3 typy wspolczesnych mezczyzn wg onetu) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » 3 typy wspolczesnych mezczyzn wg onetu)

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 78 z 78 ]

Odp: 3 typy wspolczesnych mezczyzn wg onetu)
ChuopskiChłop napisał/a:

Pracodawca to chociaż płaci za swoje fanaberie.

Niestety nie zawsze jest tak ze im większe fanaberie tym większa wyplata.

Zobacz podobne tematy :

67

SmutnaDziewczyna007 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Pracodawca to chociaż płaci za swoje fanaberie.

Niestety nie zawsze jest tak ze im większe fanaberie tym większa wyplata.

Niby taka ogarnięta, a nie wie podstawowej rzeczy: Zgłosiłam prośbe o usunięcie konta. Czekam na administrację od 13 stycznia 2023.

Nie ma administracji i teraz co zrobisz?

68 Ostatnio edytowany przez Grasse (2023-02-24 14:49:47)

Zobaczyłem, kto jest autorem artykułu i od razu wszystko wiedziałem, nawet nie musiałem przeczytać nagłówka. Ta sama pani napisała artykuł o beznadziejności polskich mężczyzn ledwie w kilka dni po słynnych słowach Naczelnika o "dawaniu w szyję" - to była chyba największa przysługa, jaką Wprost wyświadczył PiS-owi od czasu afery taśmowej tongue

"Gdyby jakaś kobieta szukała tylko natychmiastowego "seksu dla samego seksu" to w każdej epoce przeszłej i obecnie znajdzie go bez problemu z internetem czy bez niego. W dziesięć minut."

Ja rozumiem, żer argument incela to w 99% projekcja samotnej feminazistki albo konesera wiagry, ale w tej sekcji autorka przeszła samą siebie.

Czekam aż młody Pacewicz napisze kolejny artykuł o "Incelach na siłowni" big_smile Nie żebym życzył kabareciarzom bezrobocia ...

69

Grasse napisał/a:

Zobaczyłem, kto jest autorem artykułu i od razu wszystko wiedziałem, nawet nie musiałem przeczytać nagłówka. Ta sama pani napisała artykuł o beznadziejności polskich mężczyzn ledwie w kilka dni po słynnych słowach Naczelnika o "dawaniu w szyję" - to była chyba największa przysługa, jaką Wprost wyświadczył PiS-owi od czasu afery taśmowej tongue

"Gdyby jakaś kobieta szukała tylko natychmiastowego "seksu dla samego seksu" to w każdej epoce przeszłej i obecnie znajdzie go bez problemu z internetem czy bez niego. W dziesięć minut."

Ja rozumiem, żer argument incela to w 99% projekcja samotnej feminazistki albo konesera wiagry, ale w tej sekcji autorka przeszła samą siebie.

Czekam aż młody Pacewicz napisze kolejny artykuł o "Incelach na siłowni" big_smile Nie żebym życzył kabareciarzom bezrobocia ...

Ocho, ynetelygent, który spojrzał na autora tekstu i na tej podstawie zbudował sobie opinię :-/

A jakbyś tak zajrzał dalej, to zobaczyłbyś, że artykuł nie jest zbiorem myśli pani, której nie cenisz, ale rozmową z psychoterapetą, którego można wyguglać i który jawi się całkiem przyzwoicie i to jego przemyślenia wynikające z praktyki psychoterpetycznej są przedmiotem artykułu

70

MagdaLena1111 napisał/a:

Ocho, ynetelygent, który spojrzał na autora tekstu i na tej podstawie zbudował sobie opinię :-/

A jakbyś tak zajrzał dalej, to zobaczyłbyś, że artykuł nie jest zbiorem myśli pani, której nie cenisz, ale rozmową z psychoterapetą, którego można wyguglać i który jawi się całkiem przyzwoicie i to jego przemyślenia wynikające z praktyki psychoterpetycznej są przedmiotem artykułu

Tak się składa, że akurat ta pani wystawiała sobie świadectwo już wielokrotnie. Co do reszty mizoandryków stale kręcą się te same nazwiska.  Faktem jest - że w tym tekście, ta pani ujęła istotę schematu myślenia środowiska, które reprezentuje. Ową istotą nie jest głoszenie wyższości równości nad konserwatyzmem - jej istotą jest egodystoniczny konserwatyzm próbujący postrzegać się jako postępowość.

