Zdradzon a dziecko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradzon a dziecko

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 80 z 80 ]

66 Ostatnio edytowany przez Alterego1 (2013-04-21 08:51:18)

Odp: Zdradzon a dziecko

Miriam
Ktoś mi kiedyś powiedział
Jeśli nie Jesteś w stanie pokochać smamego siebie takiego jakim Jesteś to nie będziesz w stanie pokochać drugiej osoby.
Miłość potrafi wybaczyć wiele ale nie wszystko
Sergiusz
Mówisz "żandarm"?.Hm?.
I nigdy nie zastanowiło Cię skąd to Jet zachowanie?
Czy to tylko zazdrość?
Czy jednak jest "coś na rzeczy"?
Biorąc pod uwagę obecne fakty można śmiało zaryzykować tezę że,nie była to zwykła zazdrość.
Osoby które zdradzają bardzo często tak się zachowują.
Obym się mylił ale chyba masz rogi już od bardzo dawna.
To że,wszędzie wychodziliście razem nie jest potwierdzeniem Jej wierności.
Pracowałeś?.Źona także pracowała czy nie?.
Nigdy nie jest to możliwe że,przy normalnym trybie życia,pracy jesteśmy ze sobą 24h na dobę.
Nie masz chłopie bladego pojęcia co potrafi wymysleć zdradzacz by Nas oszukać,by znaleźć czas dla kochanka/ki.Zwykłe wyjście po bułki lub jakiekolwiek zakupy potrafią wykorzystać co do sekundy byleby spotkać się z kimś innym.
Inaczej mówiąc
Staram się zwróci Ci uwagę na to byś nie wierzył w 100% w zachowanie żony.Te wcześniejsze a już tym bardziej obecne.
Jeszcze jedno
Jeśli Ci powie że,nie wie kto jest ojcem dziecka to w żadnym razie w to nie wierz.Zdecydowana większość kobiet wie z kim ma dzieci.Nawet jeśli doszło do seksu po alkocholu to wątpię by nie miała świadomości z kim.
No chyba że,to gwałt ale wtedy zachodzi pytanie dlaczego to ukrywała?.
Zachowanie żony po wszystkim raczej o tym nie świadczy.
Plusem na Jej korzyść jest to że,nie upiera się przy swoim choć to też może np.świadczyć o tym że,np.ma już wszystko poukładane z ojcem dziecka a ta rozmowa to już chyba tylko o rozwodzie niż o Waszym wspólnym życiu.
Podsumowując
Nie wierz w słowa tylko w suche fakty poparte jednoznacznymi dowodami.

Zobacz podobne tematy :

67

Miriam napisał/a:

Kto i w jakim terminie może żądać zaprzeczenia ojcostwa?

Matka dziecka może wytoczyć pozew o zaprzeczenie ojcostwa w terminie do 6 miesięcy od urodzenia dziecka;
    Mąż matki dziecka w terminie do 6 miesięcy od urodzenia dziecka przez żonę;
    Dziecko po osiągnięciu pełnoletniości, nie później niż w ciągu 3 lat od jej osiągnięcia;

Powyższe terminy są nieprzekraczalne, natomiast Prokurator może wystąpić z powództwem o zaprzeczenie ojcostwa w dowolnym terminie od momentu urodzenia dziecka.
Udział prokuratora w rozprawie nie oznacza, że jedną ze stron podejrzewa się o przestępstwo, oznacza jedynie o skorzystaniu z należnych uprawnień.
Osoba zainteresowana składa wniosek o zaprzeczenie ojcostwa do prokuratury.
W kolejnym kroku Prokurator ma możliwość wystąpienia z pozwem o zaprzeczenie ojcostwa na wniosek osoby zainteresowanej w każdym terminie od momentu narodzin dziecka. Jednakże to Prokurator decyduje (jego indywidualna ocena) czy z takim wnioskiem wystąpi, brak jest instrumentów prawnych, które zmusiłyby go do takiej decyzji.
Decyzja Prokuratora uzależniona jest od okoliczności danej sprawy, nie jest regulowana przepisami i ma na celu ochronę praw dziecka.
W przypadku przedłożeniu wyników badań DNA ustalających ojcostwo, które są jedynym obiektywnym dowodem w postępowaniu o zaprzeczenie ojcostwa prokuratorzy z reguły przychylają się do wystąpienia ze stosownym wnioskiem.
Źródło: Instytut Genetyki Sądowej / Genetico

martyrs napisał/a:

nawet jak nie jest twoje dziecko i tak jestes za nie odpowiedzialne i ponosisz konsekwencje typu alimenty

Bzdura! Z chwilą unieważnienia ojcostwa ustaje obowiązek alimentacyjny, aczkolwiek wszystkie wypłacone wcześniej należności nie podlegają zwrotowi - uchwała Sądu Najwyższego z 11 października1982 r. (sygn. akt: III CZP 22/82)

Juz Ci napisalem, nie bierz wujka google jako pewnika, prawo w tej sprawie jest dosc elastyczne, nie bede tez wchodzil z Toba w jakas polemike bo po pierwsze nie chce mi sie po drugie szkoda mi czasu na wyjasnianie....... ble

68

Martyrs
Mam wrażenie że,piszemy o tym samym tylko że,Ty upierasz się by postawić na swoim.
Nie chodzi o polemikę ale jakbyś przeczytał uważniej to co było przytoczone to wiedziałbyś co mamy na myśli.

