Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 77 78 79 80 81 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,071 do 5,135 z 13,291 ]

5,071 Ostatnio edytowany przez Gary (2022-06-23 23:39:45)

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
pawlo.waw napisał/a:

W dzisiejszych czasach głównie anonse opierają się na zdjęciach. Tak działa wiele portali i aplikacji dla singli. Przykładowo ja, zawsze staram się dać jakiś ciekawy, niestandardowy opis. Pytanie kto to czyta?

Pewnie mało pań czyta, bo musiałby najpierw kliknąć aby twoje ogłoszenie się wyświetliło.

- anons wrzuciłem na facebooku, ... otrzymałem sporo pozytywnych komentarzy, ale wiadomości na skrzynkę przyszło chyba mało.

I nie napisałeś do każdej kobiety która dała pozytywyny komentarz?

pawlo.waw napisał/a:

Kiedyś dałem takie ogłoszenie:
"Cześć!
Muszę Wam powiedzieć, że zapadłem na straszną chorobę.

Na sam początek negatyw.

Do niedawna zawsze serdecznie odnoszący się do kobiet, stałem się mizoginem.

Drugi negatyw.

Gdy zobaczyłem u siebie pierwsze objawy tego nieszczęścia, czym prędzej udałem się do lekarza pierwszego kontaktu. Ten, jako przyczynę choroby podał brak kobiet w moim otoczeniu. Zalecił by to natychmiast zmienić! Ja na to: „Panie doktorze, ale jak to osiągnąć?”. Lekarz zalecił mi szukanie towarzystwa kobiet na portalach i grupach dla singli, gdyż tam podobno jest łatwiej o to aniżeli w realnym świecie. Słuchajcie, tak wygląda rozpisane ich dawkowanie: od poniedziałku do piątkowego poranka, dwa razy dziennie, rano, (co ciekawe  na czczo) i wieczorem (po jedzeniu). Natomiast od piątkowego wieczora, aż po weekend zaglądać tu kiedy tylko będę miał na to ochotę. Dlaczego o tym wspominam?

To wszystko jest okej. Żartobliwie.

Jednak negatywy, choroba, nieszczęście, lekarz...

Bo może są tu jakieś Panie, które byłyby chętne pozbyć mi się choroby i się zapoznać? Byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny.

Przypuszczalnie myśl kobiet -- "nie, nie ma tutaj takich kobiet".
Druga myśl -- "przecież żadna nie będzie się poświęcać, aby ratować z choroby randomowego gościa".

Ogłoszenie obrazkowe...
Ten "kawaler z czystą kartą" nie brzmi źle... Wg mnie to zaleta na przeciwko rozwodników "w trakcie rozwodu".

Gorzej z "samotnym chłopakiem, którego przygarnie dziewczyna".
Myślisz, że tego dziewczyna pragnie? Aby przygarnąć?
I opiekować się? Udomowić?
I po to ona szuka ogłoszeń?

Lepiej napisz "Mam pracę, jestem wolny, mam czas..."

Evergreen napisał/a:

Wygląda na to, że masz wszystko co trzeba Pawlo , żeby mieć wszystko co chcesz. Wystarczy sięgnąć smile

Ja też tak uważam. W życiu trzeba przekraczać białą linię, aby sięgnąć po zabawkę, bo sama nie przyjdzie.

https://i.ibb.co/d4RXHbJ/a.jpg

Zobacz podobne tematy :

5,072 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-24 00:31:24)

Evergreen napisał/a:

Koralina to przecież wszyscy wiedzą, że to z t-EGO powodu założyłaś ten wątek big_smile

Założyłam ten wątek, żeby uwieść Psychologa big_smile
Reszta towarzystwa korzysta z niego przy okazji tongue

bagienni_k napisał/a:

Ale tych lwów ostatnio tutaj się nazbierało.. wink Król zwierząt nie wychodzi z mody tongue

Co tam mamroczesz Wodnik Szuwarek ? tongue

PS. paslawek, chyba Ever potrzebne będą korki big_smile

5,073 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-24 00:50:38)

KoralinaJones napisał/a:

PS. paslawek, chyba Ever potrzebne będą korki big_smile

KoralinaJones napisał/a:

Po tym już  nie potrzeba,jaśniej się nie da  smile

Lioness się obudziła  uwaga
https://bachfantasy.files.wordpress.com/2014/01/giphy-2.gif

KoralinaJones napisał/a:

Co tam mamroczesz Wodnik Szuwarek ? tongue

Wodniku ta lwica wody się nie boi

https://media4.giphy.com/media/ZDuQTkCwHTylYY4sIJ/giphy-downsized-large.gif

Cześć Gary smile

5,074 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-24 01:04:31)

paslawek napisał/a:

Ale zgraja "kotek" big_smile  To jakaś aluzja do moich tutaj koleżanek? tongue

5,075 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-24 01:15:14)

Nie nie było innego gifa smile
z jedną lwicą

ale Twoja interpretacja może być motywująca

takiego gifu lwa morskiego nie dam przecież

https://i.pinimg.com/originals/eb/e2/90/ebe2903949c9f649cc06ae8348d6ae35.gif

znalazło się smile

https://giffiles.alphacoders.com/883/88326.gif

5,076 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-24 01:18:21)

Nie masz czegoś, co nie spowoduje popłochu u kandydata? big_smile  Może jakieś ocieplenie wizerunku w końcu tongue

5,077 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-24 01:33:24)

KoralinaJones napisał/a:

