Poznalam kogos fajnego na profilu randkowym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Poznalam kogos fajnego na profilu randkowym

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 240 z 240 ]

196

Odp: Poznalam kogos fajnego na profilu randkowym
Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Tylko ,ze kobieta ktora nie planuje dziecka rowniez kategorycznie go NIE chce oba przypadki =nie chce miec dziecka,a Ty co najwyzej to   ten pierwszy przypadek ubralas w lagodne slowa, zeby bylo, ze    oh nie planuje, ale jak bedzie to bedzie ok. No to chyba logiczne, ze jak kobieta nie planuje ciazy to jej nie chce rownie dobrze, co kobieta ktora deklaruje, ze dziecka miec nie chce.

No nie, tak jest tylko według Twojej pokrętnej logiki, którą teraz tak ustawiasz, żeby Ci pasowało do obecnej sytuacji big_smile

JuliaUK33 napisał/a:

(...) wtedy nie mialam partnera, teraz mam i on mnie zapewnil, ze mnie nie zostawi w ciazy,w moim zwiazku jest poki co coraz lepiej, wiec akurat ewentualna ciaza nie byla by dla mnie tragedia

Dżizas, ile razy masz zamiar to jeszcze napisać??

To nie jest zadna pokretna logika. Kobieta,ktora nie planuje ciazy = kobieta,ktora nie chce miec dziecka. Wiec na jedno wychodzi czy ktos oznajmi, ze nie chce miec dzieci ,czy nie planuje ciazy to na jedno wychodzi tylko ubrane w inne slowa.  Ty jak zwykle nie rozumiesz albo udajesz, ze nie rozumiesz

Zobacz podobne tematy :

197

JuliaUK33 napisał/a:

To nie jest zadna pokretna logika. Kobieta,ktora nie planuje ciazy = kobieta,ktora nie chce miec dziecka. Wiec na jedno wychodzi czy ktos oznajmi, ze nie chce miec dzieci ,czy nie planuje ciazy to na jedno wychodzi tylko ubrane w inne slowa.  Ty jak zwykle nie rozumiesz albo udajesz, ze nie rozumiesz

A ja Ci raz jeszcze, Juleczko, powiadam, że to NIE jest to samo big_smile Jeśli ktoś nie planuje dziecka, to zwykle podyktowane jest to jego aktualną sytuacją, na przykład uznaje, że to nie jest właściwy moment z uwagi na sytuację materialną, zawodową albo właściwy facet czy cokolwiek, ale to nie znaczy, że w ogóle nie widzi się w tej roli i dziecko traktuje jak zło konieczne. Są jednak osoby, które kategorycznie nie chcą mieć dzieci i to jest INNA sytuacja.

Już pomijając kwestię, że kuriozalne są deklaracje, że się dziecka nie chce, przy pierwszym wspólnym seksie z niemal obcym człowiekiem zaliczanie wpadki i udawanie radości. Sorry, ale ja tego nie kupuję i chyba nikt normalnie myślący.

198 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-05-21 16:59:52)

Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

A ja Ci raz jeszcze, Juleczko, powiadam, że to NIE jest to samo big_smile Jeśli ktoś nie planuje dziecka, to zwykle podyktowane jest to jego aktualną sytuacją, na przykład uznaje, że to nie jest właściwy moment z uwagi na sytuację materialną, zawodową albo właściwy facet czy cokolwiek, ale to nie znaczy, że w ogóle nie widzi się w tej roli i dziecko traktuje jak zło konieczne. Są jednak osoby, które kategorycznie nie chcą mieć dzieci i to jest INNA sytuacja.

Już pomijając kwestię, że kuriozalne są deklaracje, że się dziecka nie chce, przy pierwszym wspólnym seksie z niemal obcym człowiekiem zaliczanie wpadki i udawanie radości. Sorry, ale ja tego nie kupuję i chyba nikt normalnie myślący.

