Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 89 90 91 92 93 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,851 do 5,915 z 13,291 ]

5,851

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Taaa
Ruchacza nie problem znaleźć, nawet z winem się zjawi.

Zobacz podobne tematy :

5,852 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-12 22:35:13)

Dobry ruchacz to najlepsza tabletka na sen. Nic podobno tak nie uwalnia prolaktyny. Ale dobry, a nie żadna tam samochwała.
Potwierdzone badaniami naukowymi.

5,853

Panna z Dworu napisał/a:

Potwierdzone badaniami naukowymi.

ornitologia smile

https://www.blasty.pl/m/upload/images/fb-thumb/2016/06/ruchacz_2016-06-22_16-40-26.jpg

5,854

Ornitologia, czy ornitolog - chciałeś powiedzieć? tongue

5,855 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-12 23:15:14)

Panna z Dworu napisał/a:

Ornitologia, czy ornitolog - chciałeś powiedzieć? tongue

a to jest jakaś różnica ? smile

ptaki to ptaki

https://c.tenor.com/GeY_JdOGqMUAAAAM/owl-kiss.gif

5,856

Mam ostatnio problemy ze wzwodem i jego utrzymaniem. Paslawku masz jakieś porady? To mój debiut.

5,857

Paslawek, specjalista od ptaków, tego jeszcze tutaj nie grali big_smile

5,858 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-12 23:14:22)

Psycholog Na Niby napisał/a:

Mam ostatnio problemy ze wzwodem i jego utrzymaniem. Paslawku masz jakieś porady? To mój debiut.

Nie wierzę w to co czytam.
Mimo "podeszłego" wieku to w sumie nie mam i nie miałem z tym większych problemów
no nie zdarzyło się kilka lat temu ,problemem był stres i dolegliwości z żołądkiem - zgagą etc
poszedłem(aczkolwiek niechętnie) do lekarza
może nie pij tyle kawy przed snem na początek,zmiana diety, odpoczynek, masaże relaksacyjne.

lody miętowe napisał/a:

Paslawek, specjalista od ptaków, tego jeszcze tutaj nie grali big_smile

O jest i pokładowy androlog smile tongue
w samą porę smile

5,859

Eeee tam paslawku, za mała wiedza u mnie na taka specjalizacje tongue

5,860

paslawek napisał/a:

w samą porę smile

A który z Was przekwita? tongue

5,861

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:

w samą porę smile

A który z Was przekwita? tongue

no chyba że nie ja big_smile

5,862

A czemu przekwita? Dobra specjalizacje paslawek wybrał wink

5,863

lody miętowe napisał/a:

A czemu przekwita? Dobra specjalizacje paslawek wybrał wink

Ja wybrałem ? smile

5,864

Wytypowales, no nie łap już tak z słówka tongue swoją droga ciekawa specjalizacja, bez żadnych podtekstów

5,865

taaa leczenie prądem w pakiecie smile

5,866

No przecież mówiłam że ciekawa big_smile

A Psycholog tak na serio pyta czy jakieś żarty? Ciężko u niego wyczuć, czasami.

5,867 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-07-12 23:43:39)

Dubel

5,868

lody miętowe napisał/a:

No przecież mówiłam że ciekawa big_smile

A Psycholog tak na serio pyta czy jakieś żarty? Ciężko u niego wyczuć, czasami.

Chciałbym sad. Popsułem się. Może założy ktoś temat w moim imieniu na tym forum, ja się wstydzę.

5,869 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-13 11:47:02)

To może paslawek, starszy - doświadczony znawca ptaszków, jak sam twierdzi - pomógłby koledze 7/10 tylko, ale szkoda żeby się marnował i już nic z życia nie miał.

Nie bądź taki skromny paslawku tongue

5,870

Panna z Dworu napisał/a:

To może paslawek, starszy - doświadczony znawca ptaszków, jak sam twierdzi - pomógłby koledze 7/10 tylko, ale szkoda żeby się marnował i już nic z życia nie miał.

Znawcą ptaszków jest Bagiennik smile

5,871 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-13 13:37:35)

Panna z Dworu napisał/a:

7,5/10 jak już do 8 można go pod rychtować
i że niby że co ? smile
że jak ?

5,872

Sami znawcy a chłopakowi nie ma kto pomóc.

5,873

Panna z Dworu napisał/a:

Sami znawcy a chłopakowi nie ma kto pomóc.

