Miss,
Ja nie chce Ciebie oceniać, daleko mi do tego. Może źle sformułowałam to co myślę, chodzi mi o to, że wg mojej opinii podejście takie jak Twoje nie sprzyja zawieraniu znajomości.
Co do mnie to tak jak pisałam wcześniej (może nie zauważyłaś) mam w swoim opisie na portalu, że jestem w związku, że szukam towarzystwa do rozmowy, wymieniania poglądów. Chłopak o tym z resztą wie.
Jasno dałam do zrozumienia, że jestem zajęta i przygód nie szukam
Nie atakuj mnie proszę, bo nie masz powodu. Nie staram się Ciebie atakować, ani sprawiać przykrości. Ja autentycznie wierzę, że każdy jest w stanie sobą zainteresować, tylko podejście do tego jest ważne.
Zobacz jak mi odpisałaś.
missnowegojorku napisał/a:Twoja wiara nie ma dla mnie znaczenia.
albo
missnowegojorku napisał/a:A dlaczego akurat Ty masz dokonywac oceny mojego postepowania, skoro sama piszesz na takim portalu będąc związku, to jest niewłasciwe
Te dwie odpowiedzi są nasiąknięte złością w moim kierunku, bo pozwoliłam sobie na wyrażenie opinii, że Twoje podejście do zawierania znajomości przez portal jest mhm ... zastanawiające, delikatnie mówiąc.
Dlaczego się nad tymi słowami nie zastanowisz, zamiast przystępowac do ataku na moją osobę?
mam duże pokłady empatii, cierpliwości, nie jest tak łatwo sprowokowac mnie,ale próbe sprowokowania kłotni jestem w stanie dostrzec. Spokojnie Miss ... Tylko spokojnie
Ależ ja cię nie atakuję, tylko wyrażam swoją opinię, uważasz, że odmienny pogląd to atak?