Dlaczego już nie wrócił? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego już nie wrócił?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 86 z 86 ]

66

Odp: Dlaczego już nie wrócił?
Lady Loka napisał/a:
Barcelona2019 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

No tak, ale wniosek, że nie chce rozmawiać wysnułaś po tym, że za wolno odpisał. A gość mógł po prostu mieć inne zajęcie i nie nosić telefonu 24/7. Ma nie spać, żeby Ci od razu odpisywać?
Tak, jesteś pretensjonalna i księżniczkujesz.

Powodzenia big_smile obstawiam, że gość ma cierpliwość, bo chce zaliczyć. Jak zaliczy to mu się odwidzi.

Nie odpisal cały dzień , nie godzinę.

No a Ty wiesz, że człowiek może być w pracy? To nie zbrodnia. A Ty od razu rzucasz się z pretensjami na niego.

A nawet jakby nie chciał Ci odpisywać to jest sens się tak unosić? Może on faktycznie już kolejny raz próbuje urwać kontakt, tylko Ty nie dajesz?

Chryste Panie,  jeśli próbuje kontakt urwać:

1. Nie musiał nic odpisywać na pierwszą wiadomość tylko olać.
2. Nie musieliśmy być znajomymi na fb
3. Mógł napisać że nie jest zainteresowany.

Ale dajcie mi spokój.

Poznałam chlopaka, spędziłam z nim noc ,mam kontakt z nim i mam prawo spróbować rozwinąć znajomość.

Jeśli nie chce to nie i tyle ale ja mam prawo próbować układać sobie życie a nie tylko czekać.

Zobacz podobne tematy :

67

Nie znoszę gdy ktoś mi pisze "to już ci nie przeszkadzam, pa". Po prostu nie znoszę. Czasami nie da się komuś odpisać od razu, a czasami po prostu... się nie chce. Zwłaszcza jeśli chodzi o przeciwną płeć.
Dla mnie to forma manipulacji, próba wywołania poczucia winy.

Autorko, jakby mi ktoś nie odpisał cały dzień, na tym etapie znajomości, który wy macie, dałabym sobie spokój. Po co włazić tam gdzie nas nie chcą?
Mało kto napisze wprost, że nie jest zainteresowany. Raczej to własnie tak wygląda, jakieś sporadyczne odpisywanie, niezagadywanie, on nie jest Ciebie ciekawy.

68

Dziękuję za wszystkie wiadomości.

69

Barcelona2019 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Barcelona2019 napisał/a:

Nie odpisal cały dzień , nie godzinę.

No a Ty wiesz, że człowiek może być w pracy? To nie zbrodnia. A Ty od razu rzucasz się z pretensjami na niego.

A nawet jakby nie chciał Ci odpisywać to jest sens się tak unosić? Może on faktycznie już kolejny raz próbuje urwać kontakt, tylko Ty nie dajesz?

Chryste Panie,  jeśli próbuje kontakt urwać:

1. Nie musiał nic odpisywać na pierwszą wiadomość tylko olać.
2. Nie musieliśmy być znajomymi na fb
3. Mógł napisać że nie jest zainteresowany.

Ale dajcie mi spokój.

Poznałam chlopaka, spędziłam z nim noc ,mam kontakt z nim i mam prawo spróbować rozwinąć znajomość.

Jeśli nie chce to nie i tyle ale ja mam prawo próbować układać sobie życie a nie tylko czekać.

A kto Ci tu napisał, że nie masz prawa rozwijać znajomości?

Masz, tylko przestan zachowywać się jak kretynka w stosunku do gościa, którego ledwie znasz.

70

Dziękuję za wiadomość

71

Możecie się cieszyć napisałam wiadomość:

" jeśli cudownie ozdrowiejesz to możemy się złapać na mieście "

odpisal: " raczej będzie ciężko, ale dzięki za zapro"

Także mam wszystko jasne, nie jest zainteresowany i nigdy nie był zainteresowany

72 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2022-11-25 12:32:46)

Kaman, piszecie z Trollem i tego nie widzicie? smile

Barcelona2019 napisał/a:

Nie wiem jak teraz wyczuć czy spotkamy się jeszcze czy nie.
Jakieś rady jak to rozegrać?

Widzieliscie kiedys kobiete, ktora nie wie jak cos "wyczuc" albo mowi, ze chce cos "rozegrac"?
Na tym forum nie widzialem ani jednej kobiety piszacej w ten sposob.
Za kazdym razem to byl jakis narcystyczny chlopiec - domorosly manipulator.

Barcelona2019 napisał/a:

Czy to będzie zbyt nachalne ?

vs

M!ri napisał/a:

Tak jest nachalne i jeszcze pełne pretensji.

Barcelona2019 napisał/a:

... Dlaczego pelne pretensji jest napisanie że możemy się złapać na mieście jak coś?
Gdzie tutaj pretensje ?...

... Dobra, dzięki za złote Wasze rady ale nie jestem nachalna, pretensjonalna ani nie zrobicie ze mnie tutaj takiej, nie dam sobie tego wmówić.
Nie ze mną te numery , z innymi osobami na forum róbcie to.