Nie masz czegoś, co nie spowoduje popłochu u kandydata? big_smile  Może jakieś ocieplenie wizerunku w końcu tongue

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfk2ZPxkddd8lUgDHdx64q_o5ewS497z0RXEqDkrLyip1jqQAj2CRiKg2EQNWTdtYAWY8&usqp=CAU

jeszcze z dzieciństwa może ?

https://i.gifer.com/embedded/download/SGKH.gif
https://i.pinimg.com/originals/59/bd/04/59bd04230501ab97e7cbffb957686e56.gif

5,078

https://pbs.twimg.com/media/E784tfiXsAAVn7U.jpg

5,079

paslawek napisał/a:

https://i.gifer.com/embedded/download/SGKH.gif

No, taki opiekun, to ja rozumiem big_smile tongue

5,080 Ostatnio edytowany przez Gary (2022-06-24 09:06:28)

paslawek napisał/a:

Cześć Gary smile

Czasem zaglądam tutaj... smile smile
Miłego dnia.

Miłego dnia wszystkim życzę smile

5,081

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Ale zgraja "kotek" big_smile  To jakaś aluzja do moich tutaj koleżanek? tongue

Ja z tyłu w trawie, storczyków szukam... big_smile

Hej Gary Wzajemnie, dobrego dnia! smile

Pawlo co to za wypłosze żeś wstawił tongue

5,082 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-24 10:31:00)

Gary napisał/a:
paslawek napisał/a:

Cześć Gary smile

Czasem zaglądam tutaj... smile smile
Miłego dnia.

Miłego dnia wszystkim życzę smile

Cześć Gary cieszę się, ze wpadłeś smile Jakoś tak na siebie wpadamy ostatnio wink Również miłego dnia!

Koralina ja tu przecież wszystko wiem, jakie są intencje, stąd próbuje tego kawalera trochę rozkręcić i zachęcić, ale się nie daje! big_smile No co poradzę!

Adela "Meluzynę" mam również w szlagierach na Spotify i jak tylko leci w samochodzie, to się drę w niebogłosy big_smile (znaczy śpiewam pięknie wink)

5,083

Noo lwy to dzisiaj będą się wygrzewać. Gorąc jak diabli.
A wieczorem do wodopoju.
Przy muzyczce.
Cześć, Gary .:)

5,084

Oj, z tymi lwami w wodzie to trzeba uważać, bo jeszcze znienacka i jakiś krokodyl podpłynie i chapsnie zębami..

O Gary, fajnie, że wpadłeś smile

5,085 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-24 10:43:45)

Evergreen napisał/a:

Koralina ja tu przecież wszystko wiem, jakie są intencje,

Mówisz? big_smile Ja tam nie wiem, ale liczę na to, że są co najmniej nieprzyzwoite... tongue big_smile

bagienni_k napisał/a:

Oj, z tymi lwami w wodzie to trzeba uważać, bo jeszcze znienacka i jakiś krokodyl podpłynie i chapsnie zębami..

paslawek zawsze wodzi na manowce big_smile tongue

5,086

KoralinaJones napisał/a:

I jak, udało się? big_smile

Co do Pana Pawła z WWA, wypowiem się jako samozwańczy ekspert z zakresu uwodzenia.

Twoj opis w mojej ocenie jest zbytnio ugrzeczniony, taki bagiennikowaty, nie że zły, tylko mało skuteczny jak na obecne czasy. Może do gazety by się nadał, ale nie na aplikacje randkowe. Też bym wolał pisać i wysłać listy. Za każda ludzka potrzebą przemawiają emocje a nie desperacja i chęć ratowania kogoś z „choroby”. Dziś liczy się pragmatyzm a nie romantyzm. Żeby kogoś zdobyć, musisz chcieć rozwiązać czyjś „problem”. Twoje opisy nie rozwiązują problemów kobiet, jest niestandardowy ale wciąż sztampowy, bez polotu. To mit ze fajne kobiety chcą ułożonych, porządnych chłopców. Na potrzeby poprawności politycznej, również na tym forum, zawsze będą twierdziły że to nie prawda. Dlatego jestem praktykiem a nie teoretykiem. Wszystko rozchodzi się o dominację i hierarchiczność, czym możesz konkurować z innymi „samcami”? Jak masz wygląd, pieniądze, pozycję, pewność siebie, masz wtedy klucz do każdej pochwy w promieniu 100 km od siebie. Wszystko jest płynne, jak masz mniej pieniędzy to musisz być przystojniejszy itd. Dążenie do homeostazy. Oczywiście mówimy o kobiecie 10/10. Na 5 czy 6 nie trzeba być jakimś wybitnym gościem tylko wystarczy wyjść do ludzi i potrafić składać zdania złożone. Bycie normalnym w nienormalnych czasach to żadna zaleta, przykro mi Pawele. Czasem w życiu ma się miłosnego farta czego Ci życzę smile.

5,087

Psycholog Na Niby napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tak, tylko jeszcze o tym nie wiesz big_smile

5,088

KoralinaJones napisał/a:

Co do Pana Pawła z WWA, wypowiem się jako samozwańczy ekspert z zakresu uwodzenia.

