Poprosił o czas, by zatęsknić... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Poprosił o czas, by zatęsknić...

Strony Poprzednia 1 24 25 26

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,626 do 1,643 z 1,643 ]

1,626

Odp: Poprosił o czas, by zatęsknić...

Haha, ja nie wiem do jakiej kategori mam zaliczyć S, haha mówi się, że kto się czubi ten się lubi, moja kuzynka też się upierała, że nie będzie z takim chłopakiem, Jezusie, jak ona się zapierała rękami i nogami, a teraz jest już z nim rok po ślubie, haha.

O prosze powiem Ci, że jestem mega zaskoczona, sądziłam, że już nie odpiszę, jeśli chcesz to pisz, pisz na maila wiem, że to nie ładnie, ale jestem strasznie ciekawa tongue

Ehh, uciekam na uczelnie, nie chce mi się strasznie, ale co zrobić.

Zobacz podobne tematy :

1,627

skorzystam, i napiszę smile

jak ja się ciesze, że już skonczyłam uczelnie smile ale ucz sie ucz, nauka to potęgi klucz big_smile

no właśnie często tak jest, że bronimy się rękami i nogami, mówimy, że juz nigdy, że to idiota, a potem wychodzimy za nich za mąż ha ha haha smile więc uważaj tam na tego S smile

1,628

Ja mam przed sobą jeszcze sporooooooro nauki, ale tak to jest jak człowieka w medycyne ciągnie.

Jakoś mi się nie wydaje żeby on umiał stworzyć poważny związek, więc nie mam się o co martwić. smile

Za chwilkę odpisze Ci na maila smile

1,629

babieniedogodzisz napisał/a:

Ja mam przed sobą jeszcze sporooooooro nauki, ale tak to jest jak człowieka w medycyne ciągnie.

Jakoś mi się nie wydaje żeby on umiał stworzyć poważny związek, więc nie mam się o co martwić. smile

Za chwilkę odpisze Ci na maila smile

ok jak bedziesz miałą chwilę to zajrzyj na maila smile
na medycyne? super ! zawsze chciałam iść, bardzo się tym interesuję, ale została źle pokierowana i nie poszłam smile

1,630

Fabia wszystko można zawsze nadrobić, nic straconego smile

1,631

Nadrobilam zaleglości i też chcę od was meile!:D Od babulki czemu S podpadl a od Fabii co tam naskrobał.

Ja osobiscie z exem kontakt urywam regularnie, czasem któreś z nas sie odezwie "co tam jak tam" ale odpisuje zdawkowo. Nie potrzebuje znow bólu;p

1,632

SzaraMyszka20 napisał/a:

Nadrobilam zaleglości i też chcę od was meile!:D Od babulki czemu S podpadl a od Fabii co tam naskrobał.

Ja osobiscie z exem kontakt urywam regularnie, czasem któreś z nas sie odezwie "co tam jak tam" ale odpisuje zdawkowo. Nie potrzebuje znow bólu;p

SzaraMyszko żyjesz big_smile ja padam, fajnie, że dziś piątek smile zaraz Ci naskrobię, co on napisał, a co mu odpisałam, może być na FB?? smile ok wyślę ci na fb tongue

babieniedogodzisz - już za stara jestem na zmianę zawodu smile

1,633

Fabia, takie gadanie na zmiane nigdy nie jest za późno smile

Szara Myszko napisałam Ci maila troche się rozpisałam tongue

Laski macie się na FB ? tongue Do tyłu jestem smile

1,634

babieniedogodzisz napisał/a:

Fabia, takie gadanie na zmiane nigdy nie jest za późno smile

Szara Myszko napisałam Ci maila troche się rozpisałam tongue

Laski macie się na FB ? tongue Do tyłu jestem smile

babieniedogodzisz - a Ty masz fb? big_smile My mamy siebie juz chyba ze 2 lata ha ha. Wyślij mi na maila linka do siebie to Cię chętnie zaproszę, jeśli chcesz tongue

1,635

Hej laski,
Jak tam po majówce? Zrelaksowane, wypoczęte ? smile
Dziwna ta majówka dla mnie była, miałam już wolne od wtorku tak sobie na uczelni załatwili.

Dziś żegnałam się z kumplem w środę wylatuje za granice, jejku jak mi dziwnie, czułam się dosłownie tak jak gdy żegnałam z się R na dworcu, koszmar po prostu.

Dodatkowo ostatnio dowiedziałam się czemu straciłam dobrego kumpla.
Wszystko było miedzy nami ok, a on nagle zaczął mnie unikać nie odzywał się, a ja nie wiedziałam o co chodzi, teraz już wiem, zakochał się! Rozumiecie to czuje się naprawdę do dupy!

Wracam do nauki chociaż jakiś pożytek będzie z tej majówki.

