Nie zagadam do faceta, bo nie chce być żalosna. Juz wolę się obejśc bez związku niz sie poniżać. Ostatni po spotkaniu odmówil nawet kontaktu telefonicznego.
3 lata to bardzo mało. Nie mam ciśnienia na dzieci.
Pozdrowienia dla was, dzieki za rady.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przeterminowana dziewica walczy o poczucie wartości.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie zagadam do faceta, bo nie chce być żalosna. Juz wolę się obejśc bez związku niz sie poniżać. Ostatni po spotkaniu odmówil nawet kontaktu telefonicznego.
3 lata to bardzo mało. Nie mam ciśnienia na dzieci.
Pozdrowienia dla was, dzieki za rady.
Jezeli w kazdym facecie widzisz kandydata no to nie zagadasz. A facet to tez człowiek
,
.
Nie ma przyszłości, bo nie dość, że jestem brzydka to się starzeje.
Nie widzę w każdym kandydata, ale to, że nie chce ze mna nawet czasami pogadac to czytelny znak jakim ja jestem zerem. Ten facet to nie był atrakcyjny, ani ciekawy, ale dobrze się z nim rozmawiało.
Więc im bardziej próbuje, tym bardziej cierpię. Więc nie zagadam już. Na rozmowy przez neta straciłam mnóstwo czasu, nikogo nie obchodzi moje wnętrzę, wszyscy pytaja o zdjęcie.
Posty kropka w kropkę jak rozterki forumowych piwniczaków. Tylko płeć inna.
Posty kropka w kropkę jak rozterki forumowych piwniczaków. Tylko płeć inna.
Femcel, który się poddał.
Smutne ...
Odkładam problem na półkę. Skoro wiek nie gra roli to może ktos mnie będzie chciał po 40 jak się ogarnę? tak, na pewno bedę sie uganiać.
Odkładam problem na półkę. Skoro wiek nie gra roli to może ktoś mnie będzie chciał po 40 jak się ogarnę?
tak, na pewno bedę sie uganiać.
Na forum jest pokaźna grupa ~30 latków z takim samym myśleniem jak Ty.
Połączcie swoje uniwersum. Serio.
No dosłownie los się uśmiechnął do was
Oni gadają, że nie ma dziewic 30 letnich i żadna kobieta, absolutnie żadna na nich nie spojrzy.
Dosłownie idealnie do siebie pasujecie pod względem rozumowania i potrzeb.
Jesteśmy ta samą kategorią ludzi - mało atrakcyjną. Przynajmniej sie nie uszukują.
Was wszystkich łączy poniższy artykuł:
Nie jestem żadna ofiarą i nie czuje wrogości wobec mężczyzn, nie rozumiesz problemu.
Jeśli uważasz, że sobie radzisz, to muszę Cię uświadomić.
Masz 30-kilka lat.
Jesteś na tyle zdrowa, że jeszcze ogarniasz.
A co będzie za 15, 25 lat?
A na emeryturze?
Nie wyrobisz finansowo, no chyba, że zostaniesz milionerką (w co wątpię).
Zacznij się zastanawiać jak ogarnąć resztę życia, bo skończysz w przytułku (liczysz na ZUS, czy MOPS
Przestań się rozczulać nad sobą.
Pięknością nie jesteś, ale paskudą też nie.
Tinder z widoczną twarzą i daj się porwać.
Jak któryś da w prawo, to widać twoja aparycja nie jest tak odpychająca jak twierdzisz,
Nic przy tym nie tracisz, a tak może pójdziesz na jakiś spacer, czy do restauracji.
Za dużo się przejmujesz, a za mało korzystasz z życia.
Mam się uczepić jakis spodni, bo nie dam rady finansowo?
Jesteś facetem?
Na Tinder sie nie zarejstruje, bo tam szukaja dziewczyn do szybkich numerków, a mnie to nie interesuje.
Was wszystkich łączy poniższy artykuł:
Syndrom nie tyle ofiary, co męczennika.
Męczennika własnego jestestwa.
Jesteś facetem?
Na Tinder sie nie zarejstruje, bo tam szukaja dziewczyn do szybkich numerków, a mnie to nie interesuje.
A dasz radę?
Nie chodzi o uczepienie się spodni, a o to, że we dwójkę jest po prostu łatwiej. Masz dwie pensje, a wydatki na mieszkanie i rachunki podobne jak wtedy, kiedy mieszkasz sama.
