Krótki związek, a wieje nudą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Krótki związek, a wieje nudą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez jokerka (2018-08-31 07:53:30)

Temat: Krótki związek, a wieje nudą

Cześć.

Chciałabym zapytać czy stan rzeczy, który jest w moim związku to coś naturalnego czy lepiej powoli odpuścić. A może ktoś miał podoba sytuacje?

Otóż jestem w związku z partnerem od 4 miesięcy, dobrze się dogadujemy, jest pociąg fizyczny ale coś się zmieniło. Na początku widać było taki błysk w oku. Teraz są momenty gdzie nie mamy nawet o czym rozmawiać ze sobą. Mam wrażenie ze nasze wspólne tematy zostały wyczerpane. Na spotkaniach zaczyna robić się drętwo, on tez nie zachowuje się tak jak wcześniej. Tak jakby to wszystko się „przejadło”. Byłam wcześniej w kilku relacjach, ale nigdy to nie wyglądało w ten sposób. Jeżeli tak dalej pójdzie to przestaniemy ze sobą w ogóle rozmawiać. Czy da się to jakoś zmienić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krótki związek, a wieje nudą

Jak po 4 miesiącach nie ma o czym gadać to lepiej odpuścić taką relację.

3

Chciałam zaznaczyć ze to wszystko wyszło od mojego partnera. Ja widzę ze on nawet nie dąży do częstych spotkań. Bardzo jego zachowanie się zmieniło tak jak porównuje co działo się na początku naszej znajomosci. Ja tez nie chce robić nic na sile

no to z nim o tym porozmawiaj.

5 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-08-31 10:03:04)

Niedobrze gdy czujesz się nieswojo..
A On myslisz.ze też?
Z drugiej strony rozmowa powinna być naturalna a milczenie nie powinno być krępujące. Te wasze tematy to byly jakieś na siłę konstruowane?
Kompletnie nie rozumiem sfoemulowania skonczyly się tematy, jakbyscie szli w ilosc, a nie wgłebiali się w rozmowę,,

A może Ty potrzebujesz jakiś debat naukowych, czy zabawiania rozmową.?

Co robicie razem, poza..:)  ?
Przepraszam ze zapytam, ale jesteś jedną z tych kobiet co im się buzia nie zamyka?.. Znalam parę takich i 1 faceta..  brrr...

6

jokerka napisał/a:

Chciałam zaznaczyć ze to wszystko wyszło od mojego partnera. Ja widzę ze on nawet nie dąży do częstych spotkań. Bardzo jego zachowanie się zmieniło tak jak porównuje co działo się na początku naszej znajomosci. Ja tez nie chce robić nic na sile

Może to typ zdobywcy, co jest niestety dosyć częste wśród mężczyzn. Na początku się starał, a teraz gdy osiągnął cel, odpuścił.

7

Po prostu nie ma miłości, była fascynacja, która już prysła.
Najlepiej dać spokój i dalej szukać ''tego jedynego''.

8

Nie potrzebuje debat naukowych, jestem oosba wygadana ale to nie znaczy ze nie daje jemu dojść do słowa. Ja bym skłaniała się ku temu ze po prostu czar prysł, zauroczenie jemu przeszło. Jego zachowanie bardzo się różni od tego co było wcześniej. Chce się ze mną spotykać ale na to spotkanie nie leci jak na skrzydłach. On już jak zdobył to osiadł na laurach, jednak dla mnie to dziwne ze po tak krótkim czasie. Co wiec robić? Tez się tak zachowywac?

9

Będziecie oboje milczeć? No bez sensu. Co najwyżej możesz z nim o tym pogadać (choć wątpię, że coś to wniesie).
Rozumiem lekkie spięcie i poszukiwanie tematów na początku, ale po czterech miesiącach, kiedy start był tak obiecujący? Byłam kiedyś, kiedyś w podobnej sytuacji i najrozsądniej jest dać sobie spokój (inicjatywa też była z jego strony, to on zaczął mnie zagadywać, ale po niedługim czasie zaczęło się milczenie, które koło tej naturalnej ciszy nigdy nie stało).
I masz rację, czat prysł.

10

Jestem chyba w tym samym położeniu. Od miesiąca jestem z Facetem, to On nazwał naszą relację związkiem, to On przebąkiwał o wspólnym mieszkaniu, życiu, kiedy już będziemy chcieli, a teraz nagle cisza. Mało spotkań, zero smsów, kilka telefonów, nic....
Twierdzi, że wszystko jest w porządku, ja uważam że raczej wygląda to na kolezenstwo.
Ja się wycofałam, nie nalegam na spotkania, nie wydzwaniam, nie piszę. Oczywiście rozmowa była, to nie tak, że zamilkłam i już.
Przykre, ale takie jest niestety życie.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Krótki związek, a wieje nudą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024