1,636

hej dziewczyny
ja akurat przygotowuję coś do pracy na jutro na komputerze, a office mi się posypał i muszę jakoś to rozwiązać.

moja majówka się nie udała, pogoda zawiodła i takie tam.

babieniedogodzisz - wiem, jak się czujesz, nie raz żegnałam kogoś, gdy wylatywał za granicę wink
a ten drugi kumpel - toż to oczywiste. pewnie jego laska jest zazdrosna o koleżanki big_smile ja miałam kilka lat temu też takiego fajnego kumpla. i  on się ze mną na colę, piwo umawiał po kryjomu big_smile ale nie wiedziałam, że po kryjomu, bo nie miałam nic do ukrycia smile jego dziewczyna gdy tylko o mnie słyszała (może o innych tez) to robiła mu awantury. i w końcu kumpel mi się rozpłynął. do dzis już nie mamy kontaktu smile

1,637

Ja miałam straszy problem z całym pakietem aż w końcu kumpel przyszedł konkretnie mi zrobił i działa mi do dziś, a ile się strachu najadłam przez to. Wiecie prezentacja do zrobienia, a ja programu nie mam przez to wszystko robiłam na ostatnią chwile, a raczej na ostatnią godzinę.

Nie, nie Fabia ja źle to napisałam, on zakochał się, ale we mnie!!
Teraz już wszystko rozumiem, to dlaczego nagle zaczął mnie unikać ( widywaliśmy się bardzo często) nie mógł spojrzeć mi w oczy jak już przypadkiem się spotkaliśmy i dlaczego jak był pijany wygadywał do mnie takie dziwne rzeczy których ja nie rozumiałam. hmm

Haha to, że laski moich kumpli są o mnie zazdrosne jest na porządku dziennym, a ja naprawdę nie mam pojęcia dlaczego!!
Może to kwestia tego, że bardzo dobrze się z nimi dogaduje praktycznie możemy gadać o wszystkim może stąd to wynika bo
nie robię kompletnie nic żeby miały ku temu powody. Wszystkich tych kolesi znam od dawna długo dłużej niż one i prawda jest taka, że gdybyśmy chcieli być razem to już dawno byśmy byli.
Jedna się po czasie do mnie przekonała kumpel miał do mnie wpaść i ona przywędrowała z nim i była wielce zdziwiona jak otworzyłam im drzwi w rozciągniętej koszulce, dresach i bez makijażu, nie wiem czego się spodziewała, ubrania z lateksu i kilograma tapety na twarzy?
W każdym razie od tamtego czasu odpuściła. smile
A z innymi kontakt się niestety rozluźnił i ogranicza się do przypadkowych spotkań na ulicy hmm

1,638

aaaaa w Tobie smile no to juz zajarzyłam wszystko smile a ten kumpel nie ma u ciebie szans? :>

u mnie spadek formy, hormony buzują, wiadomo z babskiego powodu, ryczeć mi się chce tongue

1,639

Nigdy nie zastanawiałam się nad tym, są powody z których nie rozważałam związku z nim ( mogę na prive smile )

Zawsze był dla mnie kumplem po prostu, każdego bym mogła o to podejrzewać, ale nie jego!! Nigdy by mi do głowy nie przyszło, że on się zakocha..

Ja miałam tak w weekend, dziś już jestem wyciszona smile

Widziałam się dziś z S, specjalnie przyjechał żeby mnie zobaczyć hmm nie wiem czy się śmiać czy płakać  big_smile

Idę się porządnie spocić to mnie zawsze odpręża, nie myślę wtedy o bzdurach. smile

1,640

Czesc dziewczyny. Przeczytalam caly watek od poczatku. Borykam sie teraz z tym samym problemem co Wy. Nie chce tu od poczatku opisywac mojej dlugie i skomplikownej historii. Ale gdyby ktoras z Was sie odezwala i mogla wesprzec mnie w tym poczatkowym, trudnym okresie. Potrzeba mi wsparcia. Walcze z soba, zeby nie napisac i nie dzwonic. Czy mozna prosic o kontakt prywatny? Prosze pomozcie

1,641

Hej Dziewczęta! smile

Ktoś tu jeszcze zagląda? W weekend robiłam generalne porządki i znalazłam bardzo zakurzony karton.
Gdy go otworzyłam okazało się, że to karton do którego dwa lata temu ze łzami w oczach pakowałam rzeczy po ex-ie.
W momencie przeglądania tych rzeczy, totalnie nic nie poczułam, ewentualnie uśmiechałam się gdy któraś rzecz przypominała mi jakoś sytuacje. Znalazłam też stary telefon z sms-ami od niego i oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie zaczęła ich czytać. Totalnie nic nie poczułam tylko się uśmiałam co tam wypisywaliśmy big_smile Bez żalu wyrzuciłam większość z tym rzeczy

Cofnęłam się do moich postów z przed dwóch lat. Czytałam je oniemiała, dziś R nie ma dla mnie żadnego znaczenia, mógłby nawet przyjść do mnie i nic pogadałabym z nim, ale to wszystko.

Jestem w naprawdę ogromnym szoku.

A co tam u Was dziewczęta, jak tam wam życie płynie? Mam nadzieje, że jesteście szczęśliwe i zadowolone? smile

Pozdrawia zasmarka obecnie S. ( tak, jestem chora, nie mam co robić to siedzę i wróciłam na forum) tongue

1,642

Hej dziewczyny, w szczególności Fabia, SzaraMyszka i Kasandra:)
Przeczytałam cały wątek, od początku do końca, zajęło mi to dwa dni:D
Wciągnęłam się w Waszą historię, serio to jest świetny materiał na książkę:) można wiedzieć, co się teraz u Was dzieje?
Pozdrawiam!

Posty [ 1,626 do 1,643 z 1,643 ]

Strony Poprzednia 1 24 25 26

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Poprosił o czas, by zatęsknić...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024