Intymne sms - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Intymne sms

Witam wczoraj przeczytałam sms u mojego chłopaka pisał z koleżanką np że ma fajny tyłeczek że może go wszędzie dotykać i takie tam,tłumaczył się że to tak na żarty że jak by coś ukrywał to nie dał by mi telefonu do sprawdzenia,ja z nim zerwałam oczywiście ale on płakał błagał mnie że nie mogę go zostawić  i być z kimś innym że sie zabije nie wiem czy dać mu szanse

Zobacz podobne tematy :
Odp: Intymne sms

Nie.

3

daria788 napisał/a:

Witam wczoraj przeczytałam sms u mojego chłopaka pisał z koleżanką np że ma fajny tyłeczek że może go wszędzie dotykać i takie tam,tłumaczył się że to tak na żarty że jak by coś ukrywał to nie dał by mi telefonu do sprawdzenia,ja z nim zerwałam oczywiście ale on płakał błagał mnie że nie mogę go zostawić  i być z kimś innym że sie zabije nie wiem czy dać mu szanse

Nie.

I zapytaj, co by zrobił, gdyby na Twoim telefonie znalazł smsy od kolegi, który pisze o dotykaniu Twojego tyłeczka. Dałby Ci szansę?

robingirl napisał/a:

I zapytaj, co by zrobił, gdyby na Twoim telefonie znalazł smsy od kolegi, który pisze o dotykaniu Twojego tyłeczka. Dałby Ci szansę?

Szkoda czasu i emocji. Im szybciej urwiesz kontakt, tym latwiej bedzie Ci sie pozbierac. Koles jest jeszcze dzieckiem i zapewne dlugo nim pozostanie.

5

Dario przyłączam się do opinii moich poprzedników. Takie zachowanie twojego chłopaka świadczy o jego niedojrzałości emocjonalnej, brakiem szacunku do ciebie i twoich uczuć. A szantażowanie ciebie tym, że się zabije tylko potwierdza jego niedojrzałość. Może nie dorosnął jeszcze do bycia w związku na jaki ty liczysz?
Jeżeli już teraz daje ci powody do tego, żeby mu nie ufać to jak chcecie być ze sobą razem, bez tego fundamentu jakim jest zaufanie?

6

Tak nie dam rady my zaufać  muszę sobie dać rade i na nowo żyć,to strasznie boli jak było się szczęśliwym i miało plany na przyszłość

7

Weź pod uwagę, ile jesteście, co możesz stracić, lecz czasem lepiej się nie oszukiwać. Postaw też na uczucia - właśnie z twojej strony.

8

Nie.

9

Nie.

Kochana, miałam podobną sytuację, z tym że byliśmy już narzeczeństwem i w ciągu tych ponad 5 lat zdarzało mu się od czasu do czasu pisać smsy z tzw "koleżankami"... ja zawsze wybaczałam, aż wyjechał na delegację.. W któryś weekend wyczułam, że coś jest nie tak, sprawdziłam jego tel. A tam cała masa smsów z panną X, że zaraz się spotkamy, a może kawa, pojedziemy coś zjeść, dupeczko, laseczko itd....żałosne.... ale ja okazałam się jeszcze bardziej żałosna, ponieważ wybaczyłam po raz kolejny, bo przecież kochał jak mówił, żałował, przepraszał...aż po ok trzech tygodniach od tego zdarzenia zostawił mnie, właśnie dla niej. Ona wiedziała o mnie, on twierdził, że to tylko "koleżanka"... smile

10

Ja również myślę , że nie powinnaś mu ufać , facet nie powinien sms-ować w tak dziwnym temacie ,jeżeli ma dziewczynę smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023