Twoj opis w mojej ocenie jest zbytnio ugrzeczniony, taki bagiennikowaty, nie że zły, tylko mało skuteczny jak na obecne czasy. Może do gazety by się nadał, ale nie na aplikacje randkowe. Też bym wolał pisać i wysłać listy. Za każda ludzka potrzebą przemawiają emocje a nie desperacja i chęć ratowania kogoś z „choroby”. Dziś liczy się pragmatyzm a nie romantyzm. Żeby kogoś zdobyć, musisz chcieć rozwiązać czyjś „problem”. Twoje opisy nie rozwiązują problemów kobiet, jest niestandardowy ale wciąż sztampowy, bez polotu. To mit ze fajne kobiety chcą ułożonych, porządnych chłopców. Na potrzeby poprawności politycznej, również na tym forum, zawsze będą twierdziły że to nie prawda. Dlatego jestem praktykiem a nie teoretykiem. Wszystko rozchodzi się o dominację i hierarchiczność, czym możesz konkurować z innymi „samcami”? Jak masz wygląd, pieniądze, pozycję, pewność siebie, masz wtedy klucz do każdej pochwy w promieniu 100 km od siebie. Wszystko jest płynne, jak masz mniej pieniędzy to musisz być przystojniejszy itd. Dążenie do homeostazy. Oczywiście mówimy o kobiecie 10/10. Na 5 czy 6 nie trzeba być jakimś wybitnym gościem tylko wystarczy wyjść do ludzi i potrafić składać zdania złożone. Bycie normalnym w nienormalnych czasach to żadna zaleta, przykro mi Pawele. Czasem w życiu ma się miłosnego farta czego Ci życzę smile.

Wow, nie przypuszczałam, że aż tak przedmiotowo traktujesz dziewczyny Psychologu hmm Kim jest kobieta 10/10, a kim 5/10? Serio pytam, bo choć nie popieram Twojej retoryki, to jestem ciekawa Twojej opinii.

5,089

Zastanawiam się czy te kobiety 10/10 też mają taki zasięg? Do wszystkich penisów w podobnym rejonie?

To chyba uproszczenie. Dla jednego 10 to będzie 10 a kolega spojrzy i powie, że dla niego to najwyżej 6.
A co cała resztą? Czy będąc taką "10" można liczyć na szczęście nie tylko w zakresie dostępności pochwy/ penisa?

5,090

Evergreen napisał/a:

Wow, nie przypuszczałam, że aż tak przedmiotowo traktujesz dziewczyny Psychologu hmm Kim jest kobieta 10/10, a kim 5/10? Serio pytam, bo choć nie popieram Twojej retoryki, to jestem ciekawa Twojej opinii.

Co to znaczy traktować przedmiotowo dziewczyny? Zaskoczę Cię jak powiem ze niektóre kobiety lubią być traktowane przedmiotowo?10/10 to subiektywna skala oceny atrakcyjności kobiety, nie tylko wygląd. Ładna fizycznie dziewczyna ale głupiutka to według mojej skali taka naciągana 5tka. 10/10 to żeński odpowiednik mnie. Podobny status, atrakcyjność fizyczna, inteligencja, samoświadomość, ambicje ect. Ludzi powinni się dobierać na podstawie podobieństw, a konkretnie kierunku wspólnej wizji życia. Słodkie pitu pitu w tym temacie nie ma nic wspólnego z realiami matrymonialnym. Będziecie zachwalać na przykład, pawla, bagiennika i innych dobrych, fajnych chłopaków z dopiskiem „zostańmy przyjaciółmi”. To smutna, brutalna prawda. No chyba ze miłość z rozsądku, wtedy mają szanse. Ja was drogie Panie znam lepiej niż Wy często same siebie.

5,091

Bez sensu. Bo dla kogoś osoba może być 10ką, a dla innego 7ką, albo 4ką.
Np mąż koleżanki. Zafascynowana jego wyglądem, wnętrzem, a dla mnie " taki se". Nie to, że go nie lubię, ale znałam " lepszych" ale dla mnie. Ale dla tej koleżanki jej mąż jest 10na10. I o to chodzi w tych doborach.

5,092

Nie ma stereotypów o psychologach, to wszystko twarde fakty ...

5,093

Czyli jedna SUBIEKTYWNA  ocena. Dziesiątką będzie zatem ktoś, kto nam się podoba, nas kręci i mam odpowiada pod tymi względami o których pisze Psycholog.
Kto inny może naszą 10 wycenić inaczej, bo do niego pasować nie będzie.
Ja tam miałam swoją 10, chociaż obiektywnie do Clooneya było mu daleko.

5,094

Clooney 4/10 nie mój typ

5,095

DeepAndBlue napisał/a:

Clooney 4/10 nie mój typ

O! Właśnie.

5,096

Uprzejmi przypominam szanownemu towarzystwu - tak prewencyjnie - że nie pielęgnujemy tutaj patyczków w zadkach tongue

5,097

Grasse napisał/a:

Nie ma stereotypów o psychologach, to wszystko twarde fakty ...

Jezu, jeszcze Ci nie przeszło? Przytulić Cię? Jak Panienka..

5,098

Psolog niczym kosiarz, kosi zręcznie konkurencję, szrast, prast...

Panna, czy Ty żeś dostarczyła Psologowi powodów do zazdrości, o Bagiennika np, hmmm... ??? wink

5,099 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-24 12:01:50)

Co to znaczy traktować przedmiotowo dziewczyny? Zaskoczę Cię jak powiem ze niektóre kobiety lubią być traktowane przedmiotowo?.