A ja Ci pisze, ze nie kazdy kto nie planuje dziecka ma taka sytuacje, ze nie moze sobie na to dziecko pozwolic, tylko po prostu nawet majac na nie warunki sie na to dziecko nie decyduje,a wiec go nie chce miec... a to sobie nie kupuj co mnie to obchodzi ja z nowym partnerem sie kochamy(chodzi o uczucie) i bysmy sie cieszyli jezeli sie okaze, ze jestem w ciazy.  I niczego nie udaje, zadnej radosci, bo naprawde bym sie cieszyla,gdybym byla w ciazy

199 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-05-21 22:29:34)

JuliaUK33 napisał/a:

A ja Ci pisze, ze nie kazdy kto nie planuje dziecka ma taka sytuacje, ze nie moze sobie na to dziecko pozwolic, tylko po prostu nawet majac na nie warunki sie na to dziecko nie decyduje,a wiec go nie chce miec...

A weź no Ty chociaż zacznij czytać ze zrozumieniem, bo póki co robisz dokładnie to co Raka, czyli w kółko powtarzasz te same hasła, nawet przez chwilę nie próbując skupić się na tym, co istotnie zostało napisane.

JuliaUK33 napisał/a:

a to sobie nie kupuj co mnie to obchodzi ja z nowym partnerem sie kochamy(chodzi o uczucie) i bysmy sie cieszyli jezeli sie okaze, ze jestem w ciazy.  I niczego nie udaje, zadnej radosci, bo naprawde bym sie cieszyla,gdybym byla w ciazy

Aha, miłość po trzech tygodniach znajomości big_smile Czy Ty czasem czytasz co piszesz? A jeśli tak, to masz najwyżej 16 lat, bo właśnie wtedy na takim etapie znajomości, jak obecnie jesteście Ty i Twój partner, rzuca się tekstami o wielkiej miłości. Potem się dojrzewa i już nie myli miłości z czymś, co na dobrą sprawę nawet się nie zaczęło.

Jeśli cieszyłabyś się z tej ciąży, to ja Ci jej szczerze życzę.

200

Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

A ja Ci pisze, ze nie kazdy kto nie planuje dziecka ma taka sytuacje, ze nie moze sobie na to dziecko pozwolic, tylko po prostu nawet majac na nie warunki sie na to dziecko nie decyduje,a wiec go nie chce miec...

A weź no Ty chociaż zacznij czytać ze zrozumieniem, bo póki co robisz dokładnie to co Raka, czyli w kółko powtarzasz te same hasła, nawet przez chwilę nie próbując skupić się na tym, co istotnie zostało napisane.

JuliaUK33 napisał/a:

a to sobie nie kupuj co mnie to obchodzi ja z nowym partnerem sie kochamy(chodzi o uczucie) i bysmy sie cieszyli jezeli sie okaze, ze jestem w ciazy.  I niczego nie udaje, zadnej radosci, bo naprawde bym sie cieszyla,gdybym byla w ciazy

Aha, miłość po trzech tygodniach znajomości big_smile Czy Ty czasem czytasz co piszesz? A jeśli tak, to masz najwyżej 16 lat, bo właśnie wtedy na takim etapie znajomości, jak obecnie jesteście Ty i Twój partner, rzuca się tekstami o wielkiej miłości. Potem się dojrzewa i już nie myli miłości z czymś, co na dobrą sprawę nawet się nie zaczęło.

Jeśli cieszyłabyś się z tej ciąży, to ja Ci jej szczerze życzę.

Milosc nie zna czasu. Ja tez wczesniej uwazalam, zeby kogos kochac to trzeba znac te osobe niewiadomo jak dlugo. Teraz wiem,ze to nieprawda, bo milosc prawdziwa jest bezwarunkowa. A chyba jednak to nie ciaza bo cos czuje sie jak przed okresem. Moze dostane w koncu, jak nie to ide robic test ciazowy, tylko jeszcze niewiem kiedy go zrobie. Chyba jeszcze za wczesnie na test co?

201

ale sie czepiacie haha

a ile razy wy macie zamiar pouczac/nasmiewac sie/snuc wlasne madrosci.

Julka sie juz nie produkuj, bo to nie ma sensu.

Jak najbardziej mozna wpasc, mimo zazekania sie, ze "nigdy wiecej" (dotyczy to roznych sytuacji, nie tylko wpadki) i cieszyc sie potem. Takie jest zycie. Nie wszystko mozna zaplanowac.

202

Gosiawie napisał/a:

ale sie czepiacie haha

Julka sie juz nie produkuj, bo to nie ma sensu.