69

Witam jestem po rozmowie z żona powiedziała mi cała prawdę bolało to jak cholera.Ten ich romans nie trwał długo nie chcę opisywać co usłyszałem nie w tym rzecz z tego co żona mi powiedziała to nie zamierzała mnie wrabiać w dziecko Chciała zeby odpowiedzialność poniósł kochanek ale powiedział że na bachora robił nie będzie i ma wypieprzać do męża . On na małego robić nie będzie na szczęście co za typ. Ja od dziecka nie odejdę nie wyobrażam sobie żeby taki typ go wychowywał bardzo chciał bym go spotkać .Postanowiłem z żoną spróbować od nowa żeby było tak jak przed wyjazdem a syna wychowam Nie wracam już do tamtej pracy pojadę pozamykam swoje sprawy i wracam do domu.Czas pokarze czy dokonałem dobrego wyboru mam nadzieje że tak.

70 Ostatnio edytowany przez Alterego1 (2013-04-22 17:29:58)

I co?Ot tak uwieżyłeś na słowo w te jej bajki?
Ślepy Jesteś czy co?
Nie zamierzała wrabiać Cię w to dziecko a jednak to zrobiła.Tak czy nie?
Powiedziała by Ci gdybyś się nie połapał?
Wątpię.
Jej obecne zachowanie i słowa to dobra mina do złej gry.
Powiedziała Ci to bo nie miała innego wyjścia.Bo już sam się połapałeś w czym rzecz.Nie widzisz tego?
Patrz na fakty a nie na słowa.
Nie widzisz że,jej słowa nie pokrywają się w faktach?
Teraz żona już wie że,może robić co chce bo i tak łykniesz wszystko co powie.
Powiem krótko.
Nie było wstrząsu,kopniaka,nauczki to licz się z powtórką z rozrywki z jej strony.
Kobiety nie szanują męźczyzn takich jak Ty.
Takich co z marszu dają kolejną szansę

71

A co byś zrobił na moim miejscu to nie takie łatwe jak się wydaje chociaż spróbuje

72

Co Ja bym zrobił?
Wiem że,to nie jest proste ale podstawą do dania szansy jest całkowita szczerość.
Jesli możesz to opisz po kolei to co Ci powiedziała.Ok?

73

Co tu opisywać opowiedziała jak i gdzie się poznali przez internet zdaje sobie sprawę ze świadomie szukała w sieci w naszym domu się nie spotykali wiadomo sąsiedzi . U niego w domu powiedziała ze to kawaler sadzę ze chciała kogoś poznać tylko trafiła na nieodpowiedniego typa Powiedziała że zdaje sobie sprawę ze po tym mnie zatrzymać już nie morze, Ale chcę żebym dał jej szanse spróbować od nowa jeśli mogę i starał jej się wybaczyć jeśli takie coś w ogóle jest możliwe wybaczyć trudno a może zapomnieć nie wiem Powtarzam czas pokarze czy dobrze zrobiłem widziałem po niej że pragnie zacząć jeszcze raz  Jednak tyle czasu razem widzę ze mnie kocha raczej nie udawała tak myślę że każdy zasługuje na drugą szanse.Oczywiście będę wypowiedzi negatywne na moje zachowanie w tej sprawie ale inaczej nie potrafię jeżeli chodzi o uczucia to jestem widocznie slaby

74

No to zrób tak by ta Twoja słabość była Twoją siłą.
A tak na początek to nie dawaj szansy za darmo.
Poczekaj.Daj sobie szansę a żona niech udowodni że,moźna jej tą szansę dać.I nie mam tu na myśli sexu.To możesz zdecydowanie wykluczyć na początek.
On musi zrozumieć dlaczego to zrobiła.
A śmiało moźna powiedzieć źe,jej zachowanie na to nie wskazuje
Raczej boi się źe,zostanie sama z problemem.
To nie jest źal,skrucha.To strach który nie ma nic wspólnego z miłością do Ciebie.
Chcesz takiej źony?
A tak konkretnie to separacja czyli oddzielne życie na własny rachunek kaźdego z Was.
Tak jak to było przed tym jak się poznaliście.Rozumiesz?
W trakcie tej separacji źona musi udowodnić źe,jej na tobie zależy.
Jeśli tak się nie stanie to sprawę masz jasną.

