Jakich kobiet nie lubią faceci? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakich kobiet nie lubią faceci?

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 61 do 120 z 138 ]

61

Odp: Jakich kobiet nie lubią faceci?

Hm ... jakich kobiet nie lubią faceci? Ja bym powiedział odnosząc pytanie do swojej osoby że nie lubię dziewczyn które przypominają mi pewne niemiłe sprawy z życia, jakieś stare przeżycia i tym podobne. Czasem to irytuje, czasem boli, czasem nie daje o sobie zapomnieć przez długi czas a z całą pewnością wkurza. Ale coby złego o takich sytuacjach nie powiedzieć prawie zawsze ( zawsze? ) wynika z nich jakiś pozytywny wniosek, nauczka, nowe doświadczenie.

Za jakimi jeszcze nie przepadam? Za takimi które aż do przesady chcą pokazać światu że istnieją i są 'przenajzajebistsze' choć zazwyczaj prezentują poziom niewiele lepszy od typowego menela spod sklepu monopolowego. Również nie przepadam mówiąc delikatnie za takimi które w jakiejkolwiek kwestii - czy codziennej, błahej sytuacji czy w kwestii poważniejszych dylematów np: moralnych mają swoje jedno zdanie którego się trzymają jak rzep psiego ogona i nawet nie o to chodzi że nie chcą wysłuchać drugiej strony tylko o to że cokolwiek by się nie robiło to 'moja racja jest najmojsza' i tyle. Nie pogadasz ...

No i dość mocno irytujące są osóbki które po ich ewidentnej wpadce / grzeszku udają że ABSOLUTNIE nic się nie stało i można wrócić do sytuacji wcześniejszej.

Gdy osiągasz coś czego pragnąłeś - jesteś w tym dobry. Jeśli udaje Ci się zrobić to samo gdy inni nie wierzyli że Ci się powiedzie - jesteś lepszy niż byłeś. Ale gdy zdobędziesz to o czym marzyłeś zaczynając od kompletnego zera i dna, gdy spełniają się rzeczy o których nawet nie marzyłeś - wtedy jesteś profesjonalistą.
Zobacz podobne tematy :

62 Ostatnio edytowany przez Vamp (2012-08-21 21:12:21)

piroman1981 napisał/a:
Przemo77 napisał/a:

Nigdy mi się chyba nie zdarzyło żeby kobieta zaproponowała że zapłaci rachunek. Dziwny jest ten świat...

Mi też nigdy się to nie zdarzyło. Sporo kobiet podchodzi do wstępnych rozmów na zasadzie każdy zapłaci za siebie żeby nie mieć zobowiazań, chociaż to one a nie my zdają się bardziej tego typu "zobowiązaniami" przejmować.

Zastanawia się czy to kwestia wsaszego komfortu psychicznego czy zdarzał się ktoś kto taka sytuacje potem wykorzystywał i wypominał wam to, jak nie widzieliście później potencjału znajomości z nim?

Zauważyłam bądź też miałam po prostu wątpliwą przyjemność wpadać na facetów, którym kwestie finansowe ciężarem odkładały się na sercu. Wolę już zapłacić rachunek i zaoszczędzić sobie widoku faceta, który z miną katowanego zwierzaka wyciąga portfel, a jego uchronić przed zawałem, co by zaś go na sumieniu nie mieć. Mam przeznaczone fundusze na rozrywkę i o 20-30zł nie będę się licytować, byłoby to dla mnie upokarzające.

Pewnego razu dałam się zaprosić na piwko. Przyszło do zapłaty rachunku za zaledwie dwa browarki (facet męczydupa, więc się wycofałam zawczasu). Wyjął z kieszeni garść miedziaków (nominały: 1zł, 2zł, 5zł), po czym zapytał, czy mam drobne xD Uregulowałam więc należność sięgającą zawrotnej kwoty 10zł z hakiem, jakoś z tego tytułu nie zbiedniałam xD

Uważam więc, że panom mocno zależy na nienadwyrężaniu własnych finansów. Jak już wcześniej napisałam, dusigroszem nie jestem i ani na sobie, ani na kimś nie mam zamiaru szczędzić, ale miło by było, gdyby jakiś gentleman zaprosił mnie na kawę i dyskretnie uregulował rachunek w kawiarni. Czułabym się ugoszczona, zrelaksowana jego towarzystwem, a nie z ciśnieniem na dyskomfort płatności - bo, co jak co, ale POZORUJĄ hojnych dla zachowania niepoznaki. Można zbaranieć tongue

EDIT

ciemnooki napisał/a:

No i dość mocno irytujące są osóbki które po ich ewidentnej wpadce / grzeszku udają że ABSOLUTNIE nic się nie stało i można wrócić do sytuacji wcześniejszej.