Jak najbardziej mozna wpasc, mimo zazekania sie, ze "nigdy wiecej" (dotyczy to roznych sytuacji, nie tylko wpadki) i cieszyc sie potem. Takie jest zycie. Nie wszystko mozna zaplanowac.

Jak najbardziej  wlasnie czytalam jak to jedna dziewczyna pisala "ze nie lubi dzieci,wyzywala od bachorow, bo halasuja na placu zabaw " a inna kobieta jej odpisala "ze tez tak myslala jak ona,dzieci wyzywala od smarkow, bachorow, nie chciala dzieci kolezanek, siostry itp pilnowac, a teraz sama bedzie rodzic za 3 tygodnie i jest szczesliwa"... ja przyznaje, ze pisalam,ze nie chce miec drugiego dziecka,ba nawet pierwszego nie chcialam, dopiero jak zobaczylam ciaze na USG to zaczelam sie cieszyc,ze bede mama. Duzo kobiet tez zaczyna sie cieszyc z ciazy np jak poczuja ruchy dziecka lub,gdy dopiero urodza. Czesto wlasnie na poczatku ciazy nie chca dziecka dopiero pozniej im sie odmienia. Dlatego ja akurat moze dostane okres,a jak NIE to bede sie cieszyc,ze jestem w drugiej ciazy. Fajnie jest z dzieckiem nawet,a teraz corka jest w miare duza ma 11 lat,wiec nie bedzie mi trudno jakbym miala do ogarniecia dwoch maluchow,bo przy corce juz prawie wogole NIE mam obowiazkow. Bardziej mnie martwia zasilki,bo moj partner zarabia dosc duzo i pewnie po slubie mi utna zasilki z tego co wiem tylko chorobowe mi zostawia a reszte zabiora. Wiec chociaz o tyle dobrze ,ze przynajmniej wszystkiego mi nie zabiora ,bo nie wyobrazam sobie byc na utrzymaniu faceta w 100%

203

Gosiawie napisał/a:

ale sie czepiacie haha

No cóż, nie da się poważnie traktować kogoś, kto jest jak ta chorągiewka na wietrze i raz zalewa całe forum informacjami o swojej działalności, twierdząc przy tym, że wszyscy jej tego zazdroszczą, zaś pokazanie tworzonej rzekomo biżuterii oczywiście nigdy się nie odbyło, a przy pierwszym potknięciu zwija interes i cieszy się, że jest na zasiłkach. Chwilę później ta sama osoba poznaje faceta zarzekając się, że weźmie go na przetrzymanie, po czym na drugiej randce jest seks, który całemu forum ogłasza hasłem "zrobiliśmy to!!!" i nagle okazuje się, że nawet deklaracja o tym, że nie chce więcej dzieci przestaje być ważna, bo w efekcie pękniętej gumy w ciągu dwóc dni magicznie jej się odmienia. O wielkiej miłości do kogoś, kogo w zasadzie nie zna i kompletnie nic o nim nie wie nie wspominając. Dołóżmy do tego nabijanie się ze wszystkich, którzy uczciwie pracują, ogłaszanie własnej inteligencji wyższej, co w połączeniu z brakiem rozumienia prostych przekazów daje niezłe kombo i mamy wypisz wymaluj Julkę big_smile

204

Priscilla napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

ale sie czepiacie haha

No cóż, nie da się poważnie traktować kogoś, kto jest jak ta chorągiewka na wietrze i raz zalewa całe forum informacjami o swojej działalności, twierdząc przy tym, że wszyscy jej tego zazdroszczą, zaś pokazanie tworzonej rzekomo biżuterii oczywiście nigdy się nie odbyło, a przy pierwszym potknięciu zwija interes i cieszy się, że jest na zasiłkach. Chwilę później ta sama osoba poznaje faceta zarzekając się, że weźmie go na przetrzymanie, po czym na drugiej randce jest seks, który całemu forum ogłasza hasłem "zrobiliśmy to!!!" i nagle okazuje się, że nawet deklaracja o tym, że nie chce więcej dzieci przestaje być ważna, bo w efekcie pękniętej gumy w ciągu dwóc dni magicznie jej się odmienia. O wielkiej miłości do kogoś, kogo w zasadzie nie zna i kompletnie nic o nim nie wie nie wspominając. Dołóżmy do tego nabijanie się ze wszystkich, którzy uczciwie pracują, ogłaszanie własnej inteligencji wyższej, co w połączeniu z brakiem rozumienia prostych przekazów daje niezłe kombo i mamy wypisz wymaluj Julkę big_smile

