Krkers napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Bez kompleksów? Poka, sprawdzimy
.
Ok co sprawdzamy i jak?
Twoje zdjecia. Stawiaj na forum bez kompleksow
Jak tu sie zdjecia wstawia?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dziewczyna wstydzi sie swojego wyglądu?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Krkers napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Bez kompleksów? Poka, sprawdzimy
.
Ok co sprawdzamy i jak?
Julia life in UK napisał/a:Krkers napisał/a:Ok co sprawdzamy i jak?
bezpośrednio się nie da
musisz mieć zdjęcie na jakiejś stronie w jakimś serwisie
z pomocą przeglądarki z jej menu klikając prawym przyciskiem myszy na fotkę
wybierasz "kopiuj link (odnośnik) do obrazu"
potem ten link wklejasz w poście pomiędzy
takim czymś [img]link[/img]
Solaris napisał/a:Krkers napisał/a:Jesli dziewczę o ktorej mowa ma takie kompleksy to jesli relacje sie rozwinie ja ja z kompleksow tych wylecze
Propsy za takie podejście
W świecie tik toków i instagramów, gdzie króluje plastik fantastik, dużo dziewczyn ma kompleksy choć obiektywnie nie powinna.
Dzieks ale dla mnie na serio sugerowanie sie takimi ludzmi z social mediów jest dziwne xd
Nie na tym zycie polega co oni tam pokazują.
Mozna sie zainspirowac kims wartosciowym ale z jakims rozsądkiem i nie porównywaniem sie
Sęk w tym, że ci wartościowi giną w tłumie tandety, więc siłą rzeczy powodzeniem cieszy się to, czego najwięcej i co na widoku. Nastolatki nie potrafią oddzielać ziarna od plew i karmią się tym szajsem cały czas, stąd potem kompleksy.
Krkers napisał/a:Solaris napisał/a:Propsy za takie podejście
W świecie tik toków i instagramów, gdzie króluje plastik fantastik, dużo dziewczyn ma kompleksy choć obiektywnie nie powinna.
Dzieks ale dla mnie na serio sugerowanie sie takimi ludzmi z social mediów jest dziwne xd
Mozna sie zainspirowac kims wartosciowym ale z jakims rozsądkiem i nie porównywaniem sieSęk w tym, że ci wartościowi giną w tłumie tandety, więc siłą rzeczy powodzeniem cieszy się to, czego najwięcej i co na widoku. Nastolatki nie potrafią oddzielać ziarna od plew i karmią się tym szajsem cały czas, stąd potem kompleksy.
Zawsze tak było, jedynie wzorce były inne i nośniki na których były prezentowane. Okres dojrzewania wiąże się z potrzebą akceptacji a ta rodzi potrzebę unifikacji. Młodzi ludzie nie chcą odstawać od trendów, nie chcą być odmieńcami. Zaznaczanie prawdziwego (wewnętrznego) indywidualizmu przychodzi później.
Krkers napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Twoje zdjecia. Stawiaj na forum bez kompleksow
bezpośrednio się nie da
wybierasz "kopiuj link (odnośnik) do obrazu"potem ten link wklejasz w poście pomiędzy
takim czymś [img]link[/img]
O Panie to kupa zachodu ;D zdjecie z telefonu moge wrzucic i szukalem tutaj takiej opcji.
Krkers napisał/a:Solaris napisał/a:Propsy za takie podejście
Mozna sie zainspirowac kims wartosciowym ale z jakims rozsądkiem i nie porównywaniem sieSęk w tym, że ci wartościowi giną w tłumie tandety, więc siłą rzeczy powodzeniem cieszy się to, czego najwięcej i co na widoku. Nastolatki nie potrafią oddzielać ziarna od plew i karmią się tym szajsem cały czas, stąd potem kompleksy.
