chcę schudnąć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 140 z 140 ]

131

Odp: chcę schudnąć

faktycznie erytrytol może powodować zawał lub udar sad
Za to dobry jest podobno ksylitol

Zobacz podobne tematy :

132

Dobra to ja wole chyba jednak pół łyżeczki cukru do kawy niż jakieś zamienniki bo rzeczywiście wszystko to jedne gówno

133

Jeśli potrzebujesz czegoś słodkiego, to najlepsza jest stewia. Jest naturalna, bodajże 200 razy słodsza od cukru, dlatego stosuje się jej minimalne ilości, a przy tym nie wywołuje wahań glukozy we krwi, co też pomaga w trzymaniu diety w ryzach.

134

Hmm wygogluje

135

Miklosza napisał/a:

Hmm wygogluje

Tak, poszukaj sobie informacji, bo to jest bardzo dobry zamiennik cukru i słodzików. Ma wręcz działanie prozdrowotne - przeciwzapalne, immunosupresyjne i hipoglikemizujące, dzięki czemu można ją stosować nawet przy cukrzycy.
Doczytałam przed chwilą, że jest nie 200, ale nawet 300 razy słodsza od cukru, a przy tym nie zawiera kalorii.

136

Tak jest zdrowsza od innych zamienników z tego co się dowiedziałem

137

Tylko 1 kg mniej w ciągu 3 tyg sad

138

Priscilla napisał/a:

Jeśli potrzebujesz czegoś słodkiego, to najlepsza jest stewia. Jest naturalna, bodajże 200 razy słodsza od cukru, dlatego stosuje się jej minimalne ilości, a przy tym nie wywołuje wahań glukozy we krwi, co też pomaga w trzymaniu diety w ryzach.

Dobry jest też gurmar, żeby wogóle się od słodkiego odzwyczaić.

1kg w 3 tygodnie to się nie liczy. Dobowe wahanie wagi może wynosić nawet ok 2kg.

Najłatwiej jest utrzymywać bilans kcal na zero, a deficyt zrobić sobie ćwiczeniami. Ewentualnie można ustawić sobie dietę na zero pod docelową wagę i ścisnąć poślady w początkowym okresie, bo będzie ciężko, ale potem nie trzeba w zasadzie niczego kontrolować.

139

Miklosza, jak nie chcesz wydawać pieniędzy to fajne programy treningowe, również do realizacji w domu znajdziesz tutaj: https://darebee.com/

Są fajne wyzwania, różne motywy. Każdy znajdzie coś dla siebie, a dzięki różnorodności trening i aktywność fizyczna wciąż pozostaną ciekawe i nie będzie to nudne klepanie w kółko tego samego.

140

dzięki

Posty [ 131 do 140 z 140 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024