Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

Strony Poprzednia 1 96 97 98 99 100 134 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,306 do 6,370 z 8,665 ]

6,306

Odp: Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

no i prawidłowo ja tylko na tym cierpiałam bardziej a on wracał był nie odzywał sie dwa dni potem znowu i znowu i historia sie powtarzała a potem bylo tak ze ja nic nie robie wzgl niego

Zobacz podobne tematy :

6,307

Autre, myslalam bardziej o poradnikach, felietonach. Wiesz, cos powaznego, nie romanse tam big_smile
Aga, nie lam sie. Badz silna. Po prostu przetrwaj to! Niech on sie buja.

6,308

Nawet nie wyobrażacie sobie jak bardzo chciałabym wrócić i znowu poczuć się spokojnie, bez uczucia pustki i samotności. Ale to tylko chwilowe potem schemat znowu by się powtórzył i te nerwy by wróciły, ciagłe pilnowanie się żeby jaśnie Pana nie urazić...nie chce tego. Muszę być silna. Przetrwam to. Wiem o tym. Muszę dać radę smile

6,309

Aga masakra współczuje Ci bo to chyba najgorsze co moze byc,walczysz sama z soba i wygrywasz brawo! Ja zawsze ulegałam,teraz boje sie że gdyby sie odezwał to nie wiem co bym zrobiła.
Autre wyślę jak wroce do domu. smile

6,310

Aga, nie uginaj sie. Nie warto. Za duzo sie juz chyba stalo, prawda?

6,311

O wiele za dużo.

6,312

little mialabym to samo oj takkk a juz na mile slowa to juz nie wiem bym sie poggryzła sama by sie skupic na bólu cielesnym

6,313

Naszedł mnie kryzys. Zbyt mało zrobiłem w ciągu dnia, większość dnia przespałem czuje ze straciłem weekend. Zmarnowanie czasu wzmaga poczucie beznadziejności swojego życia. Musze to wytrzymać, nienawidze tych dołków które albo przychodzą rano albo wieczorem znienacka. Patrze na telefon i najchętniej bym do niej zadzwonił, porozmawiał - ale o czym i po co? Ona przecież jest w pracy a ja mam tylko chwilę słabości.

6,314

Serce czasem bywa glupie. Wtedy trzeba pozwolic rozumowi dojsc do slowa...

"Jeśli dojdziesz do ładu z własnym wnętrzem, wówczas to, co zewnętrzne, samo się ułoży."

6,315

Chicago, jak to przetrwasz to jutro z kolei pomyslisz "ale głupie pomysły miałem wczoraj". Jutro będziesz miał inne podejście do sprawy. Dasz radę, wytrzymaj smile

6,316

Jutro juz poniedziałek, każdego z nas dopada syndrom weekendowy..
Jeszcze nigdy tak nie cieszyłam się, że pójdę do pracy i wyłączę myślenie wink

6,317

Tak, Zakochana ma racje! Ja jestem nawet na to przykladem, tyle, ile ja sie omyslalam na temat mojego ex, ile ja analizowalam, tzw overthinking, ale na co mi to bylo? Na nic. Dzis juz wiem, ze niepotrzebnie to robilam. To tylko kwestia czasu, az przestanie bolec. Ale najlepiej w tym pomaga zupelne odciecie sie od tej osoby. Zeby rana mogla sie zagoic. Nie powinno sie jej rozdrapywac, bo tylko sobie szkodzimy.
Zakochana, jak sie czujesz? smile

6,318

Girl, myslałam o tym, serio. Niestety, brakuje mi samozaparcia a nie lubię przerw w pisaniu i potem przepraszania czytelników. Nawet chyba tydzień temu mówiłam mojej najlepszej psiapsiółce, ze brakuje mi blogowania, wypisywania się. Moze do tego wróce, nie wiem. Jakby coś, dam adres. Pamiętam jak po rozstaniu z moją pierwszą stworzyłam biblię kkzb, która potem pomogła pewnej ważnej dla mnie osobie. Tam było nie tylko o kkzb, ale jak rozpoznać narcyza, jak sie przed nim bronić. Sporo wtedy czytałam o takich typach, odkąd rozkminiłam, że moja była taka jest i naprawdę mi to otworzyło oczy. Ciekawe w sumie gdzie to jest, bo to ponad dwa lata temu było...

agnieszka855a napisał/a:

Ale to tylko chwilowe potem schemat znowu by się powtórzył i te nerwy by wróciły, ciagłe pilnowanie się żeby jaśnie Pana nie urazić...nie chce tego. Muszę być silna. Przetrwam to. Wiem o tym. Muszę dać radę smile

Dokładnie. Po co masz skakać wokół Pana, jak to nazwałaś? W związku obie osoby są równe. Nie ma zadowalania króla czy królowej. Idealne proporcje to 50:50, ewentualnie 60:40. Nic mniej w żadną stronę. Widzę w Tobie ogromną wolę walki, imponuje mi to smile Tak trzymaj smile

Chicago napisał/a:

Zmarnowanie czasu wzmaga poczucie beznadziejności swojego życia. Musze to wytrzymać, nienawidze tych dołków które albo przychodzą rano albo wieczorem znienacka. Patrze na telefon i najchętniej bym do niej zadzwonił, porozmawiał - ale o czym i po co? Ona przecież jest w pracy a ja mam tylko chwilę słabości.

