JuliaUK33 napisał/a:Tylko ,ze kobieta ktora nie planuje dziecka rowniez kategorycznie go NIE chce oba przypadki =nie chce miec dziecka,a Ty co najwyzej to ten pierwszy przypadek ubralas w lagodne slowa, zeby bylo, ze oh nie planuje, ale jak bedzie to bedzie ok. No to chyba logiczne, ze jak kobieta nie planuje ciazy to jej nie chce rownie dobrze, co kobieta ktora deklaruje, ze dziecka miec nie chce.
No nie, tak jest tylko według Twojej pokrętnej logiki, którą teraz tak ustawiasz, żeby Ci pasowało do obecnej sytuacji
JuliaUK33 napisał/a:(...) wtedy nie mialam partnera, teraz mam i on mnie zapewnil, ze mnie nie zostawi w ciazy,w moim zwiazku jest poki co coraz lepiej, wiec akurat ewentualna ciaza nie byla by dla mnie tragedia
Dżizas, ile razy masz zamiar to jeszcze napisać??
To nie jest zadna pokretna logika. Kobieta,ktora nie planuje ciazy = kobieta,ktora nie chce miec dziecka. Wiec na jedno wychodzi czy ktos oznajmi, ze nie chce miec dzieci ,czy nie planuje ciazy to na jedno wychodzi tylko ubrane w inne slowa. Ty jak zwykle nie rozumiesz albo udajesz, ze nie rozumiesz