MAMY ZE SOBĄ COŚ WSPÓLNEGO wink Nienawidzę takich ludzi - mężczyzn, czy kobiet. Moja sąsiadka powiedziałaby: "Przecież nie można się zachowywać tak, jakby pies psa osrał i wszystko ok" tongue

63 Ostatnio edytowany przez Ciemnooki (2012-08-21 21:12:27)

Vamp, ja pierdykam, jaka żenada z tymi miedziakami i pytaniem o drobne. tongue Jak człowiek czyta takie rzeczy to od razu czuje się lepszy, kompleksy uciekają a i humor się poprawia. big_smile

edit: tym bardziej mi miło. smile A tekst sąsiadki niezgorszy trzeba przyznać.

Gdy osiągasz coś czego pragnąłeś - jesteś w tym dobry. Jeśli udaje Ci się zrobić to samo gdy inni nie wierzyli że Ci się powiedzie - jesteś lepszy niż byłeś. Ale gdy zdobędziesz to o czym marzyłeś zaczynając od kompletnego zera i dna, gdy spełniają się rzeczy o których nawet nie marzyłeś - wtedy jesteś profesjonalistą.

64

Kiedyś zaryzykuję i wyjdę na spotkanie bez grosza przy duszy, z woda mineralną na wszelki wypadek w torebce, gdyby mnie kolosalnie przesuszyło tongue

A takimi sytuacjami mogę sypać jak z rękawa. Na przykład zostałam przez innego delikwenta zaproszona na koncert. Uprzejmie poinformowałam, że w tej chwili nie dysponuję adekwatnym funduszem, na co facet odpowiedział, że był tego świadom składając mi zaproszenie i mam się nie stresować. Kurka wodna, nie byłam nauczona udawać się gdziekolwiek bez grosza przy duszy, więc na wszelki wypadek - dla własnego komfortu psychicznego - zapożyczyłam się na 80zł (wartość biletu to 50zł). Udaliśmy się przed koncertem do pubu na piwo, co by się rozluźnić. Podchodzę do baru, zamawiam piwo, a facet kika mi przez ramię do portfela i krzyczy do ucha: "Aaaaa! Jednak masz pieniążki!!!" xD Po spożyciu płynów nawadniających ustawiamy się w kolejce do kasy po bilet. Kolejka długa, stoimy równolegle do siebie, rozmawiamy - jest nawet fajnie - po czym, gdzieś osobę przed kasą mówi: "Panie przodem. Bilet jest zarezerwowany na Twoje nazwisko" xD

Cóż, dobrze że się zapożyczyłam... wink

65

Czuję się dziwnie czytając o takich akcjach a głównie o takich yyy ... desperatach? Dziwakach? Oryginałach? Who cares, fun is so sweet.

66

Vuk napisał/a:
Sadie napisał/a:

Padlam.... big_smile

czyli zostałaś kobieta upadłą tongue

Co znaczy zostalam?? big_smile
Bylam, jestem, bede, dobrze mi z tym....:D big_smile big_smile

Kiedy się urodziłam, diabeł spojrzał, skrzywił się i mruknął...szlag konkurencja big_smile

67

Vamp - i zawsze za siebie płacisz? Aż nie mogę sobie tego wyobrazić.
Ja jakoś zupełnie inaczej odbieram regulowanie rachunków kiedy jest się gdzieś z kobietą. Fajnie by było ,zeby czasem jakaś zaproponowała choćby że tym razem ona zapłaci albo na pół.
Nawet nie chodzi o sam rachunek ale o to że ogromna większość kobiet chcąc równouprawnienia we wszystkim akurat ten aspekt całkowicie przemilczają.
Taka ciekawostka.

