Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd) - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 1,431 do 1,463 z 1,463 ]
Odp: Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)
Jack Sparrow napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Nie masz jaj - ani dosłownych, ani metaforycznych więc nie zrozumiesz.
Odnosisz się do bycia rozemocjonowanym. A podajesz przykład grania na dumie i honorze pomiędzy facetami. TAK - TO JEST CO INNEGO kiedy faceci ustalają kolejność dziobania między sobą, a co innego kiedy mamy do czynienia z męską, rozemocjonowaną beksą.
Granie na dumie, to nic innego jak emocje
. Nie mówiąc o honorze. To są dopiero emocje - urażony honor
. Wystarczy jedno słowo "pedale"
. I ileż emocji
.
Nie. To ustalanie kolejności dziobania w grupie. Bliscy kumple też po sobie jeżdżą per "pedale" i ma to kompletnie inny wydźwięk.
Jedynym problemem tutaj jest to, że jak zwykle jakaś zjebana, feministyczna pizda (niezależnie od płci) dorobi ideologię 'lepszy - gorszy' do prostej sprawy spod hasła "hierarchia grupy". Nie - to nie jest kwestia lepszy - gorszy. To jest prostackie ustalanie swojego miejsca w danej grupie, które ma miejsca tak w przedszkolu, jak i w każdej firmie niezależnie od zajmowanego stanowiska.
Tylko nie dowiesz się tego od typa, którego nikt nie trawi, i którego wesele zbojkotowała praktycznie cała familia i znajomi (Szeptuch) ani do typa dobijającego 60tki, którego absolutnie całe życie było podporządkowane temu, że mając lat 20ście i kilka to popadł w srogi alkoholizm, bo go baba rzuciła i teraz stara się zrobić wszystko, aby się przypodobać, żeby przypadkiem nie wyszło, że strzelił se w kolano sam.
Czy Ty masz jakiś problem z własną męskością, że musisz ją w taki napastliwy sposób na każdym kroku podbijać, w szczególności poprzez dyskredytowanie innych mężczyzn?
Ooooo dwa twoje friendzonowe przydupasy Szeptuch i pasławek nie mogą obronić się sami i potrzebują obrony? I to tylko z powodu podania kilku faktów z ich życia przedstawionych przez nich samych?
Peszunio.....
Tym czasem, reszta z nas, na te wasze przygłupawe trolllo, które staracie sie uprawiać brandzlując swoje ego rzekomą zajebistością, to parzy z politowaniem. I rozbawieniem jak na dzieci w piaskownicy.
1,433 Odpowiedź przez Panna de Jones 2023-08-04 01:08:39 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 01:10:20)
Jack Sparrow napisał/a:Ooooo dwa twoje friendzonowe przydupasy Szeptuch i pasławek nie mogą obronić się sami i potrzebują obrony? I to tylko z powodu podania kilku faktów z ich życia przedstawionych przez nich samych?
Peszunio.....
Tym czasem, reszta z nas, na te wasze przygłupawe trolllo, które staracie sie uprawiać brandzlując swoje ego rzekomą zajebistością, to parzy z politowaniem. I rozbawieniem jak na dzieci w piaskownicy.
A jakie są fakty z Twojego życia, oprócz tego że zalogowałeś się tutaj kilkanaście lat temu, czyli jeszcze przed 30-stką, i wciąż tu ślęczysz tępiąc posty innych męskich użytkowników zapewniając jednocześnie że jesteś tym który "wygrał" w przesłankach SMV czy na innym wykresie?
Nie wiem, co masz do Szeptucha, ja ten nick akurat słabo kojarzę.
1,434 Odpowiedź przez paslawek 2023-08-04 01:10:35 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 01:24:51)
- Zawód: diskofer :P
Jack Sparrow napisał/a:Ooooo dwa twoje friendzonowe przydupasy Szeptuch i pasławek nie mogą obronić się sami i potrzebują obrony? I to tylko z powodu podania kilku faktów z ich życia przedstawionych przez nich samych?
Peszunio.....
Jaka "psychoanaliza" z dupy kutasino
i taka płaczliwie emocjonalna
wytrzeć nosek Jacusiowi ? Trepom to jednak krzywdę robią niektórym
więcej was tu jest znowu się mnożycie
czy coś ci się w tym pustym łbie jebie ?
fakty też ci się pojebały - przypadkiem
lecytyny weź na pamięć głąbie
paslawek napisał/a:Jaka "psychoanaliza" z dupy kutasino
i taka płaczliwie emocjonalna
wytrzeć nosek Jacusiowi ?
więcej was tu jest znowu się mnożycie czy coś ci się w tym pustym łbie jebie ?
Drażni go trollowanie, czyli forum musi odgrywać w jego marnym życiu bardzo ważną rolę. Kilkanaście lat, szmat czasu.