No właśnie co to znaczy ? Jak narkotyk,piękną reprezentacyjną wizytówkę mężczyzny nowoczesnego i przedsiębiorczego,ładną  rzecz,sex lalkę tylko że żywą ?
Tak to prawda są takie kobiety,ale mnie to się zapalały ostrzegawcze lampki przy takich kobietach co nie znaczy że ze 2 razy nie wszedłem w relację z takimi ancymonkami pomimo znaków .
Kobiety tego typu pozwalają się tak traktować i to tymczasowo, ponieważ jest to jeden z elementów gry i kontroli,rozpoznania przez niby uległość, testowania,wygody,kalkulacji i dla "rozsądkowych" korzyści o wiele bardziej, niż z pożądania,emocji, postawy gotowej do kochania i trwalszego stałego związku i jego dalszego rozwoju.
Takie podchody to zalążek związku na toksycznych zasadach, pewien rodzaj kobiet bluszczopodobnych tak robi .
Dla faceta który chce rozwoju w życiu i to "kupi" na dłuższą metę to mordęga taka relacja wcale nie gwarantuje wierności,lojalności etc
a kobieta w gruncie rzeczy świetnie sobie poradzi bez takiego faceta głęboko przekonanego o swojej zaradności i  dominacji .
Z resztą te wszystkie walki,gry i zabawy w dominację to czasem bywa  dobre,ale tylko w pewnej fazie poznawania się
na etapie docierania i dostrajania oczekiwań, nawet mając określoną, dogadaną podobną wizję życia, związku.
W związku który przybrał stałą formę to nie do przyjęcia kontynuacja takich zabaw a zwłaszcza przy dziecku,wielu tych słynnych "samców alfa" odpada i nie daje rady nawet będąc kim komu wydaje się że dominuje jest liderem i prowadzi,umiejętność współpracowania
wychodzi na pierwszy plan godzenia łączenia,racje stają się mało istotnymi duperelami zawracanie dupy pierdołami
stroszeniem piórek i prężeniem muskułów .

5,100

DeepAndBlue napisał/a:

Panna, czy Ty żeś dostarczyła Psologowi powodów do zazdrości, o Bagiennika np, hmmm... ??? wink

Nieeee, nie jestem o nikogo zazdrosny, ułożyłem tarota i wyszło mi ze bagiennik jednak długo będzie sam jeżeli nie zmieni podejścia kosztem swojej dumy. Ale jest mu dobrze tak jak jest (czy tylko ja w to nie wierzę?), także nie ma się czym przejmować smile.

5,101

DeepAndBlue napisał/a:

Gdzie Ci się on teraz przyzna big_smile

5,102

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ciężko być zazdrosnym kiedy znam swoje intencje. To wy piszecie do mnie maile a nie ja do was, brakuje mi w tym logiki. To kto się teraz przyzna drogie Panie? smile. Tak a propos przyznawania się.. Bardzo rzadko bywam zazdrosny, zazdrość to w mojej ocenie słabość. Żeby nie było, ja tutaj nie obrażam bagiennika, bardzo go lubię, ale jako kolegę a nie kogoś z kim poszedłbym do łóżka czy stworzył relacje intymną. Grasse jest emocjonalnym słabeuszem, ale tacy tez musza być w przyrodzie. Prawnicy musza zarabiać na rozwodach.

5,103 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-24 12:10:23)

Widzę, że Panowie za dużo kwestii biorą tutaj na poważnie... W każdym razie ja w stypie nie mam ochoty uczestniczyć tongue Adios tongue

5,104

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ciężko być zazdrosnym kiedy znam swoje intencje. To wy piszecie do mnie maile a nie ja do was, brakuje mi w tym logiki. To kto się teraz przyzna drogie Panie? smile. Tak a propos przyznawania się.. Bardzo rzadko bywam zazdrosny, zazdrość to w mojej ocenie słabość. Żeby nie było, ja tutaj nie obrażam bagiennika, bardzo go lubię, ale jako kolegę a nie kogoś z kim poszedłbym do łóżka czy stworzył relacje intymną. Grasse jest emocjonalnym słabeuszem, ale tacy tez musza być w przyrodzie. Prawnicy musza zarabiać na rozwodach.

Nie zmienia to faktu,że to Bagiennik otrzymał od Koraliny czarno na biegłym publicznie wprost propozycję kawy
precedens ,nikt wcześniej nie dostąpił takiego czegoś smile tak jawnie .

5,105 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-24 12:21:09)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie zmienia to faktu,że to Bagiennik otrzymał od Koraliny czarno na biegłym publicznie wprost propozycję kawy
precedens ,nikt wcześniej nie dostąpił takiego czegoś smile tak jawnie .

Co prawda - jak to określił bagiennik - wiadomo, że w celach "propagandowych", niemniej jednak nigdy tak jawnie nie dostałam kosza big_smile i żyje, co najważniejsze tongue

5,106

To wy piszecie do mnie maile a nie ja do was, brakuje mi w tym logiki. To kto się teraz przyzna drogie Panie? smile

Przyznaję i zarzekam się, że pisałam do Ciebie maile w alternatywnym świecie w którym mój klon, byt odrębny nie połączony z moją świadomością testuje swoje równe prawa tongue

Jak jej poszło? wink

5,107

DeepAndBlue napisał/a:

To wy piszecie do mnie maile a nie ja do was, brakuje mi w tym logiki. To kto się teraz przyzna drogie Panie? smile

Przyznaję i zarzekam się, że pisałam do Ciebie maile w alternatywnym świecie w którym mój klon, byt odrębny nie połączony z moją świadomością testuje swoje równe prawa tongue

Jak jej poszło? wink

Przecież sam zachęcał żeby do niego pisać i wysyłać fotki, najlepiej w bieliźnie, a teraz narzeka, że to nielogiczne big_smile

PS. Nie wiem, czy można tu jeszcze żartować czy nie? tongue

5,108

KoralinaJones napisał/a:

Przecież sam zachęcał żeby do niego pisać i wysyłać fotki, najlepiej w bieliźnie, a teraz narzeka, że to nielogiczne big_smile

Tak było

KoralinaJones napisał/a:

Można, przejdzie im smile
weź pod uwagę że Psycholog ma ostatnio "pod górkę",czego  nie lubi chyba.
Wygodny się zrobił i się zabezpiecza na przyszłość.
Co nie za bardzo jest zgodne z jego filozofią - ryzykanta.
Każdy ma taki czas - normalka.