Chcę wiedzieć , nie tylko wierzyć... Nauka zawsze wygra z wiarą.
Bóg- mityczna fantasmagoria stworzona przez człowieka. Tak samo prawdziwa jak smoki , elfy i krasnoludki...
GOTT IST TOT - Fryderyk Nitzche

68 Ostatnio edytowany przez busiu (2012-08-22 07:42:08)

Nie lubię mieć długów. Długi nie pozwalają mi spokojnie funkcjonować, cały czas o nich myślę i jest mi wstyd, kiedy takie zaciągam.

Więc kiedy zaczynałam się spotykać z moim obecnym chłopakiem, zawsze nalegałam na dzielenie się rachunkiem po połowie. Kiedy uparł się, żeby zapłacić za całość, następny obiad/wyjście stawiałam ja. Inną sprawą jest dla mnie użycie słowa "zapraszam". Uczono mnie, że jeśli ktoś mnie "zaprasza", to jednocześnie jest to wyjście na jego koszt.

A ogólnie, moim zdaniem mężczyźni nie lubią kobiet:
- brzydkich;
- męskich, tj. zachowujących się jak mężczyzna 24h/d;
- wulgarnych 24h/d;
- głupich i złych jednocześnie.

W taki dzień jak ten Marco Polo wyruszył do Chin.
Jakie są Twoje plany na dzisiaj?

69

Och.Vamp- miałam wiele razy takie sytuacje.A to z tego względu,że ja nigdy nie narzekam na brak kasy.Co nie znaczy,że ją zawsze mam ale uważam po prostu,że od narzekania kasy nie przybywa:)

Przemo- ja zawsze albo płacę cały rachunek albo reguluję połowę.Moim zdaniem jest to WYMAGANE szczególnie gdy znamy kogoś niezbyt długo.I ZAWSZE wypada zaproponować pokrycie rachunku po połowie.

Tylko czasem wśród mroku,straszy i krąży wokół zamyślony marabut, w lepkich błotach błądzący ptak
Lecz dzień lęki wymiecie,wiec spokojnie możecie drzwiami trzasnąć i zasnąć gdy "dobranoc" powiemy wam

70 Ostatnio edytowany przez piroman1981 (2012-08-22 11:42:30)

busiu napisał/a:

Inną sprawą jest dla mnie użycie słowa "zapraszam". Uczono mnie, że jeśli ktoś mnie "zaprasza", to jednocześnie jest to wyjście na jego koszt.

Prawda, zgadzam się w 100%, poza tym uważam że licytowanki o 10 czy nawet 20 zeta są naprawde żenujące. Ale ciekawe są te wasze wzmianki o ludziach co sie tak zachowują lol

gojka102 napisał/a:

Och.Vamp- miałam wiele razy takie sytuacje.A to z tego względu,że ja nigdy nie narzekam na brak kasy.Co nie znaczy,że ją zawsze mam ale uważam po prostu,że od narzekania kasy nie przybywa:)

Wiesz co ja myślę z kasą jest tak że to kwestia nastawienia - jej ilość to kwestia tego na co kogo stać albo nie stać - bardzo bidny będzie narzekał że nie stać go na płacenie rachunków, trochę majętniejszy jak starczy na rachunki, samochód i żarcie to zacznie narzekać że nie stać go na podróże za granicę albo na motor, jeszcze bardziej nadziany jak jest malkontentem to stwierdzi że szkoda że nie może sobie kupić drugiego mieszkania w innym mieście albo działki - moim zaniem to wyłącznie kwestia podejścia - czy cieszysz się z tego co masz czy biadolisz że nie czegoś tam nie masz smile

BORN TO BE WILD.

71

Ja nie lubię kobiet przede wszystkim głupich (żeby nie powiedzieć tępych), brzydkich, grubych, z zaniedbanymi zębami i nie wiedzących co to depilacja.
To taka podstawa. Sorry, że tak chamsko opisane, ale od słodzenia i podlizywania się są inni faceci na tym forum wink.

