Dzień dobry
Nie wiem co o tym sądzić..spotykam się z kims od 4 miesięcy.Facet jest czysty, zadbany. Ostanio odkryłam coś co mnie przeraziło, zę on idzie do toalety i nie spuszcza wody, zwróciłam na to uwagę bo ogólnie jestem bardzo dużą estetką i patrze czy deska jest opuszczona itd. Mam szybkę w drzwiach od łazienki i przechodząc kiedyś widze że on stoi nad umywałką i leci woda..ale wody nie spuścił. Zaczęłam to obserwować i wiem ze on załatwi się do umywalki. Jest to dla mnie nie do przyjęcia chcialam go zapytac ale sie wsytdze nie wiem jak. Dla mnie to nie jest normalne, pierwszy raz sie z tym spotykam. Prosze doradzić co mam zrovbic czy go zapytać wprost , ja sobie nie wyobrazam zebym potem myła zęby tym bardziej iść gdzies do znajomych i zeby on tak robił. Kiedyś jak byłam u niego to też nie słysząłam zeby spuszczał wode..więc to chyba norlane ale nie robi tak za kazdym razem.
prosze napiszcie co o tym sądzicie..nie chce skreślać tego faceta, co powinnam zrobić ?
Piszesz, że zwróciłaś mu uwagę i jaka była jego reakcja?
Nie zwróciłam mu uwagi, po prostu to zauważyłam i nie wiem co zrobić, jak sie do tego odnieść, ja pierwszy raz sie z tym spotykam.
Ja bym się już z nim nie spotykała. Co będzie następne. Na...ra do łóżka czy na wycieraczkę sąsiadowi?
Zależy mi na nim, ogólnie bardzo mi z nim dobrze, w domu na czyściutko, auto też bardzo zadbane, zawsze czysty..nie iwme dlaczego tak robi
Ja bym nie wnikała. Obrzydziłby mnie tak, że do widzenia. Ani go dotykać, ani nawet na niego patrzeć.
Parodia. Sam bym na to nie wpadł chyba ze to jest związane z fizycznością albo jakimiś problemami. A może po prostu mył go sobie jakos tak w umywalce ? Mi się kiedyś zdarzyło jak byłem w długiej trasie.
Hahahaha nieźle.....
Może nie chciał ci obsikać przypadkowo deski.
Nie,ja to zauważyłam juz wczesniej takze on tak sie załatwia .Czy mu o tym powiedzieć ze sobie tego nie zycze tym bardziej ze mam corke..
mi kolega kiedyś powiedział, że sika do umywalki, zwlaszcza jak żony nie ma w domu i rano gdy ma poranny wzwod, bo wtedy jest mu wygodniej. No cóż, wiem, że to obrzydliwe, ale chyba musisz z nim o tym porozmawiać, jakoś w żartach zacząć i powiedzieć by tego nie robił Wiem co czujesz, bo mi było również ciężko powiedzieć facetowi by jakoś inaczej sikał, bo na mojej czarnej podlodze w lazience dookola kibla po prostu widać wszystko...
że sika(...), że to obrzydliwe,
Pominę "obrzydliwe - z punktu widzenia społecznego" i przejdę do "to niehigieniczne".
Wiesz, że ludzki mocz wykazuje właściwości antybakteryjne? Oczywiście mówimy o zdrowych osobach...
Możesz sobie przeczytać jakieś badania na ten temat np.: "Wound healing activity of human urine in rats". Jak pomaga szczurom laboratoryjnym to...
ps.
Temat brzmi jak prowokacja.
Przecież dorosły facet nie powinien sie tak wstydzić laski, żeby nie spuszczać wody, jak i tak poszedł do WC - no chyba, że się tam zakradał jak ninja , bo przecież on wie co się tam robi.
Chociaż może on mysli, że kobiety nie wydalają, pocą się wodą różaną i w ogóle są cudowne
Może ma tak dużego, że się w ubikacji nie mieści
W sumie obleśne.