Ja trochę nie czaję Twojego problemu. Wpadasz tutaj, piszesz, że:
- jesteś nudna, brzydka i nikogo nie interesujesz
- że facet Ci właściwie do życia niepotrzebny bo dajesz radę sama i się do tego przyzwyczaisz
- że nie masz zamiaru się zmieniać tylko po to, żeby kogoś poznać
To właściwie jaki jest cel tego tematu? To chcesz wejść w jakiś związek czy nie chcesz?
Póki co radośnie z wielką dozą sarkazmu torpedujesz każdego, kto jakoś próbuje Ci pomóc. A co będzie, kiedy sarkazm się wyłączy? Płacz? Marudzenie? Narzekanie?
Może wyraź wreszcie konkret - czego szukasz na forum. Jakiej rady oczekujesz. Wtedy będzie można Ci pomóc. A nie tak, że zmienić się to nie, psycholog to nie, ale w sumie facet to Ci nie jest potrzebny.
Edit.
Masz DOPIERO 31 lat. Naprawdę w 4 lata, które dzielą Cię od 35+, co chyba jest granicą w Twojej głowie, to możesz sporo zmienić.
Ja męża poznałam 5 lat temu. Jak patrzę na to, ile razem zrobiliśmy przez te 5 lat to naprawdę nie widzę żadnego problemu w tym, żebyś Ty w wieku lat 35 była tutaj z nami po ślubie i np. w końcówce ciąży. Albo po prostu po ślubie, jeżeli nie chcesz dzieci.
Blokuje Cię tylko i wyłącznie Twoja głowa.
Napisz dokładnie jak wyglądasz, opisz sylwetkę, jak się ubierasz, spróbuję Ci pomóc
Jesteś facetem?
Nie dasz rady finansowo. Kropka.
Jestem facetem (skąd pomysł, że nie?) i jak każdy facet chętnie bym się wziął za (przechodzoną) dziewicę.
Na Tinderze jest mnóstwo osób, które od razu piszą, że szukają długotrwałej relacji/związku.
Jesteś dziewicą (sama nawet napisałaś, że dałabyś kasę, by już nie być - mogę wziąć , to co ci szkodzi?
Weź się dziewczyno za siebie, bo to aż żal patrzeć, jak marnujesz swój potencjał.
Tak myślałam. Ten tekst, że nie dam rady finasowo, śmierdzi od razu męskim szowinizmem.
Mam potencjał, ale nie w sprawach sercowych i tyle. Sama dam sobie radę, nie bój żaby.
Farmer
Weź się dziewczyno za siebie, bo to aż ,,żal patrzeć, jak marnujesz swój potencjał."
Alaneczko to komplement
.
Tak myślałam. Ten tekst, że nie dam rady finasowo, śmierdzi od razu męskim szowinizmem.
Mam potencjał, ale nie w sprawach sercowych i tyle. Sama dam sobie radę, nie bój żaby.
Masz 30 lat i jeszcze nie znasz życia. Teraz możesz tak mówić.
Choroba, wypadek, strata pracy, cokolwiek.
Z partnerem jest lżej.
Poczytaj co piszą na tym forum kobiety 45+
Dlaczego mnie atakujesz, jako męski szowinista, a nie odniosłaś się do meritum mojego wpisu z Tinderem.
Ty po prostu jesteś przerażona możliwością bycia z kimś intymnie. Będziesz wyszukiwać wszelkie wymówki, mnożyć problemy, byle się nie przemóc.
I rozumiem, że się tego boisz.
Jeśli sama nie zaczniesz działać, zmieniać się, to nic siew Twoim życiu nie zmieni.
Jesteś Femcel'ką, poczytaj co to jest.
Ale widać, że Tobie też to przeszkadza, bo inaczej byś tutaj nie pisała.
Masz jeszcze czas, by się zmienić i ułożyć życie.
Alaneczko to komplement
no tak, a co?
Ona się merytorycznie nie odnosi i nie odniesie do żadnego posta. Wycieczkami personalnymi i sarkazmem przykrywa beznadzieję życia.
Farmer zwróciłam tylko uwagę autorce na forme / komplement/ bo chyba tego nie zauważyła
,,Przeterminowana dziewica walczy o poczucie wartości."
Ja tej walki nie widzę
Raczej,, takiegoś mnie panie Boże stworzył ,takiego mnie masz"
I faktycznie jak pisze lady loka
,, Ona się merytorycznie nie odnosi i nie odniesie do żadnego posta"
Nie bo nie, bo nie da się, za stara, za brzydka tak musi być.