Moja miłość smile=>http://www.youtube.com/watch?v=4OAXrE5uFqc
                      http://www.youtube.com/watch?v=iQsR_KeQt2M

72

- ograniczonych i niedojrzałych emocjonalnie
- pozbawionych dystansu do siebie i rzeczywistości
- negujących zainteresowania i pasje faceta

"Odebranie sobie życia niweluję przyjemność kpienia sobie z niego". - E. Cioran

73

Nie zadaje się z ludźmi, których nie lubię więc wali mnie jakie są, co myślą, czują itp.

Ave, Caesar, morituri te salutant

Gott mit Uns!!!
Glock napisał/a:

Nie zadaje się z ludźmi, których nie lubię więc wali mnie jakie są, co myślą, czują itp.

no tak, ale nie zadajesz się z nimi, bo ich nie lubisz z jakiś konkretnych powodów, także coś tam juz musisz wiedzieć jakie są i co Cię w nich tak odpycha.

biedronka morderca ]:-P

75

czarna w czerwone kropki napisał/a:
Glock napisał/a:

no tak, ale nie zadajesz się z nimi, bo ich nie lubisz z jakiś konkretnych powodów, także coś tam juz musisz wiedzieć jakie są i co Cię w nich tak odpycha.

niektóre 'zapracowują sobie' na moją niechęć ale są też takie na które wystarczy, że spojrzę i mógłbym z zimną krwią i bez mrugnięcia okiem wysłać do piachu. Wygląd zewnętrzny jest drugorzędnym faktorem jeśli chodzi o moje nastawienie do kogoś ale czasami może przelać czarę goryczy na + albo -.

Gott mit Uns!!!

76

Glock- Bez przesadyzmu. Posłać do piachu za wygląd? Grubo pojechałeś. Ja też nie kocham wszystkich po pierwszym spojrzeniu ale zupełnie nie myśle o wysyłaniu kogoś na "drugi brzeg styksu" tylko dlatego że mi się nie podobają czy źle na mnie patrzą wink

Bóg- mityczna fantasmagoria stworzona przez człowieka. Tak samo prawdziwa jak smoki , elfy i krasnoludki...

77

Przemo77 napisał/a:

Glock- Bez przesadyzmu. Posłać do piachu za wygląd? Grubo pojechałeś. Ja też nie kocham wszystkich po pierwszym spojrzeniu ale zupełnie nie myśle o wysyłaniu kogoś na "drugi brzeg styksu" tylko dlatego że mi się nie podobają czy źle na mnie patrzą wink

To nie jest kwestia 'wyglądu zewnętrznego' czy samej aparycji jako takiej to jest bardziej związane z nie wiem...fluidami, czymś co odczuwamy poza progiem oficjalnej świadomości. Nie umiem tego lepiej wyjaśnić.

Gott mit Uns!!!

78

Rozumiem doskonale. Czasem już na poczatku nie jest nam z kimś po drodze mówiąc delikatnie ale żeby tak za to od razu do piachu ... wink

79

Przemo77 napisał/a:

Rozumiem doskonale. Czasem już na poczatku nie jest nam z kimś po drodze mówiąc delikatnie ale żeby tak za to od razu do piachu ... wink

pomarzyć można lol poza tym jak już coś robić to dobrze a nie fuszerkę odwalać wink

Gott mit Uns!!!

80

Glock - coś mi sią wydaje że lepiej byś się czuł gdybyś się urodził na dzikim zachodzie wink
Wtedy nie musiałbyś tolerować ludzi którzy Ci się nie podobają  czy Cię wkurzają big_smile

81

Glock tez może wkurzać niektórych ludzi i wcale nie musi wysyłać negatywnych fluidów, wystarczy, ze się wypowie wink)

Największą sztuką jest przejść przez piekło i nie stać się diabłem

82

nihilista napisał/a:

Ja to lubie tego pana z twojego awataru, ze tak, pardon, nie na temat sobie pozwole.

83

Szczerze mowiac, nie zajmuje sie mysleniem jakich kobiet faceci nie lubia, bo mi to rybka a zawsze jacys sie kreca. Hmm, wyglada, ze moj  brak skupienia na nich nie jest przeszkoda. Mnie zajmuje jakich facetow ja lubie.

Jak przeczytalam pare postow, to na niektore 'wady' sie lapie.  Z drugiej strony faceci tu pisza, niezalezna, inteligenta a jak zapytasz o szczegoly to okaze sie, ze rozumieja pod tym najrozniejsze rzeczy. Moze sie np. okazac, ze bardzo inteligenta, bo slucha uwaznie co on do niej mowi. Tak tez bywa.

