Ano zrobiło się targowisko
Koleżanki, miejmy nadzieję, usatysfakcjonowane
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 96 97 98 99 100 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ano zrobiło się targowisko
Oj tak, dopieszczacie nas chłopcy
Jeśli Be. chce robić konkurs piękności to każdy musiałby wrzucić fotkę jak miał 28-29 lat
A baby jak zwykle tylko potwierdzają, że u faceta wygląd nie jest najważniejszy.
Ciężko stwierdzić, bo badania wykazały, że babki szybciej szufladkują po wyglądzie niż mężczyźni:). A w necie zainteresowanie spore...to chyba trochę tak nie jest jak mówisz. No, ale to nie pierwszy raz...
Gadasz jak gdybyś widziała moja fotkę jak byłem młodszy. Pytanie skąd? Jak dostanę te fotki miss netkobiet to wstawię. A 29 mam teraz.
Ty Be. będziesz musiał wrzucić aktualną gdyż w tym momencie masz te 28-29 lat. Myśl.
W sumie, to w moim przypadku ocena wieku zależałaby w dość znacznym stopniu od tego, czy akurat się goliłem Różnica w ocenie możliwa aż do 10 lat
Ty Be. będziesz musiał wrzucić aktualną gdyż w tym momencie masz te 28-29 lat. Myśl.
To chyba oczywiste. Po co zatem o tym wspominać? Mam aktualna i gotowa do wysłania, do tego bez pozowania, odwalania się itd. Tylko żadna z Was odwagi nie ma by się pokazać pierwsza.
DeepAndBlue napisał/a:Ty Be. będziesz musiał wrzucić aktualną gdyż w tym momencie masz te 28-29 lat. Myśl.
To chyba oczywiste. Po co zatem o tym wspominać? Mam aktualna i gotowa do wysłania, do tego bez pozowania, odwalania się itd. Tylko żadna z Was odwagi nie ma by się pokazać pierwsza.
No i co Cie powstrzymuje Be.? Skoro już taki jesteś zwarty i gotowy, i pewny siebie. Po prostu popuść to ciśnienie i zaraz Ci ulży
Ojjj Ty to akurat byś musiała do zdjęcia twarzy dołączyć coś jeszcze. Nogi + pończochy mogą być, może wtedy się przekonam...
Deep...zaraz Wam wszystkim napisze co macie robić byście nie były takie zagubione...
Be. przypominam, że słowo się rzekło:
Dobra, ja mogę pokazać jednej osobie. Kto pierwszy ten lepszy...
Miętusek była pierwsza.
Tylko żadna z Was odwagi nie ma by się pokazać pierwsza.
Chciałeś najpiękniejszą na forum to jak mamy to ustalić? Poza tym ja jestem zwykła dziełcha z nadwagą, która dawno do ściany dobiła. Nie lubię siłowni ani pończoch (brrr). Jestem bezpieczna Next!
Jeśli Be. chce robić konkurs piękności to każdy musiałby wrzucić fotkę jak miał 28-29 lat
![]()
A baby jak zwykle tylko potwierdzają, że u faceta wygląd nie jest najważniejszy.
Oj mam taką super fotkę z tego okresu życia, nooo tak uhmmm. Mogłabym zawalczyć o trofeum
Ojjj Ty to akurat byś musiała do zdjęcia twarzy dołączyć coś jeszcze. Nogi + pończochy mogą być, może wtedy się przekonam....
Be. to do MNIE?!
Siostro, TLEN!!!
Evergreen pokaż mu te szwaje, po szwajach nikt nie rozpozna xD Za to Be. to po opisie charakteru pewnie cała Gdynia wskaże palcem "aaa, ten gostek, Chylonia, żre kebsa w budzie po pracy, ciśnie kelnerkom, od razu poznasz"
Pończochy dobra rzecz, najlepiej ze szpilkami w pakiecie Może każda z Pań tu obecnych niech się zaprezentuje
Evergreen pokaż mu te szwaje, po szwajach nikt nie rozpozna xD Za to Be. to po opisie charakteru pewnie cała Gdynia wskaże palcem
"aaa, ten gostek, Chylonia, żre kebsa w budzie po pracy, ciśnie kelnerkom, od razu poznasz"
Ależ w dawnych czasach, to zdjęć nóg nie pstrykałam, bo po co ... Teraz też nie . Choć mam jedną fotę stópek
w kąpieli
No ale teraz, to nie kiedyś.. czas płynie tylko do przodu
Żaden Mietusek nie był pierwszy;)
Stópki spoko, ale za stópki to ja mogę stópki pokazać;p.
