Portale randkowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 269 z 269 ]

261

Odp: Portale randkowe
sweetgirl25 napisał/a:

Badoo jest darmowym portalem,mam tam konto i jak dla mnie jest lepszy niż Sympatia.

Czy da się bez problemu usuną profil? Czy jest ograniczenie w wymianie informacji o telefonie i miejsce spotkania musi być oddalone minimum x km od miejsca zamieszkania?

Zobacz podobne tematy :

262

Osobiście nie korzystam, ale mam kilku znajomych, którzy na takich portalach poznali swoich przyszłych mężów i żony smile

263

jestem na portalu randkowym dla zabawy

264

Hej laseczki
Myślę,że dobrze trafiłam ale poszukuję portalu przez który będę mogła coś zarobić i pokazać się na kamerkach. Znacie takowy? Generalnie chodzi mi o to żeby nie było tam za dużo świrów którzy będą mnie napastować ?

265 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2016-03-02 14:57:06)

Osobiscie najmilej wspominam portal [spam] Z pewnością to malo znany portal, ale wart uwagi, daje możliwości ktorych nie daja inne portale, dla mnie wyśmienitą opcją okazały się wideo rozmowy. Dzięki nim nie byłam rozczarowana, gdy miało dojść do spotkania.

266

Sama nie korzystałam ale znam kilka osób które, które korzystały i niestety żaden z tych związków się nie utrzymał.

267

ladyyy napisał/a:

Sama nie korzystałam ale znam kilka osób które, które korzystały i niestety żaden z tych związków się nie utrzymał.

Ale to przecież nie ma nic wspólnego z tym gdzie kogos pozajemy.

268 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-02-03 02:32:43)

a znacie ten portal [spam] ?? ja sie na nim zarejestrowałam, zobaczymy. Przynajmniej weryfikują profile, dopasowują osoby nie będzie tu naciągaczy i oszustów tylu

269

dagmarawiloch napisał/a:

a znacie ten portal [spam] ?? ja sie na nim zarejestrowałam, zobaczymy. Przynajmniej weryfikują profile, dopasowują osoby nie będzie tu naciągaczy i oszustów tylu

Ja! Ja znam. Do bólu świetny. Aż go w internetach reklamują. Gwarancja sukcesu, głupcy nie skorzystają.
Uczestnicy uczciwi, wręcz do rany przyłóż. Nie ma drugiego takiego portalu. Polecam wszystkim!!!!

A tak prawdę mówiąc to jakieś cymbały straszne tym zarządzają, widać, że kasa na start jest... No i w sumie tyle big_smile
Bo pomysłu brak.

Posty [ 261 do 269 z 269 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024