Ale poważnie traktujesz... I tak karmisz trolla big_smile

205

Priscilla napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

ale sie czepiacie haha

Kiedy nie da się poważnie traktować kogoś, kto jest jak ta chorągiewka na wietrze i raz zalewa całe forum informacjami o swojej działalności, twierdząc przy tym, że wszyscy jej tego zazdroszczą, zaś pokazanie tworzonej rzekomo biżuterii oczywiście nigdy się nie odbyło, a przy pierwszym potknięciu zwija interes i cieszy się, że jest na zasiłkach. Chwilę później poznaje faceta zarzekając się, że weźmie go na przetrzymanie, po czym na drugiej randce jest seks, który całemu forum ogłasza hasłem "zrobiliśmy to!!!" i nagle okazuje się, że nawet deklaracja o tym, że nie chce więcej dzieci przestaje być ważna, bo w efekcie pękniętej gumy jej się magicznie odmienia. O wielkiej miłości do kogoś, kogo w zasadzie nie zna i nic o nim nie wie nie wspominając. Dołóżmy do tego nabijanie się ze wszystkich, którzy uczciwie pracują, ogłaszanie własnej inteligencji wyższej, co w połączeniu z brakiem rozumienia prostych przekazów daje niezłe kombo i mamy wypisz wymaluj Julkę big_smile

Rozne sie rzeczy dzieja w zyciu. A tak wogole to ja mam teraz inne zmartwienie, bo dostalam lekkiego krwawienia myslalam, ze to okres,a teraz krwawienie ustalo. Ja pierdziele ja zdurnieje przez ten brak okresu,a na test ciazowy jeszcze za wczesnie. Kolezanka mi powiedziala ,ze teraz sa takie testy co wczesna ciaze wykryja, ale ja nie jestem przekonana, czy maja wysoka skutecznosc. Tak bym zrobila test to bym wiedziala czy ciaza, czy co innego mi opoznia okres niewiem moze to co innego niz ciaza. Sie tym krwawieniem martwie bylo takie bardziej plamienie i trwalo krotko, ale to zostawic tak to czy do lekarza pojsc?

206

no kurde ,,jednak jak się zbada poziom estrogenu//estradiol z krwi..wtedy cos było wiadomo,estrogen przy ciązy jednak rośnie szybciutko..
poczekaj moze czy przez tydzien wogole bedzie jakies(oby ??))większe krwawienie..

207

Test zrobiony w niedzielę będzie już wiarygodny.

208

Lady Loka napisał/a:

Ok dzieki.  Jeszcze poczytam o tych testach. Teraz sa ponoc takie co wczesna ciaze wykrywaja

209

jea1 napisał/a:

no kurde ,,jednak jak się zbada poziom estrogenu//estradiol z krwi..wtedy cos było wiadomo,estrogen przy ciązy jednak rośnie szybciutko..
poczekaj moze czy przez tydzien wogole bedzie jakies(oby ??))większe krwawienie..

No tak mam   zamiar poczekac jeszcze moze dostane juz normalny okres

210

JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ok dzieki.  Jeszcze poczytam o tych testach. Teraz sa ponoc takie co wczesna ciaze wykrywaja

To nia ma znaczenoa, co jest napisane na teście. Wiarygodne jest 14 dni po stosunku.

211

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

To nia ma znaczenoa, co jest napisane na teście. Wiarygodne jest 14 dni po stosunku.

14 dni to 2 tygodnie ZADEN test tak szybko nie wykryje ciazy. No chyba,ze wymyslili znowu jakis wynalazek o ktorym niewiem co tak wczesnie ciaze wykrywa. Lepiej poczekam, zeby miec pewnosc

212

Priscilla napisał/a:

właśnie opisałaś zachowanie osoby zaburzonej

213

JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

14 dni to 2 tygodnie ZADEN test tak szybko nie wykryje ciazy. No chyba,ze wymyslili znowu jakis wynalazek o ktorym niewiem co tak wczesnie ciaze wykrywa. Lepiej poczekam, zeby miec pewnosc

14 dni po stosunku test jest wiarygodny. I to nie jest test wykrywający wczesną ciążę, tylko taki standardowy. To nie jest za wczesnie, tylko w sam raz.