Pełna zgoda. Kiedys mlodszy kuzyn mi pokazywal co oglada na jakims serwisie. Gościu robil transmisje na zywo, jak zaprasza dziewczyny z tindera i sie tam z nimi zabawia i podobno z tego jeszcze pieniądze dostawal. tragedia.
paslawek napisał/a:Krkers napisał/a:Jak tu sie zdjecia wstawia?
bezpośrednio się nie da
wybierasz "kopiuj link (odnośnik) do obrazu"potem ten link wklejasz w poście pomiędzy
takim czymś [img]link[/img]O Panie to kupa zachodu ;D zdjecie z telefonu moge wrzucic i szukalem tutaj takiej opcji.
Twoja dziewczyna przesyłając Ci zdjęcia z filtrami, przerobione czy też "upiększone" dodatkami może mieć po prostu kompleksy na punkcie wyglądu. Istnieje też teoria o tzw. fotogeniczności i nie-fotogeniczności.
Solaris napisał/a:Krkers napisał/a:Dzieks ale dla mnie na serio sugerowanie sie takimi ludzmi z social mediów jest dziwne xd
Zawsze tak było, jedynie wzorce były inne i nośniki na których były prezentowane. Okres dojrzewania wiąże się z potrzebą akceptacji a ta rodzi potrzebę unifikacji. Młodzi ludzie nie chcą odstawać od trendów, nie chcą być odmieńcami. Zaznaczanie prawdziwego (wewnętrznego) indywidualizmu przychodzi później.
Niby tak ale ludzi a szczegolnie bliskich trzeba uswiadamiac. Nie chcialbym zeby doszlo do jakiejs tragedii w gronie bliskich mi osob z powodu influenserki ktora mowi ile powinno sie wazyc, jak wyglądac, jakie ubrania nosić i temu podobne brednie.
paslawek napisał/a:Krkers napisał/a:Jak tu sie zdjecia wstawia?
bezpośrednio się nie da
takim czymś [img]link[/img]O Panie to kupa zachodu ;D zdjecie z telefonu moge wrzucic i szukalem tutaj takiej opcji.
Z telefonu to podwójna ekwilibrystyka
tu na tym forum wklejanie zdjęć jest prehistoryczną metodą
Krkers napisał/a:paslawek napisał/a:bezpośrednio się nie da
Twoja dziewczyna przesyłając Ci zdjęcia z filtrami, przerobione czy też "upiększone" dodatkami może mieć po prostu kompleksy na punkcie wyglądu. Istnieje też teoria o tzw. fotogeniczności i nie-fotogeniczności.
Jeszcze nie moja ale moze niebawem kto wie, kto wie
Tego sie obawiam ze ma jakies kompleksy ale akurat z tych urywkow zdjec z ktorych moglem cos wywnioskowac to wg mnie nie ma powodow.
Ja wgl mam dobrze bo jak jade sobie do babci, zjem pierogi ruskie ze śmietana a przy okazji nasłucham sie jakim jestem przystojnym kawalerem, ze wygladam jak Al Pacino ;D ;D jakie kompleksy ludzie XD
Autorze na mnie czasem się spoglądają ludzie tak bezczelnie wiesz kobiety jak i mężczyzni i nie dlatego że im się podobam ciekawe co sobie myślą o mnie wtedy
Krkers napisał/a:paslawek napisał/a:bezpośrednio się nie da
Z telefonu to podwójna ekwilibrystyka
tu na tym forum wklejanie zdjęć jest prehistoryczną metodą
W sumie powinna byc taka opcja żeby robić to prościej tzw. „jednym klikiem”.
Jakiegos screena wrzucic czy cos to cięzko widzę.
i i troche nie rozumiem dlaczego ona tak sie ukrywa przed pokazaniem sie normalnie bez retuszu.
Nęci i korzysta z czasu, który jej pozostał do spotkania z tobą, stąd takie zdjęcia. Trzyma cię w naiwnej ułudzie. Może.