1,436 Odpowiedź przez paslawek 2023-08-04 01:19:24 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 01:24:08)
Panna de Jones napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Ooooo dwa twoje friendzonowe przydupasy Szeptuch i pasławek nie mogą obronić się sami i potrzebują obrony? I to tylko z powodu podania kilku faktów z ich życia przedstawionych przez nich samych?
Peszunio.....
A jakie są fakty z Twojego życia, oprócz tego że zalogowałeś się tutaj kilkanaście lat temu, czyli jeszcze przed 30-stką, i wciąż tu ślęczysz tępiąc posty innych męskich użytkowników zapewniając jednocześnie że jesteś tym który "wygrał" w przesłankach SMV czy na innym wykresie?
On Ciebie śledzi
stalker 
cichy wielbiciel
nie dostał cukierka
1,437 Odpowiedź przez Panna de Jones 2023-08-04 01:27:40 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 01:28:03)
paslawek napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Ooooo dwa twoje friendzonowe przydupasy Szeptuch i pasławek nie mogą obronić się sami i potrzebują obrony? I to tylko z powodu podania kilku faktów z ich życia przedstawionych przez nich samych?
Peszunio.....
On Ciebie śledzi
stalker 
cichy wielbiciel
nie dostał cukierka
Doczytałam z jakim problemem tutaj przyszedł. Kiepska sprawa. Chyba nie znalazł rozwiązania i stąd te nerwy. Gdybym od razu wiedziała, byłabym bardziej wyrozumiała.
To tak a propos faktów z życia.
Uhu. To będzie dobre.
Ok, powiedz mi czego nie rozwiązałem z byłą NARZECZONĄ, z którą byłem kilka lat, a z którą się rozstałem 13 lat temu, nie utrzymuję kontaktu, a pomiędzy nią i obecną żoną, z którą sumarycznie jestem ponad dekadę, miałem partnerek.....wystarczająco dużo?
Bardzom ciekaw tych fikołków pseudo analizy wymieszanej z wymuszonym trollowaniem....
1,439 Odpowiedź przez Panna de Jones 2023-08-04 01:39:34 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 01:41:24)
Znaczy kiepski z Ciebie zawodnik.
Ale pora jest późna. To słucham tej bajki na dobranoc. Bo widzę że się akcja rozkręca, fabuła rozbudowuje.
1,440 Odpowiedź przez paslawek 2023-08-04 01:45:02 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 01:45:56)
Jack Sparrow napisał/a:Ok, powiedz mi czego nie rozwiązałem z byłą NARZECZONĄ, z którą byłem kilka lat, ?
To się nie dziiwę że z takim jednym kolegą sztamę trzymacie
- uczy ciebie jak palcami i językiem działać
słuchaj go pilnie wyczuwa różne rzeczy
To specjalista jest podobno wysokiej klasy od wszelkich orgazmów
ale nie sprawi że ci urośnie większy choć może obiecał nawet 
Panna de Jones napisał/a:Znaczy kiepski z Ciebie zawodnik.
I co - tylko tyle?
Pierdyliony postów z jeszcze większym pierdylionem insynuacji i tylko na tyle cię stać?
Ja pierdole....jaka mielizna intelektualna......
1,442 Odpowiedź przez Panna de Jones 2023-08-04 01:48:29 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 01:50:14)
Jack Sparrow napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Znaczy kiepski z Ciebie zawodnik.
I co - tylko tyle?
Pierdyliony postów z jeszcze większym pierdylionem insynuacji i tylko na tyle cię stać?
Prawdziwą zakałą tego forum są tacy jak Ty. Aroganckie, zakompleksione miernoty łóżkowe, których "merytoryczne" wypowiedzi sprowadzają się do zapewniania o swojej zajebistości
.
Co do insynuacji, to jak na razie Ty je praktykujesz. Ale czuje że Ci wtedy lepiej
.
1,443 Odpowiedź przez paslawek 2023-08-04 01:49:32 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 01:50:38)
Jack Sparrow napisał/a:Ja pierdole....jaka mielizna intelektualna......
.......na którą sam z dziką rozkoszą chętnie i dobrowolnie wlazłeś i się pławisz w niej
zmuszają Jacusia do czegoś wbrew jego woli ?
Idź spać ale najpierw siku zrób 
1,444 Odpowiedź przez Panna de Jones 2023-08-04 01:51:15 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 01:55:16)
paslawek napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:[
.......na którą sam z dziką rozkoszą chętnie i dobrowolnie wlazłeś i się pławisz w niej
On musi, bo się inaczej udusi. Jebać posty od 13 lat
.
Panna de Jones napisał/a:paslawek napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:[
.
Po nitce do kłębka 
paslawek napisał/a:Panna de Jones napisał/a:paslawek napisał/a:.......na którą sam z dziką rozkoszą chętnie i dobrowolnie wlazłeś i się pławisz w niej
.
Po nitce do kłębka 
Jedyne jebanie, które mu wychodzi
.