5,109

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Jak jej poszło? wink

Nielogiczne ze jestem zazdrosny o bagiennika big_smile. To Wy macie jakieś błędne wyobrażenie ze „koszę konkurencje”. Oni sami sie koszą. Ja tylko lubię jak Be. szczeka i da sie pogłaskać, reszta jakoś średni mnie interesuje wink. Każdy potrzebuje swojego zwierzaczka.

5,110 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-24 12:39:09)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tak było

No! big_smile To wysłałam big_smile Najwyraźniej mu się nie spodobało sad big_smile tongue

5,111

KoralinaJones napisał/a:

Faktycznie! Zrobił tak big_smile Potwierdzam. Pamiętam.

Ciekawe ile tych fotek dostał wink I czy mój alternatywny klon był na siłowni i się zalecał do obiektywu, po czym nie mając nic lepszego do zrobienia z tymi pikselami wysłał licząc na seks stulecia tongue Ja bym w życiu! W życiu! Niedobry klon tongue

KoralinaJones napisał/a:

Nie! Kategorycznie zabronione smile Jest to nieprzyzwoite, niecne, bezwstydne, grzeszne, ordynarne, zdrożne, wulgarne i plugawe zajęcie, nieobyczajne dla przyzwoitych panien smile

5,112

DeepAndBlue napisał/a:

Jest to nieprzyzwoite, niecne, bezwstydne, grzeszne, ordynarne, zdrożne, wulgarne i plugawe zajęcie, nieobyczajne dla przyzwoitych panien smile

Idealnie big_smile

5,113 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-24 12:45:35)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tak było

No! big_smile To wysłałam big_smile Najwyraźniej mu się nie spodobało sad big_smile tongue

Albo się speszył,spłoszył tym, że kobieta w Twoim wieku może TAK dobrze wyglądać,ja tam nie wiem,nie widziałem,ale mam w domu kobietę która jeszcze świetnie się trzyma w "takim" wieku.
różnie mogło być

5,114

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Tak było

Albo się speszył,spłoszył tym, że kobieta w Twoim wieku może TAK wyglądać,ja tam nie wiem,nie widziałem,ale mam w domu kobietę która jeszcze świetnie się trzyma w takim wieku.
różnie mogło być

O! Dzienks tongue Idę się w MOIM WIEKU położyć do trumny big_smile Tak ładnie się marszczę tongue

5,115

Ja tylko lubię jak Be. szczeka i da sie pogłaskać, reszta jakoś średni mnie interesuje wink. Każdy potrzebuje swojego zwierzaczka.

Be. to mój małpiszon. Oddawaj!

5,116 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-24 12:55:18)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Albo się speszył,spłoszył tym, że kobieta w Twoim wieku może TAK wyglądać,ja tam nie wiem,nie widziałem,ale mam w domu kobietę która jeszcze świetnie się trzyma w takim wieku.
różnie mogło być

O! Dzienks tongue Idę się w MOIM WIEKU położyć do trumny big_smile Tak ładnie się marszczę tongue

Nie przesadzaj
nie jest źle smile
mina trochę za poważna
nietinderowa
do poprawki

https://i.pinimg.com/originals/20/82/5f/20825f08d22616f58472634a5460417e.gif

5,117

paslawek napisał/a:

Nie przesadzaj
nie jest źle smile

Nie no, spoko big_smile Dzięki raz jeszcze big_smile tongue

5,118

Tu już trochę bardziej na luzie smile

https://media3.giphy.com/media/xThta1IjG22eEZeIH6/giphy.gif?cid=790b7611b6f6c37ba00718c77a0f71e2def8518a1f8f7831&rid=giphy.gif&ct=g

5,119 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-24 13:13:24)

Dobrze, że ten tydzień się kończy big_smile Nie dość, że dostałam kosza, moje fotki się nie spodobały, to jeszcze dowiedziałam się, że w moim wieku to już tylko majteczkowy róż big_smile

Ale... tongue

Jako że jestem urodzoną optymistką, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, przynajmniej wiem na czym stoję big_smile

5,120

Serio bagiennik Cię zapraszał na kawę? Coś mi umknęło hmm.

5,121 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-24 13:40:34)

To nie w tym wątku akurat było,ale tamten znasz też  "30lat i cały czas sam"
Nie Bagiennik tylko Koralina zapraszała go na kawę (sic!)
trochę się spłoszył i zmieszał smile
Czaisz ?

