. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez arecki133 (2022-04-28 12:44:14)

Temat: .

.

2

Odp: .
arecki133 napisał/a:

ona 21

Smarkula niech wraca do nauki, a nie bawić się w dom.

Uważaj, bo jeszcze Cię świadomie wrobi w dziecko.

3

O kurczę. Co za dziwna dziewczyna i do tego szantażystka.
Intuicja dobrze Ci mówi że to stanowczo za wcześnie, biorąc pod uwagę zarówno jej wiek jak i staż Waszego związku - tym bardziej że już raz się rozstaliście.

Uważaj podczas seksu z nią. Znam historie że kobiety robiły wszystko by zajść w ciążę, łącznie z przekłuwaniem gumki czy oszukiwaniem że bierze tabletki.

4

madoja napisał/a:

O kurczę. Co za dziwna dziewczyna i do tego szantażystka.
Intuicja dobrze Ci mówi że to stanowczo za wcześnie, biorąc pod uwagę zarówno jej wiek jak i staż Waszego związku - tym bardziej że już raz się rozstaliście.

Uważaj podczas seksu z nią. Znam historie że kobiety robiły wszystko by zajść w ciążę, łącznie z przekłuwaniem gumki czy oszukiwaniem że bierze tabletki.

Koniec końców rozstaliśmy się. Widziałem jak się ode mnie oddala i jej wisi to czy spędza ze mna czas czy nie. Przestała jakikolwiek kontakt inicjować itp itd. Chciałem tylko poznać pogląd na takie sytuacje innych osób.

5

To nie jest wiek na takie szybkie tempo, żeby nawet zamieszkać razem.
Nie wiem co ta dziewczyna ma w głowie... Dobrze, że się rozstaliście.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024