Priscilla napisał/a:rakastankielia napisał/a:Inteligencję mam na bardzo wysokim poziomie. Zbudować relację można tylko wtedy, kiedy dwie strony są chętne, a druga strona nie jest.
Po pierwsze mamy kilka rodzajów inteligencji. Po drugie, to że Ty twierdzisz, że Twoja jest na wysokim poziomie, to jeszcze o niczym nie świadczy, zwłaszcza, że to się zupełnie nie pokrywa z tym, co czytamy na forum. Przecież Tobie każdą, nawet najbardziej dla innych oczywistą kwestię, trzeba tłumaczyć po sto razy, każde zagadnienie i pojęcie przekładać na Twój osobliwy język, a i to zwykle do niczego nie prowadzi, bo my sobie, Ty sobie. Ty żyjesz w jakimś własnym świecie. Zresztą sam spójrz, ile osób już nie ma do tego cierpliwości, a ci którzy mają, to też w kółko powtarzają te same treści, jakby w nadziei, że za tysiąc osiemset dwudziestym trzecim razem Raka w końcu zaskoczy, o czym się do niego mówi. Nie, to zdecydowanie nie jest normalne.
Foxterier napisał/a:Dlatego uważam że Raka ma autyzm.
Na pewno nie można tego wykluczyć.
Przecież ja doskonale rozumiem, co piszecie, nie musicie mi niczego tłumaczyć xd a wysoka inteligencja to nie jest moja opinia, tylko wielu osób, które mnie znały.
Im uwierzyłeś. Dlaczego więc nie wierzysz opiniom, które tu pisza o Tobie? Co sprawia, że uwierzyeś wielu pspbom, że masz wysoką inteligencję, a nie wierzysz osobom na forum, które Ci pisza , ze nie jestes odrzucany ze względu na wygląd?