Co mogę zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Co mogę zrobić

Mam taki bardzo wstydliwy temat.. aczkolwiek ludzki .. byłam po za domem koncert,  hotele , kebaby , hod dogi , cola itp , bardzo śmieciowe jedzenie.. ale mam zatwardzenie od 3 , już można powiedzieć 4 dni probowalam sok z miodu i cytryny , również wodę duzo wody , też dużo pomidorów bo bardzo lubię.  Ale no nie da się tego wydalic za nic.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mogę zrobić
nanaa96 napisał/a:

Mam taki bardzo wstydliwy temat.. aczkolwiek ludzki .. byłam po za domem koncert,  hotele , kebaby , hod dogi , cola itp , bardzo śmieciowe jedzenie.. ale mam zatwardzenie od 3 , już można powiedzieć 4 dni probowalam sok z miodu i cytryny , również wodę duzo wody , też dużo pomidorów bo bardzo lubię.  Ale no nie da się tego wydalic za nic.

Gruszki, śliwki, orzechy, miód w umiarkowanej ilości, żytnie pieczywo, owsianka... Takich produktów jest duzo, ale najlepsze efekty dla zdrowia daje dieta czyli jeść jak najmniej i dużo pić. Po 4 dniach to już wolałabym się wspomóc farmakologicznie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024