Wycieczkami personalnymi i sarkazmem przykrywa beznadzieję życia.
Niezrozumiałe jest dla mnie to, że się poddała. Całkowicie. Pogodziła się z losem, choć jeszcze podświadomie próbuje coś zrobić.
Smutne to.
Może być jeszcze wspaniałą żoną i matką, z wypełnionym szczęściem życiem. Jeszcze ma chwilę czasu.
Lady Loka napisał/a:Wycieczkami personalnymi i sarkazmem przykrywa beznadzieję życia.
Niezrozumiałe jest dla mnie to, że się poddała. Całkowicie. Pogodziła się z losem, choć jeszcze podświadomie próbuje coś zrobić.
Smutne to.
Może być jeszcze wspaniałą żoną i matką, z wypełnionym szczęściem życiem. Jeszcze ma chwilę czasu.
Ano mogłaby.
Tylko sama sobie musi w głowie dać na to przestrzeń.
Farmer zwróciłam tylko uwagę autorce na forme / komplement/ bo chyba tego nie zauważyła
Bo ona widzi jedynie to, co chce widzieć.
Nikt na nią nie zwraca uwagi, jest brzydka, głupia i jeszcze wiele "pociągających" opisów.
Z takim nastawieniem, to od razu do grobu.
Pracowałam kilka lat temu z większą grupa ludzi, więc chciał nie chciał musiałam z nimi przebywać / rozmawiać. Na jednej zmianie była dziewczyna, jak dla mnie osobiście bardzo nieatrakcyjna, nic mi się w niej nie podobało, była też cicha, mało rozmowna itd. Jakie było moje zdziwienie jak rok później zgadala się z całkiem fajnym chłopakiem z tej zmiany! Aktualnie są małżeństwem z 2 dzieci. Więc wszystko się da. Dla jednych dana osoba będzie nieatrakcyjna a dla drugich tak.
Jeśli chodzi o seks, nie wiem naprawdę kto Ci nagadał bzdur że kobieta " Powinna " Się szanować. Jeśli ma ochotę na seks to jaki tu brak szacunku do samej siebie?! Masz 31 lat - obudz się.
Spróbuj seksu bo naprawdę nie wiesz co tracisz.
Jeśli chodzi o seks, nie wiem naprawdę kto Ci nagadał bzdur że kobieta " Powinna " Się szanować. Jeśli ma ochotę na seks to jaki tu brak szacunku do samej siebie?! Masz 31 lat - obudz się.
Spróbuj seksu bo naprawdę nie wiesz co tracisz.
xD Świetny pomysł.
Skoro dziewczyna nie ma powodzenia, to skąd znajdzie kogoś chętnego? Wyczaruje?
Alaneczka - masz: https://www.wykop.pl/tag/damskiprzegryw/
Tam się odnajdziesz.
Już żeśmy Ciebie tutaj próbowali oswatać
Mam kompleksy, że nikt mnie nie chciał. Wstydzę się, że nadal jestem dziewicą i nigdy nie trzymałam za rękę. Boże jak mi wstyd....
ZywiecZdroj napisał/a:Jeśli chodzi o seks, nie wiem naprawdę kto Ci nagadał bzdur że kobieta " Powinna " Się szanować. Jeśli ma ochotę na seks to jaki tu brak szacunku do samej siebie?! Masz 31 lat - obudz się.
Spróbuj seksu bo naprawdę nie wiesz co tracisz.xD Świetny pomysł.
Mogłaby sprawdzić te teorie facetów, że kobieta to wystarczy, że się zaloguje na portalu i od razu biegnie do niej 100 facetow.
Burzowy, gdzie jesteś?
Mogłaby sprawdzić te teorie facetów, że kobieta to wystarczy, że się zaloguje na portalu i od razu biegnie do niej 100 facetow.
Burzowy, gdzie jesteś?
Znaczy się na 99% miałaby na Tinderze znacznie większe "branie" niż zwykły facet.
Inną sprawą jest to, że pewnie niewiele z tego by było warte zachodu, bo i faceci, i kobiety narzekają, że jakościowo jest tragicznie.
Lady Loka napisał/a:Mogłaby sprawdzić te teorie facetów, że kobieta to wystarczy, że się zaloguje na portalu i od razu biegnie do niej 100 facetow.
Burzowy, gdzie jesteś?Znaczy się na 99% miałaby na Tinderze znacznie większe "branie" niż zwykły facet.
.