Autorze na mnie czasem się spoglądają ludzie tak bezczelnie wiesz kobiety jak i mężczyzni i nie dlatego że im się podobam ciekawe co sobie myślą o mnie wtedy
Na mnie też spoglądaja i moze akurat im sie podobamy po prostu
Nie rozmyślam co ktos sobie mysli.
Chlopaku ja takie rzeczy w życiu robilem na imprezach czy na wakacjach ze wszyscy swiadkowie moich wyczynow (procz znajomych) pewnie brali mnie za swira ;D
Pewnosc siebie, nie myslec co ktos o tobie mysli bo zablokujesz sobie dostep do zycia pelna piersią. Ewentualnie jakas pomoc w pokonaniu tych blokad.
Krkers napisał/a:i i troche nie rozumiem dlaczego ona tak sie ukrywa przed pokazaniem sie normalnie bez retuszu.
Nęci i korzysta z czasu, który jej pozostał do spotkania z tobą, stąd takie zdjęcia. Trzyma cię w naiwnej ułudzie. Może.
To chyba dziala bo czuje nutkę tajemniczosci
Miklosza napisał/a:Autorze na mnie czasem się spoglądają ludzie tak bezczelnie wiesz kobiety jak i mężczyzni i nie dlatego że im się podobam ciekawe co sobie myślą o mnie wtedy
Chlopaku ja takie rzeczy w życiu robilem na imprezach czy na wakacjach ze wszyscy swiadkowie moich wyczynow (procz znajomych) pewnie brali mnie za swira ;D
Pewnosc siebie, nie myslec co ktos o tobie mysli bo zablokujesz sobie dostep do zycia pelna piersią. Ewentualnie jakas pomoc w pokonaniu tych blokad.
Swojego czasu też imprezowałem ze sto razy byłem w klubach i na jednym koncercie ale to mineło takie życie
Krkers napisał/a:Miklosza napisał/a:Autorze na mnie czasem się spoglądają ludzie tak bezczelnie wiesz kobiety jak i mężczyzni i nie dlatego że im się podobam ciekawe co sobie myślą o mnie wtedy
Pewnosc siebie, nie myslec co ktos o tobie mysli bo zablokujesz sobie dostep do zycia pelna piersią. Ewentualnie jakas pomoc w pokonaniu tych blokad.Swojego czasu też imprezowałem ze sto razy byłem w klubach i na jednym koncercie
ale to mineło takie życie
Czemu minęło? Na rozrywkę od czasu do czasu zawsze jest miejsce
Nie mam z kim już imprezować po prostu zamienili mnie na nowszy model
a sam nie będę chodził na imprezy
Miklosza napisał/a:Krkers napisał/a:Na mnie też spoglądaja i moze akurat im sie podobamy po prostu
Pewnosc siebie, nie myslec co ktos o tobie mysli bo zablokujesz sobie dostep do zycia pelna piersią. Ewentualnie jakas pomoc w pokonaniu tych blokad.Swojego czasu też imprezowałem ze sto razy byłem w klubach i na jednym koncercie
Hej a może zostaniesz z nami dłużej na forum? Rozgadany jesteś przydałbyś się
Nie mam z kim już imprezować po prostu zamienili mnie na nowszy model
![]()
To cos Ci powiem. Wiekszość moich znajomych ze studiów (których nie skończyłem xd) poszlo w swoje strony albo wrocili pracować do rodzinnych miast, a niektorzy pozakładali juz swoje rodziny. Kiedys założyłem grupe na messengerze w celu zebrania ekipy na wyjazd weekendowy gdziekolwiek i skończyło sie a tym ze pojechalem sam w Karkonosze. Zima, nocowanie w schronisku Strzecha Akademicka, chlopaku co tam sie dzialo to nawet sie nie spodziewalem: wino, śpiewy, tance, ludzie z Polski, Czech, Niemiec. Ekipa z Wrocka przygarnela mnie do stolika, rano wejscie na Sniezke i do dzis mam z tymi ludzmi kontakt. Jak jechalem pociagiem sam w te góry to myslalem: co ja robie? XD
A po tym wypadzie nie czekalem juz na odzew od nikogo tylko wsiadalem w pociag/auto i przed siebie, albo do klubu , albo na kawe, spacer cokolwiek. Trzeba zyc i celebrowac takie male motto xd
Sorry ja bym się nie odważył
Krkers napisał/a:Miklosza napisał/a:Swojego czasu też imprezowałem ze sto razy byłem w klubach i na jednym koncercie
Hejka
jestem rozgadany tylko jeszcze trzeba cos madrego pisac ;D a to nie jest moja domena hah
Przeglądalem sobie to forum i jest ciekawe a zarazem smutne z jakimi problemami tu ludzie sie mierza, a ja wypalam z tematem ze dziewczyna zdjecia z filtrami mi wysyła.
