Poznalam kogos fajnego na profilu randkowym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Poznalam kogos fajnego na profilu randkowym

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 240 ]

66

Odp: Poznalam kogos fajnego na profilu randkowym
wieka napisał/a:
Priscilla napisał/a:

... a przy tym do łóżka nie poszliście tylko dlatego, że bierzesz go na przetrzymanie big_smile

Dziwisz się, a to prawda, tylko Julka raczej siebie wzięła na przetrzymanie, bo już nie może doczekać się seksu, ale to też dobrze wróży związkowi smile

Tak chce go sprawdzic czy nie zalezy mu tylko na jednym. Jak nie to poczeka, jak zalezy mu tylko na seksie to szybko sie zmyje proste. Tez ze wzgledu na szacunek do siebie samej to robie w koncu to on bedzie wszem wychwalany przez innych, a ja bede uchodzic za latwa. O napewno NIE-nie jestem az taka glupia, zeby sama siebie ponizac, bo komus sie chce. Ma czekac i koniec, a jak nie to do widzenia

Zobacz podobne tematy :

67

JuliaUK33 napisał/a:
wieka napisał/a:
Priscilla napisał/a:

... a przy tym do łóżka nie poszliście tylko dlatego, że bierzesz go na przetrzymanie big_smile

Dziwisz się, a to prawda, tylko Julka raczej siebie wzięła na przetrzymanie, bo już nie może doczekać się seksu, ale to też dobrze wróży związkowi smile

Tak chce go sprawdzic czy nie zalezy mu tylko na jednym. Jak nie to poczeka, jak zalezy mu tylko na seksie to szybko sie zmyje proste. Tez ze wzgledu na szacunek do siebie samej to robie w koncu to on bedzie wszem wychwalany przez innych, a ja bede uchodzic za latwa. O napewno NIE-nie jestem az taka glupia, zeby sama siebie ponizac, bo komus sie chce. Ma czekac i koniec, a jak nie to do widzenia

On się może zmyć nawet nie z powodu braku seksu.
Gdy pozna Cię bardziej i dostrzeże to czego jeszcze nie dostrzegł w Twoim charakterze, zachowaniu, stosunku do różnych spraw.

68

GloriaSoul napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
wieka napisał/a:

Gdy pozna Cię bardziej i dostrzeże to czego jeszcze nie dostrzegł w Twoim charakterze, zachowaniu, stosunku do różnych spraw.

Seksem Julka nadrobi big_smile

69

JuliaUK33 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Julia, Ty się jakoś zabezpiecz, serio piszę. Nie znasz go i gdzie Ty z nim chcesz jechać?
Zrób zdjęcie tablic rejestracyjnych jego samochodu i wyślij tej koleżance, u której mieszkałaś, albo jakiejś innej zaufanej osobie.
Dopytaj się go wcześniej gdzie Ci rodzice mieszkają i niech ktoś czeka  wiadomości od Ciebie gdy tam będziesz. Najlepiej  co jakiś czas wyślij wiadomość, tak żeby nikt nie wiedział o co chodzi, a w razie braku wiadomości niech ktoś zacznie Cie natychmiast szukać. Może niech córka i jakaś inna osoba co jakiś czas dzwoni do Ciebie i umówcie sobie hasło bezpieczeństwa typu "jadłaś dzisiaj frytki?" co będzie oznaczać, że jesteś w niebezpieczeństwie i trzeba namierzyć Twój telefon. Nie zapomnij też włączyć lokalizacji swojego telefonu.

Może wszystko będzie super i żadna pomoc nie będzie  potrzebna, czego szczerze Ci życzę.

Przeciez ja juz z nim jechalam samochodem i nigdzie mnie nie wywiozl, ja nie moge ale wy panike siejecie. Juz dwa razy wsiadalam z nim do auta i wszystko bylo ok. Zwyczajny facet, a wy panikujecie

ale moje corki tez mnie ostrzegaly, zebym absolunie nie wsiadala na pierwszej randce do samochodu juz mojego obecnego partnera, on polak, wiec mozna by pomyslec, ze bardziej bezpieczne. Ja tez niestety jakos obcokrajowcom nie ufam.

70

Gosiawie napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Julia, Ty się jakoś zabezpiecz, serio piszę. Nie znasz go i gdzie Ty z nim chcesz jechać?
Zrób zdjęcie tablic rejestracyjnych jego samochodu i wyślij tej koleżance, u której mieszkałaś, albo jakiejś innej zaufanej osobie.
Dopytaj się go wcześniej gdzie Ci rodzice mieszkają i niech ktoś czeka  wiadomości od Ciebie gdy tam będziesz. Najlepiej  co jakiś czas wyślij wiadomość, tak żeby nikt nie wiedział o co chodzi, a w razie braku wiadomości niech ktoś zacznie Cie natychmiast szukać. Może niech córka i jakaś inna osoba co jakiś czas dzwoni do Ciebie i umówcie sobie hasło bezpieczeństwa typu "jadłaś dzisiaj frytki?" co będzie oznaczać, że jesteś w niebezpieczeństwie i trzeba namierzyć Twój telefon. Nie zapomnij też włączyć lokalizacji swojego telefonu.