Branie, bo tam jest dużo, którzy liczą na numerek, a nie, ze rzeczywiście szukają kobiety
Branie, bo tam jest dużo, którzy liczą na numerek, a nie, ze rzeczywiście szukają kobiety
Przecież napisałem w tym samym poście, że jakościowo tragedia.
Mam kompleksy, że nikt mnie nie chciał. Wstydzę się, że nadal jestem dziewicą i nigdy nie trzymałam za rękę. Boże jak mi wstyd....
Czego Tobie wstyd?
Zawsze możesz mówić, że czekasz do ślubu
Załóż tego Tindera.
Zawsze odradzam to dziewczynom, ale w Twoim wypadku może pomóc i zyskasz pewność siebie i trochę się zsocjalizujesz.
szukają kobiety na numerek
Ale mogę powiedzieć, że nie ma z czego wybierać.
rossanka napisał/a:Branie, bo tam jest dużo, którzy liczą na numerek, a nie, ze rzeczywiście szukają kobiety
Na aplikacjach randkowych średnio przypada 8 mężczyzn na 1 kobietę a ta pisze, że nie ma z czego wybierać
Hipergamia kobiet osiągnęła już stratosferę.
Farmer napisał/a:rossanka napisał/a:Branie, bo tam jest dużo, którzy liczą na numerek, a nie, ze rzeczywiście szukają kobiety
Na aplikacjach randkowych średnio przypada 8 mężczyzn na 1 kobietę a ta pisze, że nie ma z czego wybierać
Hipergamia kobiet osiągnęła już stratosferę.
Wybór jak tralala.
Z tych 8miu 7 to żule/żonaci, szukający tylko przygód/ buce/ totalne ofiary losy/ odpady atomowe
1 jest normalny, ale on akurat loguje się raz na dwa tygodnie, albo po tygodniu usuwa konto.
Żule na portalach randkowych? Chciałbym to zobaczyć, wyobrażając sobie pewnych Panów, którzy błąkają się u mnie po osiedlu..
Powiem szczerze i otwarcie: nie uwierzę! No, nie uwierzę, że tych 7 nie będzie odpowiadać, bo każdy z nich ma całą, długą listę wad nie do zaakceptowania..
Wybór jak tralala.
Z tych 8miu 7 to żule/żonaci, szukający tylko przygód/ buce/ totalne ofiary losy/ odpady atomowe
1 jest normalny, ale on akurat loguje się raz na dwa tygodnie, albo po tygodniu usuwa konto.
Żule na aplikacjach randkowych - o czym Ty pierdolisz Ross?
Odklejka po całości?
Z tych 8 to na bank połowa jest normalna i nie pisz, że tylko 1.
Tylko Wasza hipergamia sprawiła, że każdy facet w tym miejscu to odpad atomowy.
Żule na portalach randkowych? Chciałbym to zobaczyć, wyobrażając sobie pewnych Panó, którzy błąkają się u mnie na osiedlu..
Powiem szczerze i otwarcie: nie uwierzę! No, nie uwierzę, że tych 7 nie będzie odpowiadać, bo każdy z nich ma całą, długą listę wad nie do zaakceptowania..
Bo ja wiem, na zdjęciu widnieje nieogolony, jakby niedomyty facet, z podkrążonymi oczami i zaniedbanymi zębami, w przyciasnym podkoszulku opinającym duży brzuch, w tle wanna z łazienki, bo zdjęcie zrobione do lustra, dalej wiszą jakieś ręczniki czy gacie, mina jak po kilku głębszych, wiek 42 lata a nie dałbyś mniej niż 60. Pod tym wszystkim widnieje opis:
- jestem jaki jestem
- poznaj mnie a się przkonasz
- w trakcie separacji
Albo zdjecia nie ma wcale lub jest to jakiś avatar czy zdjęcie krajobrazu, albo kobiecych pośladków i opisy:
-szukam dyskretnej przyjaciółki, tudzież dyskretny pozna dyskretną
- szukam koleżanki
- chcę miło spędzić czas
- albo jakieś cytaty typu"słodka brzoskwinka poszukiwana"
- chxe się bawić , jeśli Ty też to napisz a nie pożałujesz
Takich wiadomości dostajesz 90 procent na skrzynce.
Reszta to normalne profile, z którymi jak zaczniesz rozmawiać to wychodzi to co w tych powyzszych przykładach, tylko opisy, zdjęcia i profile były tak skonstruowane, że nie szło się domyślić, ze ktoś jest tam tylko dla rozrywki.