Wiem. Najgorsze jest to wymyślanie powodu i niepokój w sercu, nie? Kiedy palce niemal Cie świerzbią, żeby coś napisać, dać znać: hello, from the other side... Ale zobacz, ona jakoś tego nie robi. Nie czuje potrzeby. Może jest tak mega zajęta, ale przez cały dzień? Gdyby chciała, zadzwoniłaby, napisała. Wiesz po co masz ten czas? Po to, żeby stanąć na nogi zanim ona się odezwie. Tak, żeby wówczas na chłodno, racjonalnie spojrzeć na wasza relacje, nie przez pryzmat emocji i wtedy podjąć decyzję.

A co do tego zdania pierwszego z cytatu, zgadzam się. Chicago, to dwa miesiące. Osiem tygodni. Nie sądzisz, że czas zacząć ją wyrzucać ze swojej codzienności? Spakować rzeczy, drobiazgi, zdjęcia. Znielubisz mnie, że Ci to uświadamiam, ale tej słodkiej i kochanej kobietki, która kochałeś, już nie ma. Jest królowa śniegu z wymaganiami, chłodna i obojętna, która nic do Ciebie nie czuje. To nie jest osoba, z którą chcesz być.

6,319

Autre, chetnie poczytam! Dawaj adres jak cos smile btw sama mysle o stworzeniu bloga. Kiedys pisalam duzo. Zaniedbalam to, w sumie szkoda, bo moglabym byc calkiem niezla w tym, gdybym sie postarala.

Hmm. Ja ostatnio w koncu wywalilam z instagrama wspolne nasze zdjecia. Z fejsa tez. Ludzie zawsze mowili, ze niebywale do siebie pasujemy i ze taka ladna z nas para. Jak widac, nigdy nie ma sie gwarancji. Na nic.

6,320

Odcięcie się to najszybsza droga do naszego uzdrowienia. Każdy ma chwile słabości ciągle wracamy myślami do byłych ale trzeba to przetrwać inaczej znowu zatoczymy błędne koło.
Ja bardzo się staram bo nie chcę już powtarzać swoich schematów. Muszę je rozłożyć na czynniki pierwsze i znaleźć ich źródło. Pokonać swoje beznadziejne poczucie niskiej wartości i inne wady. Zaakceptować i pokochać siebie. Oj dużo pracy przede mną ale wiem, że chce spróbować. Żeby kiedyś w przyszłości stworzyć prawdziwy związek w którym będę naprawdę szczęśliwa.

6,321

Girl_full_of_dreams napisał/a:

Ja ostatnio w koncu wywalilam z instagrama wspolne nasze zdjecia.

Masz insta i dopiero teraz się chwalisz? Daaaaj big_smile

agnieszka855a napisał/a:

Ja bardzo się staram bo nie chcę już powtarzać swoich schematów. Muszę je rozłożyć na czynniki pierwsze i znaleźć ich źródło. Pokonać swoje beznadziejne poczucie niskiej wartości i inne wady. Zaakceptować i pokochać siebie. Oj dużo pracy przede mną ale wiem, że chce spróbować. Żeby kiedyś w przyszłości stworzyć prawdziwy związek w którym będę naprawdę szczęśliwa.

i to jest ten moment, gdy puchnę z dumy, że ogarniasz o co w tym wszystkim chodzi :*

6,322

Agnieszka odciecie to najszybsza i JEDYNA droga do uzdrowienia. Nie ma drogi na skroty. Warto tez wybaczyc w sercu mimo wszystko w mysl powiedzenia: ''Badz na tyle dobry, aby komus przebaczyc, ale nie na tyle glupi zeby zaufac mu ponownie''
Ps. Dzisiaj poszedlem pierwszy raz od rozstania na randke. Obawialem sie strasznie jak to bedzie i czy nie ''zardzewialem'' w kontaktach z kobietami. Bylo bardzo sympatycznie. Nie bylo nawet minuty krepujacej ciszy ani sekundy zebym myslal o bylej. Wiem ze to pewnie chwilowa euforia i dolki jeszcze mnie najda. Ale uswoadomilem sobie, ze na jednej osobie swiat sie nie konczy. Jest masa wspanialych ludzi na swiecie, dlategp nie mozemy sie zamykac na nowe znajomosci. Dobrego wieczoru dla Was wszystkich