5,122

A propos, przepraszam, że nie w temacie dyskusji, ale może jest tu ktoś z Warszawy, kto miałby ochotę spotkać się na wspomnianą kawę, albo lody, albo to i to? smile Proszę o kontakt, może być na priv. smile

5,123 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-24 13:50:31)

pawlo.waw napisał/a:

A propos, przepraszam, że nie w temacie dyskusji, ale może jest tu ktoś z Warszawy, kto miałby ochotę spotkać się na wspomnianą kawę, albo lody, albo to i to? smile Proszę o kontakt, może być na priv. smile

Dalczego to jak najbardziej na temat.
No niby ja jestem z Warszawy,nie sądzę żebym jednak był w Twoim targecie smile
ale kiedyś była tu taka  Ania mieszkała na Pradze i miłośniczka tańca jak Ty
zaraz coś wymyśle moment
spróbuje ją przywołać na forum bo dawno jej nie było tu.
Nie obiecuje jednak że się na pewno pojawi.

5,124

paslawek napisał/a:

Co to znaczy traktować przedmiotowo dziewczyny? Zaskoczę Cię jak powiem ze niektóre kobiety lubią być traktowane przedmiotowo?.

No właśnie co to znaczy ? Jak narkotyk,piękną reprezentacyjną wizytówkę mężczyzny nowoczesnego i przedsiębiorczego,ładną  rzecz,sex lalkę tylko że żywą ?
Tak to prawda są takie kobiety,ale mnie to się zapalały ostrzegawcze lampki przy takich kobietach co nie znaczy że ze 2 razy nie wszedłem w relację z takimi ancymonkami pomimo znaków .
Kobiety tego typu pozwalają się tak traktować i to tymczasowo, ponieważ jest to jeden z elementów gry i kontroli,rozpoznania przez niby uległość, testowania,wygody,kalkulacji i dla "rozsądkowych" korzyści o wiele bardziej, niż z pożądania,emocji, postawy gotowej do kochania i trwalszego stałego związku i jego dalszego rozwoju.
Takie podchody to zalążek związku na toksycznych zasadach, pewien rodzaj kobiet bluszczopodobnych tak robi .
Dla faceta który chce rozwoju w życiu i to "kupi" na dłuższą metę to mordęga taka relacja wcale nie gwarantuje wierności,lojalności etc
a kobieta w gruncie rzeczy świetnie sobie poradzi bez takiego faceta głęboko przekonanego o swojej zaradności i  dominacji .
Z resztą te wszystkie walki,gry i zabawy w dominację to czasem bywa  dobre,ale tylko w pewnej fazie poznawania się
na etapie docierania i dostrajania oczekiwań, nawet mając określoną, dogadaną podobną wizję życia, związku.
W związku który przybrał stałą formę to nie do przyjęcia kontynuacja takich zabaw a zwłaszcza przy dziecku,wielu tych słynnych "samców alfa" odpada i nie daje rady nawet będąc kim komu wydaje się że dominuje jest liderem i prowadzi,umiejętność współpracowania
wychodzi na pierwszy plan godzenia łączenia,racje stają się mało istotnymi duperelami zawracanie dupy pierdołami
stroszeniem piórek i prężeniem muskułów .

Mądrze prawisz Pasławku Niestety muszę Cię zmartwić, że mało kto zrozumie i doceni wysiłek, który podjąłeś. A w szczególności panowie należący do gatunku "alfa" i "zadufani w sobie". Do tego wywodu dodałabym perspektywę kobiety z kategorii silniejszych, które czasem MUSZĄ zagrać swoją niby nieporadność, żeby w ogóle być zauważoną czy wziętą pod uwagę. Niestety męskie ego jest na tyle delikatne i kruche, że jeśli regularnie nie łechtane i nie wzmacniane poprzez poddaństwo kobiece (brrr, bleee... ale fakt), to takie kobiety odrzucą, bo za mądra. A przecież mądrzejsza być od faceta nie może, bo chłopak utonie we frustracji i zacznie ją niszczyć. Generalizuję nieco, nie wszyscy mężczyźni są tacy, ale wszyscy mają tego chociaż odrobinę w sobie i wystarczy szarpnąć odpowiednią strunę, aby wywołać dany efekt - pozytywny czy negatywny.
A może Psychologu to błąd, że nie jesteś zazdrosny o osoby uznane za miłych i uczynnych. Może, wbrew pozorom, oni mają większe szanse na spokojne życie? Zobacz kto się takimi osobnikami interesuje? Chyba, że te kobiety, które wchodzą z nimi w interakcje nie są dla Ciebie "wystarczające" powyżej akceptowalnej norm i automatycznie spadają z Twojej drabiny ocen na łeb na szyję, w samo błoto, jeśli tylko miło zwrócą się do takiego czy innego miłego chłopca.

Powiem Wam, że nigdy nie oceniłam człowieka metodą X/10, to jest i zawsze było dla mnie obleśne i skrajnie przedmiotowe. A uroda, to nie wygląd, tylko stos czynników ze sposobem poruszania się, mimiką, gestami, głosem, sposobem wypowiadania na czele. A i tak mając te i więcej czynników sprawdzonych, nie byłabym w stanie kogoś tak określić, zapakować w jakieś widełki.

Pawlo działaj smile! Chociaż to akurat nie ja, bo wiesz skąd pochodzę, a poza tym chyba wiekowo się nie zgrywamy smile, ale jak będzie Ci brakować towarzyszek, to z Adelą pewnie się chętnie zobaczymy z tancerzem big_smile

5,125

Jeżeli chodzi o spotkanie towarzyskie to wiek nie gra roli. Zdarzyło mi się spotkać z paniami starszymi 10 i więcej lat ode mnie, na kawę, spacer itp. I ja i one byliśmy zadowoleni, z wieloma mam dalej kontakt. Zawsze o mnie miło się wypowiadały i powiem Wam, że rozmowa z dojrzałą kobietą była dla mnie często bardziej interesująca aniżeli z dziewczyną, dwudziestokilkulatką. W zeszły weekend byłem na przedstawieniu teatralnym z dwiema paniami koło 50-tki. Też było miło, kulturalnie, odprowadziłem je potem i jesteśmy w kontakcie. Ja bardzo lubię poznawać ludzi i spotykać się z nimi.

