Bullinka napisał/a:New Me napisał/a:Jak pisalam wczesniej jak mam.kupic cos ciezkiego to zamawiam przez internet. Przyjezdza prosto pod same drzwi
Jednak sa to jedynie produkty z marketu i kazdy wie o co chodzi.
Ja wole podjechac na farme i kupic sobie swieze jajka, warzywa czy owoce.
Jesli chce mieso dla psow-ja nie jadam-jest inna farma, gdzie swiezutkie, niemal prosto z uboju moge kupic. To samo z mlekiem, smietana, jogurtami, serami itd itp
Aby jesc porzadne jedzenie potrzebuje auta.
Aby moc jezdzic gdzie chce, zwiedzac, odpoczywac, nie byc zalezna od komunikacji, taxi itd tez preferuje posiadanie auta.
Pracuje, zarabiam i nie mam z tym problemow.Ale skad pomysl, ze jedzenie zamawiane online jest zlej jakosci nieswieze, niezdrowe itp. Ja kupuje od lat online i nigdy nie trafilam nawet na jeden zepsuty owoc czy warzywo. A online tez mozna wybrac zdrowe ,ekologiczne produkty. Myslisz,ze jak pojdziesz na miejsce to tam wszystko jest naturalne, niepryskane chemia ? Po za tym ja nie jestem do przesady jakas eko,zeby jezdzic na farmy po jedzenie
Alez ono pieknie wyglada, swiezo pachnie, nie jest zepsute itd Kazdy wie o co chodzi.
Wole podjechac i owszem kupic eko owoce i warzywa. Jezdze czesto obok tych farm, wiem czego uzywaja, czym karmia kury itd.
Nie jestem zafiksowana na eko, ale jak mam jesc to chce wiedziec CO jest w tym jedzeniu. Bo zwyczajnie mam taka mozliwosc.
Miklosza napisał/a:U nas jest wiele wariatów samochodowych których stawiło prawko z powodu szybkiej jazdy i na dal jeżdżą
Bo glupi rzad rzadzi dlatego. Non stop czytam o wypadkach w Polsce kazdego dnia mi info sie wyswietla na aplikacji
Tylko w PL? Bardzo ciekawe. Dlaczego nie interesujesz sie co dzieje sie w kraju, ktory daje ci na chleb? W GB nie ma wypadkow z idiotami na drodze? Po co ci info z PL?