Jeżeli to takie poważne to do lekarza trza iść - aczkolwiek niechętnie

5,874

Ależ przecież tutaj sami specjaliści. Bardzo nieładnie paslawku, bardzo nieładnie. Nawet nie chcesz spróbować pomóc.

5,875 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-13 13:52:10)

Panna z Dworu napisał/a:

Ależ przecież tutaj sami specjaliści. Bardzo nieładnie paslawku, bardzo nieładnie. Nawet nie chcesz spróbować pomóc.

Tak spece na centralne i na piece smile
Najlepsza rada to do lekarza niech zasuwa - nie ma "wstydzę się" to stary koń jest albo byk .
Jak Psychologowi nie odpala sprzęt przy kobiecie 10/10 to przy mnie tym bardziej mu nie odpali .
badania na hormony,bo faceci też je mają ,diagnostyka potrzebna,a nie gadanie .

5,876

paslawek napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Najlepsza rada to do lekarza niech zasuwa - nie ma "wstydzę się" to stary koń jest albo byk .
Jak Psychologowi nie odpala sprzęt przy kobiecie 10/10 to przy mnie tym bardziej mu nie odpali .

Myślę, paslawku, że mógłbyś zacząć od popracowania z kolegą nad właściwym stosowaniem przez niego skali ocen. No, bądź kumpel ...

5,877 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-13 13:58:20)

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Myślę, paslawku, że mógłbyś zacząć od popracowania z kolegą nad właściwym stosowaniem przez niego skali ocen. No, bądź kumpel ...

To znaczy mam od niego wyłudzić fotki ? smile
fizjonomii żeby nie było niejasności

5,878 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-13 14:22:20)

paslawek napisał/a:

Nie, nie, no co Ty! paslawek, nie bądź nieprzyzwoity! No wiesz, ja Cię nie poznaję!  Masz mu wytłumaczyć jak prawidłowo stosować skalę ocen. Najwyraźniej chłopak ma z tym problem, co powoduje kolejne problemy.
Ja się nie znam na zdjęciach ptaszków tongue

5,879 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-13 15:28:15)

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:

Nie, nie, no co Ty! paslawek, nie bądź nieprzyzwoity! No wiesz, ja Cię nie poznaję!  Masz mu wytłumaczyć jak prawidłowo stosować skalę ocen. Najwyraźniej chłopak ma z tym problem, co powoduje kolejne problemy.

Aaaa smile
Prawidłowo i zdrowo to by było w ogóle wywalić tę skalę z głowy,ta skala to robienie z czegoś zgoła subiektywnego,względnego -  czegoś na siłę
niby obiektywnego, masowego,uproszczonego ,ale jak już młodzi faceci wbiją sobie do głowy tę skalę to ciężko ją wywalić, ponieważ
jest ona w cudaczny sposób wygodna i niewygodna jednocześnie miesza się niestety z poczuciem wartości .

Panna z Dworu napisał/a:

Jak to ? smile

5,880

paslawek napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Jak to ? smile

Tak to. Znam się na duszy i rozumie ptaszyn, ale one nie chcą tracić czasu na rozmowy, przekonane, że fotki zrobią całą robotę. Ech, paslawek ...

5,881 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-13 16:39:27)

Na ale dusze Psychologa znamy na wylot w te i we w tę ,blaski i cienie ,wiele jego cech ,na ile udało się go poznać za jego zgodą
tam już nie ma co grzebać,no chyba że coś ukrywa zawzięcie jakiś fragment wnętrza, duszy i umysłu.
Potencjalny oczu blask też świadczy o duszy, ewentualnie o stosowaniu kropli do oczu.

99 strona big_smile

5,882

Byłem u specjalisty ale to on powinien mi zapłacić za konsultacje, takich truizmów dawno nie słyszałem, 300zł w błoto.

5,883 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-07-13 16:26:14)

U jakiego byłeś lekarza, jeśli można wiedzieć?
Przyczyn może być naprawdę dużo, musielibyśmy Cię lepiej znać i jakie życie prowadzisz: jak się odżywiasz, jakie używki, czy masz dużo stresów, czy i jeśli, jakie bierzesz leki, moze niedobry czegoś w organizmie, coś z hormonami, czyli typowo fizyczne kwestie plus psychika. Jeśli partnerka super to chcesz jak najlepiej wypaść, a to wbrew pozorom nie pomaga, im bardziej się starasz tym gorzej wychodzi. Tak, panowie mogą miec problemy, a partnerka 10/10, czasami to gorzej.  Przyczyn może być sporo, każda z osobna albo i wszystko razem

To nie są truizmy, wywiad plus jakieś badania będą potrzebne, nikt Ci nie da na dzień dobry diagnozy, to nie takie hop siup.