6,323

Girl, czuje się... Hmm... Uświadomiona. Wiem już co powinnam, wiem w która stronę mam iść i wiem, że to droga bez niego. Nie zmienia to faktu, że do porodu coraz bliżej, że to może być juz, za parę godzin, a on... A on ma to gdzieś. No i przez to czuje się zdołowana i jest mi bardzo przykro. Chce mi się z tego powodu płakać. Jestem ciekawa co dobrego mnie czeka w przyszłości, myślę nad tym intensywnie, żeby nie zadręczać się myślami. Jednak jest mi bardzo ciężko, a wsparcie mam na forum i u ludzi, których tu poznałam. Moi znajomi się zdystansowali mocno. Czytam was cały czas, ale jakoś nie mam weny, żeby się wypowiadać. Tak bardzo chciałabym Wam wszystkim pomóc, jakoś wesprzeć słowem smile tak bardzo trzymam za Was wszystkich kciuki.

Autre, jak najbardziej powinnaś znowu zacząć pisać. Skoro Ci to wychodzi, a Twoje słowa docierają smile

6,324 Ostatnio edytowany przez agnieszka855a (2016-09-18 19:51:28)

Camaro81 super, że randka się udała smile powoli do przodu.
Wiem, że nie ma drogi na skróty. Ja wybaczyłam byłemu. Po tym jak mnie wyszarpał spotkałam sie z nim porozmawiałam o całej sytuacji, wybaczyłam mu ponieważ chciałam się rozstać jak dorośli ludzie wszystko sobie wyjaśniając.
Autre nie chwal mnie za bardzo pewnie jeszcze nie jeden dołek przede mną i nie raz będziesz mnie ochrzaniała.
Wszyscy mają fejsa chyba też muszę wrócić do żywych i założyć profil smile

6,325 Ostatnio edytowany przez Girl_full_of_dreams (2016-09-18 20:00:40)

Autre widzisz, musisz pisac! ;D domagam sie!
Camaro, wow! Super czytac, ze zyjesz, ze po prostu zyjesz a nie sie umartwiasz, brawo! Powinnam wziac z Ciebie przyklad. W Hiszpanii zamierzam flirtowac az milo big_smile
Zakochana, slonce, wiem, ze Ci przykro i chcialabym jakos pomoc... Ale jedyne co moge powiedziec, to to, ze ojciec twojego dziecka to straszny palant. Boze, nie ogarniam. Ale pamietaj, masz cudownych rodzicow, masz tutaj tez nas, wirtualnie, ale zawsze :*
Aga! Dawaj, dawaj, nie przestawaj! Dolki, owszem sa i beda ale jestem z Ciebie dumna, oby tak dalej!
Autre chcesz mojego insta? big_smile prosze: vanillaxmilkshake, taka blondyna to ja big_smile

6,326

Girl_full_of_dreams napisał/a:

Autre chcesz mojego insta? big_smile prosze: vanillaxmilkshake, taka blondyna to ja big_smile

Jejku, jaka Ty śliczna jesteś big_smile wysłałam Ci prośbę o możliwość obserwacji. Ta nieogarnięta blondyna to ja tongue

Camaro, super, stawiasz pierwsze kroki w kontaktach damsko-męskich smile Świetnie Ci idzie. Dobrze, że nie myślałeś o byłej. Oby tak dalej!

Kochane moje, trzeba mieć jeszcze na to czas. Zamiast pisać na jakimś blogu, wolę tu, na forum. Większa szansa, że gdy komuś będzie to potrzebne, trafi i przeczyta.

6,327

Ojeeeej, Autre dziekuje za komplement strasznie mi milo! smile
Juz Cie dorwalam tez na insta, ha big_smile

Fakt, blog, to blog. A tutaj pewniej, ze ktos to przeczyta. Ale ksiazke z twojej reki, to ja bym chetnie poczytala! Moze jakis kryminal? Lubie ;p

6,328

Girl, Dziękuję. Też wysłałam Ci prośbę na insta smile)

6,329

Ja zatrzymałam się w średniowieczu nigdy nie miałam Insta nawet nie wiem o co tam chodzi...:D

6,330

Haha, Aga nie martw się.. Mi też niedawno dopiero koleżanka tłumaczyła big_smile

6,331

Tak myslalam, ze to Ty smile juz akceptuje smile
Ktos jeszcze ma insta?
Ojej wiecie co wam powiem? Milo was widziec! smile
Fajne uczucie ;D

6,332

Weźcie ....no weźcie bo ja zaraz  też założę...może najpierw fejsa big_smile
Bo Insta to dla mnie czarna magia...