5,126

pawlo.waw napisał/a:

.... ale może jest tu ktoś z Warszawy, kto miałby ochotę spotkać się na wspomnianą kawę, albo lody, albo to i to? smile

Lody nie tak od razu przecież...
Poza tym idea świetna smile smile

Oczywiście mężczyzna płaci smile smile

5,127

Evergreen napisał/a:

A może Psychologu to błąd, że nie jesteś zazdrosny o osoby uznane za miłych i uczynnych. Może, wbrew pozorom, oni mają większe szanse na spokojne życie? Zobacz kto się takimi osobnikami interesuje? Chyba, że te kobiety, które wchodzą z nimi w interakcje nie są dla Ciebie "wystarczające" powyżej akceptowalnej norm i automatycznie spadają z Twojej drabiny ocen na łeb na szyję, w samo błoto, jeśli tylko miło zwrócą się do takiego czy innego miłego chłopca.

Powiem Wam, że nigdy nie oceniłam człowieka metodą X/10, to jest i zawsze było dla mnie obleśne i skrajnie przedmiotowe. A uroda, to nie wygląd, tylko stos czynników ze sposobem poruszania się, mimiką, gestami, głosem, sposobem wypowiadania na czele. A i tak mając te i więcej czynników sprawdzonych, nie byłabym w stanie kogoś tak określić, zapakować w jakieś widełki.

Pawlo działaj smile! Chociaż to akurat nie ja, bo wiesz skąd pochodzę, a poza tym chyba wiekowo się nie zgrywamy smile, ale jak będzie Ci brakować towarzyszek, to z Adelą pewnie się chętnie zobaczymy z tancerzem big_smile

Może sobie Pani darować te personalne przytyki odnośnie bycia zazdrosnym o osoby miłe czy uczynne. Miły kiedyś byłem, teraz bardziej bywam, uczynny jestem ale patrząc na to innymi kategoriami niż Ty, nie zajmuje się nieistotnymi pierdołami w kwestii uczynności, nie mającymi realnego wpływu na cokolwiek, ale wiem że nie którzy klepanie po pleckach traktują w tych kategoriach. Dlaczego mam patrzeć kto się takimi osobami interesuję skoro mam feedback kto interesuje się mną? Nie mam żadnej drabinki ocen, za dużo sobie dopowiadasz. Wrzucam kogoś w błoto bo ktoś się miło do kogoś zwrócił? Tego nawet nie skomentuje bo aż takiej wyobraźni jak Ty nie posiadam. Nie oceniałaś metodą X/10 ale robiłaś to innymi, bardziej skomplikowanymi metodami a ja lubię stosować uproszczenia kiedy to możliwe. Uroda to nie wygląd, jakbyś czytała uważniej to było podkreślone. Obleśne dla mnie jest zachowanie pokroju pisania co innego a uważania czego innego. Każdy ocenia ludzi, nawet tak świętobliwa osoba jak Ty, ale do tego trzeba mieć trochę odwagi żeby umieć się do tego przyznać i wyzbyć się strachu przed utratą fikcyjnej, forumowej reputacji. Czym się różnimy, że ja ocenię Cię na 3/10 a Ty mnie za chama bez empatii czy innego "samca alfa"? smile Totalnie niczym ale to Tobie zależy na zachowaniu twarzy w każdej sytuacji a mi niespecjalnie. I błędem jest wypowiadanie się w pewnych tematach nie mając kompetencji, jak już zaczęłaś mi coś sugerować smile.

5,128

Evergreen napisał/a:

Może sobie Pani darować te personalne przytyki odnośnie bycia zazdrosnym o osoby miłe czy uczynne. Miły kiedyś byłem, teraz bardziej bywam, uczynny jestem ale patrząc na to innymi kategoriami niż Ty, nie zajmuje się nieistotnymi pierdołami w kwestii uczynności, nie mającymi realnego wpływu na cokolwiek, ale wiem że nie którzy klepanie po pleckach traktują w tych kategoriach. Dlaczego mam patrzeć kto się takimi osobami interesuję skoro mam feedback kto interesuje się mną? Nie mam żadnej drabinki ocen, za dużo sobie dopowiadasz. Wrzucam kogoś w błoto bo ktoś się miło do kogoś zwrócił? Tego nawet nie skomentuje bo aż takiej wyobraźni jak Ty nie posiadam. Nie oceniałaś metodą X/10 ale robiłaś to innymi, bardziej skomplikowanymi metodami a ja lubię stosować uproszczenia kiedy to możliwe. Uroda to nie wygląd, jakbyś czytała uważniej to było podkreślone. Obleśne dla mnie jest zachowanie pokroju pisania co innego a uważania czego innego. Każdy ocenia ludzi, nawet tak świętobliwa osoba jak Ty, ale do tego trzeba mieć trochę odwagi żeby umieć się do tego przyznać i wyzbyć się strachu przed utratą fikcyjnej, forumowej reputacji. Czym się różnimy, że ja ocenię Cię na 3/10 a Ty mnie za chama bez empatii czy innego "samca alfa"? smile Totalnie niczym ale to Tobie zależy na zachowaniu twarzy w każdej sytuacji a mi niespecjalnie. I błędem jest wypowiadanie się w pewnych tematach nie mając kompetencji, jak już zaczęłaś mi coś sugerować smile.