Jak teraz myć umywalkę......szczotką do kibla?
Zapytaj wprost czy tego nie robi bo śmierdzi z umywalki. Nie krępuj się.
P.S. Słyszałem, że niektórzy faceci tak robią.
marta2101 napisał/a:że sika(...), że to obrzydliwe,
Pominę "obrzydliwe - z punktu widzenia społecznego" i przejdę do "to niehigieniczne".
Wiesz, że ludzki mocz wykazuje właściwości antybakteryjne? Oczywiście mówimy o zdrowych osobach...
Możesz sobie przeczytać jakieś badania na ten temat np.: "Wound healing activity of human urine in rats". Jak pomaga szczurom laboratoryjnym to...ps.
Przecież dorosły facet nie powinien sie tak wstydzić laski, żeby nie spuszczać wody, jak i tak poszedł do WC - no chyba, że się tam zakradał jak ninja, bo przecież on wie co się tam robi.
Chociaż może on mysli, że kobiety nie wydalają, pocą się wodą różaną i w ogóle są cudowne
tak, wiem, że ma właściwości antybakteryjne. Przecież niektórzy nawet mocz piją Bardziej chodziło mi o to, że sikanie do umywalki jest obrzydliwe, a nie sam fakt sikania
Wiem, powiedz że to niby o koledze swoim lub o chłopaku przyjaciółki i skomentuj to ostro. Jak jest inteligentny to połączy fakty, a Ty unikniesz krepujacej rozmowy.
marta2101 napisał/a:że sika(...), że to obrzydliwe,
Możesz sobie przeczytać jakieś badania na ten temat np.: "Wound healing activity of human urine in rats". Jak pomaga szczurom laboratoryjnym to...ps.
Przecież dorosły facet nie powinien sie tak wstydzić laski, żeby nie spuszczać wody, jak i tak poszedł do WC - no chyba, że się tam zakradał jak ninja, bo przecież on wie co się tam robi.
Ja myślę ze on sie nie wstydzi sikac normalnie bo on od razu wczoraj wszedl a muszla byla zamknięta odkrecil wode w umywalce załatwił sie i wyszedl.Dlatego sie kapnelam bo woda nie zostala spuszczona
Wiem, powiedz że to niby o koledze swoim lub o chłopaku przyjaciółki i skomentuj to ostro. Jak jest inteligentny to połączy fakty, a Ty unikniesz krepujacej rozmowy.
Tak chyba nie...bo kiedys byla taka rozmowa miedzy nami ze ja powiedziałam ze kolezanka nauczyła synow sikac na siedzaco a on ze to masakra a zr on zna takich co do umywalki sie załatwiają a ja ze to chore..mnie to bardzo meczy
Może ma tak dużego, że się w ubikacji nie mieści
W sumie obleśne.
Jak teraz myć umywalkę......szczotką do kibla?
Zapytaj wprost czy tego nie robi bo śmierdzi z umywalki. Nie krępuj się.P.S. Słyszałem, że niektórzy faceci tak robią.
Ja nigdy nie słyszałam czegoś takiego..jak ma moja corka myc zęby teraz ...
Są tacy faceci, którzy sikają do umywalki i wcale nie jest to takie rzadkie zjawisko, wcale nie musi dotyczyć niechlujow. Jest im tak po prostu wygodniej, bo to zależy od wzrostu faceta, ustawienia umywalki, niektórzy traktują umywalkę jako bidet.
Może powinnaś zapytać go gdzie sika? Jest duże prawdopodobieństwo, że dla niego jest to zupełnie naturalne? W wielu domach panują takie obyczaje. Też byłam zaskoczona, gdy dowiedział am się o tym kiedyś.
Przecież szkoda byłoby skreślac fajnie zapowiadająca się znajomość w sumie z dość błahego powodu.