Czasami mozna wyłapać ciążę i 10 dni po stosunku, ale to wyjątkowe przypadki, generalnie lepiej poczekać.

Jeżeli 14 dni po testy są negatywne, to szans praktycznie nie ma.

214

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

14 dni po stosunku test jest wiarygodny. I to nie jest test wykrywający wczesną ciążę, tylko taki standardowy. To nie jest za wczesnie, tylko w sam raz.

Czasami mozna wyłapać ciążę i 10 dni po stosunku, ale to wyjątkowe przypadki, generalnie lepiej poczekać.

Jakie 14 dni po stosunku wykrywa test ciaze skoro to za wczesnie na wykrycie ciazy? Tak wogole to juz sama niewiem czy jestem w ciazy. Boli mnie podbrzusze jak przed okresem, wczoraj mialam lekkie krwawienie. Dzis juz krwawienia nie ma. Tak sobie myslalam wczoraj od czego to moglo by byc I dopiero wczoraj mnie sie przypomnialo, ze juz wczesniej zdarzalo mnie sie czasami krwawic miedzy okresami,chociaz nie w kazdym miesiacu, a wtedy z nikim nie wspolzylam.  Wiec sama juz niewiem od czego te plamienia i bole brzucha. Poczekam dluzej na ten test jak wyjdzie pozytywny to sie bede cieszyc z partnerem, a jak negatywny to chyba bede musiala isc z tym do ginekologa niestety. Juz sama niewiem albo to ciaza i to byl moj ostatni skapy okres, albo juz niewiem co. To najgorsze to czekanie jest

215

JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Jakie 14 dni po stosunku wykrywa test ciaze skoro to za wczesnie na wykrycie ciazy? Tak wogole to juz sama niewiem czy jestem w ciazy. Boli mnie podbrzusze jak przed okresem, wczoraj mialam lekkie krwawienie. Dzis juz krwawienia nie ma. Tak sobie myslalam wczoraj od czego to moglo by byc I dopiero wczoraj mnie sie przypomnialo, ze juz wczesniej zdarzalo mnie sie czasami krwawic miedzy okresami,chociaz nie w kazdym miesiacu, a wtedy z nikim nie wspolzylam.  Wiec sama juz niewiem od czego te plamienia i bole brzucha. Poczekam dluzej na ten test jak wyjdzie pozytywny to sie bede cieszyc z partnerem, a jak negatywny to chyba bede musiala isc z tym do ginekologa niestety. Juz sama niewiem albo to ciaza i to byl moj ostatni skapy okres, albo juz niewiem co. To najgorsze to czekanie jest

Ale jak za wcześnie?
Caly czas Ci piszę, ze po 14 dniach jest wiarygodnie.

To dla Ciebie ile po seksie jest test wiarygodny?

216

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ale jak za wcześnie?

Niewiem juz sama te balwany podaja rozne info pierwsze ,ze jest juz w  wiarygodny w 5 tygodniu ciazy, ,a drugie zrodlo podaje, ze test jest wiarygodny juz 8 dni po zaplodnieniu. Te osly ciagle pisza co innego w tym internecie

217

JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Ale jak za wcześnie?

Niewiem juz sama te balwany podaja rozne info pierwsze ,ze jest juz w  wiarygodny w 5 tygodniu ciazy, ,a drugie zrodlo podaje, ze test jest wiarygodny juz 8 dni po zaplodnieniu. Te osly ciagle pisza co innego w tym internecie

No a zdajesz sobie sprawe, ze 5 tydzień ciązy to jest własnie jak minie te 14 dni od stosunku? big_smile

218

JuliaUK33 napisał/a:

Nie jestem latwa. Nigdy nie daje seksu nikomu ledwo kogos znajac.

Po 10 dniach

JuliaUK33 napisał/a:

tak,wiem mialam go brac na przetrzymanie, ale sama juz nie wytrzymalam

Po 12 dniach

JuliaUK33 napisał/a:

chcemy byc razem i jest mozliwosc ciazy to chyba logiczne jest ,zeby rozmawiac o slubie prawda

No tak to bardzo poważnie wygląda. smile

219

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ale jak za wcześnie?

