Moja dziewczyna wysyla zdjecia w stroju kapielowym do swojego bylego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja dziewczyna wysyla zdjecia w stroju kapielowym do swojego bylego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Moja dziewczyna wysyla zdjecia w stroju kapielowym do swojego bylego

Ja 29 lat
Ona 26

W skrócie.
Spotykamy sie od kilku miesiecy, nasza znajomość jest bardzo intnsywna i zaczęła sie od tego że wynajmowałem przez miesiac pokój w tym samym miszkaniu co ona dzis mam swoje mieszkanie od kilku miesiecy ale jest tak jakbysmy nadal ze sobą mieszkali kładziemy sie razem wstajemy zawoże ją do pracy traktuje ja w 100% jak swoja dziewczynę i powiedziałem jej już że ja kocham.

Wczoraj wyszła do łazienki zostawiła na stole odblokowany telefon zajrzałem, wiem że nie powinienem. Byl messenger włączony widzę ze chłopak z ktorym spotykała sie przez okres 10 miesiecy i z nim zerwala tylko kilka tygodni zanim zanim poznała mnie ( ona twierdzi ze nie byli w związku ale razem sypiali...)

Nie jestem w stanie powiedzieć o czym rozmawiali czarno zrobiło mi sie przed oczami ale rozmawiała z nim regularnie były tam swieże wiadomosci co kilka dni, było tam coś o jej psie itd nie chciałem nawet tego czytać zamurowało mnie jak widzialem ze soba pisza, wszedlem w zdjecia i widzialem ze wyslala mu swoje zdjecie ktore też wysłała mi ( zrobione 2 tygodnie temu jest ona w stroju kąpielowym, chciała pokazać jak sie opaliła.)
Nie chciałem nadal grzebać w jej telefonie bałem sie co zobacze i bylem w takim szoku ze to co widziałem mimo ze moze nie bylo to nic wielkiego, mi wystarczyło..
Wyszedlem od niej jak z procy i natychmiast poszedłem do kumpla, nie odbieralem od niej tel.
Wczoraj wieczorem rozmawialiśmy, jej linia obrony jest nastepująca

Nie miałem prawa wejść i grzebać jej w telefonie to po pierwsze, chcialbym dodać że 3 tygodnie temu ten sam gośc wysłał jej o 3 w nocy smsa, nie przeczytałem go ale widziałem ze wyslal 2 wiadomości, powiedzialem jej rano ze to widzialem, oczywiscie bez kłotni i dalem jej do zrozumienia ze mi sie to nie podoba, odpowiedziała mi ze byl akurat w naszym miescie i pytal co ona robi.

Jej kolejny argument ze ona go lubi i szanuje i ze są ziomkami a ja nie mam prawa jej ograniczać i zabraniać kontaktow ze znajomymi.

I ze jestem niesprawiedliwy bo ona z nikim sie nie przespała ani nie spotkała o czym wiem bo jestesmy ciagle razem.

I ze ona mu powiedziala kiedyś że ich czas przeminął i że razem nie będą

Wisienką na torcie jest to że ona mu nawet nie powiedziała ze sie ze mna spotyka bo cytat " nie chciala mu złamac serca i chciała zeby wymarło to smiercia naturalną, on zapraszal ja nawet ostatnio na dwa wesela ale ona nie zgodziła się " ( nie wiem jak mu wyjasnila to ze z nim nie pojdzie skoro nie wspomniala nigdy ze ma kogos i to dla tego )

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja dziewczyna wysyla zdjecia w stroju kapielowym do swojego bylego

Tłumaczenia z tyłka. Pożegnałabym Panią cwaniarę, zanim coś grubszego wywinie.

3

Musicie ustalić swoje granice. Dla niej granicą jest przespanie się z kimś. Dla kogoś innego posiadanie przyjaciela jest już nie do zaakceptowania. Macie również problem z zaufaniem. Ona nie mówi ci o swoich kontaktach z byłym ty nie ufasz jej do tego stopnia, że przeszujujesz jej telefon.
Jak zależy ci na niej powinniście poważnie pogadać ale myślę, że wasze oczekiwania mocno się rozmijają. Zbyt mocno.