Nie wiem czy bylbym w stanie pomagac bo duzo rzeczy w zyciu biore na luzno
Sorry ja bym się nie odważył
Sprobuj a zmienisz zdanie
Nie nigdy sam nigdy się nie odważyłem sam wyjechać z miasta i tak niech będzie
Bez przesady-nigdy nie byłeś w innym mieście?
ślad_po_bliźnie napisał/a:Krkers napisał/a:Czemu minęło? Na rozrywkę od czasu do czasu zawsze jest miejsce
Hejka
jestem rozgadany tylko jeszcze trzeba cos madrego pisac ;D a to nie jest moja domena hah
Przeglądalem sobie to forum i jest ciekawe a zarazem smutne z jakimi problemami tu ludzie sie mierza, a ja wypalam z tematem ze dziewczyna zdjecia z filtrami mi wysyła.
Nie wiem czy bylbym w stanie pomagac bo duzo rzeczy w zyciu biore na luzno
Czasem i tego luzu w życiu trzeba.
Co do dziwczyny, wiesz ja mam problem ze zdjęciami, bo wyglądam na nich fatalnie. Muszę naprawdę sporo podejść zrobić, żeby "złapać się" w jakimś normalnym wyglądzie.
Zdecydowanie wolę na żywo.
Krkers napisał/a:ślad_po_bliźnie napisał/a:Hej a może zostaniesz z nami dłużej na forum? Rozgadany jesteś przydałbyś się
Hejka
Nie wiem czy bylbym w stanie pomagac bo duzo rzeczy w zyciu biore na luznoCzasem i tego luzu w życiu trzeba.
Co do dziwczyny, wiesz ja mam problem ze zdjęciami, bo wyglądam na nich fatalnie. Muszę naprawdę sporo podejść zrobić, żeby "złapać się" w jakimś normalnym wyglądzie.
Dokładnie ja tak samo mam
A tutaj sie podziewasz
Krkers napisał/a:ślad_po_bliźnie napisał/a:Hej a może zostaniesz z nami dłużej na forum? Rozgadany jesteś przydałbyś się
Hejka
Nie wiem czy bylbym w stanie pomagac bo duzo rzeczy w zyciu biore na luznoCzasem i tego luzu w życiu trzeba.
No i jestem pewien ze tylko tobie sie tak wydaje ze zle wychodzisz na zdjeciach
ogolnie ja tez wygladam roznie zaleznie od sytuacji ale jakies podobienstwo do oryginalu zawsze jest .... chyba ;D nie dbam o to .
Nie raz robilem komus zdjecia i najlepsze teksty jakie padaly od tych osob to ze ej tu gruba twarz im wyszla, ze wyglada na nizsza/szego niz jest, nos za duzy, uszy odstaja, nogi za grube a najlepsza byla kolezanka ktora co chwile przegladala swoje foty, pokazywala nam i pytala nas "ja tak wygladam?" , "serio jestem podobna do siebie?" , "mam takie wysokie czolo", "ale czy ja naprawde tak wygladam?" ;D ;D Panie kochany
Powiedzialem ze na zywo jest jeszcze piekniejsza a zdjecia robia przeklamania . przecież to logiczne ze widzimy sie w ruchu w 3D a nie w 2D jak ktos wczesniej tu zauwazyl.
