Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)

Strony Poprzednia 1 … 21 22 23

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,431 do 1,463 z 1,463 ]

1,431

Odp: Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)
Jack Sparrow napisał/a:
Panna de Jones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Nie masz jaj - ani dosłownych, ani metaforycznych więc nie zrozumiesz.

Odnosisz się do bycia rozemocjonowanym. A podajesz przykład grania na dumie i honorze pomiędzy facetami. TAK - TO JEST CO INNEGO kiedy faceci ustalają kolejność dziobania między sobą, a co innego kiedy mamy do czynienia z męską, rozemocjonowaną beksą.

Granie na dumie, to nic innego jak emocje big_smile. Nie mówiąc o honorze. To są dopiero emocje - urażony honor big_smile. Wystarczy jedno słowo "pedale" big_smile. I ileż emocji big_smile.

Nie. To ustalanie kolejności dziobania w grupie. Bliscy kumple też po sobie jeżdżą per "pedale" i ma to kompletnie inny wydźwięk.

Jedynym problemem tutaj jest to, że jak zwykle jakaś zjebana, feministyczna pizda (niezależnie od płci) dorobi ideologię 'lepszy - gorszy' do prostej sprawy spod hasła "hierarchia grupy". Nie - to nie jest kwestia lepszy - gorszy. To jest prostackie ustalanie swojego miejsca w danej grupie, które ma miejsca tak w przedszkolu, jak i w każdej firmie niezależnie od zajmowanego stanowiska.

Tylko nie dowiesz się tego od typa, którego nikt nie trawi, i którego wesele zbojkotowała praktycznie cała familia i znajomi (Szeptuch) ani do typa dobijającego 60tki, którego absolutnie całe życie było podporządkowane temu, że mając lat 20ście i kilka to popadł w srogi alkoholizm, bo go baba rzuciła i teraz stara się zrobić wszystko, aby się przypodobać, żeby przypadkiem nie wyszło, że strzelił se w kolano sam.

Czy Ty masz jakiś problem z własną męskością, że musisz ją w taki napastliwy sposób na każdym kroku podbijać, w szczególności poprzez dyskredytowanie innych mężczyzn?

Zobacz podobne tematy :

1,432

Ooooo dwa twoje friendzonowe przydupasy Szeptuch i pasławek nie mogą obronić się sami i potrzebują obrony? I to tylko z powodu podania kilku faktów z ich życia przedstawionych przez nich samych?

Peszunio.....

Tym czasem, reszta z nas, na te wasze przygłupawe trolllo, które staracie sie uprawiać brandzlując swoje ego rzekomą zajebistością, to parzy z politowaniem. I rozbawieniem jak na dzieci w piaskownicy.

1,433 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 01:10:20)

Jack Sparrow napisał/a:

Ooooo dwa twoje friendzonowe przydupasy Szeptuch i pasławek nie mogą obronić się sami i potrzebują obrony? I to tylko z powodu podania kilku faktów z ich życia przedstawionych przez nich samych?

Peszunio.....

Tym czasem, reszta z nas, na te wasze przygłupawe trolllo, które staracie sie uprawiać brandzlując swoje ego rzekomą zajebistością, to parzy z politowaniem. I rozbawieniem jak na dzieci w piaskownicy.

A jakie są fakty z Twojego życia, oprócz tego że zalogowałeś się tutaj kilkanaście lat temu, czyli jeszcze przed 30-stką, i wciąż tu ślęczysz tępiąc posty innych męskich użytkowników zapewniając jednocześnie że jesteś tym który "wygrał" w przesłankach SMV czy na innym wykresie?

Nie wiem, co masz do Szeptucha, ja ten nick akurat słabo kojarzę.

1,434 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 01:24:51)

Jack Sparrow napisał/a:

Peszunio.....

Jaka "psychoanaliza"  z dupy kutasino
i taka płaczliwie emocjonalna  big_smile
wytrzeć nosek Jacusiowi  ? Trepom to jednak krzywdę robią niektórym

więcej was tu jest znowu się mnożycie
czy coś ci się w tym pustym łbie jebie ?
fakty też ci się pojebały - przypadkiem big_smile lecytyny weź na pamięć głąbie

1,435

paslawek napisał/a:

Jaka "psychoanaliza"  z dupy kutasino
i taka płaczliwie emocjonalna  big_smile
wytrzeć nosek Jacusiowi  ?

więcej was tu jest znowu się mnożycie czy coś ci się w tym pustym łbie jebie ?

Drażni go trollowanie, czyli forum musi odgrywać w jego marnym życiu bardzo ważną rolę. Kilkanaście lat, szmat czasu.

1,436 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 01:24:08)

Jack Sparrow napisał/a:

Peszunio.....

A jakie są fakty z Twojego życia, oprócz tego że zalogowałeś się tutaj kilkanaście lat temu, czyli jeszcze przed 30-stką, i wciąż tu ślęczysz tępiąc posty innych męskich użytkowników zapewniając jednocześnie że jesteś tym który "wygrał" w przesłankach SMV czy na innym wykresie?