6,333

No nie? Śmieszne uczucie smile ale fajna sprawa ;p zakładaj Aga, zakładaj big_smile

6,334

Pfff tez mam insta big_smile
Ja nawet mam zdjęcie z eks smile
Chicago nie mów,że to zmarnowany czas bo spanie tez jest czymś ważnym i jeżeli czujesz sie wypoczęty to jest dobrze! Ja uważam ze nawet leżenie w łożku ale w zgodzie ze soba jest dobre!

6,335

girl dorzucilam sie na ista big_smile

6,336

a fb kto z was ma laski bo miło bedzie was widziec big_smile

6,337 Ostatnio edytowany przez little.owl (2016-09-18 20:41:14)

Ja tez wysłałam zaproszenie smile
Tez sie ciesze,że będziemy mogły sie zobaczyć smile

6,338

little dawaj smile

6,339

ja mam dorota_g85 to samo foto co tu w awatarku smile)

6,340 Ostatnio edytowany przez little.owl (2016-09-18 20:47:51)

Zdjęcie w aucie?
Ja mam z imienia i nazwiska wiec publicznie nie bede pisała wink
Doris poszło zaproszenie smile

6,341

no to samo co tu

6,342

Założę fb na dniach to się pokażę smile

6,343

Ale fajnie! big_smile

6,344

jakie WY LASKI!!!!! big_smile

6,345

No pięknoty!!! Ale fajnie,że się widzimy!!!!

6,346

Super idzie sie zakochać w WAS big_smile

6,347

Doris, tez Ci wysłałam wink Ja to ta od kawy big_smile

6,348

Ja Little.sheep97 jakby ktoś jeszcze chciał ;p

6,349

Doris Hahaha teraz już wiesz z kim śpisz pod jedną kołdrą!! big_smile
Mówisz,że idzie? wink
Ale wy widzicie mojego ex big_smile Hahaha możecie sie nad nim pastwić wink

6,350

To samo chcialam napisac, ale wy wszystkie ladne!
Fajna ekipa, ulalala big_smile

6,351

ok mam , little probowalam cie na fb złapać ale ciebie tam nie ma chyba tongue

6,352

zarąbista, little ja bym bo wywaliła tongue psuje cały efekt piękna tongue

6,353

Ekipa jak marzenie big_smile No, laski :3

6,354

Zakochana poszło ode mnie smile
Dorisss uwielbiam Cię!!!
Jestem na FB.

6,355

hehehehe :* jakie masz foto ?

6,356

Ja bym tutaj wolala nazwiska nie ujawniac, wiec moze wysle wam na insta?
Oj kurde, a ja usunelam z ex foty, jaaaaaka szkoda ;D

6,357

A ja was chyba nie mam wszystkich... smile

6,358

Little, z motorem ci do twarzy big_smile i popieram że bez ex byłoby lepiej big_smile

6,359 Ostatnio edytowany przez little.owl (2016-09-18 21:08:49)

Hehe dziękuje Zakochana smile
Autre nie mamy siebie!!!
Dobrze,że go zostawiłam na inna możemy się pośmiać ! wink

6,360

Chyba jestem 100lat z tymi.nowinkami wstecz. O co chodzi z tym instagramem

6,361 Ostatnio edytowany przez Autre (2016-09-18 21:10:34)

little.owl napisał/a:

Hehe dziękuje Zakochana smile
Autre nie mamy siebie!!!
Dobrze,że go zostawiłam na inna możemy się pośmiać ! wink

pasjonatka_kawy wink

I jeśli nie wysyłałaś maila, to nadal nie mam wink

6,362

Haha Camaro! xd taki portal, załóż sobie konto, dodaj parę zdjęć, będziemy Cie obserwować ;p

6,363

To też portal. Camaro zakładaj!

6,364

Co za ekscytacja, co za podniecenie na forum big_smile

6,365

bedzie mógł wybierac hahaha tongue

little ten motor yhhhhhh , nie żałuje tej kołdry wręcz bardziej sie wtulam big_smile

6,366

Autre jak Ci dobrze z oczu patrzy... smile
Poszło ode mnie smile
Camaro liczę na Ciebie razem z Dorisss bo przecież śpimy razem big_smile

6,367

Haha takim to dobrze big_smile ekscytacja ogromna ;p

6,368

żeby zostawili takie laski i stracić tosz to nie poważne big_smile

6,369

Doris ślepe to! No patrzę na wasze foty i nie wierzę! Kurdę a Ty tak ładnie auto myjesz a moje takie brudne...:D
Szkoda Girl,że usunęłaś te wspólnie foty byśmy się mogły pastwić big_smile

6,370

Normalnie chyba się zakochałam haha xd szybka terapia big_smile

Posty [ 6,306 do 6,370 z 8,665 ]

Strony Poprzednia 1 96 97 98 99 100 134 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024