Jakich kobiet nie lubią faceci? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakich kobiet nie lubią faceci?

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 121 do 138 z 138 ]

121

Odp: Jakich kobiet nie lubią faceci?
Klauss napisał/a:

A ja osobiście nie lubię istot zarozumiałych, egocentrycznych, manipulujących, oraz zrzucających winę za swoje mniejsze bądź większe przewinienia na innych. Niezależnie od płci.

A kto.lubi?

Zobacz podobne tematy :

122

Och tak - faceci nie lubią jak kobieta ma swoje zdanie, nie chcą żeby dobrze zarabiała, chcą, żeby była uległa i siedziała w kuchni.

A teraz uwaga pasażerowie - pociąg ekspresowy ze stacji Wysokie Obcasy do stacji Rzeczywistość właśnie odjeżdża

Ze wszystkich mężczyzn jakich znam, większość nie lubi, jak kobieta każe się domyślać. I ja lubię otrzymywać jasny komunikat.

123

Żeby było jasne: nie mam problemu wręcz wolę i oczekuję jak kobieta ma swoje zdanie i wie czego chce.

124

Grasse napisał/a:

Och tak - faceci nie lubią jak kobieta ma swoje zdanie, nie chcą żeby dobrze zarabiała, chcą, żeby była uległa i siedziała w kuchni.

A teraz uwaga pasażerowie - pociąg ekspresowy ze stacji Wysokie Obcasy do stacji Rzeczywistość właśnie odjeżdża

Ze wszystkich mężczyzn jakich znam, większość nie lubi, jak kobieta każe się domyślać. I ja lubię otrzymywać jasny komunikat.

Takie pytanie: do którego postu się odniosłeś ? smile

Tylko czasem wśród mroku,straszy i krąży wokół zamyślony marabut, w lepkich błotach błądzący ptak
Lecz dzień lęki wymiecie,wiec spokojnie możecie drzwiami trzasnąć i zasnąć gdy "dobranoc" powiemy wam

125

Sęk w tym, że wedle nomenklatury tego Forum 'mieć własne zdanie', tak jak 'pewność siebie' itp. przeważnie oznacza roszczeniową konfliktowość i nic więcej.

126

Wolnych w przedziale 28-38 lat mniej więcej, zdecydowanie coś tam nie gra, to chyba moment gdzie kobietom się miesza za bardzo i nie nadążają już czy lecą za samcem rozpłodowym czy tym od wychowywania dzieci - beta...

Ah, women. They make the highs higher and the lows more frequent.

Kocham Was, ale nie umiem tego okazywać.

127

Be. napisał/a:

Wolnych w przedziale 28-38 lat mniej więcej, zdecydowanie coś tam nie gra, to chyba moment gdzie kobietom się miesza za bardzo i nie nadążają już czy lecą za samcem rozpłodowym czy tym od wychowywania dzieci - beta...

Niektóre celują w jedno i drugie przecież. Wszystko jest git jak panowie o sobie na wzajem nie wiedzą.

128

apropo_defacto napisał/a:
Be. napisał/a:

Niektóre celują w jedno i drugie przecież. Wszystko jest git jak panowie o sobie na wzajem nie wiedzą.

Takie rzeczy to praktykują tylko mentalne dziwki, Kiedyś miały nawet swoja grupę na FB, _ "bez tabu" się nazywała

129

MariuszMariusz napisał/a:
Be. napisał/a:

Takie rzeczy to praktykują tylko mentalne dziwki, Kiedyś miały nawet swoja grupę na FB, _ "bez tabu" się nazywała

Fajne grupy zwiedzasz, Mariusz big_smile

Przed napisaniem odpowiedzi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Zbieram Przegrywów jak Pokemony.

130

Be. napisał/a:

No i sporo tego kwiatu jest..

131

Ja wiem na 100%, potwierdzone przez wszystkich znajomych mężczyzn: nie lubią tych kobiet, które robią plastykę ust! Może być stosowana wyłącznie w razie defektów.

132

gojka102 napisał/a:

Pytanie do kobiet i mężczyzn.Czy wiecie drogie kobiety jakie kobiety nie są lubiane przez facetów?
Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć,że faceci,których znam nie lubią:
-tzw kobiet męczących czyli pytających wciąż "o czym myślisz?",kochasz mnie?","naprawdę ładnie wyglądam?"
- kobiet osaczających- podobne do tego powyżej tylko w bardziej zaawansowanym stopniu czyli wydzwanianie i smsowanie:"gdzie jesteś","co robisz?","gdzie byłeś","co robiłeś?".Gdzie się facet nie odwróci,gdzie nie spojrzy tam (jego) kobieta już jest
-kobiet "zbyt" niezależnych czyli takich,które na ciagłe propozycje pomocy odpowiadają "nie, dzięki,poradzę sobie"
-kobiet "zbyt" inteligentnych czyli inteligentniejszych od partnera i od czasu do czasu wyśmiewających jego kompromitującą niewiedzę
-kobiet "zbyt" ładnych- bo na taką czyhają przecież całe hordy facetów w konfrontacji z którymi trzeba by się namęczyć
- kobiet "zbyt" wysokich smile bo przy takiej facet nie wygląda tak smukło jak mu jego lustereczko szepcze:)

Wszystko się zgadza z wyjątkiem inteligencji i tych dwóch ostatnich

133

Lady Loka napisał/a:

Musiałem bo byłem jednym z tych którzy przyczynili sie do zamknięcia tej grupy.

134

Lady Loka napisał/a:

Musiałem bo byłem jednym z tych którzy przyczynili sie do zamknięcia tej grupy.

Cenzura nie śpi.
Wystarczy, że ktoś żyje inaczej niż Ty.

Przed napisaniem odpowiedzi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Zbieram Przegrywów jak Pokemony.

135

Lepiej Loka zobacz co tam się działo. Zaraz się przysadzisz, że ktoś Putina krytykuje, bo żyje inaczej wink.

Ah, women. They make the highs higher and the lows more frequent.

Kocham Was, ale nie umiem tego okazywać.

136

Pewnie zalezy, ale obstawiam:

-kłótliwych
-niekobiecych
-zaborczych

137

Alika_ napisał/a:

-kłótliwych
-niekobiecych
-zaborczych

Takie mają partnerow, sama znam pare.

138

rossanka napisał/a:
Alika_ napisał/a:

-kłótliwych
-niekobiecych
-zaborczych

Takie mają partnerow, sama znam pare.

Miłość czasami bywa ślepa;P

Posty [ 121 do 138 z 138 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakich kobiet nie lubią faceci?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021