Może wszystko będzie super i żadna pomoc nie będzie  potrzebna, czego szczerze Ci życzę.

Przeciez ja juz z nim jechalam samochodem i nigdzie mnie nie wywiozl, ja nie moge ale wy panike siejecie. Juz dwa razy wsiadalam z nim do auta i wszystko bylo ok. Zwyczajny facet, a wy panikujecie

ale moje corki tez mnie ostrzegaly, zebym absolunie nie wsiadala na pierwszej randce do samochodu juz mojego obecnego partnera, on polak, wiec mozna by pomyslec, ze bardziej bezpieczne. Ja tez niestety jakos obcokrajowcom nie ufam.

A dlaczego nie ufasz obcokrajowcom? Jezeli mieszkaja w kraju od lat legalnie  pracuja itp to nie widze podstaw by NIE ufac. A Polak Polaka moze zapierdzielic w bialy dzien i to na spokojnej wsi.

71

wieka napisał/a:
GloriaSoul napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Seksem Julka nadrobi big_smile

Nie musze niczym nadrabiac

72

GloriaSoul napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
wieka napisał/a:

On zna moj stosunek do wielu spraw, wie,ze nie pracuje powiedzialam mu na poczatku znajomosci, ze jestem na chorobowym.  Charakter tez moj zna. Nie przeszkadza mu,ale pewnie dlatego, ze u niego w rodzinie tez wiele kobiet nie pracuje, wiec dla niego to normalne. Juz pisalam zalezy jaka kultura,a wy myslicie, ze wszyscy,caly swiat beda myslec jak Polacy.

73

Jutro po poludniu moj chlopak do mnie przyjezdza. Corka jest na weekendy u ex. Niedawno wlasnie skonczylam z nim video rozmowe trwala ponad godzine czasu, a w niedziele razem pojedziemy do jego rodzicow

74

JuliaUK33 napisał/a:

Jutro po poludniu moj chlopak do mnie przyjezdza. Corka jest na weekendy u ex. Niedawno wlasnie skonczylam z nim video rozmowe trwala ponad godzine czasu, a w niedziele razem pojedziemy do jego rodzicow

No to szykuje się seks big_smile

75

JuliaUK33 napisał/a:

To znaczy, że on zostaje na noc?

76

Zrobilismy to!!! Serio wam pisze, ale nie zaluje. Moj partner tez nie-seks byl bardzo udany Wyslalam swojego partnera do sklepu, niedlugo powinien wrocic jutro razem jedziemy do jego rodzicow to wam napisze jak bylo... tak,wiem mialam go brac na przetrzymanie, ale sama juz nie wytrzymalam

77 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-05-11 20:39:11)

Dżizas, Ty naprawdę masz prawie 35 lat??
Co my, Twoim zdaniem, mamy zrobić z tą informacją? big_smile

78

Priscilla napisał/a:

Tak jakbyś Julki nie znała big_smile

Juilka, a to prawda, że czarnoskórych natura bogato wyposażyła...

79

Priscilla napisał/a:

Przypomnieć w późniejszym czasie po zakończeniu płomiennego romansu big_smile

80

JuliaUK33 napisał/a:

Zrobilismy to!!! Serio wam pisze, ale nie zaluje. Moj partner tez nie-seks byl bardzo udany Wyslalam swojego partnera do sklepu, niedlugo powinien wrocic jutro razem jedziemy do jego rodzicow to wam napisze jak bylo... tak,wiem mialam go brac na przetrzymanie, ale sama juz nie wytrzymalam

Niezłe to "nawrócenie" i życie Biblią big_smile

81

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Niezłe to "nawrócenie" i życie Biblią big_smile

No, właśnie, nieładnie, taki grzech!

82

Julka też wg mnie też konfabuluje, chociaż z tym seksem, jeśli w ogóle prawdą jest ten "związek", to nic dziwnego, więcej jest takich, co na pierwszej randce idą na całość, a Julka wyposzczona i to jest to, w czym jest najlepsza ze wszystkich robót fizycznych i umysłowych big_smile

83

wieka napisał/a:

Julka też wg mnie też konfabuluje, chociaż z tym seksem, jeśli w ogóle prawdą jest ten "związek", to nic dziwnego, więcej jest takich, co na pierwszej randce idą na całość, a Julka wyposzczona i to jest to, w czym jest najlepsza ze wszystkich robót fizycznych i umysłowych big_smile

Myślisz?