Serio, nie spotykałyście się z tym, że faceci sikają do umywalki? Ej, to ja z kolei znam mało co tak nie robią Zauważcie np w męskich toaletach są pisuary i bardziej przypominają umywalki niż sedesy. Im tak jest wygodniej. Dobrze jak załatwia się w łazience i puszcza wodę. Ja znam typka co potrafił na sucho na naczynia w kuchni nasikać. To dopiero jest obrzydliwe...
Proponuję rozwiązanie rodem z mojego PRLowskiego bloku - w mojej łazience nie ma umywalki
Lady Loka, a w kuchni masz?
Lady Loka, a w kuchni masz?
Mam ale kuchnia jest otwarta na salon, więc wszystko byłoby widać
ja na miejscu mojego partnera bym nie ryzykowała
więc on sobie grzecznie spaceruje do toalety
Konkretnie mnie rozbawił ten temat.
Nigdy się żadnej z Pań nie zdarzyło nasikać pod prysznicem...? ;-P
Mnie dziwi coś innego, zapraszasz kogoś do siebie, a potem nadsłuchujesz czy spuszcza wodę i zaglądasz przez okienko drzwi, co gość robi w łazience.
Konkretnie mnie rozbawił ten temat.
Nigdy się żadnej z Pań nie zdarzyło nasikać pod prysznicem...? ;-P
dla mnie to jednak co innego... sikanie pod prysznicem nie powoduje, ze moge mieć mocz na blacie szafki, baterii od umywalki, szczoteczkach do zębów
Cyngli napisał/a:Konkretnie mnie rozbawił ten temat.
Nigdy się żadnej z Pań nie zdarzyło nasikać pod prysznicem...? ;-Pdla mnie to jednak co innego... sikanie pod prysznicem nie powoduje, ze moge mieć mocz na blacie szafki, baterii od umywalki, szczoteczkach do zębów
Proponuję codziennie szorować wszystko chlorem, będzie czysto.
A tak poważnie... to trochę niegrzeczne podsłuchiwać co i kto robi w toalecie.
Jeśli Ci to tak bardzo przeszkadza, to po prostu nie spotykaj się więcej z tym facetem. Zdziwiłabyś się, jak ludzie potrafią być obrzydliwi, nawet nie wiesz, ile niedawnych rzeczy było robionych przez Twoich najbliższych w Twoim domu bez Twojej zgody :-)))
Ludzie mają różne nawyki. Znam przypadek domu, w którym ta sama ściereczka przecierało się blaty kuchenne, wycieralo podłogę gdy była jakaś plama albo myło się sanitariaty.
A w szkołach albo w przedszkolach to inaczej robią? Sama widziałam jak sprzątaczka przecierała stoly w pokoju nauczycielskim szmata od podłogi.
Albo załatwisz sprawę od razu, albo wkrótce się rozstaniecie.
Dla mnie jako faceta lanie komuś do umywalki jest w ch*j obleśne, to co dopiero musi być dla laski.
Oglądałem kiedyś jakiś program nie pamiętam już jaki, ale tam było pokazane nagranie superszybkimi kamerami,
gdzie lądują odpryski i mikro kropelki moczu podczas jego tradycyjnego oddawania w sensie że prosto do kibla.
Dosłownie wszędzie. Jeśli on to robi to umywalki, to nawet nie chcesz wiedzieć...
Dlatego moje dziecko ma kategoryczny zakaz dotykania czegokolwiek w toaletach publicznych (kino, mcdonald, stacja benzynowa itp.)
nawet klamki w drzwiach musi naciskać przez rękaw kurtki albo koszulkę, a jak już tam wejdzie, to pierwsze co od razu papier do ręki.
Warto mieć własne chusteczki higieniczne tak żeby nie korzystać z papieru publicznego i przede wszystkim z suszarek do rąk, bo można zlapac np wirusa HPV.
Ja widzę nad sedesem i też unikam jak ognia dotykania klamek itd.
Jakiś pomysł, gdzie sikać? Może mu kaczkę kupić? Tylko jak ją potem opróżnić? Najlepiej zapakować hermetycznie i wysłać na księżyc.
"- Włodziu, deskę opuściłeś!?
