Krótki dziwny związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Krótki dziwny związek

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 92 z 92 ]

66

Odp: Krótki dziwny związek

A jeśli już ma coś czego nie mówi to niech zachowuje się tak żeby partner nie odczuł zmiany o 180 stopni a wtedy każdy i każda osoba by pomyślała jedno

Zobacz podobne tematy :

67

Idę spać.

Jak będziesz blusczem to kadzą będzie miała dość.

Nawet jeśli będzie czytać psychologiczne książki smile

68

Inkwizytorka napisał/a:
Michal32 napisał/a:

Widać widzi czubek własnego nosa wink

I znowu jaka ona zła. Skoro taką zła to sam ja olej. Zostaniesz sam, taki cudowny.

To.mu pisze ze ma sobie dac z nia spokoj bo sie pozabijaja

69

Michal32 napisał/a:

A jeśli już ma coś czego nie mówi to niech zachowuje się tak żeby partner nie odczuł zmiany o 180 stopni a wtedy każdy i każda osoba by pomyślała jedno

Ostatnie pytanie: to czemu sie jej trzymasz jak rzep psiego ogona?

70

Dałem dla własnego dobra głowy skoto ma tajemnicę od początku i skreśla wsystko od razu go życzę faceta który będzie miał ją zawsze i jje potrzeby na 1 miejscu
Dobranoc wink

71

JuliaUK33 napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:
Michal32 napisał/a:

Widać widzi czubek własnego nosa wink

I znowu jaka ona zła. Skoro taką zła to sam ja olej. Zostaniesz sam, taki cudowny.

Ale on nie chce. On chce byc rzepem.

72

Inkwizytorka napisał/a:
Michal32 napisał/a:

Ostatnie pytanie: to czemu sie jej trzymasz jak rzep psiego ogona?

Nie lubię spraw nie wyjaśnionych ja zawsze mówię co było powodem itd bo wina jest zawsze oby stronna
Tutaj tyko ja w jej opini

Michal32 napisał/a:

Dałem dla własnego dobra głowy skoto ma tajemnicę od początku i skreśla wsystko od razu go życzę faceta który będzie miał ją zawsze i jje potrzeby na 1 miejscu
Dobranoc wink

Jednego nie rozumiem sam chcesz być na pierwszym miejscu, ale jej życzysz faceta dla którego będzie na pierwszym miejscu. Chociaż to chyba mało ważne, bo przypominam, że piszesz na forum. Tu się problemy nie rozwiązują.

74

Inkwizytorka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

Ale on nie chce. On chce byc rzepem.

No to jak sie wykonczy to na wlasne zyczenie... jakbym swoja kolezanke sluchala dziewczyna 28 lat skonczy, w toksycznym zwiazku jest od 5 lat,non stop narzeka na swojego partnera, ale nadal z nim jest. Mowie jej milion razy "zerwij z nim, tracisz najlepsze lata zycia" i co z tego jednym uchem wpada drugim wypada nadal sa razem, nadal sie nawzajem nienawidza,tluka sie tam oboje nawet przy mnie moja kolezanka uderzyla raz swojego chlopaka, a ten ja popchal na drzwi to co oni robia jak nikt nie widzi zatluka siebie. Pozniej mnie prosili, zebym nikomu nie zglaszala co sie stalo.

75

ZłaAniaGroźnaGrysie napisał/a:
Michal32 napisał/a:

Dobranoc wink

Jednego nie rozumiem sam chcesz być na pierwszym miejscu, ale jej życzysz faceta dla którego będzie na pierwszym miejscu. Chociaż to chyba mało ważne, bo przypominam, że piszesz na forum. Tu się problemy nie rozwiązują.