Polecam wpisać w google frazę "Krzysztof Pacewicz incele" a następnie odważyć się kliknąć opcję "grafika" wink

Farmer napisał/a:

Niby taka ogarnięta, a nie wie podstawowej rzeczy: Zgłosiłam prośbe o usunięcie konta. Czekam na administrację od 13 stycznia 2023.

Sprawdziłam w KRS dane spółki netkobiety i ona nadal funkcjonuje. Włascicielami portalu od 2011 roku nieprzerwanie jest małżeństwo Siedleckich i to oni są administratorami danych. Na razie czekam sobie. Opis w stopce jest dla osób które odpowiadają na moje posty, żbey sie nie zdziwili jeśli któregos dnia moje konto zniknie. Napisałam konkretną date, zeby wszyscy wiedzieli ze im dalej od tej daty to tym blizej do zamknięcia konta. To wszystko. Jak przez jakiś b. długi czas nie będzie odzewu to pewnie będe podejmowac dalsze kroki. Na razie czekam, to dopiero miesiąc. Może raz na jakiś czas ktośtam sie loguje na konto firmowe i odpisuje na maile.

72 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-02-24 21:16:28)

Grasse napisał/a:

Tak się składa, że akurat ta pani wystawiała sobie świadectwo już wielokrotnie. Co do reszty mizoandryków stale kręcą się te same nazwiska.  Faktem jest - że w tym tekście, ta pani ujęła istotę schematu myślenia środowiska, które reprezentuje. Ową istotą nie jest głoszenie wyższości równości nad konserwatyzmem - jej istotą jest egodystoniczny konserwatyzm próbujący postrzegać się jako postępowość.

Masz slownictwo jak z trzeciorzednego kanalu o teoriach spiskowych na YT tongue

73

JohnyBravo777 napisał/a:
Grasse napisał/a:

Masz slownictwo jak z trzeciorzednego kanalu o teoriach spiskowych na YT tongue

Zapewne masz na myśli Bena Shapiro albo Jordana Petersona - trzeba przyznać, ci panowie świetnie mówią po Polsku.

74

Farmer napisał/a:

Sprawdziłam w KRS dane spółki netkobiety i ona nadal funkcjonuje. Włascicielami portalu od 2011 roku nieprzerwanie jest małżeństwo Siedleckich i to oni są administratorami danych. Na razie czekam sobie. Opis w stopce jest dla osób które odpowiadają na moje posty, żbey sie nie zdziwili jeśli któregos dnia moje konto zniknie. Napisałam konkretną date, zeby wszyscy wiedzieli ze im dalej od tej daty to tym blizej do zamknięcia konta. To wszystko. Jak przez jakiś b. długi czas nie będzie odzewu to pewnie będe podejmowac dalsze kroki. Na razie czekam, to dopiero miesiąc. Może raz na jakiś czas ktośtam sie loguje na konto firmowe i odpisuje na maile.

Po prostu się nie loguj.

Farmer napisał/a:
Farmer napisał/a:

Po prostu się nie loguj.

A co jeśli nie chce żeby netkobiety przechowywały informacje o moim IP i miejscach z których się logowałam? Albo w przyszłości nie chce żeby mój mail został sprzedany jakiejś firmie reklamowej? Jak się nie będe logować to o tym zapomnę i nie dopilnuje sprawy do końca.

76

A co jeśli nie chce żeby netkobiety przechowywały informacje o moim IP i miejscach z których się logowałam? Albo w przyszłości nie chce żeby mój mail został sprzedany jakiejś firmie reklamowej? Jak się nie będe logować to o tym zapomnę i nie dopilnuje sprawy do końca.

No cóż mirabelko ...
Teraz wiesz co to odpowiedzialność za swoje czyny smile

Farmer napisał/a:

No cóż mirabelko ...
Teraz wiesz co to odpowiedzialność za swoje czyny smile

Ogólnie to calkiem miłe forum i zdarzają się ciekawe wątki rozmów, więc gdyby nie to, że troche za dużo czasu spędzam w necie to pewnie bym wcale nie usuwała konta. Zauważyłam pewne mity które są powielane w niektórych tematach, ale w porównaniu z poziomem mitologii na wykopie i ortodoksyjności użytkowników netkobiety wypada całkiem dobrze.

78

a z innej beczki. czy wam panowie zdarzylo sie jak paniom kogos olac, a potem tego zalowac?

Posty [ 66 do 78 z 78 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » 3 typy wspolczesnych mezczyzn wg onetu)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024