84

Tamiraa napisał/a:
wieka napisał/a:

Myślisz?

Coś wspominała o tych klockach, ja tylko wyciągam wnioski.

85

Tamiraa napisał/a:

Haha, nie omieszkam w stosownym czasie big_smile
Julka ma to do siebie, że cokolwiek się u niej dzieje, to lubi narobić wokół tego mnóstwo szumu, a potem ma pretensje, że... pamiętamy cool

wieka napisał/a:

(...) więcej jest takich, co na pierwszej randce idą na całość, a Julka wyposzczona i to jest to, w czym jest najlepsza ze wszystkich robót fizycznych i umysłowych big_smile

No weź, to nie była żadna pierwsza randka! W końcu przed nią było godzinne spotkanie i jeszcze jakieś big_smile Najlepsze jest jednak to, że ona, taka zapewniająca, że weźmie Senegalczyka na przetrzymanie, zwyczajnie to sobie zaplanowała. W końcu zaprosiła faceta do swojego domu, wiedząc przy tym, że będą sami, to przecież nie po to, żeby oglądać klasery ze znaczkami big_smile

86

Priscilla napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

Haha, nie omieszkam w stosownym czasie big_smile
Julka ma to do siebie, że cokolwiek się u niej dzieje, to lubi narobić wokół tego mnóstwo szumu, a potem ma pretensje, że... pamiętamy cool

wieka napisał/a:

(...) więcej jest takich, co na pierwszej randce idą na całość, a Julka wyposzczona i to jest to, w czym jest najlepsza ze wszystkich robót fizycznych i umysłowych big_smile

No weź, to nie była żadna pierwsza randka! W końcu przed nią było godzinne spotkanie i jeszcze jakieś big_smile Najlepsze jest jednak to, że ona, taka zapewniająca, że weźmie Senegalczyka na przetrzymanie, zwyczajnie to sobie zaplanowała. W końcu zaprosiła faceta do swojego domu, wiedząc przy tym, że będą sami, to przecież nie po to, żeby oglądać klasery ze znaczkami big_smile

Ewentualnie, drugie dziecko znaczy dodatkowe profity i zasiłki.

87 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-05-12 12:33:01)

Ale jak z poprzednim nie zaszła, to teraz też nie  ma takiej opcji wink big_smile

A nocy to pewnie było cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz big_smile

88

Dzis bylam z partnerem u jego rodzicow. Poznalam tez jego rodzenstwo 2 braci i 2 siostry -wszyscy sa po slubie i maja dzieci. Kazdy byl mily, przyjaznie nastawiony goscinny. Super atmosfera,bo traktowali mnie jak czlonka rodziny. Niedawno chlopak odwiozl mnie do mieszkania, bo niedlugo corka wraca od ojca.  A tak wogole to wiecie,ze ja moge byc w ciazy,bo nam prezerwatywa pekla,ale chlopak mi powiedzial "ze by sie cieszyl bardzo gdyby mial kolejne dziecko" ja chyba tez bym sie w sumie cieszyla. A planujemy juz byc razem na powaznie i gdybym byla w ciazy to po urodzeniu dziecka napewno wezmiemy slub. Ide ludzie dzis wczesniej spac, bo jestem zmeczona po wczorajszej nocy jeszcze musze kota uszykowac na jutro do weterynarza... corka przyjedzie to spedze z nia troche czasu i lece spac.  To jutro wam napisze

89 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-05-12 21:31:14)

JuliaUK33 napisał/a:

Dzis bylam z partnerem u jego rodzicow. Poznalam tez jego rodzenstwo 2 braci i 2 siostry -wszyscy sa po slubie i maja dzieci. Kazdy byl mily, przyjaznie nastawiony goscinny. Super atmosfera,bo traktowali mnie jak czlonka rodziny. Niedawno chlopak odwiozl mnie do mieszkania, bo niedlugo corka wraca od ojca.  A tak wogole to wiecie,ze ja moge byc w ciazy,bo nam prezerwatywa pekla,ale chlopak mi powiedzial "ze by sie cieszyl bardzo gdyby mial kolejne dziecko" ja chyba tez bym sie w sumie cieszyla. A planujemy juz byc razem na powaznie i gdybym byla w ciazy to po urodzeniu dziecka napewno wezmiemy slub. Ide ludzie dzis wczesniej spac, bo jestem zmeczona po wczorajszej nocy jeszcze musze kota uszykowac na jutro do weterynarza... corka przyjedzie to spedze z nia troche czasu i lece spac.  To jutro wam napisze

Koń by się uśmiał big_smile

Nam te Twoje informacje nie są do niczego potrzebne, to Ty masz potrzebę pisania "pamiętnika* na forum.

