Mamy umowione spotkanie na sobote(corka bedzie u matki) ona wie,ze mam dziecko bo mam te info na profilowym w opisie. Ona ma tez jedna corke z poprzedniego zwiazku ktora ma tez 11 lat tyle co moja corka. Mieszkamy od siebie pol godziny drogi. Ona piękna, super sie razem rozmawia. Z pochodzenia jest z Meksyku, wiec jest latynoamerykanką, ale mieszka w Anglii od 15 lat, ma 38 lat. Myslicie,ze cos wyjdzie z tego cos powaznego?
Życzę powodzenia Palec ![]()
Jeśli mierzysz 150 w kapeluszu i nie masz kwadratowej szczęki - nie wyjdzie z tego nic.
Jeśli mierzysz 150 w kapeluszu i nie masz kwadratowej szczęki - nie wyjdzie z tego nic.
On tyle wlasnie mierzy pamiętasz ostatnio pisał na forum ![]()
Życzę powodzenia Palec
A dziękuję ci bardzo dobra duszyczko. Chociaż nie jestem palcem jak widzisz lub nie.
Nie jestem za wysoki, ale bez przesady, mam przecież 175cm wzrostu. Ja mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, dawno już kogoś nie miałem.
Julia life in UK napisał/a:Życzę powodzenia Palec
A dziękuję ci bardzo dobra duszyczko. Chociaż nie jestem palcem jak widzisz lub nie.
To dlaczego mi wysyłałeś info z pokemonami podobnie jak to czyni Palec pod moim tematem nowym? ![]()
Oczy Boga napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Życzę powodzenia Palec
To dlaczego mi wysyłałeś info z pokemonami podobnie jak to czyni Palec pod moim tematem nowym?
Jakimi pokemonami ? Jeśli już to digimonami.
Julia life in UK napisał/a:Oczy Boga napisał/a:A dziękuję ci bardzo dobra duszyczko. Chociaż nie jestem palcem jak widzisz lub nie.
To dlaczego mi wysyłałeś info z pokemonami podobnie jak to czyni Palec pod moim tematem nowym?
Mniejsza o to, zachowujesz się jak.Palec ,bo nim.jestes ![]()
Oczy Boga napisał/a:Julia life in UK napisał/a:To dlaczego mi wysyłałeś info z pokemonami podobnie jak to czyni Palec pod moim tematem nowym?
Mniejsza o to, zachowujesz się jak.Palec ,bo nim.jestes
Ależ ja się nie zachowuje jak palec, więc nim nie jestem.
Julia life in UK napisał/a:Oczy Boga napisał/a:Jakimi pokemonami ? Jeśli już to digimonami.
Mniejsza o to, zachowujesz się jak.Palec ,bo nim.jestes
Ależ ja się nie zachowuje jak palec, więc nim nie jestem.
Jesteś nos Ci urośnie jak pinokio