I wisienka na torcie...

Barcelona2019 napisał/a:

Przepraszam, ale dawno nie flirtowalam / pisalam z chłopakami po polsku w tym sensie ze ktoś mi się podoba.
Wcześniej kręciłam z Hiszpanami.

73

Serio ? Teraz jestem facetem ?
Boże...

74 Ostatnio edytowany przez Twój Bóg (2022-11-25 12:49:13)

Potwierdzam - to facet, w dodatku mierny.

75

Może to ten the bill kroguletz?

76

Rozpaczliwa desperacja i próby manipulacji na poziomie 13 latki, nic dziwnego, że facet na to tylko ziew.

77

Dracarys napisał/a:

Rozpaczliwa desperacja i próby manipulacji na poziomie 13 latki, nic dziwnego, że facet na to tylko ziew.

Desperacja gdzie ? Bo pomyślałam że jak ktoś mnie całuję, mówi komplementy to może być mną zainteresowany? Rzeczywiście desperacja.

Manipulacja ? Bo mówię co mi przeszkadza ?

Ja przynajmniej się nikim nie bawię, a całuję się chociaż z kimś kim jestem zainteresowana a nie z kim kto mnie nie interesuje.

Nawet po alkoholu nie całuję się z byle kim bo alkohol.

78

Nawet jak był zainteresowany to go skutecznie zniechęciłaś

79

Barcelona2019 napisał/a:

Desperacja gdzie ? Bo pomyślałam że jak ktoś mnie całuję, mówi komplementy to może być mną zainteresowany? Rzeczywiście desperacja.

Desperacja, bo nie potrafisz ocenić faktów jak dojrzała osoba, tylko gorączkujesz się bezustannie, o boże on nie odpisuje, o boże ile czasu czekać, o boże może napisać tak, a może napisać srak. Dorosły człowiek w takiej sytuacji zajmuje się sama sobą i przygląda się spokojnie poczynaniom drugiej osoby. Ok, będzie zainteresowany, to napisze. Ok, będzie się chciał spotkać, to też chyba wie jak to zrobić, nie jest upośledzony przecież? Skoro nie pisze przez cały dzień, skoro nie proponuje spotkań, skoro spławia Cię zdawkowo, to ja bym powiedziała, że nie jest zainteresowany nawet podtrzymywaniem zdawkowego kontaktu, a co dopiero big love. Ty zaś uważasz to wszystko za objaw jego zainteresowania.

Barcelona2019 napisał/a:

Nie, bo manipulujesz. Tylko robisz to w głupi i nieporadny sposób. Och, no nic, och to już nie przeszkadzam, cześć - miało z pewnością wywołać z jego strony gorące zaprzeczenia, że no gdzie, co ty, w życiu nie przeszkadzasz, no coś ty, tymczasem wywołało tylko pstryczka w nos.
Dodatkowo połowa osób wypowiadających się w twoim wątku uznała to za bardzo irytujące i prowokujące, tylko w żaden sposób do dalszej, lekkiej dyskusji czy flirtu, a jedynie do niechęci i irytacji.

Barcelona2019 napisał/a:

Ja przynajmniej się nikim nie bawię, a całuję się chociaż z kimś kim jestem zainteresowana a nie z kim kto mnie nie interesuje.

Nie, no skąd, to już wszyscy wiemy, bo napisałaś to na samym początku big_smile big_smile big_smile

Barcelona2019 napisał/a:

W piątek w barze poznałam chlopaka [...]Stało się tak jak mówiłam, spaliśmy, oprócz przytulania się, pocałunków i jakiś pieszczot [...]

Od razu widać, że znaliście się długo, zanim doszło do spania we wspólnym łóżku, pocałunków i pieszczot big_smile

80

Dracarys napisał/a:
Barcelona2019 napisał/a:

Desperacja, bo nie potrafisz ocenić faktów jak dojrzała osoba, tylko gorączkujesz się bezustannie, o boże on nie odpisuje, o boże ile czasu czekać, o boże może napisać tak, a może napisać srak. Dorosły człowiek w takiej sytuacji zajmuje się sama sobą i przygląda się spokojnie poczynaniom drugiej osoby. Ok, będzie zainteresowany, to napisze. Ok, będzie się chciał spotkać, to też chyba wie jak to zrobić, nie jest upośledzony przecież? Skoro nie pisze przez cały dzień, skoro nie proponuje spotkań, skoro spławia Cię zdawkowo, to ja bym powiedziała, że nie jest zainteresowany nawet podtrzymywaniem zdawkowego kontaktu, a co dopiero big love. Ty zaś uważasz to wszystko za objaw jego zainteresowania.

Barcelona2019 napisał/a:

Nie, bo manipulujesz. Tylko robisz to w głupi i nieporadny sposób. Och, no nic, och to już nie przeszkadzam, cześć - miało z pewnością wywołać z jego strony gorące zaprzeczenia, że no gdzie, co ty, w życiu nie przeszkadzasz, no coś ty, tymczasem wywołało tylko pstryczka w nos.
Dodatkowo połowa osób wypowiadających się w twoim wątku uznała to za bardzo irytujące i prowokujące, tylko w żaden sposób do dalszej, lekkiej dyskusji czy flirtu, a jedynie do niechęci i irytacji.