90 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-05-12 22:49:18)

JuliaUK33 napisał/a:

Dzis bylam z partnerem u jego rodzicow. Poznalam tez jego rodzenstwo 2 braci i 2 siostry -wszyscy sa po slubie i maja dzieci. Kazdy byl mily, przyjaznie nastawiony goscinny. Super atmosfera,bo traktowali mnie jak czlonka rodziny. Niedawno chlopak odwiozl mnie do mieszkania, bo niedlugo corka wraca od ojca.  A tak wogole to wiecie,ze ja moge byc w ciazy,bo nam prezerwatywa pekla,ale chlopak mi powiedzial "ze by sie cieszyl bardzo gdyby mial kolejne dziecko" ja chyba tez bym sie w sumie cieszyla. A planujemy juz byc razem na powaznie i gdybym byla w ciazy to po urodzeniu dziecka napewno wezmiemy slub.

Borze szumiący... yikes
Naprawdę daruj sobie, bo to się robi coraz bardziej żenujące <emotka wyrażająca zniesmaczenie> 

wieka napisał/a:

Koń by się uśmiał big_smile

Nam te Twoje informacje nie są do niczego potrzebne, to Ty masz potrzebę pisania "pamiętnika* na forum.

Amen wink
Julka jedzie po bandzie, a przy tym jest coraz mniej wiarygodna. Dokładnie tak jak swego czasu robiła z siebie super hiper bizneswoman, która zwinęła swój biznes przy pierwszym mini-potknięciu big_smile

Swoją drogą ciekawe, że nie wspomniała, że matka partnera kazała już mówić do siebie "mamo", bo na tym etapie naprawdę już by wypadało big_smile big_smile

91 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-05-12 23:09:24)

Nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać tongue
Dziewczyna ma problemy, jakby nikt jej nie odpisywał, to by nie robiła śmietnika z forum.
Robi z siebie głupią, czy z nas?

92

wieka napisał/a:

Nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać tongue
Dziewczyna ma problemy, jakby nikt jej nie odpisywał, to by nie robiła śmietnika z forum.
Robi z siebie głupią, czy z nas?

Tylko czekaj, bo pewnie zaraz się dowiemy, że... zazdrościmy big_smile
W końcu Julce podobno wszyscy wszystkiego zazdroszczą wink

93

wieka napisał/a:

Coś wspominała o tych klockach, ja tylko wyciągam wnioski.

Wychodzi na to, ze wiemy jak jest, tylko nie mamy dowodów big_smile

94

Same ja prowokujecie do zwierzen, podsmiewacie sie, a jak opisuje ze szczegolami, to jestescie zazenowane big_smile Niech sie wygada i tak chetnie czytacie.

Julka, lepiej z ta ciaza sie nie spiesz.

Gosiawie napisał/a:

Same ja prowokujecie do zwierzen, podsmiewacie sie, a jak opisuje ze szczegolami, to jestescie zazenowane big_smile Niech sie wygada i tak chetnie czytacie.

Czytajac takie rzeczy i zestawiając z poprzednimi, dochodzę do wniosku że przyznanie Julce benefitow ze wzgl. na stan zdrowia było słuszne.
Mam tylko podejrzenie, że powód nieco inny od podanego;)
Gdyby nie internet, nie wiedziałbym że takie rozczulające w swoim ograniczeniu osobniki, istnieją:)

96

Gosiawie napisał/a:

Gosiawie, jak zwykle, w formie big_smile

97

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

Czytajac takie rzeczy i zestawiając z poprzednimi, dochodzę do wniosku że przyznanie Julce benefitow ze wzgl. na stan zdrowia było słuszne.
Gdyby nie internet, nie wiedziałbym że takie rozczulające w swoim ograniczeniu osobniki, istnieją:)

Istnieja rozne osobniki.

I po co znow taki glupi komentarz? niech se zyje po swojemu i w swoim swiecie.

98

Tamiraa napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

tak ja i wy big_smile

tylko my mamy rozne poglady na zycie, ja sie po prostu autorow watkow nie czepiam.

99 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-05-13 09:23:44)

Gosiawie napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

tak ja i wy big_smile

tylko my mamy rozne poglady na zycie, ja sie po prostu autorow watkow nie czepiam.

No, wiem, tylko komentujących, bo są wredni  i złośliwi   smile

100

Tamiraa napisał/a:
Gosiawie napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

tak ja i wy big_smile

Tez tak myslisz?

101 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-05-13 11:27:26)

Gosiawie napisał/a:

Ja też.  Myślę również, że był inny powód  2 czy  3 letniego  chorobowego, bardziej oczywisty.
Pozostaje nie komentować jej wpisów, lub zawsze brać z przymrużeniem oka, bo chyba w czymś jej pomaga konfabulacja na forum.