Nie chce !o boże chciałem tylko w jednym momencie wsparcia tak go bym olał że potrzebuje czasu czyli bym jje dał dowoli

Michal32 napisał/a:
Michal32 napisał/a:

Dobranoc wink

Nie chce !o boże chciałem tylko w jednym momencie wsparcia tak go bym olał że potrzebuje czasu czyli bym jje dał dowoli

A powiedziałeś jej o tym, czy czekałeś na cud? neutral

77

Michal32 napisał/a:

Wsystko mówiłem to padły słowa ja byłam 1 ze swoim problemem nie pomogę ci bo zamęczyłeś mnie swoim problem

78 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-01-07 02:28:56)

Michal32 napisał/a:

Nie problem ze mną w mojej głowie czyli równie dobrze może to być złamany paznokieć

Michal32 napisał/a:

Jak mi ktoś mowivze ma problem ze soba w swojej głowie i nie mowi to albo cos złego ukrywa albo cos głupiego bo nie znam powagi sytuacji

Chyba się gubię - kto w końcu miał problem, z czym i w czyjej głowie? big_smile

W każdym razie jeśli ona jest taka okropna, to o co Ci właściwie chodzi??

Michal32 napisał/a:
Michal32 napisał/a:

Wsystko mówiłem to padły słowa ja byłam 1 ze swoim problemem nie pomogę ci bo zamęczyłeś mnie swoim problem

Nie no to jak problemy macie oddzielne to szkoda czasu. Miałbyś dziewczynę, a byłbyś sam.

80 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-01-07 02:35:33)

Michal32 napisał/a:

Nie koniecznie bo sama chciała tak często się widzieć wink ja też owszem ale głównie od niej to szło czy przyjadę po pracy wink
2,5 miesiąca i mieć siebie dosyć dziwne rozumiem po roku wink
Albo miej odwagę skończyć to a nie rzadsze widzenia co by równało się tym żeby to umierało powoli

To się wcale nie wyklucza. Być może sama na początku chciała się tak często widywać, ale to pierwsze zachłyśnięcie bardzo szybko jej przeszło, wtedy zaczęła się oddalać. Tu naprawdę nie ma czego roztrząsać, sprawa jest naprawdę bardzo prosta.

81

Ona jest też po patologicznym związku i ojczym w pewnym momencie też nie był zbyt normalny

82

Michal32 napisał/a:

Ona jest też po patologicznym związku i ojczym w pewnym momencie też nie był zbyt normalny

No i czego ty się spodziewałeś? Ręce opadają co ty z siebie robisz. Dziwisz się, że zaburzona baba okazała się zaburzoną babą. A tobie nie wyszło jako rycerzowi w białej zbroi, wybawienie jej z jej problemów. Wpitoliłeś się w jej życie i jeszcze bardziej zrobiłeś rozp...rdol.
Akcja z wiadomością do ojca dziecka to już nie wiem jak nazwać. Dziadostwo nad dziadostwami.

83 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-01-07 11:35:38)

Michal32 napisał/a:

Byłem nieustępliwy bo blachy powód zerwania skoro miałem ciężką sytuację w rodzinie ona mówi że jej problem był pierwszy
Każdy kto ma chodź trochę empatii by wsparł itd
A kobieta i tak się nje szanuje mówi jedno a i tak odpisuje i odpowiada
Dziecko poznałem po około miesiącu zanim zaczniecie siać ferment wink
I nie dzwoniłem ,ale napisałem może w końcu przystanie się bać jego zdania i zbierze się na odwagę względne niego

Dała Ci wyraźnie do zrozumienia, że ta sytuacja z babcią uświadomiła jej, że dla Ciebie rodzina zawsze będzie na pierwszym miejscu.

Jeśli oczekiwałeś od niej wsparcia w tym okresie, to tym bardziej powinieneś wtedy utrzymywać z nią  kontakt.

Nie przywiązuj się do jej zawieszenia znajomości, bo po pierwsze do tego trzeba dwojga, więc Ty zrywasz kontakt na stałe,
po drugie, z jej strony, to oznacza dla Ciebie tylko miękkie lądowanie.

Miała więc swoje powody do zerwania znajomości, nie musisz jej rozumieć, bo też generalnie często ciężko nam zrozumieć decyzje innych.

