Ja sie bardzo ciesze ,ze nie mam samochodu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Ja sie bardzo ciesze ,ze nie mam samochodu

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

66 Ostatnio edytowany przez Bullinka (2025-01-17 19:20:43)

Odp: Ja sie bardzo ciesze ,ze nie mam samochodu
New Me napisał/a:
Bullinka napisał/a:
New Me napisał/a:

Jak pisalam wczesniej jak mam.kupic cos ciezkiego to zamawiam przez internet. Przyjezdza prosto pod same drzwi

Jednak sa to jedynie produkty z marketu i kazdy wie o co chodzi.
Ja wole podjechac na farme i kupic sobie swieze jajka, warzywa czy owoce.
Jesli chce mieso dla psow-ja nie jadam-jest inna farma, gdzie swiezutkie, niemal prosto z uboju moge kupic. To samo z mlekiem, smietana, jogurtami, serami itd itp
Aby jesc porzadne jedzenie potrzebuje auta.
Aby moc jezdzic gdzie chce, zwiedzac, odpoczywac, nie byc zalezna od komunikacji, taxi itd tez preferuje posiadanie auta.
Pracuje, zarabiam i nie mam z tym problemow.

Ale skad pomysl, ze jedzenie zamawiane online jest zlej jakosci  nieswieze, niezdrowe itp. Ja kupuje od lat online i nigdy nie trafilam nawet na jeden zepsuty owoc czy warzywo.  A online tez mozna wybrac zdrowe ,ekologiczne produkty. Myslisz,ze jak pojdziesz na miejsce to tam wszystko jest naturalne, niepryskane chemia ? Po za tym ja nie jestem do przesady jakas eko,zeby jezdzic na farmy po jedzenie

Alez ono pieknie wyglada, swiezo pachnie, nie jest zepsute itd Kazdy wie o co chodzi.

Wole podjechac i owszem kupic eko owoce i warzywa. Jezdze czesto obok tych farm, wiem czego uzywaja, czym karmia kury itd.

Nie jestem zafiksowana na eko, ale jak mam jesc to chce wiedziec CO jest w tym jedzeniu. Bo zwyczajnie mam taka mozliwosc.

New Me napisał/a:
Miklosza napisał/a:

U nas jest wiele wariatów samochodowych których stawiło prawko z powodu szybkiej jazdy i na dal jeżdżą

Bo glupi rzad rzadzi dlatego. Non stop czytam o wypadkach w Polsce kazdego dnia mi info sie wyswietla na aplikacji

Tylko w PL? Bardzo ciekawe. Dlaczego nie interesujesz sie co dzieje sie w kraju, ktory daje ci na chleb? W GB nie ma wypadkow z idiotami na drodze? Po co ci info z PL?

Zobacz podobne tematy :

67

W każdym kraju znajdziemy wielu takich przygłupów. Brak wyobraźni, nieznajomość przepisów, kiepskie umiejętności jazdy.

68

New Me napisał/a:

To prawda.  Ostatnio widzialam jakies wariaty sie wyscigowaly na ulicy , a pozniej policja to rozbila i bardzo dobrze, by sobie jeszcze te glupie lby polamali i pozabijali innych na drodze

Czytając takie zdania trudno mi uwierzyć, że masz więcej niż jakieś 10-11 lat roll

69

Bullinka napisał/a:
New Me napisał/a:
Bullinka napisał/a:

Jednak sa to jedynie produkty z marketu i kazdy wie o co chodzi.
Ja wole podjechac na farme i kupic sobie swieze jajka, warzywa czy owoce.
Jesli chce mieso dla psow-ja nie jadam-jest inna farma, gdzie swiezutkie, niemal prosto z uboju moge kupic. To samo z mlekiem, smietana, jogurtami, serami itd itp
Aby jesc porzadne jedzenie potrzebuje auta.
Aby moc jezdzic gdzie chce, zwiedzac, odpoczywac, nie byc zalezna od komunikacji, taxi itd tez preferuje posiadanie auta.
Pracuje, zarabiam i nie mam z tym problemow.

Ale skad pomysl, ze jedzenie zamawiane online jest zlej jakosci  nieswieze, niezdrowe itp. Ja kupuje od lat online i nigdy nie trafilam nawet na jeden zepsuty owoc czy warzywo.  A online tez mozna wybrac zdrowe ,ekologiczne produkty. Myslisz,ze jak pojdziesz na miejsce to tam wszystko jest naturalne, niepryskane chemia ? Po za tym ja nie jestem do przesady jakas eko,zeby jezdzic na farmy po jedzenie

Alez ono pieknie wyglada, swiezo pachnie, nie jest zepsute itd Kazdy wie o co chodzi.

Wole podjechac i owszem kupic eko owoce i warzywa. Jezdze czesto obok tych farm, wiem czego uzywaja, czym karmia kury itd.

Nie jestem zafiksowana na eko, ale jak mam jesc to chce wiedziec CO jest w tym jedzeniu. Bo zwyczajnie mam taka mozliwosc.

New Me napisał/a:
Miklosza napisał/a:

U nas jest wiele wariatów samochodowych których stawiło prawko z powodu szybkiej jazdy i na dal jeżdżą

Bo glupi rzad rzadzi dlatego. Non stop czytam o wypadkach w Polsce kazdego dnia mi info sie wyswietla na aplikacji

Tylko w PL? Bardzo ciekawe. Dlaczego nie interesujesz sie co dzieje sie w kraju, ktory daje ci na chleb? W GB nie ma wypadkow z idiotami na drodze? Po co ci info z PL?

Wszedzie sa idioci co nie potrafia jezdzic normalnie. Ale Hindusy to juz bija wszelkie rekordy tej glupoty. Nie raz bylam swiadkiem jak jezdzili po ulicy, niektorzy nawet zaparkowac nie potrafia

70

Alessandro napisał/a:

Przypuszczam, że takie zakupy będą oferowane na zasadzie prosto z pola, ogródka bezpośrednio do domu.

Były już wcześniej takie inicjatywy i albo padły, albo miały kosmiczne ceny i znikomy udział w rynku.

71

Ale można jeszcze spotkać babcię czy dziadka, którzy sprzedają warzywa ze swojego ogródka. Wolę im dać zarobić parę groszy. Wiem też, że to jest świeże, zdrowe i eko. Tak więc, obie strony są zadowolone i o to chodzi.

72

W warunkach miejskich, te wszystkie babcie z pączkami, kwiatami, jajkami, jabłkami itp to akurat solidne mafie, które tych starszych ludzi wykorzystują w roli słupów.

https://warszawa.naszemiasto.pl/straz-m … c4-3932206

Dlatego NIGDY od takiej babci nie kupie niczego. Nie w warunkach wielkomiejskich.

73

Ja akurat znam te osoby od wielu lat i nigdy nie zawiodłem się. Jakościowo taka marchew czy pietruszka bije na głowę te z wielkich sieci.

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Ja sie bardzo ciesze ,ze nie mam samochodu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024