Zostaje Ci garstka panów, z których jak pisałam, część logwała się ostatnio tygodnie temu, albo konta dawno są nieaktywne.
Jak masz szczęście to trafisz na kogoś a on na ciebie.
Jakieś pary się tak przecież poznają, pewnie każdy ma taki przypadek wśród znajomych. Tylko na każdą parę przypadają setki osób, które tam nikogo nie poznały, ale o takich to się nie mówi.
rossanka napisał/a:Wybór jak tralala.
1 jest normalny, ale on akurat loguje się raz na dwa tygodnie, albo po tygodniu usuwa konto.Żule na aplikacjach randkowych - o czym Ty pierdolisz Ross?
Odklejka po całości?
Z tych 8 to na bank połowa jest normalna i nie pisz, że tylko 1.
Tylko Wasza hipergamia sprawiła, że każdy facet w tym miejscu to odpad atomowy.
Daj spokój. To bagno. Mały procent jest normalnych. Albo długo tam nie wytrzymuje i kasuje konto.
Reszta to odpady atomowe, albo jakieś cwaniaki. Jedno i drugie do odstrzału.
A i zapomniałabym, wiele kont jest fejkowych stworzonych przez twórców portali aby sprawić wrażenie ruchu na stronie.
Stawiam 10kg cukru , że już ma na skrzynce kilka maili z propozycjami.
Reszta to odpady atomowe, albo jakieś cwaniaki. Jedno i drugie do odstrzału.
Zobacz, nazwałaś polskich mężczyzn odpadami atomowymi, cwaniakami i ogólnie do odstrzału.
JAKĄ KSIĘŻNICZKĄ JESTEŚ, WIDZISZ TO?
Nie szanujesz Polaków, bo uważasz ich za robaków, biedaków i zakolaków.
Przede wszystkim, może niech każdy sobie zdefiniuje pojęcie "żul". W moim odczuciu są to raczej tacy bezdomni, pijący tanie wino i nocujący w noclegowniach Panowie. Zatem, pomimo pewnych niedogdności, nie nazywałbym tych bywalców portali, żulami, bo raczej nie tacy tam rezydują...
Natomiast powiem Ci Ross, że sytuacja wygląda podobnie w drugą stronę, przynajmniej te ładnych pare lat temu, jak bywało się tu i tam. Pierwsze dwa opisy powtarzały się NOTORYCZNIE. Pozostałe dopiski były mniej lub bardziej dwuznaczne, zależności od portalu.
Te pozostałe profile - tak samo: brak opisu, jedno zdjęcie i np. kilka znaków interpunkcyjnych. Zatem w dzisiejszych realiach pewne zjawiska są niezależne od płci.\
Nie wiem jakim cudem ale chyba prędzej zgodzę się z Rumuńskim, że jednak większość z tych facetów to zwyczajni PRZECIĘTNIACY, pomijając tych, którzy otwarcie prponują swoje usługi...
Rumuński, kumaty z Ciebie koleś i wiesz, że Rossanka ma trochę racji - jak sobie pooglądasz profile niektórych gości to jest od razu odruch wymiotny, zdjęcie okropne, facet zaniedbany, opis niechlujny...
Czemu to że jej się to nie podoba od razu oznacza że nie szanuje Polaków?
rossanka napisał/a:Reszta to odpady atomowe, albo jakieś cwaniaki. Jedno i drugie do odstrzału.
Zobacz, nazwałaś polskich mężczyzn odpadami atomowymi, cwaniakami i ogólnie do odstrzału.
Rumunski zaloz sobie konto jako 44 letnia kobieta i wpisz przedział wiekowy panów 55-65 lat. I wtedy pogadamy:
Przede wszystkim, może niech każdy sobie zdefiniuje pojęcie "żul". W moim odczuciu są to raczej tacy bezdomni, pijący tanie wino i nocujący w noclegowniach Panowie. Zatem, pomimo pewnych niedogdności, nie nazywałbym tych bywalców portali, żulami, bo raczej nie tacy tam rezydują...
Natomiast powiem Ci Ross, że sytuacja wygląda podobnie w drugą stronę, przynajmniej te ładnych pare lat temu, jak bywało się tu i tam. Pierwsze dwa opisy powtarzały się NOTORYCZNIE. Pozostałe dopiski były mniej lub bardziej dwuznaczne, zależności od portalu.