Panna de Jones napisał/a:paslawek napisał/a:Panna de Jones napisał/a:On musi, bo się inaczej udusi. Jebać posty od 13 lat
.
Po nitce do kłębka 
.
Nie ma rady Jacek orze jak może 
paslawek napisał/a:Panna de Jones napisał/a:paslawek napisał/a:Po nitce do kłębka 
.
Nie ma rady Jacek orze jak może 
Popatrz, a mogło być tak miło
Chciał sobie Jack merytorycznie o brochach porozmawiać a przyszło mu robić dobrą minę do złej gry.
Ale zauważyliście patafiany, że na jeden mój post macie taką srakę, że piszecie ich kilka? I to każde z was?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I kto tu się daje rozgrywać tumany?

Żryjcie gruz.
[mike drop]
Tak. Zauważyliśmy, że podobnie jak kolegi Robsonpl też Cię tu nie ma i też nie masz sraki w związku z naszymi postami kierowanymi do Ciebie
.
1,451 Odpowiedź przez paslawek 2023-08-04 02:12:04 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 02:12:47)
Jack Sparrow napisał/a:I kto tu się daje rozgrywać tumany? 
Na pewno są na to na wykopie jakieś teorie i rady gotowce bryki dla takich trepów jak ty Wacek 
Tak, tak. Oczywiście.
Macie po lodzie.
Ciężko zapracowaliście. Cieszcie się smakiem. Wasz ulubiony.

Jack Sparrow napisał/a:Tak, tak. Oczywiście.
Wypstrykałeś się ?
1,455 Odpowiedź przez Panna de Jones 2023-08-04 02:21:51 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 02:23:07)
paslawek napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Tak, tak. Oczywiście.
Wypstrykałeś się ?
Myśli jak nas rozegrać
. Zbliża się 3 nad ranem
. Idę o zakład że nie odpuści tej merytorycznej dysputy
. Przecież tylko w takich bierze udział
. Szuka jakiegoś ładnego gifu z gównienkiem.
1,456 Odpowiedź przez paslawek 2023-08-04 02:26:29 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 02:28:38)
Panna de Jones napisał/a:paslawek napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Tak, tak. Oczywiście.
Wypstrykałeś się ?
Myśli jak nas rozegrać
. Zbliża się 3 nad ranem
. Idę o zakład że nie odpuści tej merytorycznej dysputy
. Przecież tylko w takich bierze udział
. Szuka jakiegoś ładnego gifu z gównienkiem.
Może ma na dysku już przygotowane obrazki na takie okazje - dzielny jest chwat i zuch 
"Hej, hej - Mars napada Owoce pracy naszej zjada
Hej, hej - ludkowie biedni Kolejny zlew powszedni"
1,457 Odpowiedź przez Panna de Jones 2023-08-04 02:34:28 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 02:37:45)
paslawek napisał/a:Może ma na dysku już przygotowane obrazki na takie okazje - dzielny jest chwat i zuch 
"Hej, hej - Mars napada Owoce pracy naszej zjada
Hej, hej - ludkowie biedni Kolejny zlew powszedni"
W sumie szkoda chłopaka. Tyle frustracji z powodu nieudanego pożycia. Ale przez te 13 lat to już się chyba powinien w końcu wyrobić
.
Uwielbiam te twoje ataki wścieklej furii pijaczyno, wystepujące kiedy cię celnie kopię w dupę. Dwa zdania mojego posta i mogę być pewny kolejnej litanii pod moim adresem 
Nowe_otwarcie napisał/a:Uwielbiam te twoje ataki wścieklej furii pijaczyno, wystepujące kiedy cię celnie kopię w dupę. Dwa zdania mojego posta i mogę być pewny kolejnej litanii pod moim adresem 
Bo człowiek albo pije albo ćpa albo napierdala na tym forum o 6:44 nad ranem
.
1,460 Odpowiedź przez Nowe_otwarcie 2023-08-04 09:55:59 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-08-04 09:56:29)
Panna de Jones napisał/a:Bo człowiek albo pije albo ćpa albo napierdala na tym forum o 6:44 nad ranem
.
... napisała userka, która w 4 dni na nowym koncie napierdoliła 10 % mojego całkowitego ilostanu postów 
1,461 Odpowiedź przez paslawek 2023-08-04 11:18:26 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 11:23:44)
Nowe_otwarcie napisał/a:Uwielbiam
Żyjesz tym wiem - matole 
"Hej, hej - alarm dla Trójmiasta Ina different stylee, rubadub rasta" 
1,462 Odpowiedź przez Panna de Jones 2023-08-04 16:56:21 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 16:56:41)
Nowe_otwarcie napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Bo człowiek albo pije albo ćpa albo napierdala na tym forum o 6:44 nad ranem
.
... napisała userka, która w 4 dni na nowym koncie napierdoliła 10 % mojego całkowitego ilostanu postów 
Bo ja gaduła jestem.
Posty [ 1,431 do 1,463 z 1,463 ]
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024