieszkać zemną a matkę odwiedzać
witam ,w końcu coś drgnęło dostałem zawiadomienie z sądu że mam się stawić z dziećmi na badania psychologiczne nam nadzieję że teraz już pójdzie z górki wszystko szybko i szczęśliwie się zakończy . Trzymajcie kciuki za mnie Oby do wiosny było już po sprawie bo zaczyna mnie to wkurzać że to wszystko się przeciąga .
Spokojnych świąt i Pomyślności w nowym roku
Astral nowy rok nowe wyzwania ....
wesołych swiat ......
trzymamy kciuki zaWas
dzięki za życzenia i również wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku
więc już po badaniach w rodku i ku mej radości pozytywnie na mą korzyść czekam teraz na wezwanie do sądu na rozprawę
202 2016-03-04 19:34:30 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2016-03-04 20:59:17)
Więc jak obiecałem bedę zdawać relację do końca. W końcu wyznaczono termin rozprawy , wypada on pod koniec marca .Na rozprawie będe zeznawać ja i moja była. ma nadzieję że na tej rozprawie zapadnie wyrok . Więc teraz muszę się bardzo dobrze przygotować , oraz omówić taktykę na rozprawę z adwokatem
trzymam kciuki aby rozprawa poszla po twojej mysli .
trzymam kciuki aby rozprawa poszla po twojej mysli .
dzięki wielkie
Przeczytałam dziś Twój wątek Astral i powiem tylko jedno- szacun.
Witaj Astral, cóż ja za bardzo też nie mam się czym pochwalić. Rok minął jak jeden dzień
A nawet nie zaczęliśmy jeszcze prać brudów, ba nawet świadkowie nie są przesłuchiwani. Następna rozprawa pod koniec października i wezwanie dostal tylko policjant. Ale coś się ruszyło nagle, bo mąż jednak już mnie nie kocha i bez problemu da mi ten rozwód, tylko na jego warunkach. Podziękowałach. Astral jak tam Twoje dzieciaki? Ja tak patrzę na moją córę i utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze się stało
Będzie rozwód zawsze możesz zmienić zdanie i wsiąść z jego winy
Witam dziś nadszedł ten oczekiwany dzień chwały , mianowicie była ostatnia rozprawa na podstawie badań z RODK sąd przyznał opiekę nad dziećmi mnie oraz orzekł winę żony. I tak po dwóch latach walki ma historia znalazła szczęśliwe zakończenie . Jednocześnie dzieki wielkie wszystkim wam którzy wspieraliście mnie dobrym słowem i podnosiliście na duchu gdy tego potrzebowałem - Jesteście wielcy!!!!!!!! Nech wa również się darzy życzę wam tego z całego serca
Witam dziś nadszedł ten oczekiwany dzień chwały , mianowicie była ostatnia rozprawa na podstawie badań z RODK sąd przyznał opiekę nad dziećmi mnie oraz orzekł winę żony. I tak po dwóch latach walki ma historia znalazła szczęśliwe zakończenie . Jednocześnie dzieki wielkie wszystkim wam którzy wspieraliście mnie dobrym słowem i podnosiliście na duchu gdy tego potrzebowałem - Jesteście wielcy!!!!!!!! Nech wa również się darzy życzę wam tego z całego serca
Gratuluję, Astral i dziękuję.
Życzę Tobie i Twoim dzieciom wszystkiego, co najlepsze.
209 2016-03-29 19:34:49 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2016-03-29 19:37:05)
Astral
I nastana lepsze spokojniejsze dni .
Mam nadzieję ,że nas nie opuscisz teraz i bedziesz tu zagladał
Również życzę wszystkiego dobrego obie i woim dzieciom .
trzymaj sie , jutro też swieci słonce
Zarówno ja jak i dzieci odczuliśmy wielką ulgę i poczułem błogi spokój
Astral
Mam nadzieję ,że nas nie opuscisz teraz i bedziesz tu zagladał
Właśnie!