Te pozostałe profile - tak samo: brak opisu, jedno zdjęcie i np. kilka znaków interpunkcyjnych. Zatem w dzisiejszych realiach pewne zjawiska są niezależne od płci.\Nie wiem jakim cudem ale chyba prędzej zgodzę się z Rumuńskim, że jednak większość z tych facetów to zwyczajni PRZECIĘTNIACY, pomijając tych, którzy otwarcie prponują swoje usługi...
Przeciętniacy to przeciętniacy. Tamci to odpady atomowe. Fejkowe konta albo ludzie, którzy już zapomnieli,że mają tu konta.
Cześć osób normalna, ale też nie znaczy to, że poznając kogoś zakochają się w sobie i dalej już poleci. Poznać tammkogos i stworzyć potem związek jest możliwe, ale mam wrażenie, że na jedną osobę, której się tam udało, przypada tysiac, którzy tam jednak nikogo nie poznali.
Jeśli "przeciętniak"(czytaj NORMALNY) facet Cię nie interesuje a wielu traktujesz, jak odpady, to przestań się dziwić, że jesteś sama..Więcej pokory i szacunku do ludzi Ross..Możę warto tez przestać patrzeć na siebie, jak na jakies cudowne zjawisko czy księżniczkę, zasługującą na najlepszy "towar".
Nie wiem jakim cudem ale chyba prędzej zgodzę się z Rumuńskim, że jednak większość z tych facetów to zwyczajni PRZECIĘTNIACY, pomijając tych, którzy otwarcie prponują swoje usługi...
Rossanka to po prostu Paniusia, która z automatu odstrzeliwuje 7 z 8 facetów i nazywa ich ,,odpadem atomowym" - zobacz jaka to jest potężna hipergamia z jej strony.
Mi naprawdę nie chce się wierzyć, że 90% mężczyzn logujących się w takich miejscach to żule ze zdjęciem fotograficznym na tle wanny rodem z Silent Hill.
Rumuński, kumaty z Ciebie koleś i wiesz, że Rossanka ma trochę racji - jak sobie pooglądasz profile niektórych gości to jest od razu odruch wymiotny, zdjęcie okropne, facet zaniedbany, opis niechlujny...
Czemu to że jej się to nie podoba od razu oznacza że nie szanuje Polaków?
W sensie, że 90% facetów na aplikacjach randkowych to obskurne i bezzębne wieprze?
Serio wierzysz w to?
Rossanka uważa, że tak właśnie jest, czyli wg. niej większość Polskich mężczyzn idzie na odstrzał bo wg. niej są miernotami życiowymi.
90% Polaków wg. Ross to odpady atomowe.
To jest nieszanowanie Polaków, ona prawdopodobnie jest obcą agenturą chcącą zniszczyć Polskie.
Rumunski zaloz sobie konto jako 44 letnia kobieta i wpisz przedział wiekowy panów 55-65 lat. I wtedy pogadamy:
44 Letnia kobieta nie może wpisać przedziału wiekowego wśród Panów np. 44-54?
Dlaczego od razu 10-20 lat więcej?
Jeśli "przeciętniak"(czytaj NORMALNY) facet Cię nie interesuje a wielu traktujesz, jak odpady, to przestań się dziwić, że jesteś sama..Więcej pokory i szacunku do ludzi Ross..Możę warto tez przestać patrzeć na siebie, jak na jakies cudowne zjawisko czy księżniczkę, zasługującą na najlepszy "towar".
Przecież ja już od jakiegoś czasu piszę, że ona traktuje samą siebie jak księżniczkę.
Ona taka zajebista jest.
Pociągają ją faceci z obrączkami na palcu.
Ale zwykłych chłopaków odprawia z kwitkiem na dzień dobry bo nie było chemii (czyt. zwykły Polak do niej zagadał, bez Jaguara).
Ta cała Rossanka to jedno wielkie ziółko. Ona byle ,,odpadu genetycznego" kijem nie ruszy.
Musi być Chad z okładki.
Ojej jaka ona samotna i bezbronna bo Chad się nie pojawił tylko same żule.
Nie powinnam pisać, że tam sa odpady atomowe. Tam są radioaktywne odpady atomowe.
Alaneczka - masz: https://www.wykop.pl/tag/damskiprzegryw/
Tam się odnajdziesz.
czytam twoje posty i to tylko rak oczu - jedynie chęć komuś dokurwienia co by uleczyć swoje kompleksy i rozczarowanie życiem
Alaneczka napisał/a:Mam kompleksy, że nikt mnie nie chciał. Wstydzę się, że nadal jestem dziewicą i nigdy nie trzymałam za rękę. Boże jak mi wstyd....