Stópki spoko, ale za stópki to ja mogę stópki pokazać;p.
Eee tam Twoich to ja nie chcę A co, lubisz damskie stopy BE.? A jakie dokładnie Cię kręcą?
Proszę, proszę, dyskusja z Be. bez wyzwisk?! Dzień kobiet jest, czy jak? Coś przegapiłam? Deep trzepnij mnie porządnie, bo chyba śnię!
Oczywiście, że lubię. Najładniejsze są takie na reklamach różnych środków np w aptece;p długie nogi i dłuższa stopka - optycznie jeszcze nogi wydłuża. To potrafi być broń, która wytrąca z rąk wszystkie argumenty i prowadzi do zmiany światopoglądu w danej chwili;p.
Aleeee o kobiecym ciele to ja mogę dużo i długo, a tego by nikt nie chciał. To akurat Wam się udało:/
I co moich nie chcesz, mam ładniejsze niż niejedna kobieta .
Człowiek chwile w lesie a tu Sodoma i Gomora się robi. Evergreen, kiedy ostatnio uprawiałaś seks? Myśle ze dosyć dawno. Deep, jesteś chyba w jakimś dołku psychicznym? Chcesz porozmawiać przez telefon? Mogę w Twoim języku. No i Pani Miętusek.. serio fantazjowanie o mężczyznach z forum jest Twoim Olimpem? Bądź bardziej subtelna w wyzyskiwaniu fotek bo spłoszysz swojego wilka do lasu.
Oczywiście, że lubię. Najładniejsze są takie na reklamach różnych środków np w aptece;p długie nogi i dłuższa stopka - optycznie jeszcze nogi wydłuża. To potrafi być broń, która wytrąca z rąk wszystkie argumenty i prowadzi do zmiany światopoglądu w danej chwili;p. .
Ale w aptece to są chyba takie z haluksami i grzybicą Czy nie? Właściwie, to się nie przyglądam, to nie będę się wypowiadać
Aleeee o kobiecym ciele to ja mogę dużo i długo, a tego by nikt nie chciał. To akurat Wam się udało:/
Nie krępuj się Be. miejmy to już za sobą
I co moich nie chcesz, mam ładniejsze niż niejedna kobieta
.
No cóż, nie mam takiego fetyszu, ale jeśli lubisz rozdawać, to wstawiaj na forum, może się pozachwycamy z dziewczynami
Evergreen, kiedy ostatnio uprawiałaś seks? Myśle ze dosyć dawno.
Chyba nie sądzisz, że Ci powiem co i jak SEKRET tylko dla wtajemniczonych
A jak tam u Ciebie w lesie? Pomogły historyjki?
Chyba nie sądzisz, że Ci powiem co i jak
SEKRET tylko dla wtajemniczonych
Na szczęście się nie sugerowałem Twoją historią i wszystko się udało, romanse typu C były modne w latach 90tych. Jeżeli traktujesz seks w kategorii sekretu to raczej nie jest to coś częstego u Ciebie.
Ja jestem subtelna Psycholog, nie widać?
No to jak poszło to git
Evergreen napisał/a:Chyba nie sądzisz, że Ci powiem co i jak
SEKRET tylko dla wtajemniczonych
Na szczęście się nie sugerowałem Twoją historią i wszystko się udało, romanse typu C były modne w latach 90tych. Jeżeli traktujesz seks w kategorii sekretu to raczej nie jest to coś częstego u Ciebie.
Buahahaha znawca się znalazł A sekret to przed Tobą, bo wszystko byś wypaplał
A historyjka widzę zadziałała, nie ma sprawy, niech idzie na zdrowie
No i wrócił WUJEK SAMO ZŁO
Wszystkich poustawiał.
A przecież było fajnie, to jak to?
No i wrócił WUJEK SAMO ZŁO
Wszystkich poustawiał.
O nie, nie, nas proszę w to grono nie zaliczać Jakbyś nie zauważyła, Adelo, nie zostałyśmy wymienione
Może każda z Pań tu obecnych niech się zaprezentuje
![]()
Kwa, kwa?
Była pierwsza! I jedyna
Stópki spoko, ale za stópki
Proszę, proszę, dyskusja z Be. bez wyzwisk?! Dzień kobiet jest, czy jak? Coś przegapiłam? Deep trzepnij mnie porządnie, bo chyba śnię!
Nie bądź naiwna! Nie puszczaj gardy.