Barcelona2019 napisał/a:

Nie, no skąd, to już wszyscy wiemy, bo napisałaś to na samym początku big_smile big_smile big_smile

Barcelona2019 napisał/a:

W piątek w barze poznałam chlopaka [...]Stało się tak jak mówiłam, spaliśmy, oprócz przytulania się, pocałunków i jakiś pieszczot [...]

Od razu widać, że znaliście się długo, zanim doszło do spania we wspólnym łóżku, pocałunków i pieszczot big_smile

Nie znaliśmy się ale całowałam się bo mi się podobał i jak wytrzeźwiałam też mi się podobał.

Jak on wytrzeźwiał już mu się nie podobałam i nie podobam, wiec nie był nigdy mną zainteresowany.
Zrozumiałam to i dajmy już temu spokój.
Nie oceniajcie mnie, wystarczająco jest mi przykro, że ktoś mnie całuję a potem nie chce kontaktu ze mną.

Proszę odpuście już.

81

M!ri napisał/a:

Nawet jak był zainteresowany to go skutecznie zniechęciłaś

Jak jest się zainteresowanym kimś to proponuję się spotkanie a nie czeka się i obserwuje.

Jakby był zainteresowany mną to kiedy ja zaproponowałam spotkanie to on napisałby o innym terminie. Nie zrobił tego.

Mam nauczkę i koniec.

82

Jakby byłby zainteresowany to przynajmniej raz by zamoczył.

Po pijaku, przy "niezbyt" Pannie to i tabsy mogą nie zadziałać.. :-)

Jedyna rada dla ciebie dziecko, wróć w myślach i marzeniach do Hiszpanii. Tam widocznie biorą wszystko co głośno nie odmawia...i może mniej piją..

83

Behemoth666 napisał/a:

Jakby byłby zainteresowany to przynajmniej raz by zamoczył.

Po pijaku, przy "niezbyt" Pannie to i tabsy mogą nie zadziałać.. :-)

Jedyna rada dla ciebie dziecko, wróć w myślach i marzeniach do Hiszpanii. Tam widocznie biorą wszystko co głośno nie odmawia...i może mniej piją..

Fajnie ze juz oceniłeś mnie na "niezbyt" Pannę:)

Bardzo to miłe że bez zdjęcia już oceniasz ze jestem brzydka.

84 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2022-11-25 15:36:19)

Barcelona nie mam zamiaru po Tobie jechać ale chce żebyś zrozumiała jedno. Nie ważne co ktoś mówi czy deklaruje tylko to co realnie czyni. I przez te czyny mam na myśli nie obejmowanie czy całowanie tylko czyny wskazujące naprawdę na zaangażowanie typu chęć spotykania się, zainteresowanie problemami, opiekuńczość, słowność itp. Jak miałam te 17 lat to też mi się wydawało ze jak facet całuje dziewczynę to znaczy ze mu się podoba baa ze jest zainteresowany a wręcz zakochany. Taka byłam naiwna sarenka. Później jednak zrozumiałam (na szczęście nie na własnym przykładzie) ze zarówno całowanie kogoś jak nawet mówienie słowa kocham bardzo straciło na wartości. Kochamy kielbase, muzykę rockową i idola z zespołu. A całujemy kogoś czasem bo mamy ochotę na sex nawet z partnerką ktora ujdzie w tloku i taki pocałunek jest środkiem prowadzącym do tego celu albo jesteśmy podpici i wtedy puszczaja nam roznie hamulce. Przykre to ale niestety tak jest. 
Dlatego powtarzam trzeba na sytuacje patrzeć pod kątem czynów. Już Ci wyżej napisałam jak się zachowuje facet naprawdę zainteresowany. Nie chciałaś mi wierzyć. Teraz może weźmiesz to pod uwagę, tak na przyszłość. Powodzenia i glowa do góry.
A słów o niezbyt pannie nie traktuj serio. To taka zaczepka Behemota coby Ci jeszcze posypać ranę solą albo słaby podryw big_smile

85

@Feniks35, wypraszam sobie :-)

Podrywać to ja akurat umiem, bo pochodzę z pokolenia kiedy internet raczkował i trzeba było (o zgrozo dla dzisiejszych piwniczakow) podejść i zagadać ;-)

86 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2022-11-25 15:53:59)

Behemoth666 napisał/a:

@Feniks35, wypraszam sobie :-)

Podrywać to ja akurat umiem, bo pochodzę z pokolenia kiedy internet raczkował i trzeba było (o zgrozo dla dzisiejszych piwniczakow) podejść i zagadać ;-)

Eh znam to pokolenie. Sama z niego pochodzę. Piekne czasy ...
Chyba czas zbadać wzrok bo w pierwszej wersji przeczytałam prawiczków a nie piwniczaków big_smile

Posty [ 66 do 86 z 86 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego już nie wrócił?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024