Ojciec mi zawsze mowi ze kiedys jedno zdjecie sie robilo i jak wyszlo tak wyszlo. teraz trzeba zrobic ich sto i jeszcze przerobic odpowiednio ;D
Najlepsze zdjecie jakie mam to do paszportu ktore robilem dwa lata temu.
Motocyklistka napisał/a:Krkers napisał/a:Hejka
Zdecydowanie wolę na żywo.No i jestem pewien ze tylko tobie sie tak wydaje ze zle wychodzisz na zdjeciach
W moim odczuciu fatalnie i jak miałabym wysłać jakieś zdjęcie człowiekowi, z którym chciałabym się spotkać, to miałabym problem.
Jakeiś 2, czy 3 znalazłabym, ale tak to unikam jak ognia zdjęć.
Mam wrażenie, że jedyne co widać, to moje kompleksy hehe
Być może ma tak i ta dziewczyna. Najlepiej po prostu się spotkać, ostatecznie zmarnujesz jedno popołudnie, a będziesz mieć jasność.
Krkers napisał/a:Motocyklistka napisał/a:Czasem i tego luzu w życiu trzeba.
Zdecydowanie wolę na żywo.No i jestem pewien ze tylko tobie sie tak wydaje ze zle wychodzisz na zdjeciach
W moim odczuciu fatalnie i jak miałabym wysłać jakieś zdjęcie człowiekowi, z którym chciałabym się spotkać, to miałabym problem.
Mam wrażenie, że jedyne co widać, to moje kompleksy heheByć może ma tak i ta dziewczyna. Najlepiej po prostu się spotkać, ostatecznie zmarnujesz jedno popołudnie, a będziesz mieć jasność.
Polecam przejechać się do babci albo kogoś życzliwego z rodziny )))
Po wizycie u babci moja pewność siebie nie mieści się w Krakowie ;D ;D ;D ;D Nie codziennie moge uslyszec ze jestem przystojniak jak Al Pacino hahahh
Chyba cie spikne ze swoim kumplem ktory tez nagina rzeczywistosc na swoja niekorzysc
Kompleksy nie powinny miec miejsca w naszej glowie !
spotkamy sie i chyba nawet zadam jej to samo pytanie co tutaj i w sumie juz nie moge sie doczekac . ciekawosc mnie zzera jak sie nam bedzie rozmawialo na zywo
Motocyklistka napisał/a:Krkers napisał/a:No i jestem pewien ze tylko tobie sie tak wydaje ze zle wychodzisz na zdjeciach
Mam wrażenie, że jedyne co widać, to moje kompleksy heheByć może ma tak i ta dziewczyna. Najlepiej po prostu się spotkać, ostatecznie zmarnujesz jedno popołudnie, a będziesz mieć jasność.
Polecam przejechać się do babci albo kogoś życzliwego z rodziny
)))
Po wizycie u babci moja pewność siebie nie mieści się w Krakowie ;D ;D ;D ;D Nie codziennie moge uslyszec ze jestem przystojniak jak Al Pacino hahahh
Chyba cie spikne ze swoim kumplem ktory tez nagina rzeczywistosc na swoja niekorzysc
spotkamy sie i chyba nawet zadam jej to samo pytanie co tutaj i w sumie juz nie moge sie doczekac . ciekawosc mnie zzera jak sie nam bedzie rozmawialo na zywo
To może na następnym spotkaniu zabierz ją do swojej babci
Spikać mnie z nikim nie trzeba Mój małż dość regularnie mnie odkompleksza, jedynie kwestia zdjęć jest dla mnie nie do przejścia
Z babcią mam kontakt dość częsty i rzeczywiście babcie potrafią podbić piłeczkę
Miklosza napisał/a:Nie nigdy sam nigdy się nie odważyłem sam wyjechać z miasta i tak niech będzie
A tutaj sie podziewasz
Widziałaś jaki sprytny
Mój małż dość regularnie mnie odkompleksza, jedynie kwestia zdjęć jest dla mnie nie do przejścia
To jak, odwracasz głowę gdy ktoś cyka fotę??