Czego Tobie wstyd?
Zawsze możesz mówić, że czekasz do ślubu
Załóż tego Tindera.
Zawsze odradzam to dziewczynom, ale w Twoim wypadku może pomóc i zyskasz pewność siebie i trochę się zsocjalizujesz.
nie no super porada jakiś random potraktuje ja jak zbiornik na spermę i sie zawinie, git wspomnienie pierwszego razu
bagienni_k napisał/a:Jeśli "przeciętniak"(czytaj NORMALNY) facet Cię nie interesuje a wielu traktujesz, jak odpady, to przestań się dziwić, że jesteś sama..Więcej pokory i szacunku do ludzi Ross..Możę warto tez przestać patrzeć na siebie, jak na jakies cudowne zjawisko czy księżniczkę, zasługującą na najlepszy "towar".
Nie powinnam pisać, że tam sa odpady atomowe. Tam są radioaktywne odpady atomowe.
Skąd u Ciebie taka sukowata księżniczkowatość?
rossanka napisał/a:bagienni_k napisał/a:Jeśli "przeciętniak"(czytaj NORMALNY) facet Cię nie interesuje a wielu traktujesz, jak odpady, to przestań się dziwić, że jesteś sama..Więcej pokory i szacunku do ludzi Ross..Możę warto tez przestać patrzeć na siebie, jak na jakies cudowne zjawisko czy księżniczkę, zasługującą na najlepszy "towar".
Skąd u Ciebie taka sukowata księżniczkowatość?
A to inni mogą pisać, że po 40kobieta to babcia i jej smierdzi z ust, a 30latka dochodzi do ściany, i z wiekiem kobieta traci na wartości bo sie starzeje i brzydnie, a samotne matki to są same sobie winne, bo wybrały na pewno bad boyów, to dobrze im, ze zostaly same, a kobiety przy kości nazywane są lochami, kaszalotami -to wszystko słowa niektórych panów na tym forum, a kobiety jeszcze spokojnie z nimi dyskutowały. W drugą stronę widać, już nie tak miło.
Nikt nigdy nie nazwał tych kobiet odpadem atomowym a Ty tak nazywasz 90% mężczyzn.
To jest już hardcore
Nikt nigdy nie nazwał tych kobiet odpadem atomowym a Ty tak nazywasz 90% mężczyzn.
To jest już hardcore
A czemu nie chcesz potwora tylko zgrabną blondyneczkę?
A Ty chcesz mężczyznę czy bezzębnego wieprza?
No taka gadka.
Ja coś bardzo konkretnego czuję dopiero jak ktoś mi sią spodoba. A tak to jestem wygasłym wulkanem, który czasami pomrukuje XD
Tak, Gary masz rację - nie mam pojęcia o facetach, kompletnie się na nich nie znam, jednak boje się wyśmiania i odrzucenia. Tak bardzo, że może nigdy już sie nie przełamie w tych sprawach.
Ktoś robi coś i coś ma. A ktoś nie robi czegoś i czegoś nie ma.
Od tego musisz zacząć.
Robić coś.
Niekoniecznie musze wrzucać swoje zdjęcie na spermiarski portal. To juz lepiej pobiegac po osiedlu albo pójść do kina, biblioteki itd
czytam twoje posty i to tylko rak oczu - jedynie chęć komuś dokurwienia co by uleczyć swoje kompleksy i rozczarowanie życiem
oj, przejrzałeś mnie
nie dokurwienia, tylko pokazania innej strony.
Nie potrzeba głaskać po główce dorosłych osób.
Życie mnie nie rozczarowało, to ludzie zrobili
rossanka napisał/a:Reszta to odpady atomowe, albo jakieś cwaniaki. Jedno i drugie do odstrzału.
Rumuński, od Twoich debilnych tekstów, to ona na pewno nie nabierze szacunku do Polaków Jesteś chodzącą antyreklamą.
Może i wyjdę teraz na adwokata diabła, ale Rumuński ma poniekąd troche racji. Ross cały ten czas zarzuca tutaj przedmiotowe traktowanie kobiet w średnim wieku a jak się wyraża o większości użytkowników portali randkowych? Trzeba sobie zdać sprawę, jak należy definiować pewne pojęcia czy zjawiska. Pod określeniem "żul" czy skrajnie zaniedbany facet, z nie wiadomo jakimi wadami wyglądu, stylu czy czego tam jeszcze, to tak może z kilkanaście %, możę nawet kilka, tych, jakich się mija na ulicy. Zatem albo tacy sobie robią jaja, wrzucając te swoje wątpliwe fotki, albo ktoś ma tutaj zaburzone i to mocno, pojmowanie rzeczywistości.
