Cześć kobietki
Potrzebuję rady, bo nie wiem co myśleć i co robić
Niedawno na portalu randkowym poznałam chłopaka, od razu poszliśmy na spacer i bardzo przyjemnie nam się rozmawiało. Jednak następnego dnia wyznał mi, że spotyka się z kimś jeszcze, ale nie był pewien tej relacji. Spotkaliśmy się drugi raz i naprawdę było sympatycznie, przy okazji poznałam jego mamę. Powiedział mi wtedy, też, że tą dziewczynę poznał 3 miesiące temu, ale nie spotykali się ze względu na to, że mieszkał wtedy za granicą. Po naszym spotkaniu trochę pisaliśmy ze sobą, też było w tym trochę flirtu, więc poczułam się pewniej.
Mówił mi, że teraz planuję przeprowadzkę i nie będziemy mogli się tak spotykać, chyba, że ja od czasu do czasu przyjadę do niego (to miasto jest niedaleko) albo on też będzie odwiedzał swoich rodziców. Wczoraj w ciągu dnia bardzo miło nam się rozmawiało, ale późnym wieczorem napisał mi, że teraz długo nie będziemy się widzieć. Napisał mi, że po przeprowadzce będzie się skupiał na relacji z tamtą dziewczyną. Zapytałam go, dlaczego w takim razie założył tindera (to było 3 dni przed naszym spotkaniem) odpowiedział, że nie ufał jej i nadal jej nie ufa, ale chce ją obadać. Na to mu napisałam, że wychodzę z takiego założenia, że jak nie mam do kogoś zaufania to już raczej go mieć nie będę, ale zrobi jak uważa. Odpisał, że jak go oszuka to na pewno się do mnie odezwie i że życzy mi wszystkiego dobrego.
Nie wiem co mam o tym myśleć, wydaje mi się, że ten jego nowy związek jest bez przyszłości, nie wiem czy powinnam coś jeszcze do niego napisać. Jeśli będzie chciał zacząć od nowa to chciałabym mu dać szansę, ale będzie się musiał trochę o mnie postarać.