No a zdajesz sobie sprawe, ze 5 tydzień ciązy to jest własnie jak minie te 14 dni od stosunku? big_smile

Niby jak? Dobra niewazne ja juz zdurnieje niedlugo od tych sprzecznych informacji, ktore czytam. Najpierw zrobie jeden test,a jak wyjdzie negatywny i nadal nie bede miec okresu to za jakis czas powtorze kolejny test. Ja mysle, ze to ciaza,ale nie jestem pewna w 100%

220

Legat napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Nie jestem latwa. Nigdy nie daje seksu nikomu ledwo kogos znajac.

Po 10 dniach

JuliaUK33 napisał/a:

tak,wiem mialam go brac na przetrzymanie, ale sama juz nie wytrzymalam

Po 12 dniach

JuliaUK33 napisał/a:

chcemy byc razem i jest mozliwosc ciazy to chyba logiczne jest ,zeby rozmawiac o slubie prawda

No tak to bardzo poważnie wygląda. smile

Tak moj nowy zwiazek jest powazny i poki co jest tylko coraz lepiej

221

JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Niby jak? Dobra niewazne ja juz zdurnieje niedlugo od tych sprzecznych informacji, ktore czytam. Najpierw zrobie jeden test,a jak wyjdzie negatywny i nadal nie bede miec okresu to za jakis czas powtorze kolejny test. Ja mysle, ze to ciaza,ale nie jestem pewna w 100%

No normalnie big_smile ciąże liczy się od dnia poprzedniej miesiączki, a nie od zapłodnienia. Przy modelowych cyklach masz 2 tygodnie od miesiączki do owulacji i dwa tygodnie od owulacji do kolejnej miesiączki. To już masz 4 tygodnie pełne i zaczynasz piąty tydzień.

Jeżeli cykle są nieregularne albo dłuższe, to potem koryguje się wiek ciązy na podstawie USG.

Tak czy inaczej test jest wiarygodny 14 dni po stosunku.

222

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

No normalnie big_smile ciąże liczy się od dnia poprzedniej miesiączki, a nie od zapłodnienia. Przy modelowych cyklach masz 2 tygodnie od miesiączki do owulacji i dwa tygodnie od owulacji do kolejnej miesiączki. To już masz 4 tygodnie pełne i zaczynasz piąty tydzień.

Jeżeli cykle są nieregularne albo dłuższe, to potem koryguje się wiek ciązy na podstawie USG.

No to zrobie juz ten test w niedziele, a pozniej najwyzej znowu powtorze. Ja tam niewiem jak to jest. Moze gdybym juz miala jakies ciazowe objawy, ale na te jeszcze za wczesnie to bym bardziej byla pewna. No nic to pozniej tu napisze

223

JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

No to zrobie juz ten test w niedziele, a pozniej najwyzej znowu powtorze. Ja tam niewiem jak to jest. Moze gdybym juz miala jakies ciazowe objawy, ale na te jeszcze za wczesnie to bym bardziej byla pewna. No nic to pozniej tu napisze

Nie chcę się wtrącać, bo Loka jednak ma spore doświadczenie, ale, moim zdaniem, już możesz zrobić test, zwłaszcza gdy lekkie objawy są.

224

Tamiraa napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nie chcę się wtrącać, bo Loka jednak ma spore doświadczenie, ale, moim zdaniem, już możesz zrobić test, zwłaszcza gdy lekkie objawy są.

Niewiem za kilka dni napewno zrobie. Czekam jeszcze na okres,bo mnie brzuch pobolewa podobne jak przed okresem, a okresu ani sladu

225

Ludzie sie cos nie tak chyba dzieje ja ze stresu to mnie az mdli. Codzienniep pobolewa mnie podbrzusze, znow mialam lekkie plamienie doslownie kilka kropli krwi. Teraz plamienia nie ma zniklo magicznie.  Ja pierdziele ja sie teraz stresuje. Chyba juz jutro zrobie ten test, a za kilka tygodni jak nie bede miec okresu to go powtorze. Dla mnie to za szybko troche robic test,ale z tego stresu juz go zrobie jutro. Kupie tylko te nowe testy szybko wykrywajace ewentualna ciaze

226

JuliaUK33 napisał/a:

Ludzie sie cos nie tak chyba dzieje ja ze stresu to mnie az mdli. Codzienniep pobolewa mnie podbrzusze, znow mialam lekkie plamienie doslownie kilka kropli krwi. Teraz plamienia nie ma zniklo magicznie.  Ja pierdziele ja sie teraz stresuje. Chyba juz jutro zrobie ten test, a za kilka tygodni jak nie bede miec okresu to go powtorze. Dla mnie to za szybko troche robic test,ale z tego stresu juz go zrobie jutro. Kupie tylko te nowe testy szybko wykrywajace ewentualna ciaze

A jeśli jesteś w ciąży to w jakim terminie będzie ślub?