5,884

lody miętowe napisał/a:

. Tak, panowie mogą miec problemy, a partnerka 10/10, czasami to gorzej.

Cały czas mówimy o samcu alfa, czy obniżamy poprzeczkę?

5,885

Panna z Dworu napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

. Tak, panowie mogą miec problemy, a partnerka 10/10, czasami to gorzej.

Cały czas mówimy o samcu alfa, czy obniżamy poprzeczkę?

Może nie rozpędzajmy się tak z tą poprzeczką ?
A co na to wszytko partnerka10/10 ?
Jaka była jej reakcja ?
Na początek  nich Psycholog odpowie na pytania Miętusa.
o tryb życia,dietę,używki.
Czy w ogóle jest libido ?

5,886

Panna kiedyś miałaś więcej gracji w swoich złośliwościach, jak ktoś z nas obniżył poprzeczkę to na pewno Ty. Pamiętaj, zazdrość to zła cecha.

Morfologia w normie, kortyzol i testosteron w normie. Stres standardowo, nigdy nie prowadziłem się lepiej jeżeli chodzi o odżywianie, sport i używki. Paradoksalnie im lepiej tym gorzej. No problem z partnerka jest tylko taki ze ma wątpliwości czy mi się podoba. Zaspokajam ja innymi możliwościami ale czuje się jak niepewny siebie impotent. Pierwszy raz uważam ze kobieta jest nie z mojej ligi. Dziwne uczucie. Totalne przeciwieństwo mnie. Libido jest ale gaśnie w sytuacjach inicjacji.

5,887

Na specjalista to psychiatra, psychoterapeuta i seksuolog w jednym.

5,888

Panna kiedyś miałaś więcej gracji w swoich złośliwościach, jak ktoś z nas obniżył poprzeczkę to na pewno Ty. Pamiętaj, zazdrość to zła cecha.

Pokaż chociaż wirtualnie swoją buźkę, pozwól zobaczyć blask w swoich oczach, ujrzeć uśmiech i usłyszeć głos, to będę mogła z ręką na sercu (słowo Skauta) potwierdzić, że upadłam nisko w złośliwościach z żalu i zazdrości. tongue

5,889

To ja mam inne obserwacje, Koralina jakaś szczęśliwsza się wydaje i właśnie mniej złośliwa,że stanę w jej obronie.

Morfologia w normie, kortyzol i testosteron w normie. Stres standardowo, nigdy nie prowadziłem się lepiej jeżeli chodzi o odżywianie, sport i używki. Paradoksalnie im lepiej tym gorzej. No problem z partnerka jest tylko taki ze ma wątpliwości czy mi się podoba. Zaspokajam ja innymi możliwościami ale czuje się jak niepewny siebie impotent. Pierwszy raz uważam ze kobieta jest nie z mojej ligi. Dziwne uczucie. Totalne przeciwieństwo mnie. Libido jest ale gaśnie w sytuacjach inicjacji.

Czyli to problem blokady bardziej niż fizjologiczny
To co wyboldowane to się zdarza nader często i nie tylko nałogowcom,ale to nie jest dobry znak
Trochę się boisz tej dziewczyny ,stąd to nadanie przeciwieństwom dużego znaczenia.
Jak byś nie był z jej ligi to już byś poszedł na odstrzał,chyba że ściemniałeś coś .

5,890 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-13 18:50:41)

paslawek napisał/a:

To co wyboldowane to się zdarza nader często i nie tylko nałogowcom,ale to nie jest dobry znak
Trochę się boisz tej dziewczyny ,stąd to nadanie przeciwieństwom dużego znaczenia.
Jak byś nie był z jej ligi to już byś poszedł na odstrzał,chyba że ściemniałeś coś .

To proste. Przeciwieństwa przyciągają się, ale nie uzupełniają.

5,891

paslawek napisał/a:

To ja mam inne obserwacje, Koralina jakaś szczęśliwsza się wydaje i właśnie mniej złośliwa,że stanę w jej obronie.