84

Michal32 napisał/a:

Tak,a Ty miales kontakt z jej patologicznym ex

85

wieka napisał/a:
Michal32 napisał/a:

Byłem nieustępliwy bo blachy powód zerwania skoro miałem ciężką sytuację w rodzinie ona mówi że jej problem był pierwszy
I nie dzwoniłem ,ale napisałem może w końcu przystanie się bać jego zdania i zbierze się na odwagę względne niego

Dała Ci wyraźnie do zrozumienia, że ta sytuacja z babcią uświadomiła jej, że dla Ciebie rodzina zawsze będzie na pierwszym miejscu.

Jeśli oczekiwałeś od niej wsparcia w tym okresie, to tym bardziej powinieneś wtedy utrzymywać z nią  kontakt.

Nie przywiązuj się do jej zawieszenia znajomości, bo po pierwsze do tego trzeba dwojga, więc Ty zrywasz kontakt na stałe,

Miała więc swoje powody do zerwania znajomości, nie musisz jej rozumieć, bo też generalnie często ciężko nam zrozumieć decyzje innych.

Miękkie w sensie

86 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-01-07 15:12:16)

.

87 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-01-07 15:13:11)

.

88 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-01-07 15:14:26)

Michal32 napisał/a:
wieka napisał/a:
Michal32 napisał/a:

Miękkie w sensie

Żeby mniej bolało... Bo czas leczy rany. Ona wie, że nie zrozumiesz jej decyzji.

Tak bywa, jak ktoś chce zerwać, to mówi zróbmy przerwę lub zostańmy na stopie koleżeńskiej lub co gorsze przyjaciółmi, żeby się nie tłumaczyć, co też rozumiem, bo druga strona jeszcze bardziej by nie odpuszczała.

Dlatego uznaj ten związek za były, wyciągnij wnioski na przyszłość.

Wg mnie jesteś zbyt dziecinny w swojej dorosłości, masz nie odciętą pępowinę i będzie Ci trudno w związkach, taki wniosek ja wyciągnęłam z Twojej historii.
Wychowywałeś się bez ojca?

89

wieka napisał/a:
Michal32 napisał/a:
wieka napisał/a:

Miękkie w sensie

Żeby mniej bolało... Bo czas leczy rany. Ona wie, że nie zrozumiesz jej decyzji.

Tak bywa, jak ktoś chce zerwać, to mówi zróbmy przerwę lub zostańmy na stopie koleżeńskiej lub co gorsze przyjaciółmi, żeby się nie tłumaczyć, co też rozumiem, bo druga strona jeszcze bardziej by nie odpuszczała.

Dlatego uznaj ten związek za były, wyciągnij wnioski na przyszłość.

Wg mnie jesteś zbyt dziecinny w swojej dorosłości, masz nie odciętą pępowinę i będzie Ci trudno w związkach, taki wniosek ja wyciągnęłam z Twojej historii.
Wychowywałeś się bez ojca?

Dziecinne w sensie ?
Tak bez ojca

90

Szkoda że napisałeś do byłego.
Masakra. Brak słów. Nigdy więcej tego nierób w kolejnym nie tym już związku.

91

racja napisał/a:

Szkoda że napisałeś do byłego.
Masakra. Brak słów. Nigdy więcej tego nierób w kolejnym nie tym już związku.

Właśnie to zachowanie było dziecinne.
A nie odcięta pępowina od babci i mamy dała mi do myślenia, że nie masz wyniesionych z domu wzorców, które powinien dać ojciec

Pamiętaj  że jeśli chcesz założyć rodzinę, to ona powinna być na pierwszym miejscu, a mama i babcia na drugim.

92 Ostatnio edytowany przez racja (2024-01-10 19:25:23)

Po dwóch miesiącach już taka relacja głęboka że trzeba zastosować metodę spalonej ziemi i wszystko zniszczyć?bo Laska spanikowała i zrobiła krok do tyłu?masakra. Żadna pępowina to jest nic przy napisaniu do byłego. Michał weź już nic nie pisz

Posty [ 66 do 92 z 92 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Krótki dziwny związek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024