4 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-07-01 09:59:14)

Wzl napisał/a:

Musicie ustalić swoje granice. Dla niej granicą jest przespanie się z kimś. Dla kogoś innego posiadanie przyjaciela jest już nie do zaakceptowania. Macie również problem z zaufaniem. Ona nie mówi ci o swoich kontaktach z byłym ty nie ufasz jej do tego stopnia, że przeszujujesz jej telefon.
Jak zależy ci na niej powinniście poważnie pogadać ale myślę, że wasze oczekiwania mocno się rozmijają. Zbyt mocno.

Ja sugerowałem jak ten gość wysłał jej smsa te 3 tyg temu że mi się to bardzo nie podoba, to ze do niej pisze nie jest jej winą ale to że utrzymuje z nim kontakt już jest wg mnie nie w porządku, ja tez miałem dziewczyny z którymi musiałem zerwać kontakty jak zacząłem się z nia spotykać bo ona tego ode mnie oczekiwała, myśle ze zasady powinny być obustronne takie same.

Kolejny fakt który wg mnie jest dziwny jest to że napisała mi ze miałem prawo się wulgaryzm po tym co widziałem i ze to rozumie wiec co!? Nie przyszło jej to do głowy za każdym razem jak ze sobą pisali ? Nawet jeśli te wiadomości były neutralne i bez żadnych podtekstów, fakt ze o mnie nie wspomniała jest mocny

5

Piszesz trochę chaotycznie, rozumiem że jest tak:
- mieszkacie razem w mieszkaniu które Ty wynajmujesz? czy nie?
- powiedziałeś jej że ją kochasz ale ona tego nie zrobiła?
- jesteście "niby" parą ale ona utrzymuje wasz związek w tajemnicy?
- utrzymuje kontakt z chłopakiem z którym "tylko" się bzykała ale nic do niego nie czuła oprócz podniety?
A co do jej tłumaczenia:

gośc wysłał jej o 3 w nocy smsa, nie przeczytałem go ale widziałem ze wyslal 2 wiadomości, powiedzialem jej rano ze to widzialem, oczywiscie bez kłotni i dalem jej do zrozumienia ze mi sie to nie podoba, odpowiedziała mi ze byl akurat w naszym miescie i pytal co ona robi.

na gorąco zjechałbym że o tej godzinie pisze -no chyba że umiera i wzywa pomocy

Jej kolejny argument ze ona go lubi i szanuje i ze są ziomkami a ja nie mam prawa jej ograniczać i zabraniać kontaktow ze znajomymi.

czyli masz sie zgodzić na to żeby obok was był znajomy od pukanka? bo ona go lubi? no tak skoro sie z nim puk puk to jak ma go nie lubić

i dlatego z nim utrzymuje kontakt, nawet w nocy?

nie chciala mu złamac serca i chciała zeby wymarło to smiercia naturalną, on zapraszal ja nawet ostatnio na dwa wesela ale ona nie zgodziła się

nie chciała łamać serca? no to byli razem jako para czy nie? czy w chwili obecnej utrzymuje go jako koło zapasowe? a może jest z nim jak z Tobą  czyli on był z nią w związku bo coś czuł (tak jak Ty) ale oficjalnie nie byli w związku (tak jak wy)
Zastanów sie bardzo mocno czy chcesz być z dziewczyną która tak luźno traktuje związki no i jest gościnna dla "przyjaciół"

6

maku2 napisał/a:

Piszesz trochę chaotycznie, rozumiem że jest tak:
- mieszkacie razem w mieszkaniu które Ty wynajmujesz? czy nie?
- powiedziałeś jej że ją kochasz ale ona tego nie zrobiła?
- jesteście "niby" parą ale ona utrzymuje wasz związek w tajemnicy?
- utrzymuje kontakt z chłopakiem z którym "tylko" się bzykała ale nic do niego nie czuła oprócz podniety?
A co do jej tłumaczenia:

gośc wysłał jej o 3 w nocy smsa, nie przeczytałem go ale widziałem ze wyslal 2 wiadomości, powiedzialem jej rano ze to widzialem, oczywiscie bez kłotni i dalem jej do zrozumienia ze mi sie to nie podoba, odpowiedziała mi ze byl akurat w naszym miescie i pytal co ona robi.

