Moja dziewczyna nosi w portfelu zdjęcie swojego byłego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moja dziewczyna nosi w portfelu zdjęcie swojego byłego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Moja dziewczyna nosi w portfelu zdjęcie swojego byłego

Moja akutualna dziewczyna nosi w swoim portfelu zdjęcia swoich rodziców, brata, moje i swojego byłego wszystkie razem!
Rozstała się ze swoim byłym 3 lata temu, a jesteśmy razem od równego 1 roku. Przez przypadek zauważyłem jego zdjęcie jak się rozliczaliśmy. Ona twierdzi że zapomniała posprzątać portfel. Ale przez tyle czasu???
Pomocy, co o tym sądzicie? Bo ja już nie wiem co myśleć.

Z tego co się dowiedziałem, to chodziła z nim 3,5 roku i to ona z nim zerwała, bo był nierozgarniety. Jej były ma 23 lata oraz dopiero skończył 1 rok studiów, nie pracuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja dziewczyna nosi w portfelu zdjęcie swojego byłego
Wojo94 napisał/a:

Moja akutualna dziewczyna nosi w swoim portfelu zdjęcia swoich rodziców, brata, moje i swojego byłego wszystkie razem!
Rozstała się ze swoim byłym 3 lata temu, a jesteśmy razem od równego 1 roku. Przez przypadek zauważyłem jego zdjęcie jak się rozliczaliśmy. Ona twierdzi że zapomniała posprzątać portfel. Ale przez tyle czasu???

Z tego co się dowiedziałem, to chodziła z nim 3,5 roku i to ona z nim zerwała, bo był nierozgarniety. Jej były ma 23 lata oraz dopiero skończył 1 rok studiów, nie pracuje.

Kiepsko musisz myśleć o sobie, skoro wystraszyłeś się zdjęcia poprzednika.
Kiepsko też musisz myśleć o "aktualnej dziewczynie" (skądinąd ciekawe określenie), skoro podnosisz larum.

3

Ona kocha was obu, z tobą jest teraz, a z nim nie chce być bo to niedorajda, żadnego zagrożenia dla Ciebie tu nie ma.

4

Wojo94 napisał/a:

Ona twierdzi że zapomniała posprzątać portfel. Ale przez tyle czasu???

Mniej więcej dwa miesiące temu przeglądałam zawartość swojego portfela i wyrzuciłam reklamowy kalendarzyk z (uwaga!) 2016 roku. Dodam, że lubię wokół siebie porządek, bo w bałaganie, chaosie nie funkcjonuję, a mimo to, jak widać, zupełnie nie odczułam potrzeby, by przez tyle czasu zajrzeć w zakamarki portfela.

5

Dla mnie sytuacja ze zdjęciem to znak, że Twoja, Autorze dziewczyna nie żywi już uczuć do byłego. Jest jej obojętny tak samo jak paragony z biedry, które pewnie też miała w portfelu. To moja subiektywna opinia, ale myślę, że gdyby go nadal kochała, to jego zdjęcie przechowywałaby jak cenną pamiątkę, schowaną przed oczami Twoimi i innych.

6

Też sądzę, że to jest bez znaczenia. Gdyby miała coś do ukrycia, to nie trzymałaby zdjęcia w portfelu.
Można to zresztą porównać do zachowania osób, które nie mają problemu z tym, żeby na wierzchu zostawiać swój telefon czy choćby posiadać niezabezpieczony profil komputera - jeśli nie ma w nich nic, co mogłoby drugą stronę zaniepokoić, to nie czują potrzeby panicznego ukrywania zawartości. Zwróćmy przy tym uwagę jak skrajnie inaczej zachowują się ci, którzy coś jednak mają za uszami.

Pamiętajmy też, że to ona z nim zerwała, więc dziwiłoby mnie, gdyby nadal za tym związkiem tęskniła.

7

Moim zdaniem to nic nie znaczy. Gdyby dalej go kochała, trzymałaby jego zdjęcie głęboko w szufladzie, tak, by nikt o tym nie wiedział.

8

Wojo94 napisał/a:

dobrze, że nie trzyma w ramce, na kominku wink
Jeśli Cię to uwiera bardzo to powiedz jej. Na pewno nie będzie Ci robić na złość i wsadzii je w mniej honorowe miejsce, gdzie trzyma całą resztę zdjęć.

9

I tak dobrze. Moja ex zawsze miała go w sercu... i w gadce.
Fotkę spal, odpraw egzorcyzmy i koniec bajki.

10

Czy pozostawiła fotografię w portfelu?

11

Summertime napisał/a:

Nie widziałem. Ale był obecny... duchem. Ciągłe porównywanie, ciągłe zabieranie w miejsca, w których z nim była.. aż w końcu "on jej jedyną miłością". To gorsze, niż fotka w portfelu.

12

Coombs napisał/a:
Summertime napisał/a:

Nie widziałem. Ale był obecny... duchem. Ciągłe porównywanie, ciągłe zabieranie w miejsca, w których z nim była.. aż w końcu "on jej jedyną miłością". To gorsze, niż fotka w portfelu.

Coombs, ale Ty masz "ściąg" do kobiet z problemami. Straszny.
Zresztą sam pomyśl, czy do tej pory trafiła Ci się jakakolwiek przeciętna i normalna kobieta. Z każdą było coś nie tak.
Ja na Twoim miejscu rozważyłabym terapię, żeby zobaczyć, co je do Ciebie przyciąga.

13

Coombs napisał/a:
Summertime napisał/a:

Dziewczyna nie przeżyła, " żałoby " po byłym.Czyli jednym słowem, za szybko weszła ponownie w związek z Tobą.Miałam też zagrożenie.Facet, był trzy miesiące po rozpadzie.I do mnie zaczął, startować.Nie przyjęłam go.Ponieważ każdy musi przejść swoje rozterki z uczuciami.A na, to potrzeba czasu, by móc zrozumieć rozpad..i na czysto wejść w Nowe smile Jak długo była po rozstaniu?

14

Lady Loka napisał/a:
Coombs napisał/a:
Summertime napisał/a:

Coombs, ale Ty masz "ściąg" do kobiet z problemami. Straszny.
Zresztą sam pomyśl, czy do tej pory trafiła Ci się jakakolwiek przeciętna i normalna kobieta. Z każdą było coś nie tak.
Ja na Twoim miejscu rozważyłabym terapię, żeby zobaczyć, co je do Ciebie przyciąga.

Oj, tam. Terapia?
Juz się z tym uporałem, z tym "ściąganiem" idiotek. Jak nie ma dla mnie miejsca.. spławiam je.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moja dziewczyna nosi w portfelu zdjęcie swojego byłego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024