Trzeba dbac o swoj rozwoj, o dobre maniery, nienarzucanie sie innym, szerokie zainteresowania, niezaleznosc, rowniez finansowa, o to, by byc aktywnym w zyciu, by sie chcialo, nie szukac swojego szczescia w innych, bo to samobojstwo, szczescie trzeba znalezc w sobie i wtedy bedzie dobrze. Tu pojechalam troche jak ciotka dobra rada, no ale niech mi bedzie odpuszczone.

84

Przemo77 napisał/a:

Glock - coś mi sią wydaje że lepiej byś się czuł gdybyś się urodził na dzikim zachodzie wink

To mogłoby być dość interesujące przeżycie no i strzelałbym z pierwszych Colt'ów i Winchester'ów. Choć bardziej pasowałoby mi maszerowanie z rzymskimi legionami i niesienie kaganka cywilizacji barbarzyńcom.

Kobra99 napisał/a:

Glock tez może wkurzać niektórych ludzi i wcale nie musi wysyłać negatywnych fluidów, wystarczy, ze się wypowie )

magia słów smile

Gott mit Uns!!!

85

Ty nazywasz to magią, ja chamstwem, ale każdy ma swój punt widzenia smile

86

Kobra99 napisał/a:

ale każdy ma swój punt widzenia smile

to prawda kura orłem nie zostanie

Gott mit Uns!!!

87

Swanen napisał/a:
nihilista napisał/a:

Ja to lubie tego pana z twojego awataru, ze tak, pardon, nie na temat sobie pozwole.

wpisz w wyszukiwarke: Mike Patton.

"Odebranie sobie życia niweluję przyjemność kpienia sobie z niego". - E. Cioran

88

Glock napisał/a:
Kobra99 napisał/a:

Za to orzeł może zachowywać się jak zwykła kura z podwórka.

89

Kobra99 napisał/a:
Glock napisał/a:
Kobra99 napisał/a:

a i tak pozostanie orłem a kura kurą.

Gott mit Uns!!!

90 Ostatnio edytowany przez Kobra99 (2012-09-23 10:59:19)

Glock napisał/a:
Kobra99 napisał/a:
Glock napisał/a:

a i tak pozostanie orłem a kura kurą.

Samo bycie Orłem nie czyni go lepszym od Niej, musi jeszcze zachowywać się jak Orzeł.

91

Kury się tylko do garów nadają tongue.

92

tommy88 napisał/a:

To co tu jeszcze robisz smile

93

Kobra99 napisał/a:
tommy88 napisał/a:

To co tu jeszcze robisz smile

Czekam na obiad, zaraz kura przyniesie big_smile.

94

Kobra99 napisał/a:

Samo bycie Orłem nie czyni go lepszym od Niej, musi jeszcze zachowywać się jak Orzeł.

Niezbyt, jedyny moment w którym 'losy' kury i orła się splatają to ten w którym on zgłodnieje i ją upoluje. C'est La Vie!!!

ps.: już chyba dość tego off'u, nie sądzisz?

Gott mit Uns!!!

95

Zgadza się. Chyba, ze to zwykła ptaszyna, która tak bardzo chce być Orłem, ze w końcu myśli, ze nim jest.

PS. Tez tak sądzę.

96

Nie lubię kobiet brudnych i zaniedbanych. Zazwyczaj jest to sygnał, że ona jest głupia.

97

Uważasz, ze nie ma inteligentnych brudasów ? wink

98

Zdarzają się inteligentni i brudni. Może źle napisałem, wybacz. Nie lubię zaniedbanych, a w szczególności zaniedbanych i głupich.

99

Kobra99 Glock i tommy88 zaplułam sobie przez Was kompa big_smile

100

wznawiam wątek po 10 latach!

dorzucę: faceci nie lubią kobiet, które są pewne siebie i wiedzą czego chcą w sprawach seksu. Szczególnie, kiedy to one przejmują inicjatywę.

Mowisz o Rodeo?...tzn kiedy kobieta zapewnia ze ma spiralke, bierze antyfany + zele plemnikobojcze z nawilzaczem poczym mowi klesiowi w trakcie klusowania....Hej its a prank its a prank ....nie zabezpieczylam sie. Chce miec dziecko!