Hehehe Dokładnie tak
Deep, jesteś chyba w jakimś dołku psychicznym? Chcesz porozmawiać przez telefon? Mogę w Twoim języku.
Głodna trochę. Możesz mi pizzę zamówić
wszystko się udało
Toć, ktoś wątpił? Nawet się nam udzieliło
Evergreen napisał/a:Proszę, proszę, dyskusja z Be. bez wyzwisk?! Dzień kobiet jest, czy jak? Coś przegapiłam? Deep trzepnij mnie porządnie, bo chyba śnię!
Nie bądź naiwna!
Nie puszczaj gardy.
Od razu lepiej! Dziękuję Ci! Phew!
Ha, natomiast ja się pytam, gdzie jest paslawek?
Proszę dajcie już te fotki. Na maila mi wyślijcie. Będę grzeczny jeżeli tak uczynicie.
Jestem podczytuje jak zwykle markując obowiązki
swojego laptopa do pracy nie wziąłem z firmowego nie da się - restrykcje troska kierownictwa wyższego szczebla i jakiś nawiedzony admin sieci
A z tego ustrojstwa to znaczy z telefonu to nie lubię pisać
o jakichkolwiek przecinkach można zapomnieć .
Zgadzam się z Tobą i z innymi dziewczynami co do męskiej, forumowej, młodzieży
przystojne chłopy ( bez podtekstów ) to to nawet starszy facet potrafi zobaczyć
jak zaczną się użalać i narzekać, wywlekać kompleksy - "lać i patrzyć czy żywe"
innej metody bardziej ludzkiej i skutecznej nie widzę już
Zdjęcia i tak są poglądowe Poza tym w byle smartfonie wystarczy wybrać odpowiednie opcje, i będzie ładnie
adela 07 napisał/a:No i wrócił WUJEK SAMO ZŁO
Wszystkich poustawiał.O nie, nie, nas proszę w to grono nie zaliczać
Jakbyś nie zauważyła, Adelo, nie zostałyśmy wymienione
Dobra, no nie wszystkich.
Ale jakby nabuzowany.
Adela, paslawek, tylko się nie wystraszcie, zdjecie bez poprawek, filtrów i innych dupereli
Zdjęcia i tak są poglądowe
Poza tym w byle smartfonie wystarczy wybrać odpowiednie opcje, i będzie ładnie
Następny krok to krótkometrażowe filmiki niech chłopacy zamieszczają
tyle, że faktycznie te młódki z forum jakieś takie zachowawcze,z ogromnymi,podkręconymi, egzystencjalnymi problemami
nic się nie uczą od bardziej dojrzałych koleżanek .
Trzeba się chyba tym zająć bliżej to znaczy promocją/zaciągiem
Ja tam się nie zaliczam ani do młodzieży, ani do osób z problemami egzystencjalnymi
Panna z Dworu napisał/a:adela 07 napisał/a:No i wrócił WUJEK SAMO ZŁO
Wszystkich poustawiał.O nie, nie, nas proszę w to grono nie zaliczać
Ale jakby nabuzowany.
Odpowiem tak. Wzięłam sobie do serca wszelkie uwagi Pana Psychologa na temat mojego rzekomego stosunku do jego osoby i się nie wypowiadam już na temat jego stanu. Boję się trochę
Adela, paslawek, tylko się nie wystraszcie, zdjecie bez poprawek, filtrów i innych dupereli
A ja to co? Pies?
Zaraz Cię palnę! Jakby było co poprawiać!
lody miętowe napisał/a:Adela, paslawek, tylko się nie wystraszcie, zdjecie bez poprawek, filtrów i innych dupereli
Co nie ?
adela 07 napisał/a:Panna z Dworu napisał/a:O nie, nie, nas proszę w to grono nie zaliczać
Ale jakby nabuzowany.Odpowiem tak. Wzięłam sobie do serca wszelkie uwagi Pana Psychologa na temat mojego rzekomego stosunku do jego osoby i się nie wypowiadam już na temat jego stanu. Boję się trochę
Nie lękaj się dziecino.. Czy jak ktoś nie wkłada komuś języka między pośladki to odrazu „ustawianie kogoś”?
Bynajmniej. Ale czasem po prostu może być zwyczajnie miło. Zamiast o sobie "hej hej, prosto z kniei, zadowolony i uśmiechnięty"
to szast prasy po ryju ludzi, no
Dobra, już się nie czepiam
No nawet znośna, dajcie coś jeszcze.