Tak? A po czym tak sądzisz?
Niedobrze dla Koraliny jak robi się poważnie. Będzie sobie musiał stąd pójść sad

5,892

Napisz do Syl, może Ci prześle moja buźkę jak ładnie poprosisz. Ja nic do Ciebie nie kieruje a Ty się do mnie przypierdalasz z tylko Tobie wiadomego powodu. Nie prowokuj mnie żebym sprawił Ci przykrość bo wciąż mam do Ciebie sentyment i dawną sympatię.

5,893 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-13 19:11:31)

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:

Tak? A po czym tak sądzisz?

Niedobrze dla Koraliny jak robi się poważnie. Będzie sobie musiał stąd pójść sad

Nic nie napisałem o wzroście poziomu srogiej powagi u Koraliny smile tego to nie stwierdziłem akurat
także spoko
z resztą to i tak tylko takie przeczucia przez monitor na ile prawdziwe to nigdy do końca nie wiadomo.

Panna z Dworu napisał/a:

To proste. Przeciwieństwa przyciągają się, ale nie uzupełniają.

Tak do czasu wyczerpania się fascynacji i ciekawości do momentu pojawienia się jakichś oczekiwań i rozczarowań.

No problem z partnerka jest tylko taki ze ma wątpliwości czy mi się podoba

To jest podobne u was obojga,ale was nie łączy .
Jak dziewczyna normalna a nie jakaś neurotyczna to będzie w miarę cierpliwa z dystansem podejdzie do tego podobania się Tobie za wszelką cenę i obniżania myśleniem o tym swojego samopoczucia bo to złudzenie jest .
Gadać z nią o tym niebezpieczna delikatna sprawa znacznie lepiej chyba po prostu uprawiać seks
za 2 miesiące jak przestaniesz się siebie czepiać to powinno przejść skoro hormony pracują prawidłowo.

5,894

Napisz do Syl, może Ci prześle moja buźkę jak ładnie poprosisz. Ja nic do Ciebie nie kieruje a Ty się do mnie przypierdalasz z tylko Tobie wiadomego powodu. Nie prowokuj mnie żebym sprawił Ci przykrość bo wciąż mam do Ciebie sentyment i dawną sympatię.

Już mi sprawiłeś. Zresztą nie po raz pierwszy. Tylko i wyłącznie subiektywnym osądem moich wpisów, które z powodów wiadomych tylko Tobie wyjątkowo grają Ci na nerwach. Jeśli o mnie chodzi nie mam najmniejszego zamiaru sprawiać Ci przykrości. Jeśli natomiast Ty czujesz taką potrzebę wobec mnie, to może naprawdę byśmy się przynajmniej wcześniej poznali, oczywiście na stopie koleżeńskiej (bo innej i tak nawet potencjalnie nie oczekiwałabym z uwagi na różnicę w peselach, co jest przecież dla Ciebie oczywiste).

5,895

paslawek napisał/a:

No nic nie poradzę ze to pierwsza dziewczyna która mnie zawstydza w życiu. Oczywiście w moich subiektywnych oczach nie jest z mojej ligi bardziej w kontekście środowisk na dwóch różnych biegunach z których pochodzimy. No wizualnie tez odstajemy od siebie, ja wyglądam jakbym chciał jej ukraść samochód a ona jak przedszkolanka. Światopoglądowo jesteśmy podobni, wizja przyszłości również jest podobna. Poziom inteligencji ma wyższy ale na pewnym poziomie nie ma to znaczenia. Im lepiej tym gorzej mówiłem w kontekście dbania o siebie a nie związku. Relacyjnie jest bardzo dobrze ale to dopiero początek. Trudno, trzeba iść do apteki i się upokorzyć haha.

5,896

Panna z Dworu napisał/a:

Już mi sprawiłeś. Zresztą nie po raz pierwszy. Tylko i wyłącznie subiektywnym osądem moich wpisów, które z powodów wiadomych tylko Tobie wyjątkowo grają Ci na nerwach. Jeśli o mnie chodzi nie mam najmniejszego zamiaru sprawiać Ci przykrości. Jeśli natomiast Ty czujesz taką potrzebę wobec mnie, to może naprawdę byśmy się przynajmniej wcześniej poznali, oczywiście na stopie koleżeńskiej (bo innej i tak nawet potencjalnie nie oczekiwałabym z uwagi na różnicę w peselach, co jest przecież dla Ciebie oczywiste).