227

JuliaUK33 napisał/a:

Za kilka tygodni? XD
Jak jesteś w ciązy to za 2-3 tygodnie juz będziesz miała zarodek z bihacym sercem.

Jak masz tak rozjechane cykle to juz dawno powinnas być z tym u lekarza.

228

GloriaSoul napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

A jeśli jesteś w ciąży to w jakim terminie będzie ślub?

Jezeli jestem w ciazy to pewnie dopiero po porodzie jakos moze 3 miesiace po,bo nie chce z brzuchem do slubu isc. A tak wogole to slub wezmiemy czy ciaza czy nie tak planujemy

229

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Za kilka tygodni? XD
Jak jesteś w ciązy to za 2-3 tygodnie juz będziesz miała zarodek z bihacym sercem.

Jak masz tak rozjechane cykle to juz dawno powinnas być z tym u lekarza.

Tak wiem. Wlasnie wrocilam z apteki. Kupilam test ciazowy ten nowszej generacji co wczesnie ciaze wykrywa. Jutro rano go zrobie.

230

Julka, czemu Ty się w ogóle stresujesz?? Przecież oboje deklarujecie radość na informację o dziecku.

JuliaUK33 napisał/a:

A tak wogole to slub wezmiemy czy ciaza czy nie tak planujemy

Okeeeej,chyba nie mam pytań cool

231 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-05-24 10:11:06)

Zrobilam test ciazowy.  Wynik negatywny. Nie jestem w ciazy i zaraz zdurnieje do reszty, bo okres nadal mnie sie spoznia. W nocy znow mialam lekkie plamienie, ktore pozniej ustalo,  brzuch mnie boli na dole chociaz ten bol jest na szczescie lekki. Niewiem moze jestem w ciazy tylko za wczesnie test zrobilam. Moze umowic sie do ginekologa co?

232

JuliaUK33 napisał/a:

Zrobilam test ciazowy.  Wynik negatywny. Nie jestem w ciazy i zaraz zdurnieje do reszty, bo okres nadal mnie sie spoznia. W nocy znow mialam lekkie plamienie, ktore pozniej ustalo,  brzuch mnie boli na dole chociaz ten bol jest na szczescie lekki. Niewiem moze jestem w ciazy tylko za wczesnie test zrobilam. Moze umowic sie do ginekologa co?

No przy tak rozjechanych cyklach u lekarza powinnaś być już dawno.

Zrób test w niedziele.

233

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

No przy tak rozjechanych cyklach u lekarza powinnaś być już dawno.

Zrób test w niedziele.

Tak wiem. Wlasnie dzwonilam do lekarza, zeby sie umowic do ginekologa. Przekierowal mnie do kliniki ginekologicznej. Musialam im wypelnic kwestionarusz z pytaniami przez telefon to 10 minut zajelo. Powiedzieli, ze mam jutro przyjsc do kliniki pani ginekolog mnie przyjmie. To i tak mam duze szczescie, ze tak szybko mnie umowili, ale pewnie dlatego ,ze to kiinika a nie przychodnia. Jutro tam z chlopakiem pojade, bo sie stresuje sama jechac. Napisze czy jestem w tej ciazy czy co mi  powiedza

234

To jest jakas masakra. Wogole niewiem o co chodzi? Pol godziny temu znow dostalam lekkie plamienie, podlozylam podpaske, bo myslalam, ze to okres, a teraz nagle przestalam krwawic. Sie zastanawiam moze to wczesnie poronienie albo ciaza pozamaciczna albo juz niewiem co. Test mi wylazl negatywny, okresu nie mam,a dawno powinnam miec, mam plamienia jakies dziwne, bole w podbrzuszu. Jutro sie stresuje ta wizyta w klinice co mi powiedza

