Seks i inne używki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Seks i inne używki

Strony Poprzednia 1 6 7 8

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 467 z 467 ]

456

Odp: Seks i inne używki
whiskey29 napisał/a:

marihuana znów zawładneła moim życiem.

Walcz z tym.
Twoim życiem, możesz zawładnąc Ty sama.
Nie coś tylko ktoś.

Zobacz podobne tematy :

457

ogólnie znów jest źle, całe ferie jarałam i piłam.. duże ilości. Teraz nie potrafie się również ogarnąć, do tego wrócił M. Ja zaczęłam się zadawać z dilerką najwieksza w mieście.. bo to koleżanki chłopak. Zmieniłam się. M spojrzałmsie dziwnie gdy mnie zobaczył z koleżanką i jej hłopakiem dilerem w pizzeri, nawet sie nie przywitał, a wcześniej pokłóciliśmy się na facebooku o to, że kazdy już się z nim widział a ze mną nawet nie ma czasu się spotkać. nie no okej. rozumiem, są ważne sprawy ale to jak go zobaczyłam i nic nie zorbił? nawet głupiego cześć? wyszłam z tamtąd i poszłam zajarać bo drugi diler do nas przyjechał, i gadaliśmy weszłam zadowolona zobaczył, że jarałam bo jak go zobaczyłam cała się trzęsłam.. co sie dzieje?

458

Nic się nie dzieje, normalnie, jesteś uzależniona, pisaliśmy Ci od początku, że tak będzie a ty oklamywalas samą siebie. Zacznij czytać swój temat od początku i będziesz wiedziała

459 Ostatnio edytowany przez whiskey29 (2014-03-08 01:50:09)

Jozefina napisał/a:

Nic się nie dzieje, normalnie, jesteś uzależniona, pisaliśmy Ci od początku, że tak będzie a ty oklamywalas samą siebie. Zacznij czytać swój temat od początku i będziesz wiedziała

no dobra, ale każdy dzień, wrócił taki ciąg.. kazdego dnia feta i buch i piwo od kilku dni tak ciągnę. Ogólnie sytuacja jest straszna z M.. jak się zobaczyliśmy pierwszy raz jak przyszłam z dwoma dilerami to nawet cześć nie powiedział, więc po tym dniu odwaliłam poszłam do łóźka z jego przyjacielem naćpana, zjarana i pijana ale M tego nie wie... ale teraz mi wmawia, że to ja się nim bawie. ciagle coś wciągam, aby zrobić mu na złość.

460

whiskey29 napisał/a:
Jozefina napisał/a:
whiskey29 napisał/a:

ja uważałam, że warto dać mu szanse, przecież każdy mógł się zmienić, jego spojrzenie, czułe słowa, to wszystko.. wątpiłam w słowa znajomych... byłam/ jestem zupełnie inną dziewczyną niż te z którymi się zadawał mam pasje, uczę się, nie jestem tanią dziwką jak te jego byłe, ale teraz tak się czuję.

Dobre, przepraszam ale jakim prawem oceniasz jego byłe, obecne, i przyszłe? Skąd masz pewność że one też nie uważały że należy mu dać szansę?  Czemu to one są tanimi dziwkami a Ty nie?

przepraszam za post pod postem

jego byłe o ile tak mogę je nazwać były dziewczynami na jedną noc, melanż, dyskoteka i koniec.. o większości których wiem to dziewczyny które aktualnie puszczają się za kase czy obciągają, albo jeżdżą co tydzień na dyskoteke y znaleźć nowego faceta.

A to jeszcze pamiętasz? A tak się zarzekalas

461

Jozefina napisał/a:
whiskey29 napisał/a:
Jozefina napisał/a:

Dobre, przepraszam ale jakim prawem oceniasz jego byłe, obecne, i przyszłe? Skąd masz pewność że one też nie uważały że należy mu dać szansę?  Czemu to one są tanimi dziwkami a Ty nie?

przepraszam za post pod postem

jego byłe o ile tak mogę je nazwać były dziewczynami na jedną noc, melanż, dyskoteka i koniec.. o większości których wiem to dziewczyny które aktualnie puszczają się za kase czy obciągają, albo jeżdżą co tydzień na dyskoteke y znaleźć nowego faceta.

A to jeszcze pamiętasz? A tak się zarzekalas

zapomniałam.

462

znów spędziłam noc poza domem, od środy codziennie znów powróciła amfetamina. Dzisiejszej nocy bawiłam się razem z M i jego kolegami, wciągnełam kilka kresek amfetaminy, wcześniej paliłam marihuane a później jeszcze jakiś koks wciągnełam. Znów z M się zbliżyliśmy do siebie, zrobiłam mu dobrze ustami mim, że zawsze owtarzałam ż tego nie zrobie, gdy pierwszy arz się pocałowaliśmy powiedziałam jak mi go takiego brakowało, a on odpowiedział że mu mnie też później podziękował mi za to że jestem.. gubie się

463

Widać, że lubisz życie na krawędzi, twoj ojciec byłby dumny z takiej córki.

464

Scorpion napisał/a:

Widać, że lubisz życie na krawędzi, twoj ojciec byłby dumny z takiej córki.

ojciec kazał mi się uczyć,.. za miesiąc matura, a ja? każdy dzień kończe mówiąc nigdy więcej a rano już zaczynam dzień z lufką, wszystko jest dziwne znów pokłóclismy się z M...

465

Wiedzialas ze  jest inna kobieta w jego zyciu wiec odp sobie sama kim jestes. Brak slow

466

jestes pusta napisał/a:

Wiedzialas ze  jest inna kobieta w jego zyciu wiec odp sobie sama kim jestes. Brak slow

skończyłam z nim. wróciłąm do chłopaka z którym kiedyś się spotykałam.. poniosłam konsekwencje swoich czynów, nie zdałam.. nie podchodzę do matury. za rok.. tzn ide na 3 klase zaocznie i od wtorku rozpoczynam pracę, jestem szczęśliwa. nie biorę, raz na jakiś czas zajaramy sobie z chłopakiem.. ogarniamy się nawzajem. jestem szczęśliwa.

Posty [ 456 do 467 z 467 ]

Strony Poprzednia 1 6 7 8

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Seks i inne używki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024