102 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-05-13 11:34:16)

Ja tylko pragne zauwazyc, ze to jest MOJ TEMAT i jak dlugo tutaj nikogo nie obrazam to moge sobie pisac co chce,nawet pamietnik,a wy wchodzicie tutaj z wlasnej nieprzymuszonej woli. Tez chce przypomniec, ze wiele osob na tym forum prowadzi swoje "zyciowe pamietniki" np taki Feno regularnie od pol roku opisuje szczegoly swojego zycia i jakos wam to nie przeszkadza, a wrecz przeciwnie chetnie udzielacie mu porad. Tak samo inni uzytkownicy. Takze nie badzcie hipokrytkami,bo na tym forum wiele osob zwierza sie ze swojego zycia,swoich problemow i pisza bardziej zenujace rzeczy ode mnie,czesto nie znajac nawet granic np ze szczegolami opisujac swoje seksualne problemy. Jak NIE chcecie mnie czytac albo to jest dla was zenujace to tu nie wchodzicie proste. Ja bede tutaj pisac swoj pamietnik i koniec albo z kims kto zada konkretne pytania albo napisze cos sensownego,a nie wlazicie i piszecie "ze nikogo moj temat nie interesuje " ha ha no wlasnie was najbardziej interesuje,skoro tu ciagle komentujecie

103

wieka napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

Ja też.  Myślę również, że był inny powód  2 czy  3 letniego  chorobowego, bardziej oczywisty.
Pozostaje nie komentować jej wpisów, lub zawsze brać z przymrużeniem oka, bo chyba w czymś jej pomaga konfabulacja na forum.

Mysle ze z przymrozeniem oka jest dobra opcja.

104

JuliaUK33 napisał/a:

Ja tylko pragne zauwazyc, ze to jest MOJ TEMAT i jak dlugo tutaj nikogo nie obrazam to moge sobie pisac co chce,nawet pamietnik,a wy wchodzicie tutaj z wlasnej nieprzymuszonej woli. Tez chce przypomniec, ze wiele osob na tym forum prowadzi swoje "zyciowe pamietniki" np taki Feno regularnie od pol roku opisuje szczegoly swojego zycia i jakos wam to nie przeszkadza, a wrecz przeciwnie chetnie udzielacie mu porad. Tak samo inni uzytkownicy. Takze nie badzcie hipokrytkami,bo na tym forum wiele osob zwierza sie ze swojego zycia,swoich problemow i pisza bardziej zenujace rzeczy ode mnie,czesto nie znajac nawet granic np ze szczegolami opisujac swoje seksualne problemy. Jak NIE chcecie mnie czytac albo to jest dla was zenujace to tu nie wchodzicie proste. Ja bede tutaj pisac swoj pamietnik i koniec albo z kims kto zada konkretne pytania albo napisze cos sensownego,a nie wlazicie i piszecie "ze nikogo moj temat nie interesuje " ha ha no wlasnie was najbardziej interesuje,skoro tu ciagle komentujecie

i dobrze to podsumowalas.

105

Gosiawie napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

i dobrze to podsumowalas.

Dzieki. Ja akurat jak sie nie interesuje jakims tematem to nie wchodze na dany temat,a nie jak tutaj niektore wchodza i pisza po sto komentarzy "ze moj temat nikogo nie interesuje". Nawet nie wiedzialam, ze dostane tyle ich odpowiedzi pod moim wpisem, wracam dzis od weterynarza,bo bylam rano z kotem, robie sobie koktajl owocowy, wchodze na forum na swoj temat i widze pierdylion wpisow Wieki i Priscilli jak to nikt nie jest zainteresowany moim zenujacym tematem oprocz nich samych ha ha kun by sie usmial.A to co pisze to prawda, mam nowego partnera jak ktos nie wierzy to jego/jej sprawa

106

Gosiawie napisał/a:

Raczej nikt nie traktuje tego poważnie wink

Julka, rzecz w tym, że są jakieś granice żenady, a w swoich ostatnich wpisach doprawdy przeszłaś samą siebie. Szczegóły z pękniętą gumką, ciążą i ślubem - tego nie da się potraktować poważnie big_smile

107

Priscilla napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

Raczej nikt nie traktuje tego poważnie wink

Julka, rzecz w tym, że są jakieś granice żenady, a w swoich ostatnich wpisach doprawdy przeszłaś samą siebie. Szczegóły z pękniętą gumką, ciążą i ślubem - tego nie da się potraktować poważnie big_smile