Zrozum fundamentalna rzecz, ze naśmiewanie się z „samca alfą” w kontekście mojej obecnej sytuacji jest upokarzające z technicznego punktu widzenia. Mamy różne pojęcie „samczości”, dla Ciebie jest związana z seksualnością a dla mnie z poczuciem sprawczości. Ja nie mam ochoty sprawiać Ci przykrości, jak już mówiłem, próg mojej tolerancji względem Ciebie jest statystycznie wyższy niż u przeciętnego użytkownik tego forum smile. Daj buziaka na zgodę :*.

5,897

No wizualnie tez odstajemy od siebie, ja wyglądam jakbym chciał jej ukraść samochód a ona jak przedszkolanka.

To zjawisko jest mi znane, aż nadto dobrze smile
Też przy żonie wyglądam na przestępce, ale to właśnie tylko w moich oczach
żona nie za bardzo starała się poprawiać mój wizerunek

5,898

paslawek napisał/a:

No wizualnie tez odstajemy od siebie, ja wyglądam jakbym chciał jej ukraść samochód a ona jak przedszkolanka.

To zjawisko jest mi znane, aż nadto dobrze smile
Też przy żonie wyglądam na przestępce, ale to właśnie tylko w moich oczach
żona nie za bardzo starała się poprawiać mój wizerunek

Dobra czyli tragedii nie ma skoro wam się udało, no nic, czas się napić w hotelowym barze..

5,899 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-07-13 19:26:44)

Czyli jednak głowa, skoro reszta w porządku. Tak jak przypuszczalam, że moze byc, teraz widze, w kontekście tego co Psychologu napisałeś. Jak na to poradzić? Powiedziałabym zeby wyluzowac, ale wiem że to tak tylko się prosto mówi. Trochę hoojowo kobiecie tlumaczyc dlatego tak, no ale, lepsze chyba to, niż by myślała że Ci się nie podoba. A wychodzi ze wręcz przeciwnie, jest za "bardzo" ehhhh
Panowie tu radzili zeby kupić cos w aptece, zapomnialam jak się ta substancje nazywa  hmm wez na początek, później bedziesz pewniejszy siebie i będzie normalnie i nie bedziesz musiał brac niczego

5,900 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-13 19:38:36)

Zrozum fundamentalna rzecz, ze naśmiewanie się z „samca alfą” w kontekście mojej obecnej sytuacji jest upokarzające z technicznego punktu widzenia. Mamy różne pojęcie „samczości”, dla Ciebie jest związana z seksualnością a dla mnie z poczuciem sprawczości. Ja nie mam ochoty sprawiać Ci przykrości, jak już mówiłem, próg mojej tolerancji względem Ciebie jest statystycznie wyższy niż u przeciętnego użytkownik tego forum smile. Daj buziaka na zgodę :*.

Zrozum Ty jedną rzecz, że jeśli masz rzeczywiście problem, to napisz, że masz ten problem rzeczywiście, tym bardziej, że piszesz w miejscu, gdzie nie wiadomo, co jest żartem a co żartem nie jest. Tak jakby Ci to umknęło. Syl za mną i tak nie przepadała, więc odesłanie mnie do niej było złośliwością z czystą premedytacją z Twojej strony. I zrozum wreszcie ostatnią rzecz, że ja tu prawie niczego nie biorę na serio, ani tego, co czytam ani tego, co piszę. :*

5,901 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-13 19:29:31)

Psycholog, wrócisz do domu i dalej będziesz walić albo lizać. Sorry, ale prawdy nie oszukasz. Kłamco.

5,902 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-13 19:50:34)

GOSTY napisał/a:

Psycholog, wrócisz do domu i dalej będziesz walić albo lizać. Sorry, ale prawdy nie oszukasz. Kłamco.

A tego dzisiaj nosi
dawno w ucho nie dostał smile

lody miętowe napisał/a:

Panowie tu radzili zeby kupić cos w aptece, zapomnialam jak się ta substancje nazywa  hmm wez na początek, później bedziesz pewniejszy siebie i będzie normalnie i nie bedziesz musiał brac niczego

Prawdopodobnie chodzi o to  sidenafil i podobne preparaty ja to się nie znam nie brałem
chemii unikam,bardzo ostrożnie u mnie z tym jest z pewnych względów
ale jak będzie trzeba to żadnych oporów nie przewiduje .