Sobie wysyłają, ja też chcę
To jak znośna Be.to teraz dawaj swoją, nie taka była umowa? Kłamczuszku
Nie lękaj się dziecino.. Czy jak ktoś nie wkłada komuś języka między pośladki to odrazu „ustawianie kogoś”?
Fakt, nie jest. Możemy przyjąć, że czasami bywasz "szorstki" w obyciu ...
Coś jak trzydniowy zarost (musiałam )
Sobie wysyłają, ja też chcę
A już się przestałam prosić Jak nie, to nie
Załoga widmo
Panno, nie ma z darmo jak swoją dasz to i dostaniesz
adela 07 napisał/a:lody miętowe napisał/a:Adela, paslawek, tylko się nie wystraszcie, zdjecie bez poprawek, filtrów i innych dupereli
Co nie ?
No już miałam o to zdjęcie upraszać, ale po takiej rekomendacji, to ja już nie chcę, bo nie będę sobie psuć humoru dzisiaj
No dziewczyny, my się pokazaliśmy to teraz Wasza kolej
Nie no, ja dopiero wrzucałam.
Evergreen, nie bój, Adela i paslawek to po prostu kulturalni ludzie, także tego, wiesz
O nie, bo zaraz ja tu wrzucę swoją fotę, przestańcie rywalizować bo ja to lubię .
Evergreen, nie bój, Adela i paslawek to po prostu kulturalni ludzie, także tego, wiesz
No trochę drżę, nie przeczę A gustowi Adeli ufam, więc pewnie obiektywną prawdę powiada. Poza tym pewnie tu zaraz zażądasz foty zwrotnej, a ja raczej pilnuję prywaty w sieci
LECZ nic straconego, może wyjdzie spotkanie forumowe we wrześniu, to się pewnie wiele rzeczy wyjaśni.
APROPOS jeśli jeszcze ktokolwiek chętny na spotkanko forumowe, to muszę zagłosować za weekendem 9-11.09 - poprzestawiało mi się niestety
O nie, bo zaraz ja tu wrzucę swoją fotę, przestańcie rywalizować bo ja to lubię
.
Nie wrzucisz hahahaha
Nie no, ja dopiero wrzucałam.
Dopiero co ? 2021 luty
jak ten czas leci
Serberys napisał/a:Sobie wysyłają, ja też chcę
A już się przestałam prosić
Jak nie, to nie
Załoga widmo
możesz oglądnąć swojego wiernego bosmana
A co z
???
Speniał? Speniał
A co z
???
Speniał? Speniał
podpuchę rzucił i zwiał!
Lukrował, słodził, grzeczny był, coś dostał i się zaszył ze zdobyczą pewnie w sypialence
Pasławku- wcale nie, ponieważ, (co widać przeoczyłeś,) jak mowa była o szuwarach, kilka dni temu dosłownie, to właśnie wrzuciłam .
Dopiero co ?
2021 luty
jak ten czas leci
Zresztą te na kajaku takie tajemnicze trochę ...
Pasławku- wcale nie, ponieważ, (co widać przeoczyłeś,) jak mowa była o szuwarach, kilka dni temu dosłownie, to właśnie wrzuciłam .
Jest
Faktycznie przeoczenie pardon
jak to się stać mogło
dubel
Panie jakoś nieskore do ujawniania się. A tu chłopaki wręcz przeciwnie. I teraz zawiedzeni nieco.
Psychologu, a masz zdjęcie w kaszkiecie?
Panie jakoś nieskore do ujawniania się...
Dlaczego mnie to nie dziwi...:P
Panie jakoś nieskore do ujawniania się. A tu chłopaki wręcz przeciwnie. I teraz zawiedzeni nieco.
Psychologu, a masz zdjęcie w kaszkiecie?
Uuu ma Pani dobra pamięć albo często siedzę w Pani głowie. Oczywiście ze mam, dla mnie to wizytowe nakrycie głowy.
adela 07 napisał/a:Panie jakoś nieskore do ujawniania się. A tu chłopaki wręcz przeciwnie. I teraz zawiedzeni nieco.
Psychologu, a masz zdjęcie w kaszkiecie?Uuu ma Pani dobra pamięć albo często siedzę w Pani głowie. Oczywiście ze mam, dla mnie to wizytowe nakrycie głowy.
Była kiedyś mowa o strojach.
No to dawaj, tą fotę
Będzie stylowo.
Jak Ty wrzucisz w kaszkiecie, ja wrzucę w habicie.
Strony Poprzednia 1 … 96 97 98 99 100 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024