A dlaczego sie nie da traktowac powaznie? Czy takie sytuacje sie nie zdarzaja,ze np zawodzi zabezpieczenie przed ciaza? Owszem tak. Ja tu nie widze nic niepowaznego ani nadzwyczajnego,bo takie sytuacje sie zdarzaja . Mam nowego partnera, kazdego dnia utrzymujemy ze soba kontakt na telefon, postanowilismy sie co weekend spotykac. Poznalam jego rodzine.Spotkalismy sie dwa razy, za trzecim mielismy seks, bo oboje chcielismy i tyle (z tego co wiem wiele osob ma seks wlasnie na trzecim spotkaniu, wiele nawet wczesniej),wiec nie rozumiem czemu robisz z tego jakas filozofie, ze to niepowazne. A skoro chcemy byc razem i jest mozliwosc ciazy to chyba logiczne jest ,zeby rozmawiac o slubie prawda

108 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-05-13 14:04:54)

JuliaUK33 napisał/a:

A dlaczego sie nie da traktowac powaznie? Czy takie sytuacje sie nie zdarzaja,ze np zawodzi zabezpieczenie przed ciaza? Owszem tak. Ja tu nie widze nic niepowaznego ani nadzwyczajnego,bo takie sytuacje sie zdarzaja . Mam nowego partnera, kazdego dnia utrzymujemy ze soba kontakt na telefon, postanowilismy sie co weekend spotykac. Poznalam jego rodzine.Spotkalismy sie dwa razy, za trzecim mielismy seks, bo oboje chcielismy i tyle (z tego co wiem wiele osob ma seks wlasnie na trzecim spotkaniu, wiele nawet wczesniej),wiec nie rozumiem czemu robisz z tego jakas filozofie, ze to niepowazne. A skoro chcemy byc razem i jest mozliwosc ciazy to chyba logiczne jest ,zeby rozmawiac o slubie prawda

Przede wszystkim niepoważny jest sposób, w jaki to opisujesz - na poziomie szesnastolatki, a nie dorosłej kobiety.
Poza tym ledwo to zrobiliście, a Ty zaraz pędzisz z informacją na forum big_smile Faceta prawie nie znasz, a mimo to snujesz jakieś teorie o ciąży, ślubie, wielkiej przyszłości. Serio nie widzisz, jakie to jest niepoważne, żeby nie napisać głupie?
Niemniej jak pamiętam, od jakiegoś czasu miałaś zapędy na bloga, więc chyba właśnie w ten sposób się spełniasz big_smile

109 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-05-13 14:09:30)

Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Przede wszystkim niepoważny jest sposób, w jaki to opisujesz - na poziomie szesnastolatki, a nie dorosłej kobiety.
Poza tym ledwo to zrobiliście, a Ty zaraz pędzisz z informacją na forum big_smile Faceta prawie nie znasz, a mimo to snujesz jakieś teorie o ciąży, ślubie, wielkiej przyszłości. Serio nie widzisz, jakie to jest niepoważne, żeby nie napisać głupie?
Niemniej jak pamiętam, od jakiegoś czasu miałaś zapędy na bloga, więc chyba właśnie w ten sposób się spełniasz big_smile

Dla Ciebie to jest niepowazne, a dla mnie tak proste,  a jak niby pisze tutaj dorosla kobieta na tym forum? Ja pisze tutaj na luzie nie bede uwazac na pisownie i trzymac sie sztywno standardow wyrazania swojego zdania tak,by brzmialo dla innych doroslo.

110

Z poprzednim bylo tak samo big_smile

111

Lady Loka napisał/a:

Bylo, ale widzisz kazdy zwiazek jest inny. Zawsze jest nadzieja, ze tym razem zwiazek bedzie udany. Z moim ex bylam 2 lata. Teraz niewiem ile bede ,ale mam nadzieje,ze, jak najdluzej, a najlepiej juz na stale. Narazie wszystko uklada sie swietnie miedzy nami

112

JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Bylo, ale widzisz kazdy zwiazek jest inny. Zawsze jest nadzieja, ze tym razem zwiazek bedzie udany. Z moim ex bylam 2 lata. Teraz niewiem ile bede ,ale mam nadzieje,ze, jak najdluzej, a najlepiej juz na stale. Narazie wszystko uklada sie swietnie miedzy nami

No nie jest, bo robisz tak samo. Z tamtym tez szybko slub, szybko wspólne życie, tu tez już nawet o dziecku myslisz, chociaż opowiadałaś, że więcej dzieci mieć nie chcesz. A gościa widziałas 3x.
Z tamtym, który miał inną na boku też sie super układało.

113

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

No nie jest, bo robisz tak samo. Z tamtym tez szybko slub, szybko wspólne życie, tu tez już nawet o dziecku myslisz, chociaż opowiadałaś, że więcej dzieci mieć nie chcesz. A gościa widziałas 3x.