na gorąco zjechałbym że o tej godzinie pisze -no chyba że umiera i wzywa pomocy

czyli masz sie zgodzić na to żeby obok was był znajomy od pukanka? bo ona go lubi? no tak skoro sie z nim puk puk to jak ma go nie lubić

i dlatego z nim utrzymuje kontakt, nawet w nocy?

nie chciala mu złamac serca i chciała zeby wymarło to smiercia naturalną, on zapraszal ja nawet ostatnio na dwa wesela ale ona nie zgodziła się

nie chciała łamać serca? no to byli razem jako para czy nie? czy w chwili obecnej utrzymuje go jako koło zapasowe? a może jest z nim jak z Tobą  czyli on był z nią w związku bo coś czuł (tak jak Ty) ale oficjalnie nie byli w związku (tak jak wy)
Zastanów sie bardzo mocno czy chcesz być z dziewczyną która tak luźno traktuje związki no i jest gościnna dla "przyjaciół"

*Ja mam już swoje mieszkanie w którym bywam po swoje ciuchy i sypiam tak 1 noc w tygodniu tak to śpię u niej ( chociaż nie mam kluczy do mieszkania )
* powiedziałem ze ja kocham jakoś 6 tygodni temu, narazie tego od niej nie usłyszałem
* poznałem kilku jej znajomych ale ona mam ciężko określić mnie jakoś swojej chłopaka może tego nie ukrywa ale na pewno się tym nie chwali.
* spotykała się z nim 10 miesięcy wg mnie chciała z nim być ale on nie potrafił sie określić, ale ja uważam ze byli razem ona jest jednak innego zdania .
* on wysłał jej tego smsa w nocy ona wtedy spała wiec na niego nie odpowiedziała.
* Jej argument jest taki ze gość miał problemy ze zdrowiem i nie chciała go dobijać tym ze ona spotyka się z kimś innym

7

Ja to widzę tak:

*Ja mam już swoje mieszkanie w którym bywam po swoje ciuchy i sypiam tak 1 noc w tygodniu tak to śpię u niej ( chociaż nie mam kluczy do mieszkania )

czyli nie spędzacie 24/24 na dobę i ona ma możliwość spotkania z kimś po za Twoją wiedzą

* powiedziałem ze ja kocham jakoś 6 tygodni temu, narazie tego od niej nie usłyszałem

i już dawno powinien włączyć się dzwonek alarmowy - minęły prawie dwa miesiące a Ty jesteś z osoba która nie potrafi się - zdeklarować, przełamać, powiedzieć prawdę - wybierz sobie

* poznałem kilku jej znajomych ale ona mam ciężko określić mnie jakoś swojej chłopaka może tego nie ukrywa ale na pewno się tym nie chwali.

to samo co wyżej - słabe

* spotykała się z nim 10 miesięcy wg mnie chciała z nim być ale on nie potrafił sie określić, ale ja uważam ze byli razem ona jest jednak innego zdania

czyli w tamtym "związku" to ona chciała tak jak Ty w tym? i tu pewnie jest odpowiedź dlaczego mu nie powiedziała o was -  może mieć nadzieję że on się ogarnie i coś do niej poczuje

* on wysłał jej tego smsa w nocy ona wtedy spała wiec na niego nie odpowiedziała.

a co to zmienia?

* Jej argument jest taki ze gość miał problemy ze zdrowiem i nie chciała go dobijać tym ze ona spotyka się z kimś innym

skoro nie byli razem to dlaczego ta informacja miała go dobić? tłumaczenie od du.y
panienka Tobą pogrywa a Ty pewnie się starasz bo może coś "zaskoczy" cóż na wielką miłość chyba nie masz co liczyć, chcesz żeby była z Tobą - z wygody, wyrachowania, braku innej opcji, nudów - wybierz

8

proisme napisał/a:

Ja 29 lat
Ona 26

W skrócie.
Spotykamy sie od kilku miesiecy, nasza znajomość jest bardzo intnsywna i zaczęła sie od tego że wynajmowałem przez miesiac pokój w tym samym miszkaniu co ona dzis mam swoje mieszkanie od kilku miesiecy ale jest tak jakbysmy nadal ze sobą mieszkali kładziemy sie razem wstajemy zawoże ją do pracy traktuje ja w 100% jak swoja dziewczynę i powiedziałem jej już że ja kocham.