- I tak codziennie - deskę opuściłeś, deskę opuściłeś!
Żanetka, ja, by się z tobą nie kłócić, leję obok!"
(cyt. fragment skeczu Neo-nówki).
Myslę, że to prowokacja.
Mnie dziwi coś innego, zapraszasz kogoś do siebie, a potem nadsłuchujesz czy spuszcza wodę i zaglądasz przez okienko drzwi, co gość robi w łazience.
Nie nadluchiwalalm ale ogladalismy film i dalam pauze..byla kompletna cisza i nie słyszałam jak wode spuszczal nawet sie zdziwiłam innym razem wszedl do lazienki a ja szlam robic kawe a on stoi mam umywalkę na przeciw drzwi to bglo widać..po prostu sila rzeczy widzialam..
Ja wiem ze temat jest śmieszny czytając to sama sie śmieje ze dotknął mnie taki problem..ale jednak dla mnie to dziwne
Nie bedziesz miała problemów z nieopuszczoną deską. Pewnie tysiace małżeństw sie o to rozwiodło - wiec plus dla faceta. Dodatkowo jest EKO. Czy na prawde potrzeba 5-6 litrów czystej pitnej wody aby spłukac po siku? W swietle zmian klimatycznych jakich jestesmy swiadkami, stepowienia krajobrazu w Polsce oraz faktu, że w Polsce mamy mniej wody pitnej w przeliczeniu na mieszkańca niż w Egipcie - to facet wyprzedza epoke o 20-30 lat.
Coż, plecy pionierów są zawsze pełne noży.
Dla mnie na początku też to było dziwne Ale to ten pierwszy raz. W końcu jesteśmy dziewczynami i nam ciężko by było się załatwiać na takiej wysokości hehe. Panom wręcz na odwrót, wszak sikają na stojąco.
Dla mnie na początku też to było dziwne
Ale to ten pierwszy raz. W końcu jesteśmy dziewczynami i nam ciężko by było się załatwiać na takiej wysokości hehe. Panom wręcz na odwrót, wszak sikają na stojąco.
To znaczy ze masz w domu ten sam problem?
Nie wiem dlaczego, ale wole do umywalki oddać mocz, niż do muszli, czy to na siedząco, czy na stojąco. Nie umiem przyczyn określić, ale tak jest wygodniej : )
No a przy porannym wzwodzie to na ścianę przy wannie czy do brodzika, bo na głowie przecież nie stanę : )
Nie wiem dlaczego, ale wole do umywalki oddać mocz, niż do muszli, czy to na siedząco, czy na stojąco. Nie umiem przyczyn określić, ale tak jest wygodniej : )
No a przy porannym wzwodzie to na ścianę przy wannie czy do brodzika, bo na głowie przecież nie stanę : )
Ale na lustro wszystko poleci przecież i tak, zamiast do ceramiki z odpływem.
Lepiej zatem wstać, gdy Natura woła, a nie, trzymać do przepychanki w pierwszeństwie do łazienki.
Taki off top, ale zabawny,w sumie.
Dla mnie to obrzydliwe.Ja nawet nie wiem jak mu powiedzieć o tym że wiem..
Dla mnie to obrzydliwe.Ja nawet nie wiem jak mu powiedzieć o tym że wiem..
Nic mu nie mów, po prostu przestań się z nim spotykać.
A może on tylko ręce mył w tej umywalce?
paulab78 napisał/a:Dla mnie to obrzydliwe.Ja nawet nie wiem jak mu powiedzieć o tym że wiem..
Nic mu nie mów, po prostu przestań się z nim spotykać.
kurcze ale ma to byc powód do rozstania....
A może on tylko ręce mył w tej umywalce?
na pewno nie, przed jego przyjściem zawsze myje toalete , zreszta jestem duża estetke pod wzgledem sprzatania i nawet nie bylo słychać klapy jakby miał podniesc, mówil musze iśc siku, wszedł do toalety od razu odkrecił wode w umywalce ..woda tez nie nyła spuszaczana , więc na pewno nie mył tylko rąk.