235

JuliaUK33 napisał/a:

To jest jakas masakra. Wogole niewiem o co chodzi? Pol godziny temu znow dostalam lekkie plamienie, podlozylam podpaske, bo myslalam, ze to okres, a teraz nagle przestalam krwawic. Sie zastanawiam moze to wczesnie poronienie albo ciaza pozamaciczna albo juz niewiem co. Test mi wylazl negatywny, okresu nie mam,a dawno powinnam miec, mam plamienia jakies dziwne, bole w podbrzuszu. Jutro sie stresuje ta wizyta w klinice co mi powiedza

Jakby była pozamaciczna to test byś miała pozytywny. Poronienie tez, bo beta musiałaby urosnąć, żeby spadac. Zwyczajnie masz zawirowania hormonalne.

236

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Jakby była pozamaciczna to test byś miała pozytywny. Poronienie tez, bo beta musiałaby urosnąć, żeby spadac. Zwyczajnie masz zawirowania hormonalne.

Jutro pewnie sie dowiem co jest,a jak nie to pewnie bede miec robione badania.  Caly dzien prawie mnie dzis podbrzusze boli tak jakby na okres. A okresu nie ma.

237

JuliaUK33 napisał/a:
GloriaSoul napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Chwale sie spotkanie bylo bardzo udane. Bylismy w restauracji w moim miasteczku spotkanie trwalo ponad godzine czasu mysle,ze na pierwsze spotkanie to akurat  . W srode planujemy kolejne spotkanie. A sie stresowalam, ale on fajny jest

Jakim autem przyjechał?
Co jedliście?
Kto płacił?
O czym rozmawialiście?
Jakie on ma zainteresowania?
Gdzie pracuje< wykształcenie?
Gdzie mieszka jego dziecko?

1. Nie jestem pewna, ale to chyba bylo Vauxhall astra czy jakos tak-NIE zwrocilam uwagi nie znam sie na markach samochodow, ale auto ma super
2. Bylismy w wloskiej restauracji ja jadlam salatke weganska z makaronem,on to samo tyle wersja z miesem
3. On zaplacil
4. O roznych rzeczach, tak na luzie na pierwszym spotkaniu ogolnie duzo juz I tak o sobie wiedzielismy przed spotkaniem, bo pisalimy przez tel
5. Lubi sport,podroze
6. Pracuje w biurze nieruchomosci
7. Maja opieke naprzemienna z ex

To jak teraz będzie z tą opieką naprzemienną nad córką?

238

GloriaSoul napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
GloriaSoul napisał/a:

Jakim autem przyjechał?
Co jedliście?
Kto płacił?
O czym rozmawialiście?
Jakie on ma zainteresowania?
Gdzie pracuje< wykształcenie?
Gdzie mieszka jego dziecko?

1. Nie jestem pewna, ale to chyba bylo Vauxhall astra czy jakos tak-NIE zwrocilam uwagi nie znam sie na markach samochodow, ale auto ma super
2. Bylismy w wloskiej restauracji ja jadlam salatke weganska z makaronem,on to samo tyle wersja z miesem
3. On zaplacil
4. O roznych rzeczach, tak na luzie na pierwszym spotkaniu ogolnie duzo juz I tak o sobie wiedzielismy przed spotkaniem, bo pisalimy przez tel
5. Lubi sport,podroze
6. Pracuje w biurze nieruchomosci
7. Maja opieke naprzemienna z ex

To jak teraz będzie z tą opieką naprzemienną nad córką?

Niewiem jak pewnie bez zmian

239

Opieka naprzemienna to pół miesiąca z ojcem i drugie pół z matką. A więc dla was ( obu żon) zostaje po tygodniu w miesiącu na mieszkanie z mężem?

240

Ja nie muszę szukać , ja zawsze znajduję w realu ale i tak ich nie chcę .... ostatnio poznałam gliniarza śledczego bo byłam aresztowana i mnie zamkneli i teraz poznałam prawnika i lekarza wszyscy się we mnie zakochali nie wiem co mam zrobić oni chcą się ze mną umawiać wydzwaniają jak idioci .

Posty [ 196 do 240 z 240 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Poznalam kogos fajnego na profilu randkowym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024