102

No to ja też dodam: faceci nie lubią kobiet lubiących seks-np codziennie smile

Tylko czasem wśród mroku,straszy i krąży wokół zamyślony marabut, w lepkich błotach błądzący ptak
Lecz dzień lęki wymiecie,wiec spokojnie możecie drzwiami trzasnąć i zasnąć gdy "dobranoc" powiemy wam

103

what r u talking about?

mówię o seksie a nie o celach życiowych typu dziecko.

no latwo pomylic seks z rabaniem drewna na opal kiedy jest za czesto i tak samo jak na mozliwosci drwala.....albo w sumie kawa z rana jakos sie nie nudzi

105

No dobra, widzę, że trafiło na podatny grunt:

Wyobraź sobie, że poznajesz laskę. Jest taka 7/10, w sumie niezła. Myślisz sobie, że spoko, można poflirtować.
I nagle się okazuje, że ona się tego nie wstydzi. Nie jest nachalna ani nie zabiera powietrza, ale jak już zaczynasz z nią temat to jest dość bezpośrednia.
Nie jest też wulgarna, po prostu patrzy głęboko w oczy i czujesz, że leci na Ciebie i czasem nawiąże do dwuznacznych tematów.

Jak reagujesz na taką relację?

Sorki moja wyobraznia nie siega zadnych lasek...mam juz taka jedna od dziestu lat zacna dziewoja od 7/10 ( wersja szpitalna ) do 12/10 w zaleznosci gdzie jestesmy i co ma zamiar ze mna zrobic.

Jak jest wulgarna i wyuzdana tzn ze chce zebym cos w domu robil....jakies poprawki poprawionych poprawek, Wtedy jestem tak nagrzany ze wskakuje w gears siadam na moto i sruuuuuuuuuuuuu
( jak leje i wieje no to moto odpada...ale chociaz posiedze i poudaje ze cos grzebie )

A powaznie to tak zdarza sie ze kobieta nawija dwuznacznie i patrzy zbyt gleboko...wtedy robi sie niezrecznie i trzeba szybko wymyslic jakas komedie, rozbawic i grzecznie sie pozegnac lub udawac zapracowanego. A ze glownie mam do czynienia z wlascicielami firm/businessow no to takie akcje sie zdarzaja. Zreszta moja zona ma jakis zajebisty radar  - 3 czy 4 oko ( no ten ten dar ) i jak mi tu jaka pani za dlugo siedzi i marudzi , zmienia projekt czy koncepcje to zona zaraz dzwoni i ratuje z sytuacji.

107 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2022-06-14 18:24:00)

Koko88 napisał/a:

what r u talking about?

mówię o seksie a nie o celach życiowych typu dziecko.

Cele życiowe smile

108

Faceci nie lubią kobiet , które mają wyżej nos niż srają.

109

edek z krainy kredek napisał/a:

Sorki moja wyobraznia nie siega zadnych lasek...mam juz taka jedna od dziestu lat zacna dziewoja od 7/10 ( wersja szpitalna ) do 12/10 w zaleznosci gdzie jestesmy i co ma zamiar ze mna zrobic.

Jak jest wulgarna i wyuzdana tzn ze chce zebym cos w domu robil....jakies poprawki poprawionych poprawek, Wtedy jestem tak nagrzany ze wskakuje w gears siadam na moto i sruuuuuuuuuuuuu
( jak leje i wieje no to moto odpada...ale chociaz posiedze i poudaje ze cos grzebie )

A powaznie to tak zdarza sie ze kobieta nawija dwuznacznie i patrzy zbyt gleboko...wtedy robi sie niezrecznie i trzeba szybko wymyslic jakas komedie, rozbawic i grzecznie sie pozegnac lub udawac zapracowanego. A ze glownie mam do czynienia z wlascicielami firm/businessow no to takie akcje sie zdarzaja. Zreszta moja zona ma jakis zajebisty radar  - 3 czy 4 oko ( no ten ten dar ) i jak mi tu jaka pani za dlugo siedzi i marudzi , zmienia projekt czy koncepcje to zona zaraz dzwoni i ratuje z sytuacji.