Motocyklistka napisał/a:Mój małż dość regularnie mnie odkompleksza, jedynie kwestia zdjęć jest dla mnie nie do przejścia
Kask zakłada
Solaris napisał/a:Motocyklistka napisał/a:Mój małż dość regularnie mnie odkompleksza, jedynie kwestia zdjęć jest dla mnie nie do przejścia
Kask zakłada
![]()
Leżę
Zaraz od niej oberwiemy kaskiem w łeb
Solaris napisał/a:Motocyklistka napisał/a:Mój małż dość regularnie mnie odkompleksza, jedynie kwestia zdjęć jest dla mnie nie do przejścia
Kask zakłada
![]()
hahaha najczęściej
a tak poważnie, unikam zdjęć no, ale nie zawsze uda się dostrzec osobnika celującego aparatem/telefonem
paslawek napisał/a:Solaris napisał/a:To jak, odwracasz głowę gdy ktoś cyka fotę??
Kask zakłada
![]()
Leżę
Gorzej Motocyklista wiersze pisze
Z drugiej strony co szkodzi "podokuczać" Motocyklistce ?
Motocyklista nie lubi robienia jej fotek przez męża znienacka
a to przecież nie jest zasadzka
nie ma co się tak zasłaniać
nie trzeba się kłaniać .
Solaris napisał/a:paslawek napisał/a:Kask zakłada
![]()
Leżę
Gorzej Motocyklista wiersze pisze
oj tam... kilka rymowanych składaków
aż taka drażliwa nie jestem, no i.... szkoda kasku
to nie są tanie rzeczy haha
Wiersze? O, to już Cię lubię!
ps. ale chyba nie o motocyklach?
Krkers napisał/a:Motocyklistka napisał/a:W moim odczuciu fatalnie i jak miałabym wysłać jakieś zdjęcie człowiekowi, z którym chciałabym się spotkać, to miałabym problem.
Polecam przejechać się do babci albo kogoś życzliwego z rodziny
)))
spotkamy sie i chyba nawet zadam jej to samo pytanie co tutaj i w sumie juz nie moge sie doczekac . ciekawosc mnie zzera jak sie nam bedzie rozmawialo na zywoTo może na następnym spotkaniu zabierz ją do swojej babci
Spikać mnie z nikim nie trzebaMój małż dość regularnie mnie odkompleksza, jedynie kwestia zdjęć jest dla mnie nie do przejścia
Z babcią mam kontakt dość częsty i rzeczywiście babcie potrafią podbić piłeczkę
oooo babcia bylaby w siodmym niebie ;D niewykluczone ze nastepne spotkanie bedzie u babci na obiadku
no i widzisz czyli dobrze mowilem ze tylko ty sie widzisz fatalnie na fotach , bo maz juz widzi dzielo sztuki!
co do podbijania wiary w siebie to babcie sa w tym the best !
Nie no, o motocyklach (jeszcze) nie
takie tam pitu pitu
oooo babcia bylaby w siodmym niebie ;D niewykluczone ze nastepne spotkanie bedzie u babci na obiadku big_smile
no i widzisz czyli dobrze mowilem ze tylko ty sie widzisz fatalnie na fotach , bo maz juz widzi dzielo sztuki!
co do podbijania wiary w siebie to babcie sa w tym the best !
No babcia ogląda mnie na żywo, a nie na zdjęciach haha
Czyżbym przeoczył wiersze Motocyklistki? Gdzie można je przeczytać?