On Ciebie śledzi big_smile  stalker big_smile
cichy wielbiciel big_smile nie dostał cukierka

1,437 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 01:28:03)

paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Peszunio.....

On Ciebie śledzi big_smile  stalker big_smile
cichy wielbiciel big_smile nie dostał cukierka

Doczytałam z jakim problemem tutaj przyszedł. Kiepska sprawa. Chyba nie znalazł rozwiązania i stąd te nerwy. Gdybym od razu wiedziała, byłabym bardziej wyrozumiała.
To tak a propos faktów z życia.

1,438

Uhu. To będzie dobre.

Ok, powiedz mi czego nie rozwiązałem z byłą NARZECZONĄ, z którą byłem kilka lat, a z którą się rozstałem 13 lat temu, nie utrzymuję kontaktu, a pomiędzy nią i obecną żoną, z którą sumarycznie jestem ponad dekadę, miałem partnerek.....wystarczająco dużo?

Bardzom ciekaw tych fikołków pseudo analizy wymieszanej z wymuszonym trollowaniem....

1,439 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 01:41:24)

Znaczy kiepski z Ciebie zawodnik.
Ale pora jest późna. To słucham tej bajki na dobranoc. Bo widzę że się akcja rozkręca, fabuła rozbudowuje.

1,440 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 01:45:56)

Jack Sparrow napisał/a:

Ok, powiedz mi czego nie rozwiązałem z byłą NARZECZONĄ, z którą byłem kilka lat, ?

To się nie dziiwę że z takim jednym  kolegą sztamę trzymacie  big_smile - uczy ciebie jak palcami i językiem działać
słuchaj go pilnie wyczuwa różne rzeczy
To specjalista jest podobno wysokiej klasy od wszelkich orgazmów big_smile
ale nie sprawi że ci urośnie większy choć może obiecał nawet big_smile

1,441

I co - tylko tyle?

Pierdyliony postów z jeszcze większym pierdylionem insynuacji i tylko na tyle cię stać?

Ja pierdole....jaka mielizna intelektualna......

1,442 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 01:50:14)

Jack Sparrow napisał/a:

I co - tylko tyle?

Pierdyliony postów z jeszcze większym pierdylionem insynuacji i tylko na tyle cię stać?

Prawdziwą zakałą tego forum są tacy jak Ty. Aroganckie, zakompleksione miernoty łóżkowe, których "merytoryczne" wypowiedzi sprowadzają się do zapewniania o swojej zajebistości big_smile.

Co do insynuacji, to jak na razie Ty je praktykujesz. Ale czuje że Ci wtedy lepiej big_smile.

1,443 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 01:50:38)

Jack Sparrow napisał/a:

.......na którą sam z dziką rozkoszą chętnie i dobrowolnie wlazłeś  i się pławisz w niej  big_smile
zmuszają Jacusia do czegoś wbrew jego woli ?
Idź spać ale najpierw siku zrób big_smile

1,444 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 01:55:16)

paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

[

.......na którą sam z dziką rozkoszą chętnie i dobrowolnie wlazłeś  i się pławisz w niej  big_smile

On musi, bo się inaczej udusi. Jebać posty od 13 lat big_smile.

1,445

paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

[

Po nitce do kłębka big_smile

1,446

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Jedyne jebanie, które mu wychodzi big_smile.

1,447

paslawek napisał/a:

Nie ma rady Jacek orze jak może big_smile

1,448

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Nie ma rady Jacek orze jak może big_smile

Popatrz, a mogło być tak miło big_smile Chciał sobie Jack merytorycznie o brochach porozmawiać a przyszło mu robić dobrą minę do złej gry.

1,449

Ale zauważyliście patafiany, że na jeden mój post macie taką srakę, że piszecie ich kilka? I to każde z was?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I kto tu się daje rozgrywać tumany? smile

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/594/fab3.JPG

Żryjcie gruz.

[mike drop]

1,450

Tak. Zauważyliśmy, że podobnie jak kolegi Robsonpl też Cię tu nie ma i też nie masz sraki w związku z naszymi postami kierowanymi do Ciebie big_smile.

1,451 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 02:12:47)

Jack Sparrow napisał/a:

Na pewno są na to na wykopie jakieś teorie i rady gotowce bryki dla takich trepów jak ty Wacek big_smile

1,452

Tak, tak. Oczywiście.

Macie po lodzie.

Ciężko zapracowaliście. Cieszcie się smakiem. Wasz ulubiony.

https://hips.hearstapps.com/hmg-prod/images/lead-1536076862.jpg?resize=1200:*

1,453

paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Na pewno są na to na wykopie jakieś teorie i rady gotowce bryki dla takich trepów jak ty Wacek big_smile

Na pewno któreś z nas włamało się na jego konto big_smile. Jack Sparrow przecież nie trolluje big_smile. On rozgrywa big_smile.

1,454

Jack Sparrow napisał/a:

Tak, tak. Oczywiście.

Wypstrykałeś się ?

1,455 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 02:23:07)

paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Tak, tak. Oczywiście.