Teufel napisał/a:A może on tylko ręce mył w tej umywalce?
na pewno nie, przed jego przyjściem zawsze myje toalete , zreszta jestem duża estetke pod wzgledem sprzatania i nawet nie bylo słychać klapy jakby miał podniesc, mówil musze iśc siku, wszedł do toalety od razu odkrecił wode w umywalce ..woda tez nie nyła spuszaczana , więc na pewno nie mył tylko rąk.
Są ludzie, którzy są bardzo wrażliwi na punkcie tzw. dźwięków łazienkowych. Po prostu cholernie się tego wstydzą. Boją się tego, że puszczą głośno bąka, że słychać głośno jak sikają itd. Zachowują się wtedy bardzo cicho i próbują maskować odgłosy np. szumem puszczanej wody.
podobno każdy ma swoje zboczenia, ale nie wiem czy bym przez to zerwała. powiedz mu, że nie widzisz tego, zeby on coś takiego robił, bo to się w głowie nie mieście. w sumie po coś ubikację zrobiono.....
Jak mam z czyms problem jak zagadac, a bedzie mnie to dreczyc zawsze wtracam "chlopaka" kolezanki do rozmowy, "pamietasz Kaske?? Rozstala sie z tym swoim ostatnim, nie wyobrazasz sobie co robil......" :]
To znaczy ze masz w domu ten sam problem?
Ha! Kochana. Ten u mnie robił dużo obrzydliwsze rzeczy. Byś rzygnęła jakbym Ci opowiedziała. Także ja bym na Twoim miejscu olała tego kolesia bez tłumaczenia. Intuicja może objawiać się w prozaicznych sprawach. Wydawać by się mogło... ot, sika do umywalki, nic takiego, wielu tak robi, wygodnie tak... a więc jaki problem? Ano! Jeśli jednak to jest problem, być może Twoja intuicja Ci podpowiada: „tylko nie on! Błagam, on jest be, fe, nie ten!” a że intuicja nie ma argumentów logicznych a jedynie jakąś kosmiczną wiedzę to jak ma Cię do niego zniechęcić? Fuj, nalał do umywalki... to jeden z argumentów, którymi próbuje Cię odwieść od zawierania związku z tym facetem. Nielogiczne ale... Zresztą spróbuj a się przekonasz
Może i wygodniej, ale nie chciałabym musieć potem z takiej umywalki korzystać, zwłaszcza w celu na przykład umycia zębów. Tobie to nie przeszkadza i nie robi różnicy?
Jeśli to prawda to jest to obrzydliwe, strach pomyśleć co jeszcze robi.
Musi być tak, że ma tak małego, że odległość do muszli jest za duża, plus jak mu stanie, to nie umie trafić. A przecież mu się podobasz:> więc czy jesteś tą estetką czy też nie, jemu staje, zapewne.
Proponuję rozwiązanie rodem z mojego PRLowskiego bloku - w mojej łazience nie ma umywalki
To jak myjesz ręce?
Lady Loka napisał/a:Proponuję rozwiązanie rodem z mojego PRLowskiego bloku - w mojej łazience nie ma umywalki
To jak myjesz ręce?
W kuchni zęby też.
55 2019-02-25 04:19:03 Ostatnio edytowany przez blanka56 (2019-02-25 04:22:11)
Jesli masz opory aby porozmawiac na drazniacy temat z partnerem i boisz sie ,ze po rozmowie mozesz go stracic ...i jesli jestes pewna ze taka sytuacja zaistniala na 100%
To moja propozycja jest taka (to wiaze sie z kosztami ) wymien umywalke na inna np : taka z umocowaniem wyzej anizeli jest twoja umywalka
Lub standard tylko zamontowac wyzej ...w Polsce umywalki sa montowane tak ,ze trzeba sie schylac ..tu gdzie mieszkam sa mocowane wyzej i z pewnoscia twoj partner mialby problem z "potrzeba ".