A nie uwazasz, ze bez sensu jest porownywac poprzednie zwiazki? Idac tym tokiem myslenia to wogole bym juz nie byla w zadnym zwiazku, bo bym myslala "ze w poprzednim tez bylo pieknie na poczatku". Po za tym zakochanie przekresla wszystkie sztywne reguly. Ja przed zwiazkiem sobie powtarzalam zero seksu przed slubem, najpierw pol roku spotkan w miejscach publicznych, o slubie to nawet nie gadam przed uplywem roku itp no serio mialam cala serie swoich zwiazkowych postanowien... I co? Przyszedl nowy zwiazek, zakochanie i szlag trafilo to wszystko

114

JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

A nie uwazasz, ze bez sensu jest porownywac poprzednie zwiazki? Idac tym tokiem myslenia to wogole bym juz nie byla w zadnym zwiazku, bo bym myslala "ze w poprzednim tez bylo pieknie na poczatku". Po za tym zakochanie przekresla wszystkie sztywne reguly. Ja przed zwiazkiem sobie powtarzalam zero seksu przed slubem, najpierw pol roku spotkan w miejscach publicznych, o slubie to nawet nie gadam przed uplywem roku itp no serio mialam cala serie swoich zwiazkowych postanowien... I co? Przyszedl nowy zwiazek, zakochanie i szlag trafilo to wszystko

Nie porownuję związków, tylko Twoje zachowanke w nich. Tak samo było z przejściem na islam, z powrotem na chrześcijaństwo.

Zapalasz się do czegoś i robisz to bez żadnego przemyślenia. Potem się to równie szybko wypala i kończy.

115

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nie porownuję związków, tylko Twoje zachowanke w nich. Tak samo było z przejściem na islam, z powrotem na chrześcijaństwo.

Zapalasz się do czegoś i robisz to bez żadnego przemyślenia. Potem się to równie szybko wypala i kończy.

Z Islamem to byl blad... natomiast co do tego zwiazku to nie uwazasz,ze na poczatku kazdego zwiazku jest najpierw pieknie? ZADEN zwiazek nie zaczyna sie problemowo, ja takich nie znam, wiec ja daje szanse temu zwiazkowi, ze przerwa. Jak nie to trudno. Poki co jest mi super w nowym zwiazku

116

JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Z Islamem to byl blad... natomiast co do tego zwiazku to nie uwazasz,ze na poczatku kazdego zwiazku jest najpierw pieknie? ZADEN zwiazek nie zaczyna sie problemowo, ja takich nie znam, wiec ja daje szanse temu zwiazkowi, ze przerwa. Jak nie to trudno. Poki co jest mi super w nowym zwiazku

Oczywiście, że tak się zaczyna, ale to nie oznacza, ze się od razu planuje dziecko i ślub.

117

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Oczywiście, że tak się zaczyna, ale to nie oznacza, ze się od razu planuje dziecko i ślub.

Przeciez my nie planujemy miec dziecka. Napisalam wyraznie "ze pekla prezerwatywa" a skoro uzylismy zabezpieczenia to chyba nie po to,zeby planowac dziecko. Po prostu zdarzylo sie i tyle. Po za tym niewiadomo czy bede w ciazy,moze NIE. Natomiast gdybym byla to partner powiedzial "ze by sie cieszyl "i bysmy wzieli slub. To byla tylko taka rozmowa i tyle. Mam 50% szans,ze w zadnej ciazy nie bede

118

JuliaUK33 napisał/a:

Ja przed zwiazkiem sobie powtarzalam zero seksu przed slubem, najpierw pol roku spotkan w miejscach publicznych, o slubie to nawet nie gadam przed uplywem roku itp no serio mialam cala serie swoich zwiazkowych postanowien... I co? Przyszedl nowy zwiazek, zakochanie i szlag trafilo to wszystko

Jesteśmy dorośli, randki dorosłych istotnie są inne niż nastolatków, ale Ciebie naprawdę ponosi, jeśli na tym etapie gotowa jesteś układać sobie z tym facetem całą swoją przyszłość. Tak zachowują się desperaci, którzy już na drugiej randce układają sobie w głowie całe scenariusze dotyczące wspólnej przyszłości, oczami wyobraźni widząc tę drugą osobę w roli swojego męża/żony i z gromadką dzieci u boku.

119

JuliaUK33 napisał/a:

Przeciez my nie planujemy miec dziecka. Napisalam wyraznie "ze pekla prezerwatywa" a skoro uzylismy zabezpieczenia to chyba nie po to,zeby planowac dziecko. Po prostu zdarzylo sie i tyle. Po za tym niewiadomo czy bede w ciazy,moze NIE. Natomiast gdybym byla to partner powiedzial "ze by sie cieszyl "i bysmy wzieli slub. To byla tylko taka rozmowa i tyle. Mam 50% szans,ze w zadnej ciazy nie bede

A może ona wcale nie pękła przypadkiem?
Powiem szczerze, że przez całe swoje dorosłe życie gumka pękła mi RAZ. Powtorzę: przez całe swoje dorosłe życie. U Was to był pierwszy raz i już taki zbieg okoliczności??