Wypstrykałeś się ?

Myśli jak nas rozegrać big_smile. Zbliża się 3 nad ranem big_smile. Idę o zakład że nie odpuści tej merytorycznej dysputy big_smile. Przecież tylko w takich bierze udział big_smile. Szuka jakiegoś ładnego gifu z gównienkiem.

1,456 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 02:28:38)

paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Tak, tak. Oczywiście.

Wypstrykałeś się ?

Myśli jak nas rozegrać big_smile. Zbliża się 3 nad ranem big_smile. Idę o zakład że nie odpuści tej merytorycznej dysputy big_smile. Przecież tylko w takich bierze udział big_smile. Szuka jakiegoś ładnego gifu z gównienkiem.

Może ma na dysku już  przygotowane obrazki  na takie okazje  - dzielny jest chwat i zuch big_smile

"Hej, hej - Mars napada Owoce pracy naszej zjada
Hej, hej - ludkowie biedni Kolejny zlew powszedni"

1,457 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 02:37:45)

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Wypstrykałeś się ?

Może ma na dysku już  przygotowane obrazki  na takie okazje  - dzielny jest chwat i zuch big_smile

"Hej, hej - Mars napada Owoce pracy naszej zjada
Hej, hej - ludkowie biedni Kolejny zlew powszedni"

W sumie szkoda chłopaka. Tyle frustracji z powodu nieudanego pożycia. Ale przez te 13 lat to już się chyba powinien w końcu wyrobić big_smile.

1,458

paslawek napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Jakiś czas temu już zauważyłem podobieństwo

No taaak nowe_zaparcie pępek internetu myślałby kto big_smile
Utożsamiasz się z mewcią siwy ? Skąd te nerwy big_smile , zrób kolegom laskę publicznie to twój poziom,polubicie się,
na pewno
odwdzięczą się tym samym.
szybko na skrzydłach przyleciałeś coś migiem big_smile A taki zajęty byłeś big_smile
Jak tam likwidacja konta przebiega,miało ciebie już tu nie być.
Zwieracze ci puściło obsrańcu od pierdzenia czy od czego innego ?
Pewnie też masz tak fascynujące życie, że tu siedzisz non stop,pierdzisz i smrodzisz,wąchasz swój fetor pozostawiony z lubością
jakieś zamiłowanie do smrodu własnego masz patologiczne dewiancie ?
Chciałeś tutaj przenieść swoje zwyczaje z kafe, brakuje ci czegoś ?
Poznali się na tobie a to pech big_smile

Uwielbiam te twoje ataki wścieklej furii pijaczyno, wystepujące kiedy cię celnie kopię w dupę. Dwa zdania mojego posta i mogę być pewny kolejnej litanii pod moim adresem lol

1,459

Nowe_otwarcie napisał/a:
paslawek napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Jakiś czas temu już zauważyłem podobieństwo

No taaak nowe_zaparcie pępek internetu myślałby kto big_smile
Utożsamiasz się z mewcią siwy ? Skąd te nerwy big_smile , zrób kolegom laskę publicznie to twój poziom,polubicie się,
na pewno
odwdzięczą się tym samym.
szybko na skrzydłach przyleciałeś coś migiem big_smile A taki zajęty byłeś big_smile
Jak tam likwidacja konta przebiega,miało ciebie już tu nie być.
Zwieracze ci puściło obsrańcu od pierdzenia czy od czego innego ?
Pewnie też masz tak fascynujące życie, że tu siedzisz non stop,pierdzisz i smrodzisz,wąchasz swój fetor pozostawiony z lubością
jakieś zamiłowanie do smrodu własnego masz patologiczne dewiancie ?
Chciałeś tutaj przenieść swoje zwyczaje z kafe, brakuje ci czegoś ?
Poznali się na tobie a to pech big_smile

Uwielbiam te twoje ataki wścieklej furii pijaczyno, wystepujące kiedy cię celnie kopię w dupę. Dwa zdania mojego posta i mogę być pewny kolejnej litanii pod moim adresem lol

Bo człowiek albo pije albo ćpa albo napierdala na tym forum o 6:44 nad ranem big_smile.

1,460 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-08-04 09:56:29)

Bo człowiek albo pije albo ćpa albo napierdala na tym forum o 6:44 nad ranem big_smile.

... napisała userka, która w 4 dni na nowym koncie napierdoliła 10 % mojego całkowitego ilostanu postów cool

1,461 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-04 11:23:44)

Nowe_otwarcie napisał/a:

Uwielbiam

Żyjesz tym wiem - matole big_smile

"Hej, hej - alarm dla Trójmiasta Ina different stylee, rubadub rasta" big_smile

1,462 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-04 16:56:41)

Nowe_otwarcie napisał/a:

... napisała userka, która w 4 dni na nowym koncie napierdoliła 10 % mojego całkowitego ilostanu postów cool

Bo ja gaduła jestem.

1,463

I kto w końcu wygrał?

Posty [ 1,431 do 1,463 z 1,463 ]

Strony Poprzednia 1 … 21 22 23

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024