56 2019-02-25 11:30:03 Ostatnio edytowany przez 2_koniec_świata (2019-02-25 15:34:42)
kiedys byla taka rozmowa miedzy nami ze ja powiedziałam ze kolezanka nauczyła synow sikac na siedzaco a on ze to masakra
Masakra to może być za jakiś czas, gdy od sikania na stojąco nabawi się problemów z prostatą:
[nieregulaminowy link]
Jeśli dobrze zrozumiałam, podczas tej samej rozmowy (post nr 17) on nie przyznał się, że sika do umywalki, tylko powiedział, że „zna takich co do umywalki sie załatwiają”. No to najwyraźniej ma świadomość, że przegina, zwłaszcza sikając tak w Twoim domu. I sam z siebie już raczej się nie przyzna, skoro przywaliłaś mu, mówiąc „ze to chore” (miałaś prawo).
Moja rada: Jeżeli Ci na nim zależy, przełam się i porozmawiaj z nim otwarcie. Normalnie mu powiedz, że zastanawia Cię, dlaczego nigdy nie słychać spuszczanej wody, gdy korzysta z toalety. Poczekaj na odpowiedź, nie daj mu się wykręcić. Następnie spokojnie, lecz stanowczo powiedz, że nie akceptujesz sikania do umywalki u siebie w domu i że sorry, ale w takiej sytuacji miałabyś opory nawet myć ręce nad umywalką u niego w domu. (Możesz dodać, że nie ma takiej opcji, aby do umywalki sikał mężczyzna, z którym kiedyś miałabyś mieszkać pod jednym dachem.)
Jeśli on traktuje Cię poważnie, uszanuje Twoje słowa i przestawi się na sikanie do muszli. Jeśli natomiast zacznie zaprzeczać albo naskakiwać na Ciebie, że przesadzasz albo coś - cóż, decyzja należy do Ciebie.
Zaś co do antybakteryjnych właściwości moczu i tego, że niektórzy nawet piją go dla zdrowotności (albo nacierają się nim) -
Piją własny, nie cudzy... Nie ma żadnego powodu, abyś musiała zmuszać się do tolerowania tego, że Twój partner obsikuje miejsca, które nie są do tego przeznaczone, a z których Ty korzystasz jak należy.
Edycja:
Załączony przeze mnie link do artykułu o treści pasującej do tego tematu, prozdrowotnej, mogący przydać Ci się w rozmowie z partnerem uznano za nieregulaminowy. Jeśli uznasz, że potrzebujesz takiego wsparcia przed rozmową lub że po prostu chciałabyś to wiedzieć, poszukaj na własną rękę informacji o zależności stanu prostaty od stopnia aktywacji mięśni miednicy i kręgosłupa przy oddawaniu moczu w różnych pozycjach.
=2_koniec_świata
Moja rada: Jeżeli Ci na nim zależy, przełam się i porozmawiaj z nim otwarcie. Normalnie mu powiedz, że zastanawia Cię, dlaczego nigdy nie słychać spuszczanej wody, gdy korzysta z toalety. Poczekaj na odpowiedź, nie daj mu się wykręcić. Następnie spokojnie, lecz stanowczo powiedz, że nie akceptujesz sikania do umywalki u siebie w domu i że sorry, ale w takiej sytuacji miałabyś opory nawet myć ręce nad umywalką u niego w domu. (Możesz dodać, że nie ma takiej opcji, aby do umywalki sikał mężczyzna, z którym kiedyś miałabyś mieszkać pod jednym dachem.)
Jeśli on traktuje Cię poważnie, uszanuje Twoje słowa i przestawi się na sikanie do muszli. Jeśli natomiast zacznie zaprzeczać albo naskakiwać na Ciebie, że przesadzasz albo coś - cóż, decyzja należy do
Twoja rada jest dobra ..ale czy wiesz ze sa osoby "niereformowalne " ..moze wysluchac i obiecac ze wiecej tego robic nie bedzie ..a jednak pozostanie przy swoich przyzwyczajeniach bo tak mu wygodnie....
ktoś sobie jaja robi i was podkręca , piwko paulab, uwielbiam to forum jest tu tylu smutnych przegrywów którzy myślą że dobrze kminią życie.
