Jestes malolata, jestes....dojrzale kobiety nie podejmuja takiej decyzji bez przemyslenia.
Rada?
1. Zaprzestan uprawiania seksu, bo nie umiesz sie zabezpieczac
2.Jesli znasz jezyk, idz do psychologa
3. Nie rob z siebie ofiare, bo nia nie jestes
4.Nie pyskuj na Forum, piszesz= musisz liczyc sie z konsekwencjami, tzn. z tym, ze ktos ma odmienne zdanie, niz ty
Fakt, ze robi to gdzies tam 70% kobiet (skad te dane???) o niczym nie swiadczy.
Zrobilas zle.
Ktos tu pisze: nie kopac lezacego. No racja. Ale to dotyczy OFIARY (a nie OPRAWCY), ktory jest w jakims tam polozeniu, ktorego nie zawinila. Tu jest inaczej.
Idac tym tokiem rozumowania: nie pisac negatywnie o NIKIM? zdradzacze, oprawcy, ciemiezyciele, ktorzy odczuwaja, ze leza na dnie, ktore sami sobie stworzyli powinni byc na tym Forum pocieszani? a czemuz to?
Co chcesz od nas uslyszec?
Ja mieszkam od 35 lat za granica, wiec nie mysle juz "po polsku", bo zyje innymi realiami. I mam takie samo zdanie na ten temat, jak kobiety z Polski.
Ktos tu pisze: zarodek.
JAKI ZARODEK???
9-tygodniowa ciaza to juz istotka, ktora ma wszystkie organy i narzady. Troche wiedzy na ten temat nie zaszkodziloby kobiecie.
Aborcja w Niemczech, jesli ktos nie jest w DE ubezpieczony ani nie nie jest za darmo, ani nie jest latwa.
Trzeba przedstawic zaswiadczenie o kilku poradach w SKF (Sozialdienst der Katholischen Frauen). No i potem zaplacic ok. 6 tysiecy euro.
Jak czytam wasze bzdety, to rece mi opadaja....