To Twój wątek, więc nie daj mu osiąść kurzem i od czasu do czasu przynajmniej, powiedz, co u Was.
teraz tylko pomalu w sokoju i do przodu
Gratulacje ,dopiero dziś gdy inni użytkownicy odświeżyli temat przeczytałem.
Dużo żeście przeszli ale z dobrym zakończeniem.
Długo to wszystko trwało uff mam nadzieję że czegoś takiego nigdy w życiu nie przeżyję.
ps.wyrafinowana kobieta
elzbieta47 napisał/a:Astral
Mam nadzieję ,że nas nie opuscisz teraz i bedziesz tu zagladałWłaśnie!
To Twój wątek, więc nie daj mu osiąść kurzem i od czasu do czasu przynajmniej, powiedz, co u Was.
NNie zostawie was od czasu do czasu odezwę się co u mnie słychać
Czekamy , az sie odezwiesz , bedzie nam milo
, ze napiszesz co slychac u Ciebie .
pozdrawiam
witam po przerwie wyrok jest prawomocny. Teraz spokojnie wszystko sobie układam po mojemu ,przede mną Nowe wyzwania i nowy rozdział w życiu. Jest Dobrze a bedzie jeszcze lepiej . Dzieci też są już spokojne i wesołe oby wszystko szło w tym dobrym kierunku
To super jak juz wracasz do normy .
Teraz tylko do przodu , i po swojemu /
a z czasem tez i ułozysz znajdziesz sobie kogos .
Astral Shadow - dla mnie jesteś przykładem, że największe zołzy dostają zawsze najlepszych facetów!
Cieszę się, że znalazłeś sprawiedliwośćw sądzie!
Trzymam za Ciebie i dzieci kciuki - życzę Wam wszystkiego najlepszego!
Życzę Ci, żebyś sobie znalazł fajną, mądrą i ciepłą babkę, która doceni jaki ma skarb
Czekam, aż założysz wątek - moje cudowne życie po rozwodzie Powodzenia!
Astral Shadow
Czekam, aż założysz wątek - moje cudowne życie po rozwodzie
Powodzenia!
Ciekawy pomysł mi dałaś aż sie uśmiechnąłem do monitora
A widzisz - tytuł już jest
Trzymam kciuki za treść
Wielkie dzięki da doping
Astral Shadow napisał/a:Wielkie dzięki da doping
Astral, załóż takowy wątek, nawet na wyrost, też tam będę pisać
Pozdrawiam
Popieram Rampampam i również pozdrawiam, Astral. Ciebie i Twoje dzieci.
Astral Shadow napisał/a:Wielkie dzięki da doping
Pozdrawiam
NIe wiem w jakim dziale to założyć
224 2016-06-08 22:31:07 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-06-08 22:33:46)
rampampam napisał/a:Astral Shadow napisał/a:Wielkie dzięki da doping
PozdrawiamNIe wiem w jakim dziale to założyć
Może w "Naszej Społeczności" jako kafejkę?
Astral Shadow napisał/a:rampampam napisał/a:Astral, załóż takowy wątek, nawet na wyrost, też tam będę pisać
PozdrawiamNIe wiem w jakim dziale to założyć
Może w "Naszej Społeczności" jako kafejkę?
ogłaszam że temat ma kontynuację w dziale podsuniętym przez excopa , dzięki ci wielkie
I_see_beyond napisał/a:Astral Shadow
Czekam, aż założysz wątek - moje cudowne życie po rozwodzie
Powodzenia!
Ciekawy pomysł mi dałaś aż sie uśmiechnąłem do monitora
No i jak? Możesz tu wkleić link do swojego nowego wątku?
Ja właśnie finalizuję moje sprawy formalne. Czy spełniam kryteria, aby dołączyć i się udzielać na tym wątku?
No i jak? Możesz tu wkleić link do swojego nowego wątku?
Ja wkleję: http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php? … 2#p2846182
Myślę że możesz się udzielać, już jesteś chyba "na wylocie" ;-)
Masz dobre oko , Ivy71
Tak, dziś konkretnie podpisuję drugie pełnomocnictwo.
Dzięki!
I see zapraszam do nowego wątku , link został już podany i oczekujemy ciebie