Wczoraj wyszła do łazienki zostawiła na stole odblokowany telefon zajrzałem, wiem że nie powinienem. Byl messenger włączony widzę ze chłopak z ktorym spotykała sie przez okres 10 miesiecy i z nim zerwala tylko kilka tygodni zanim zanim poznała mnie ( ona twierdzi ze nie byli w związku ale razem sypiali...)

Nie jestem w stanie powiedzieć o czym rozmawiali czarno zrobiło mi sie przed oczami ale rozmawiała z nim regularnie były tam swieże wiadomosci co kilka dni, było tam coś o jej psie itd nie chciałem nawet tego czytać zamurowało mnie jak widzialem ze soba pisza, wszedlem w zdjecia i widzialem ze wyslala mu swoje zdjecie ktore też wysłała mi ( zrobione 2 tygodnie temu jest ona w stroju kąpielowym, chciała pokazać jak sie opaliła.)
Nie chciałem nadal grzebać w jej telefonie bałem sie co zobacze i bylem w takim szoku ze to co widziałem mimo ze moze nie bylo to nic wielkiego, mi wystarczyło..
Wyszedlem od niej jak z procy i natychmiast poszedłem do kumpla, nie odbieralem od niej tel.
Wczoraj wieczorem rozmawialiśmy, jej linia obrony jest nastepująca

Nie miałem prawa wejść i grzebać jej w telefonie to po pierwsze, chcialbym dodać że 3 tygodnie temu ten sam gośc wysłał jej o 3 w nocy smsa, nie przeczytałem go ale widziałem ze wyslal 2 wiadomości, powiedzialem jej rano ze to widzialem, oczywiscie bez kłotni i dalem jej do zrozumienia ze mi sie to nie podoba, odpowiedziała mi ze byl akurat w naszym miescie i pytal co ona robi.

I ze jestem niesprawiedliwy bo ona z nikim sie nie przespała ani nie spotkała o czym wiem bo jestesmy ciagle razem.

Wisienką na torcie jest to że ona mu nawet nie powiedziała ze sie ze mna spotyka bo cytat " nie chciala mu złamac serca i chciała zeby wymarło to smiercia naturalną, on zapraszal ja nawet ostatnio na dwa wesela ale ona nie zgodziła się " ( nie wiem jak mu wyjasnila to ze z nim nie pojdzie skoro nie wspomniala nigdy ze ma kogos i to dla tego )

Wogóle z nią nie dyskutuj bo to nie ma sensu. Nie wiem nawet nad czym sie tu zastanawiasz....kop ją w tyłek i to szybko. Zawsze patrz na czyny, a nie na słowa...Panna jedzie na dwa fronty, to że rogi masz to chyba nie musze tlumaczyć.

9

Wypowiem się jako dziewczyna, co w poprzednim związku z patologia wysyłała zdjęcia do swojego byłego właśnie z plaży , z którym byłam 6 lat.
Nie miałam wtedy z tym problemu, ponieważ tak naprawdę nie zależało mi na tym typie. Nawet nic do niego nie czułam, byłam tylko uzależniona. Miałam wyrzuty sumienia, ale i tak ciągle wysyłałam mu jakieś swoje zdjęcie. (pierwszy były był jeszcze wtedy we mnie zakochany, nie wiem jak teraz). Utrzymywałam z nim przyjacielskie kontakty i było ok.

Obecnie, nie utrzymuje z nim kontaktu odkąd jestem że swoim obecnym, co jak już pisałam, jest facetem idealnym dla mnie. Teraz w życiu bym ani jednego zdjęcia nikomu nigdy nie wysłała. Nawet nie myślę o tym, żeby go w taki sposób skrzywdzić. Zależy mi na nim bardzo i chyba serce by mi pękło, gdybym mu takie coś zrobiła. Szczególnie, że on mi na początku związku powiedział, że nie chciałby żebym utrzymywała kontakt z ex (tym 6letnim, bo od patologii odcielam się już dawno).

