Widzę że dyskusja trwa
Tak są panie też które nie mają dzieci. Sam kilka takich poznałem. Niektóre nie mogły mieć a niektóre "nie zdążyły".
Tak z ciekawości wcale nie dziwię sie wielu Europejczykom czy Amerykanom że jadą do Afryki czy Azji po żonę.
Sam miałem krótko konto na portalu międzynarodowym (2 godziny) i patrząc jak gigantyczne było zainteresowanie mną to byłem w szoku.
Te same zdjęcia, ten sam opis co na PL portalachAle szczerze mówiąc mocno zdzwiony nie byłem, bo byłem wiele razy w Azji i Afryce i wiem jakie mają tam podejscie do faceta z Europy czy Ameryki.
A jak facet bez nałogów, wiedzący czego chce, potrafiący rodzinę utrzymać to juz zupełnie bardzo pożądany obiekt.Powiem szczerze że przez chwilę się poczułem niczym najseksowniejsza młoda kobieta na portalu randkowym która nie nadąża z odbieraniem poczty.
Mój Ego-Boost wystrzelił w kosmos. Moja samoocena była niczym kosmos, nieograniczona
Mogłem wybierać wiek, kolor skóry, włosów, oczu czy kraj.
Spokojnie mógłbym mieć gromadkę jeszcze dzieciTo przerażające i dołujące, że w Polsce nikogo sensownego nie da się znaleść i w innym nie lewackim, nie ultra-radykalno-feministycznym kraju tak
A taka babka z Pakistanu to by nawet piechota z Castoramy cegly przyniosla i garaz postawila ![]()