Miklosza napisał/a:Nie mam z kim już imprezować po prostu zamienili mnie na nowszy model
![]()
To cos Ci powiem. Wiekszość moich znajomych ze studiów (których nie skończyłem xd) poszlo w swoje strony albo wrocili pracować do rodzinnych miast, a niektorzy pozakładali juz swoje rodziny. Kiedys założyłem grupe na messengerze w celu zebrania ekipy na wyjazd weekendowy gdziekolwiek i skończyło sie a tym ze pojechalem sam w Karkonosze. Zima, nocowanie w schronisku Strzecha Akademicka, chlopaku co tam sie dzialo to nawet sie nie spodziewalem: wino, śpiewy, tance, ludzie z Polski, Czech, Niemiec. Ekipa z Wrocka przygarnela mnie do stolika, rano wejscie na Sniezke i do dzis mam z tymi ludzmi kontakt. Jak jechalem pociagiem sam w te góry to myslalem: co ja robie? XD
A po tym wypadzie nie czekalem juz na odzew od nikogo tylko wsiadalem w pociag/auto i przed siebie, albo do klubu , albo na kawe, spacer cokolwiek. Trzeba zyc i celebrowactakie male motto xd
Krkers takie podejście bardzo mi się podoba.
Miklosza właśnie mam zamiar wyruszyć w kolejną podróż w Polskę. Czekam tylko na odpowiedni moment. Ja alkoholowo nie imprezuję, ale rozmowa to dla mnie najlepsza impreza.
Solaris napisał/a:Wiersze? O, to już Cię lubię!
ps. ale chyba nie o motocyklach?Czyżbym przeoczył wiersze Motocyklistki? Gdzie można je przeczytać?
Nie ma czego szukać
Ot, rymowanki sytuacyjne
Nie wrzucam swoich wierszy na forum. Są bardziej do szuflady.
Nie wrzucam swoich wierszy na forum. Są bardziej do szuflady.
Do Twojej szuflady to pewnie nie mam szans się dobrać. A może?
Gdybyś potrzebowała redaktora to daj znać. Mogę Ci wysłać na maila recenzje kilku tomików poezji i posłowia do kilku innych.
Poezja to śpiew duszy.
Motocyklistka napisał/a:Nie wrzucam swoich wierszy na forum. Są bardziej do szuflady.
Do Twojej szuflady to pewnie nie mam szans się dobrać. A może?
Gdybyś potrzebowała redaktora to daj znać. Mogę Ci wysłać na maila recenzje kilku tomików poezji i posłowia do kilku innych.
Serdeczne dzięki za chęci, ale to jest forma mojego pamiętnika. I nawet, jeśli coś się nie zgadza stylistycznie, czy pod jakimkolwiek innym względem nie ma to większego znaczenia
Kiedyś uczestniczyłam w kawiarenkach literackich prezentując swoje wiersze, ehh i takie tam hahah
ehh i takie tam hahah
"Takie tam" też są godne uwagi.
Motocyklistka napisał/a:ehh i takie tam hahah
Być może
Niech zostaną jednak w szufladzie.
Animus napisał/a:Motocyklistka napisał/a:ehh i takie tam hahah
Być może
Tu jest wątek o tytule "Takie tam..."
Miklosza napisał/a:Nie nigdy sam nigdy się nie odważyłem sam wyjechać z miasta i tak niech będzie
Bez przesady-nigdy nie byłeś w innym mieście?
Julcia byłem pewnie że byłem ale nie sam
Motocyklistka napisał/a:Animus napisał/a:"Takie tam" też są godne uwagi.
Być może
Tu jest wątek o tytule "Takie tam..."
Podobno zamknięty
A co to za reklama? I to jeszcze nie mająca nic wspólnego z wierszami!
No zamknięty, na kłodkę, ale mają wytrych, włażą i dokazują
A co to za reklama?
![]()
Solaris jak można zamknąć namiot ?
Solaris napisał/a:A co to za reklama?
![]()
No zamknięty, na kłodkę, ale mają wytrych, włażą i dokazująSolaris jak można zamknąć namiot
?
Wywiesić kartkę "zamknięte"
paslawek napisał/a:Solaris napisał/a:A co to za reklama?