Kim jest dla Ross zaniedbany facet? Każdy, kto NIE ubiera się NA CODZIEŃ, nawet wychodząc po bułki do sklepu, przynajmniej w koszulę i sportową marynarkę? Taki, który nie pachnie wodą kolońską, nie jest idealnie uczesany, czyściutki, czy wręcz sterylny? Nie mówiąc już o doborze koloru, stylu czy czego tam jeszcze w ubraniu..
Do tego dochodzi cała masa innych czynników, okoliczności, jak choćby tło, na którym jest robione zdjęcie. Rozumiem, że tam też musi być pewne ścisle określone miejsce aby kandydat przeszedł kwalifikacje?
Sorry Ross, ale tym tekstem o odpadach pokazałaś, jak traktujesz tych, którzy właśnie nie są według Ciebie, z "Twojej ligi", jak dużo jest w Tobie "szacunku" do kogoś, kto choć odrobinę Tobie nie odpowiada. Z tego całego towarzystwa, pewnie co najmniej połowa to zwyczajni, normalni faceci. Ich "problem" polega pewnie na tym, że nie są doskonali we wszystkim..
Można i powinno się mieć jakieś wymagania czy oczekiwania, ale to jest przypadek ekstremalny.
Może i wyjdę teraz na adwokata diabła, ale Rumuński ma poniekąd troche racji. Ross cały ten czas zarzuca tutaj przedmiotowe traktowanie kobiet w średnim wieku a jak się wyraża o większości użytkowników portali randkowych? Trzeba sobie zdać sprawę, jak należy definiować pewne pojęcia czy zjawiska. Pod określeniem "żul" czy skrajnie zaniedbany facet, z nie wiadomo jakimi wadami wyglądu, stylu czy czego tam jeszcze, to tak może z kilkanaście %, możę nawet kilka, tych, jakich się mija na ulicy. Zatem albo tacy sobie robią jaja, wrzucając te swoje wątpliwe fotki, albo ktoś ma tutaj zaburzone i to mocno, pojmowanie rzeczywistości.
Kim jest dla Ross zaniedbany facet? Każdy, kto NIE ubiera się NA CODZIEŃ, nawet wychodząc po bułki do sklepu, przynajmniej w koszulę i sportową marynarkę? Taki, który nie pachnie wodą kolońską, nie jest idealnie uczesany, czyściutki, czy wręcz sterylny? Nie mówiąc już o doborze koloru, stylu czy czego tam jeszcze w ubraniu..
Do tego dochodzi cała masa innych czynników, okoliczności, jak choćby tło, na którym jest robione zdjęcie. Rozumiem, że tam też musi być pewne ścisle określone miejsce aby kandydat przeszedł kwalifikacje?Sorry Ross, ale tym tekstem o odpadach pokazałaś, jak traktujesz tych, którzy właśnie nie są według Ciebie, z "Twojej ligi", jak dużo jest w Tobie "szacunku" do kogoś, kto choć odrobinę Tobie nie odpowiada. Z tego całego towarzystwa, pewnie co najmniej połowa to zwyczajni, normalni faceci. Ich "problem" polega pewnie na tym, że nie są doskonali we wszystkim..
Można i powinno się mieć jakieś wymagania czy oczekiwania, ale to jest przypadek ekstremalny.
I teraz tak będzie. Dość chowania głowy w piasek i czytania na damskim forum postów, w których kobiety regularnie obrażane są przez grupę mizoginow, samotne matki, panny, kobiety samotne jak i te, które miały wielu partnerów . Stare panny dziwaczki, przechodzone 40ki, szmacące się 25latki przeruchane przez tabuny facetów, szmaty, bo mają męża obcokrajowca, opasłe lochy, morświny, pojawki co tylko liczą na kasę męża-a to tylko mała część jakże uroczych epitetów, jakimi raczone są tu kobiety i to wprost. A ja napiszę odpady atomowe i okazuje się, że Panowie urazeni i już nie jest rąk miło.
Niestety portale to specyficzne miejsce, a miejsca Takie jak Tindery przyciągają głównie odpady atomowe, z którymi w normalnym życiu człowiek nawetby się nie zetknął.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przeterminowana dziewica walczy o poczucie wartości.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024