Pomyslec, że tacy wierni są teraz faceci...

No czasem sie taki khm khm  rodzyneczek trafi smile wtedy trzeba sie starac zeby nie stwardnial za bardzo jak kamien albo zeby go co obcego nie caplo i pozarlo za plecami. Niestety rodzynek to rodzynek ma swoja date przydatnosci do sporzycia.

111

Koko88 napisał/a:

Wyobraź sobie, że poznajesz laskę. Jest taka 7/10, w sumie niezła. Myślisz sobie, że spoko, można poflirtować.
I nagle się okazuje, że ona się tego nie wstydzi. Nie jest nachalna ani nie zabiera powietrza, ale jak już zaczynasz z nią temat to jest dość bezpośrednia.
Nie jest też wulgarna, po prostu patrzy głęboko w oczy i czujesz, że leci na Ciebie i czasem nawiąże do dwuznacznych tematów.

Jak ona tylko zacznie mówić, jak tylko przekroczy pewną granicę choćby jednym słowem lub gestem lub spojrzeniem, to od razu ją porwę zanim się zorientuje, że to porwanie.

Mniejszą zdradą jest chwila seksu z nieznajomym niż wiele lat życia razem bez miłości. Życie bywa kolorowe, ale w większości jest szare i właśnie w tych odcieniach szarości powinnaś odnajdować szczęście. "Chciałabym to znowu poczuć... to antidotum na śmierć duchową, znowu czuć że żyję...".

112 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2022-06-18 12:07:28)

Gary napisał/a:
Koko88 napisał/a:

Jak ona tylko zacznie mówić, jak tylko przekroczy pewną granicę choćby jednym słowem lub gestem lub spojrzeniem, to od razu ją porwę zanim się zorientuje, że to porwanie.

Szkoda,że nie można dać lajka smile
Gorzej,jak nie zacznie mówić tylko będzie patrzeć smile

113 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-06-27 23:11:28)

Ja jednak myślę,  ze męzczyzni wolą kobiece kobietki: więc niezbyt otwarte, niezbyt bystre, nieporadne trochę  itd.
Albo sprawiające takie wrażenie.
Przy takich mogą się wykazać łatwiej,
Po prostu pewniej się przy nich czują. 
I takich jest większość. Tzn mam na myśli kandydatki na związek.
Kochanki mogą być inne, ale wobec nich nie mają zobowiązań, czy chęci opieki.
Więc jeszcze powinno paść pytanie,w jakich rolach te kobiety występują.

Gdy wieje wiatr historii, Ludziom jak pięknym ptakom Rosną skrzydła, natomiast Trzęsą się portki pętakom.?

114 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-06-27 23:38:47)

To 2planowe role jakies tam tlo.
1planowa role obsadzamy kochanymi zonami ...no ale jak za bardzo gwiazdorza lub czerstwieja duchowo badz umyslowo . Wtedy trzeba na gwałt dublerke.
Czy teraz filmoteka sie zgadza?

115

edek z krainy kredek napisał/a:

To 2planowe role jakies tam tlo.
1planowa role obsadzamy kochanymi zonami ...no ale jak za bardzo gwiazdorza lub czerstwieja duchowo badz umyslowo . Wtedy trzeba na gwałt dublerke.
Czy teraz filmoteka sie zgadza?

Nie każdy mężczyzna nadaje się na meża

I nie kazdy maz nadaje sie na mezczyzne.

117

i nie każdy mąż to mężczyzna

Zgred

Ale kazdy mezczyzna moze byc mezem....chocby stanu:)

119

Koko88 napisał/a:

No dobra, widzę, że trafiło na podatny grunt:

Jak reagujesz na taką relację?

Zakładając, że jestem sam (nie w związku), a kobieta mi się podoba, kontynuuję i nie mam problemów z rozmową na różne tematy.

A jak jestem w związku to ucinam temat bo nie uznaję skoków w bok.

120

A ja osobiście nie lubię istot zarozumiałych, egocentrycznych, manipulujących, oraz zrzucających winę za swoje mniejsze bądź większe przewinienia na innych. Niezależnie od płci.

Posty [ 61 do 120 z 138 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakich kobiet nie lubią faceci?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021