![]()
No zamknięty, na kłodkę, ale mają wytrych, włażą i dokazująSolaris jak można zamknąć namiot
?
Wywiesić kartkę "zamknięte"
Specjalnie dla Ciebie klepanka wierszowana o motocyklu. Pierwsza w życiu, pisana na kolanie.
tytuł: "dziadu parszywy"
Och kochany mój Harleyu,
błagam, nie ulewaj więcej oleju!
a, gdy czekam na światło zielone
i zbieram na drodze śruby zgubione
przeklinam cię, dziadu piekielny,
fart twój, że jesteś piękny.
A, gdy nas czeka trasa daleka
aż drżę, gdy myślę, co nas tam czeka.
czy dojedziemy na własnych kołach,
czy po lawetę przyjdzie zawołać?
Ja obiecuję, lojalnie uprzedzam,
kiedyś cholero cię wredna sprzedam.
Lecz zanim żyłka mi z nerwów pęknie,
błagam cię, jak umiem najpiękniej
jedźmy przed siebie, gdzieś tam daleko,
niech zamiast oleju smutek ucieka
wywietrz mi z głowy troski, problemy ,
a jak wrócimy podłączę cię pod klemy...
A co to za reklama?
I to jeszcze nie mająca nic wspólnego z wierszami!
Solaris Skojarzyłem "takie tam" i "Takie tam". Nie mam wpływu na moje skojarzenia. A Ty mi się kojarzysz na tym forum ze wszystkim, co najlepsze.
Niby nie ma tam wierszy, ale Twój post jest napisany taką prozą, że aż chce się poematy pisać.
I jak napiszę, to ich los będzie okrutny, bo pozostanie mi tylko schować je w Szuflandii.
Aż mi się przypomniał "Rapsod żałobny" na cześć pewnego Poloneza oddanego na złom, który kończył się tak:
"... z żalu w jednej chwili pękły mu wszystkie opony."
P.S. Wysłałem Ci.. i nie tylko Ci...
Solaris napisał/a:A co to za reklama?
I to jeszcze nie mająca nic wspólnego z wierszami!
No zamknięty, na kłodkę, ale mają wytrych, włażą i dokazująSolaris Skojarzyłem "takie tam" i "Takie tam". Nie mam wpływu na moje skojarzenia. A Ty mi się kojarzysz na tym forum ze wszystkim, co najlepsze.
Niby nie ma tam wierszy, ale Twój post jest napisany taką prozą, że aż chce się poematy pisać.
I jak napiszę, to ich los będzie okrutny, bo pozostanie mi tylko schować je w Szuflandii.
Szybko daję cytuj, zanim zdąży edytować, i będę sobie czytać, literka po literce
A serio, dziękuję za takie miłe skojarzenia
Och kochany mój Harleyu,
Haha, super
Motocyklistka napisał/a:a jak wrócimy podłączę cię pod klemy...
Aż mi się przypomniał "Rapsod żałobny" na cześć pewnego Poloneza oddanego na złom, który kończył się tak:
"... z żalu w jednej chwili pękły mu wszystkie opony."
P.S. Wysłałem Ci..
i nie tylko Ci...
mi wysłałeś coś? gdzieś?
mi wysłałeś coś? gdzieś?
Tak, Tobie i Solaris wysłałem na PW.
Motocyklistka napisał/a:mi wysłałeś coś? gdzieś?
Tak, Tobie i Solaris wysłałem na PW.
Rzeczywiście - trafił do spamu
Rzeczywiście - trafił do spamu
Ja też dziś znalazłem jeden z tego forum w spamie.
Motocyklistka napisał/a:Rzeczywiście - trafił do spamu
Ja też dziś znalazłem jeden z tego forum w spamie.
To "normalka"
Motocyklistka napisał/a:
Och kochany mój Harleyu,
a jak wrócimy podłączę cię pod klemy...Haha, super
... i tak niewiele potrzeba było zachęty
hłe hłe hłe
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dziewczyna wstydzi sie swojego wyglądu?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024