Panna z Dworu napisał/a:

Syl za mną i tak nie przepadała

To raczej nie za bardzo prawda.
tak myślę

a pisać do Syl i Dzierlatki to i tak nie ma sensu są wakacje i dziewczęta za chłopami latają jak Bóg przykazał smile

5,903 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-07-13 19:49:27)

Tak paslawku, sprawdziłam, o ta substancje chodzi. Jest też w preparatach bez recepty i pisali, tutaj na forum, że tylko z tym brać, reszta nie działa. Oczywiście trzeba poczytać skutki uboczne czy z czym nie łączyć, nie dla każdego pewnie. Libido spada bo stres że znowu się nie uda, dlatego taki preparat mógłby byc dobrym rozwiązaniem, na początek tylko.

5,904 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-13 19:56:53)

paslawek napisał/a:

Prawdopodobnie chodzi o to  sidenafil i podobne preparaty ja to się nie znam nie brałem

I ile można wspomagać się chemią w kwestiach technicznych, jeśli problem tkwi w głowie, we własnych wyobrażeniach, w obawach, czyli w najprostszym w  Świecie w wyniesieniu kogoś na piedestał? To może najpierw należałoby trochę oswoić się z tym piedestałem, zobaczyć parę jego wad (bo ma takie na pewno). Świeża znajomość, musi trochę okrzepnąć. W przeciwnym razie to jest jak działanie w wysokiej gorączce. Czasami wystarczy dać sobie trochę czasu i ochłonąć.

5,905

Nie zgodze się z Tobą Panno, tak jak pisałam, tylko pierwsze razy weźmie, nabierze pewności siebie i będzie później juz w porządku, nie będzie potrzebował. I nie chodzi tutaj o wynoszenie na jakiś piedestał.

5,906 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-13 19:58:54)

Jeśli zależy mu na szybkim skonsumowaniu znajomości,to może.

I żeby nie było że jestem zazdrosna big_smile  Onieśmielenie drugą osobą musi minąć, inaczej z takiej znajomości nic nie będzie.

5,907 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-13 20:06:13)

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:

I ile można wspomagać się chemią w kwestiach technicznych, jeśli problem tkwi w głowie, we własnych wyobrażeniach, w obawach, czyli w najprostszym w  Świecie w wyniesieniu kogoś na piedestał?

Z chemią to naprawdę jest skomplikowana sprawa
hormony mogą się wydawać w normie,ale przecież nasze myślenie i odczuwanie to też chemia no i trochę elektryki
większość substancji jest w nas mamy naturalne opiatoidy i kannabinoidy różne endorfiny też
często brak równowagi jest na granicy bardzo delikatnie poniżej  i wystarczy dostarczyć czegoś z zewnątrz żeby zainicjować
przyśpieszyć proces dochodzenia do siebie
nie tylko zmieniając sposoby myślenia bywa że samo to trwa dłużej.
W stosunku do mnie mój psychiatra miał podejście jak Ty Koralino z tym że to znacznie bardziej indywidualne kwestie
mojemu kumplowi przepisał antydepresanty swego czasu i mu pomogły wtedy

5,908

paslawek napisał/a:

a pisać do Syl i Dzierlatki to i tak nie ma sensu są wakacje i dziewczęta za chłopami latają jak Bóg przykazał smile

Nie mam i nigdy nie miałam takiego zamiaru tongue Poczekam, kiedy spotkanie forumowe będzie organizowane w jakimś ładnym miejscu i wtedy zweryfikuję moją wyobraźnię tongue

5,909 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-07-13 20:09:40)

Wymyslanie cudów na kiju, diety, hormony,  niebieskie tabletki...
Jakbyście nie wiedzieli mózg to największa fabryka chemiczna, udowodniono ze jest w stanie wyprodukowac dokladnie każdą substancję chemiczną obecną na Ziemi - teoretycznie.
Więc jak u kolegi PNN produkuje substancje hamujące, to nie bez powodu.
Ten mechanizm widzę tak:
Gdyby ta kobieta była brzydsza, to lepiej byś obczaił jej charakter i nie doszłoby do sytuacji intymnej gdyby ten szeroko rozumiany charakter Ci nie odpowiadał.
Ponieważ ta kobieta ma zapewne parę pożądanych zewnętrznych cech, masz zaćmione myślenie w jej sprawie- prawdopodobnie nie zauważasz czegoś, co Ciebie normalnie w kobietach odpycha.
Po prostu nie czujesz się przy niej swobodnie, bezpiecznie,  a to jest podstawą związków wszelkich, prawda?.
Więc twój " maly" czy większy;) wie lepiej, kolego.
Jakoś ja jako kobieta nie mam takiego problemu by inteligentnego nawet przystojniaka skreślić, jak nie czuję chemii.
A później okazuje się, że się nie myliłam, charakter gościa nie ten.
Więc ona słusznie myśli że nie jest w Twoim typie, bo pewnie nie jest.

