Evergreen napisał/a:No mi chodziło o czyjąś dupkĘ
Robi się ciekawie
Czyją? 
Evergreen napisał/a:No nie da na spokojnie spotkania w tajemnicy urządzić
.
No, ja historyjek potrzebuję
Przecież wiesz! 
lody miętowe napisał/a:pytanko: co sądzicie o chodzeniu, zwłaszcza w takie upały jak teraz, bez biustonosza pod ubraniem?
Jeśli anatomia pozwala to super sprawa. Jedno z lepszych uczuć pod koniec dnia to zdjęcie tego ustrojstwa. Posiadaczki małych piersi w ogóle nie muszą tego nosić więc dla mnie zrozumiały wybór. Mnie nie gorszy, ani tym bardziej nie brzydzi, może trochę rozpraszać jeśli materiał bluzeczki jest cieniutki
Zależy gdzie chcesz tak wyjść 
Kiedyś, jak się miało mniejszy rozmiar to się zdarzało... Piękne czasy
Ale to były wyjścia na luzie, ze znajomymi na ognisko, nad jezioro, na grilla, na działkę, nad rzekę... Większa swoboda. Teraz na gorącą pogodę poszukałabym sobie jedwabnej braletki, zresztą to jest jeden z moich projektów, taki must-have, bo w tych zwykłych cyckonoszach to masakra w taki upał jaki macie obecnie 
W Anglii jest teraz akurat taka moda, że dziewczyny w samych stanikach chodzą. Zazwyczaj są to te sportowe ale czasami zdarza się odważniejsza z koronkowym. Mój sąsiad - młody kawaler, powiedział mi, że jak na to patrzy to czuje się zgwałcony ale nie pytałam co dokładnie miał na myśli
adela 07 napisał/a:Deep- odniosę się do tego, co napisałaś, ale zrobię to w moim prywatnym wątku, ok? (Kiedy dojrzewają panowie?)
Ok, znajdę 
Kapitanna napisał/a:paslawek napisał/a:Kapitanna napisał/a:nic nie dzieje się bez przyczyny
Uwaga
Kapitanna napisał/a:Robię co w mojej mocy

Yes Master 
paslawku, Ty wiesz, ja wiem, reszta może żyć spokojnie w błogiej nieświadomości

Co za knowania znowu?
Kogo tym razem 
Paslawek zoba, kiery przyloz do mie. Sąsiad mówi, że ma już go dosyć, że już mu się nie chce go głaskać 

bagienni_k napisał/a:Jeśli "obiekt" nie jest atrakcyjny" to nawet najbardziej zaj.... bielizna nie pomoże...