75

powiem ze nie mysie o tym by teraz z zoną sypiać przygotowałem sobie wieczorem  pokój jakie ogromne było jej zdziwienie tym faktem .Tam będę mieszkał jakiś czas powiedziałem niech się stara to morze wrócę widziałem zawiedzenie w jej oczach nie powiem sprawiło mi to pewna satysfakcje a czemu nie wiem .Teraz jest jej czas powiedziałem jak chce całkowitego powrotu  to niech to udowodni widziałem ze coś kombinowała wiecie o czy myślę ale ja nie mam zamiaru się skusić niestety odmówiłem .Ciężko jest ja pojąć nie wiem co tym chciała ugrać szybszy powrót Jak się nie uda to trudno ale dałem szanse niech walczy Chyba dobrze zrobiłem a jak nic by z tego nie wyszło to mogę się jeszcze raz zakochać i ona o tym doskonale wie

76 Ostatnio edytowany przez Drzazga (2013-04-22 19:41:02)

sergiusz napisał/a:

Co tu opisywać opowiedziała jak i gdzie się poznali przez internet zdaje sobie sprawę ze świadomie szukała w sieci w naszym domu się nie spotykali wiadomo sąsiedzi . U niego w domu powiedziała ze to kawaler sadzę ze chciała kogoś poznać tylko trafiła na nieodpowiedniego typa Powiedziała że zdaje sobie sprawę ze po tym mnie zatrzymać już nie morze, Ale chcę żebym dał jej szanse spróbować od nowa jeśli mogę i starał jej się wybaczyć jeśli takie coś w ogóle jest możliwe wybaczyć trudno a może zapomnieć nie wiem Powtarzam czas pokarze czy dobrze zrobiłem widziałem po niej że pragnie zacząć jeszcze raz  Jednak tyle czasu razem widzę ze mnie kocha raczej nie udawała tak myślę że każdy zasługuje na drugą szanse.Oczywiście będę wypowiedzi negatywne na moje zachowanie w tej sprawie ale inaczej nie potrafię jeżeli chodzi o uczucia to jestem widocznie slaby

- sorry ale śmierdzi mi to na odległość.
Bajka żebyś więcej nie dopytywał się kto to jest.
Po tym jak Cię spławiła bajką obawiam się że jest to ktoś z Twojego bliskiego otoczenia.
Ktoś kogo dobrze znasz.
A bajka o przygodnie poznanym facecie tylko po to żebyś nie drążył tematu.

Sprawdź ją. Niech poda adres gościa. Spotkaj się z nim.
Poznaj jego wersję zdarzeń.
Jeżeli mówi prawdę to da Ci jego namiary - jego adres, zna go.
Pewnie powie że facet "nagle wyjechał do Angli (Niemiec, Holandii itp) i nie mam z nim obecnie kontaktu smile

Jeżeli nie poda adresu, namiarów (GG, skype, FB, e-mail, telefon)... to rozglądaj się wokół sąsiadów, "przyjaciół" rodziny lub... samej rodziny (szwagier, brat, kuzyn).

pomysł z odseparowaniem sie wg mnie dobry.
Wie że jeżeli doprowadzi do baraba z Tobą to będziesz bardziej skory do mniejszej konsekwencji a bardziej ulegał jej manipulacji.

77

Zastosuje sie do tych rad spokojnie taki naiwny nie jestem bacznie ja będę obserwował znam ją ona jeszcze jaką próbę wykona w stosunku do mojej osoby to pewne Ja jestem na swoich warunkach mam teraz takie nastawienie psychiczne ze jak się nie uda to spróbuje z kim innym ułożyć sobie życie i ona o tym wie Nie wiem czemu ja interesuje mój telefon złapałem ja jak czytała wiadomości wcześniej tego nie robiła taki pies ogrodnika

78 Ostatnio edytowany przez Alterego1 (2013-04-22 20:30:02)

A jak myślisz czemu interesuje Ją to co masz w telefonie?
Jest nagle zazdrosna o inne?
Moźliwe ale czy tak szybko ochłonela po tej waszej rozmowie że,już przeszła do sprawdzania,źe tak jej nagle zaleźy na tobie?
Wątpię
Raczej sprawdza z kim masz kontakt bo nie wie co tak naprawdę wiesz o tym wszystkim.
Następnym krokiem z jej strony będzie odcinanie się od tych którzy mogą coś Ci powiedzieć więcej.Sam niebawem to zauważysz z kim nagłe przestanie mieć kontakt i tam powinieneś pytać o prawdę.
Kurczę.Jej zachowanie jest tak przewidywalne że,aź śmieszne.Nawet nie potrafi lub nie chce się maskować.
PS.Dziwne że,ze strony rodziny nie miałeś źadnych sygnałów wcześniej.

79

Powiem w ten sposób zawsze jak byliśmy w gronie znajomych na imprezie jak bywałem w domu a miała wtedy już kochanka i były kobiety  to robiła wszystko żeby żadna za bardzo się nie zbliżyła czasami to było trochę chore jak zawiązywałem rozmowę. z kobietą to ona zawsze musiała być blisko mnie nawet jak miała tamtego zawsze taka była świdrowała zawsze tymi swoimi oczami jak żandarm .Zawsze czułem jej oddech na plecach zastanawiałem sie czy czasem nie ma jakiś problemów bo to nie jest normalne zachowanie .Mam doskonały kontakt z jej przyjaciółkami ,koleżankami to z nimi się spotkam i porozmawiam morze coś powiedzą

Posty [ 66 do 80 z 80 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradzon a dziecko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024