120

U mnie nigdy nie pekla. I co?

Oj Julka, ale cie molestuja tutaj big_smile

121

Gosiawie napisał/a:

Ale grażynisz big_smile

122

Tamiraa napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

Ale grażynisz big_smile

Nie wszystko kazdemu sie zdarza. Niedowiarek?

123

Gosiawie napisał/a:

No niestety, bo im NIE pekla prezerwatywa to juz kazdemu musi nie peknac, a jak peknie to juz podejrzane ha ha i, ze wogole czemu za pierwszym razem,a nie za 20 stym.

124

Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

A może ona wcale nie pękła przypadkiem?
Powiem szczerze, że przez całe swoje dorosłe życie gumka pękła mi RAZ. Powtorzę: przez całe swoje dorosłe życie. U Was to był pierwszy raz i już taki zbieg okoliczności??

A niby jak, jak nie przypadkiem? Ja mam tylko nadzieje, ze w ciazy nie bede. Chociaz jakbym byla i bym wiedziala, ze moj partner chce ze mna byc na powaznie to bym sie nawet cieszyla

125

Ciąża z facetem, z którym spędziło się wcześniej w realu 2 -3 godziny to faktycznie powód do radości.
Jakoś to niefrasobliwie traktujesz, niedojrzale jak wszystko w Twoim życiu.
Do tego Twoje choroby, opisywałaś niedawno ataki paniki..
Nielekko to dziecko by miało.
Mam nadzieję, że to tylko fikcja literacka.

126

Gosiawie napisał/a:

To tylko zmniejsza statystyczne prawdopodobieństwo, że u Julki to był zwykły zbieg okoliczności cool

127 Ostatnio edytowany przez Gosiawie (2024-05-14 12:45:09)

Priscilla napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

To tylko zmniejsza statystyczne prawdopodobieństwo, że u Julki to był zwykły zbieg okoliczności cool

Nie po to to skomentowalam, roznie sie dzieje. Chciala o tym napisac, to napisala, co w tym zlego?

Poza tym niby czemu zmniejsza - jej pekla mi nie pekla to 50% szans, ale z tego co tamira mnie wysmiala, to mniemam, ze kazdej z was pekla big_smile

Ktora z was wtedy wpadla?

128

Gosiawie napisał/a:
Priscilla napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

Nie po to to skomentowalam, roznie sie dzieje. Chciala o tym napisac, to napisala, co w tym zlego?

Poza tym niby czemu zmniejsza - jej pekla mi nie pekla to 50% szans, ale z tego co tamira mnie wysmiala, to mniemam, ze kazdej z was pekla big_smile

Wiedziałam, ze teraz będzie o tym  smile  Nie wyśmiałam cię, Kochana,  nic na to nie poradzę,  że twoje wypowiedzi  ... wywołują uśmiech na mojej twarzy. Obiecuję, że już od teraz nic, nic   smile Nie ma mnie...

129

Tamiraa napisał/a:
Gosiawie napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Wiedziałam, ze teraz będzie o tym  smile  Nie wyśmiałam cię, Kochana,  nic na to nie poradzę,  że twoje wypowiedzi  ... wywołują uśmiech na mojej twarzy. Obiecuję, że już od teraz nic, nic   smile Nie ma mnie...

Ty nigdy nie potrafisz odpowiedziec na pytanie?
Wstydzisz sie?
Udajesz, ze nie widzisz?

"Komentowac - chetnie, odpowiadac - lepiej uciekne" - Twoje motto zyciowe?

Gosiawie napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

tak ja i wy big_smile

Tez tak myslisz?

130 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-05-14 15:45:02)

Gosiawie napisał/a:

A to ma jakieś znaczenie po co to skomentowałaś? Ja również zupełnie niezależnie sugeruję, że mogło być różnie wink

I nie, nic w tym złego, ale jeśli Julka pisze na publicznym forum, zwłaszcza takie głupoty, to musi liczyć się z tym, że ktoś to skomentuje i nie zawsze będą to "achy" i "ochy".

Gosiawie napisał/a:

Jak to czemu zmniejsza? Im mniej w całej populacji przypadkowych sytuacji pęknięcia gumki, tym podejrzliwość staje się większa.
No przecież napisałam, że raz nam pękła, ale nie było z tego wpadki. Coś to zmienia dla Julki?

Posty [ 66 do 130 z 240 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Poznalam kogos fajnego na profilu randkowym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024