Kiedy szef czuje do Ciebie coś więcej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kiedy szef czuje do Ciebie coś więcej

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

66

Odp: Kiedy szef czuje do Ciebie coś więcej
chocoshock napisał/a:

Cześć..

Jeśli ma to dla kogoś znaczenie to dodam tylko, że jest on niewiele starszy ode mnie i ma małe dziecko oraz żonę, z którą z tego co opowiada mu się nie układa i otwarcie mówi, że woli jeździć w delegacje niż być w domu.

Napiszcie co o tym sądzicie i co powinnam zrobić?

LOL xD już miałem pisać 'to może daj mu szansę, jeśli chociaż trochę Ci się podoba' i nagle taki dzwon xD
Laska, Ty powinnaś to na starcie napisać.

Zobacz podobne tematy :

67

Odp: Kiedy szef czuje do Ciebie coś więcej
chocoshock napisał/a:

Cześć,

..................Naprawdę go lubię, mamy podobne spojrzenie na świat, fajnie się dogadujemy i cenię go za jego osobę. Jest kulturalny, ma nienaganne maniery.

Mam zamiar zachowywać się jak do tej pory, całe szczęście bardzo rzadko się widujemy (1 na parę miesiecy), ale sama nie wiem co o tym myśleć.
Jeśli ma to dla kogoś znaczenie to dodam tylko, że jest on niewiele starszy ode mnie i ma małe dziecko oraz żonę, z którą z tego co opowiada mu się nie układa i otwarcie mówi, że woli jeździć w delegacje niż być w domu...........

Nienaganne maniery i podryw "na jedyną taką piekną w galaktyce"? Trochę słabo...

A to, że on woli jeździć w delegacje to akurat wierzę smile Każdy napalony fiut bardziej woli szukać przygód z dala od domu, bo w domu się nie załatwia na dywan.

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kiedy szef czuje do Ciebie coś więcej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024