Także autorze, masz odpowiedź jak Twojej kobiecie na Tobie zależy. Mam nadzieję że trochę pomogłam smile.

10

LubięOwoce napisał/a:

Wypowiem się jako dziewczyna, co w poprzednim związku z patologia wysyłała zdjęcia do swojego byłego właśnie z plaży , z którym byłam 6 lat.
Nie miałam wtedy z tym problemu, ponieważ tak naprawdę nie zależało mi na tym typie. Nawet nic do niego nie czułam, byłam tylko uzależniona. Miałam wyrzuty sumienia, ale i tak ciągle wysyłałam mu jakieś swoje zdjęcie. (pierwszy były był jeszcze wtedy we mnie zakochany, nie wiem jak teraz). Utrzymywałam z nim przyjacielskie kontakty i było ok.

Obecnie, nie utrzymuje z nim kontaktu odkąd jestem że swoim obecnym, co jak już pisałam, jest facetem idealnym dla mnie. Teraz w życiu bym ani jednego zdjęcia nikomu nigdy nie wysłała. Nawet nie myślę o tym, żeby go w taki sposób skrzywdzić. Zależy mi na nim bardzo i chyba serce by mi pękło, gdybym mu takie coś zrobiła. Szczególnie, że on mi na początku związku powiedział, że nie chciałby żebym utrzymywała kontakt z ex (tym 6letnim, bo od patologii odcielam się już dawno).

Także autorze, masz odpowiedź jak Twojej kobiecie na Tobie zależy. Mam nadzieję że trochę pomogłam smile.

Lubie takie tłumaczenia i wmawianie sobie pewnych rzeczy....Zawsze fajnie mieć kogoś w zapasie, jakby co......orbiter dobra rzecz, przecież mi na nim nie zależało...ALe nie potępiam, bo wiem, że to norma.

11

To waszmości panna zdrowo urobiła, skoro jeszcze w pośladkach nie odczuła tego, że mówisz jej papa.

12

porozmawiaj z nia, ale tak konkretnie, wypowiedz swoje racje - skoro nie wie czy jest z toba, nigdy nie deklarowala ze cie kocha, ciagle zakochana w swoim ex, to twoim zdaniem pora na rozstanie, powiedz jej ze szukasz iczciwej dziewczyny do uczciwego zwiazku, bez tajemnic, grania na dwa fronty, bo traktujesz zwiazek na powaznie a nie jako dziecinne podchody, a skoro jej taki uklad nie pasuje to baj

13 Ostatnio edytowany przez LubięOwoce (2019-07-01 13:55:27)

Bonzo, nie wiem czy dobrze zrozumiałeś mój post..
Tak zachowywałam się w momencie, kiedy byłam w patologicznym związku. W obecnym (czyli od 2 lat), nie mam żadnego orbitera. Właściwie to nie utrzymuję żadnych koleżeńskich stosunków z facetami. Po prostu mi to niepotrzebne.
Co do orbitera, czyli mojego 6letniego ex, sam chciał nim być. Ja mu mówiłam wprost, że nic z tego nie będzie. To on sam się wtedy do mnie odezwał, sam chciał to kontynuować.
Gdy 2 lata temu zeszłam się z obecnym facetem, sama zerwałam z nim kontakt mimo, że mój orbiter bardzo tego nie chciał.

Bardzo mi przykro przez to co napisałeś.

14

LubięOwoce napisał/a:

Tak zachowywałam się w momencie, kiedy byłam w patologicznym związku. W obecnym (czyli od 2 lat), nie mam żadnego orbitera.

To tak jak ze zdradami. Zdradzamy tylko złych ludzi, bo przecież jakbyśmy zdradzali dobrych to co by to o nas mówiło? Dlatego mój zdradzany partner był patolem.

15

Musisz stanowczo postawić na swoim, skoro nie rozumie normalnie. Jak się dasz, to Cię urobi i dalej będą sobie słodko pisać czy wysyłać fotki.
Takie znajomości nie kończą się dobrze.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja dziewczyna wysyla zdjecia w stroju kapielowym do swojego bylego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024