Dziękuję za uwagę.
Moje 300 zł proszę przelać na konto fokarium w Helu smile

5,910

paslawek napisał/a:

przyśpieszyć proces dochodzenia do siebie
nie tylko zmieniając sposoby myślenia bywa że samo to trwa dłużej.

Gdyby to było takie proste. Nie wszystko zależy od nas samych. Dochodzą do tego jeszcze czynniki obiektywne, na które nie mamy wpływu, oraz co najważniejsze, nastawienie i zamiary drugiej strony.

5,911

Mam mensil max, w piątek przetestuje big_smile. Problem jest ze podświadomie czuje ze na nią nie zasługuje. Ona lubi delikatny, czuły seks, ja po prostu chyba nie jestem przyzwyczajony do uczuć w seksie. Jestem zawstydzony ale potrafię świetnie udawać smile. Myśle ze jak raz się odblokuje to będzie z górki smile.

5,912

Ela210 napisał/a:

Taa ile to razy "mały" czy większy smile sprowadził na manowce a w konsekwencji w dołek, kiedy wiedział lepiej smile
to nie takie proste niestety

5,913 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-07-13 20:25:35)

Skoro się z Tobą umówiła to znaczy że jej pasujesz, widocznie nie widzi problemu z tym zaslugiwaniem czy niezaslugiwaniem. Miałam to samo myślenie co Ty Psychologu, na początku, z moim, szybko mi w sumie przeszło. Powodzenia smile
Nie jesteś przyzwyczajony do uczuć, bo może nie miałeś kim ich odkryć, a nuż odkryjesz w sobie nowe pokłady, o których sam siebie byś nie podejrzewał

5,914

paslawek napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Taa ile to razy "mały" czy większy smile sprowadził na manowce a w konsekwencji w dołek, kiedy wiedział lepiej smile

No tak, ale sprowadzał na manowce tym, że chciał a nie powinien był chcieć tongue

5,915

Ela210 napisał/a:

Wymyslanie cudów na kiju, diety, hormony,  niebieskie tabletki...
Jakbyście nie wiedzieli mózg to największa fabryka chemiczna, udowodniono ze jest w stanie wyprodukowac dokladnie każdą substancję chemiczną obecną na Ziemi - teoretycznie.
Więc jak u kolegi PNN produkuje substancje hamujące, to nie bez powodu.
Ten mechanizm widzę tak:
Gdyby ta kobieta była brzydsza, to lepiej byś obczaił jej charakter i nie doszłoby do sytuacji intymnej gdyby ten szeroko rozumiany charakter Ci nie odpowiadał.
Ponieważ ta kobieta ma zapewne parę pożądanych zewnętrznych cech, masz zaćmione myślenie w jej sprawie- prawdopodobnie nie zauważasz czegoś, co Ciebie normalnie w kobietach odpycha.
Po prostu nie czujesz się przy niej swobodnie, bezpiecznie,  a to jest podstawą związków wszelkich, prawda?.
Jakoś ja jako kobieta nie mam takiego problemu by inteligentnego nawet przystojniaka skreślić, jak nie czuję chemii.
A później okazuje się, że się nie myliłam, charakter gościa nie ten.
Więc ona słusznie myśli że nie jest w Twoim typie, bo pewnie nie jest.

Dziękuję za uwagę.
Moje 300 zł proszę przelać na konto fokarium w Helu smile

Jej wygląd i charakter mnie nie odpycha. Wręcz przeciwnie. Umiem ocenić chemie, penis to nie wyznacznik tego. Przy ładnych dziewczynach ale z którymi mnie nic nie łączyło było wszystko dobrze. Może po prostu za zdrowo się prowadzę i mój organizm jest w szoku haha.

Posty [ 5,851 do 5,915 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 89 90 91 92 93 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024