InzP, może jaja, może nie. Nawet jeśli, to temat i tak ma potencjał, zostawione tutaj wpisy mogą się komuś przydać teraz lub w przyszłości.
ktoś sobie jaja robi i was podkręca , piwko paulab, uwielbiam to forum jest tu tylu smutnych przegrywów którzy myślą że dobrze kminią życie.
Choćby sobie robił, to po polsku chociaż, a nie "po polskiemu".
61 2019-02-26 17:02:42 Ostatnio edytowany przez misiando (2019-02-26 17:06:35)
Może i wygodniej, ale nie chciałabym musieć potem z takiej umywalki korzystać, zwłaszcza w celu na przykład umycia zębów. Tobie to nie przeszkadza i nie robi różnicy?
Przecież nie nabieram pasty czy wody z porcelany, a z kranu wprost - to o co cho?
Odkryłem ostatnio:
A) do umywalki łatwiej trafić, bo większa i bliżej
B) nie chlapie, w wersji stojącej
C) nie trzeba siadać i wstawać (w wersji siedzącej), a więc mniej wysiłku
D) jest ciszej
E) mniej wody się na spłukanie zużywa (najekologiczniej jest pod prysznicem )
EDIT
Nie ma części ciała kobiety, której bym nie pocałował. Ona z kolei łyka mój ejakulat, który tym samym rurociągiem, co żółte, płynie. Umywalka ma być problemem ?
Olinka napisał/a:Może i wygodniej, ale nie chciałabym musieć potem z takiej umywalki korzystać, zwłaszcza w celu na przykład umycia zębów. Tobie to nie przeszkadza i nie robi różnicy?
Przecież nie nabieram pasty czy wody z porcelany, a z kranu wprost - to o co cho?
Odkryłem ostatnio:
A) do umywalki łatwiej trafić, bo większa i bliżej
B) nie chlapie, w wersji stojącej
C) nie trzeba siadać i wstawać (w wersji siedzącej), a więc mniej wysiłku
D) jest ciszej
E) mniej wody się na spłukanie zużywa (najekologiczniej jest pod prysznicem)
EDIT
Nie ma części ciała kobiety, której bym nie pocałował. Ona z kolei łyka mój ejakulat, który tym samym rurociągiem, co żółte, płynie. Umywalka ma być problemem?
Czy twoi znajomi wiedzą, że załatwiasz się do umywalki? Czy ktokolwiek z nich zaprasza Cię do siebie? O ile masz znajomych ...
Czy twoi znajomi wiedzą, że załatwiasz się do umywalki? Czy ktokolwiek z nich zaprasza Cię do siebie? O ile masz znajomych ...
Mam, normalnych ludzi. Ciebie bym nie zaliczał do nich.
Mystery_ napisał/a:Czy twoi znajomi wiedzą, że załatwiasz się do umywalki? Czy ktokolwiek z nich zaprasza Cię do siebie? O ile masz znajomych ...
Mam, normalnych ludzi. Ciebie bym nie zaliczał do nich.
A po co te ataki w moją stronę. Ja pytam poważnie bo większość ludzi uznała by takie zachowania za prymitywne i obrzydliwe.
To wiedzą czy nie, że obsikujesz im umywalkę?
Czasami lepiej nasikac do umywalki niz zalac sedes, klape i podloge dookola. ☺
Mysle ze on puszcza wode w kranie zeby nie bylo slychac odglosu siusiania a sika do toalety?
U moich znajomych toaleta jest tuz przy stole w jadalni, nie sposob tam nasiusiac bez odglosow na caly dom, tez kiedys puszczalam tam wode nad umywalka dla zagluszenia.
I naprawde macie z tym taki problem? Zazdroszcze ze autorka nie ma wiekszych powaznych problemow