Rafalma napisał/a:wieka napisał/a:To jest oczywiste, że to jej wina, pewnie nie za bardzo też wyobraża sobie dalej waszego małżeństwa.
Twierdzi, ze jak z nia zostane to zrobi dla mnie wszystko i nigdy wiecej nie popelni takiego bledu. Z mojej strony:( tyle dobrych lat razem, mysle zeby dac szanse ale narazie tego nie pokazuje. Nie jestem jakims potforem i ciezko mi z tym, ale musze dac jej nauczke zeby zapamietala, jesli dam jej szanse. Co chodzi o ten film, to prosi zebym go nie ogladal jak tamten mi go wysle. Po rozmowie wiem co moge tam zobaczyc:(
Tu to trudno doradzić ,obejrzysz prawdopodobnie poczujesz się bardzo źle ,trafi Cię pewnikiem znowu szlag że przez ten czas żona w każdej sekundzie i w każdym calu nie była Twoją ,mnóstwo wątpliwości ,spekulacji ,domniemań,wypierania etc
,nie obejrzysz też poczujesz się źle inaczej.również mnóstwo podejrzeń,wątpliwości związanych z jej niewiernością ,stopniem jej zaangażowania ,oddania,poziomem rozkoszy jaki doznaje doznawała i dręczące pytanie co tam się działo .
Niby wiem co sie dzialo:( od niej. A w gruncie rzeczy to juz nic nie wiem.