Randka z ex przez portal - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Randka z ex przez portal

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Randka z ex przez portal

Jestem 1,5 tygodnia po rozstaniu z dziewczyną. Ona ode mnie odeszła. Ostatnio dzwoniła, że nie możemy być razem, ale ona i tak o mnie myśli i nie wyobraża się spotykać z innymi.
Kumpela napisała, że w dzień rozstania ex założyła konto na pewnym portalu randkowym. Z ciekawości założyłam fikcyjne konto, żeby zobaczyć co tam jest. Okazało się, że fikcja którą stworzyłam bardzo spodobała się mojej ex i zaczęła mnie podrywać i pisać ze jest gootowa na nowy związek, Padła propozcyja spotkania z jej sttorny ? I teraz pytanie do Was iść tam żeby powiedzieć jej co myśle? Czy odpuścić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Randka z ex przez portal

Odpuścić, bo tak na prawdę oboje zachowaliście się podobnie i nikt tu nie jest gorszy ani lepszy. Ona okłamała Ciebie, Ty ją. Jesteście kwita. A to, że ona założyła profil na jakimś portalu, co z tego? Miała prawo, jest już Twoją ex przecież. Nie ma sensu zatruwać sobie wzajemnie życie. Skoro się rozstaliście definitywnie, to idźcie każde w swoją stronę.

3

Facet, jak rozumiem, to ty nawaliłeś...a nie ona....
Miałeś swój profil wcześniej.... tzn. ona może chciała ciebie zwieźć albo sprawdzić czy jesteś lojalny... ale chyba   dawno zdecydowała, że nie chce z tobą być, a ciebie podrywa dla jaj....
Chłopie, jak jest się z kimś, to nie zakłada się konta i szuka.... a jak jest ono to się zawiesza a najlepiej skasować..... chyba, że znaliście się od powiedzmy miesiąca może dwóch, i nie byłeś jej pewny czy to ta... a i tak powinieneś przynajmniej zawiesić.
A teraz powinieneś ją przeprosić i zachować się jak przystało....
bo co innego, jakbyś podejrzewał ją o randkowanie z innymi , to jeszcze bym Cię usprawiedliwił..

4

to co piszesz jest żałosne...

5

paulo71 napisał/a:

Miałeś swój profil wcześniej.... tzn. ona może chciała ciebie zwieźć albo sprawdzić czy jesteś lojalny... ale chyba   dawno zdecydowała, że nie chce z tobą być, a ciebie podrywa dla jaj....
Chłopie, jak jest się z kimś, to nie zakłada się konta i szuka.... a jak jest ono to się zawiesza a najlepiej skasować..... chyba, że znaliście się od powiedzmy miesiąca może dwóch, i nie byłeś jej pewny czy to ta... a i tak powinieneś przynajmniej zawiesić.k
bo co innego, jakbyś podejrzewał ją o randkowanie z innymi , to jeszcze bym Cię usprawiedliwił..

Paulo71 chyba niedokladnie przeczytales posta Autora bo piszesz cos co kompletnie nie pokrywa sie z tym co w nim zawarl. Skad wniosek ze on zawinil i ze zalozyl konto na portalu randkowym i to bylo przyczyna rozstania? Bo ja zrozumialam raczej ze zalozyl je po rozstaniu by wlasnie flirtowac z ex z fikcyjnego konta. Co nie zmienia faktu ze pomysl Autora jest szczeniacki. Skoro doszlo do rozstania to byla ma prawo kogos poznac..nie oznacza wcale ze zdecyduje sie na zwiazek z tym kims ( aczkolwiek ma takowe prawo ).

6

feniks35 napisał/a:
paulo71 napisał/a:

Chłopie, jak jest się z kimś, to nie zakłada się konta i szuka.... a jak jest ono to się zawiesza a najlepiej skasować..... chyba, że znaliście się od powiedzmy miesiąca może dwóch, i nie byłeś jej pewny czy to ta... a i tak powinieneś przynajmniej zawiesić.k

Paulo71 chyba niedokladnie przeczytales posta Autora bo piszesz cos co kompletnie nie pokrywa sie z tym co w nim zawarl. Skad wniosek ze on zawinil i ze zalozyl konto na portalu randkowym i to bylo przyczyna rozstania? Bo ja zrozumialam raczej ze zalozyl je po rozstaniu by wlasnie flirtowac z ex z fikcyjnego konta. Co nie zmienia faktu ze pomysl Autora jest szczeniacki. Skoro doszlo do rozstania to byla ma prawo kogos poznac..nie oznacza wcale ze zdecyduje sie na zwiazek z tym kims ( aczkolwiek ma takowe prawo ).

Faktycznie pomyliłem się ale ty też..... bo to lesbijki. Ja przynajmniej to tak odczytuję.. bo słowo "założyłam" to raczej określenie nie jest męskie.

7

paulo71 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
paulo71 napisał/a:

Faktycznie pomyliłem się ale ty też..... bo to lesbijki. Ja przynajmniej to tak odczytuję.. bo słowo "założyłam" to raczej określenie nie jest męskie.

True  wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Randka z ex przez portal

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024