OOO Kotuś... chyba się delikatnie sfukaliśmy, hmm? smile Cieszy mnie to niezmiernie, bo z tego worka coś wyszło, i nie wiem czy nazwałabym to kotem. Nie mam żadnej forumowej reputacji, straty u mnie zatem brak, ale widzę, że dla Ciebie jest ona ważna. Dziękuję za włożenie mnie w takie kategorie, w które podobno nie wsadzasz i się oburzasz jak ktoś pokaże Ci to palcem wskazującym tongue. Właściwie dobre 3 niż 0 w Twojej klasyfikacji big_smile (nie to, że mi na tym zależy, ale ładnie Cię demaskuje). A moje kompetencje oceniają wszyscy, których znam lub znałam, a nie młodzieniec z forum DLA KOBIET big_smile. A to czy uważasz się za takiego czy innego to mnie szczerze, mało interesuje, ale fajnie, że się trochę otworzyłeś, doceniam. Przydatne informacje.

5,129

Evergreen napisał/a:
Evergreen napisał/a:

OOO Kotuś... chyba się delikatnie sfukaliśmy, hmm? smile Cieszy mnie to niezmiernie, bo z tego worka coś wyszło, i nie wiem czy nazwałabym to kotem. Nie mam żadnej forumowej reputacji, straty u mnie zatem brak, ale widzę, że dla Ciebie jest ona ważna. Dziękuję za włożenie mnie w takie kategorie, w które podobno nie wsadzasz i się oburzasz jak ktoś pokaże Ci to palcem wskazującym tongue. Właściwie dobre 3 niż 0 w Twojej klasyfikacji big_smile (nie to, że mi na tym zależy, ale ładnie Cię demaskuje). A moje kompetencje oceniają wszyscy, których znam lub znałam, a nie młodzieniec z forum DLA KOBIET big_smile. A to czy uważasz się za takiego czy innego to mnie szczerze, mało interesuje, ale fajnie, że się trochę otworzyłeś, doceniam. Przydatne informacje.

Wyskoczyłem z worka? Po prostu jesteś tu od niedawna, totalny przestrzał z Twojej strony. Dbam o reputacje? Identyczna sytuacja. No faktycznie zostałem zdemaskowany.. Za krótko tu jesteś kotek. Jesteś kompletnie nieprzygotowana, ale wybaczę Ci. Mierzi Cię to że niby przedmiotowo traktuję kobiety, a to zwyczajnie Twoja kolejna wizja. Umiem zadbać o kobiety, ale traktuje Was sprawiedliwe, nie będę dla Ciebie miły tylko dlatego że jesteś kobietą. Nie atakuj mnie więcej jeżeli nie masz argumentów, właśnie takie coś mnie mierzi oraz insynuacje które już zaprezentowałaś. I wcale nie mam Cię za 3/10. To był zwykły przykład smile. Mam duże wymagania a 3 w ciemno nie daje. Trochę mnie kręci jak próbujesz się ze mną konfrontować.. Cenię Twoje podejście, że jak spaść to z wysokiego konia smile.

PS. Obrażaj mnie z gracją a na pewno to docenię smile.

5,130 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-06-24 15:32:33)

Psychologu
Bezpośredni i cyniczny jest ton Twoich wpisów. Raczej orientujemy się już, że nie jesteś miłym chłopcem i w nosie masz swoją " forumową reputację". Po niektórych  wpisach robi się jednak nieprzyjemnie. Niby wisi Ci co tam kto o Tobie myśli, ale jak pada coś pod Twoim adresem, zaraz reagujesz nieco agresywnie, wystawiając pazury.
Fajnie jest sobie podgryzać czasem, ale noż kurna, trochę dystansu.

I nie, nie chodzi mi o to, żeby było tu towarzystwo wzajemnej adoracji. Po prostu mam wrażenie, że jesteś jednak nieco przewrażliwiony na swoim punkcie, i nie umiesz odpuścić, a to psuje zabawę- Tobie chyba też.

5,131

Evergreen napisał/a:

Wyskoczyłem z worka? Po prostu jesteś tu od niedawna, totalny przestrzał z Twojej strony. Dbam o reputacje? Identyczna sytuacja. No faktycznie zostałem zdemaskowany.. Za krótko tu jesteś kotek. Jesteś kompletnie nieprzygotowana, ale wybaczę Ci. Mierzi Cię to że niby przedmiotowo traktuję kobiety, a to zwyczajnie Twoja kolejna wizja. Umiem zadbać o kobiety, ale traktuje Was sprawiedliwe, nie będę dla Ciebie miły tylko dlatego że jesteś kobietą. Nie atakuj mnie więcej jeżeli nie masz argumentów, właśnie takie coś mnie mierzi oraz insynuacje które już zaprezentowałaś. I wcale nie mam Cię za 3/10. To był zwykły przykład smile. Mam duże wymagania a 3 w ciemno nie daje. Trochę mnie kręci jak próbujesz się ze mną konfrontować.. Cenię Twoje podejście, że jak spaść to z wysokiego konia smile.

PS. Obrażaj mnie z gracją a na pewno to docenię smile.

W Twoim wykonaniu Słonko, przedmiotowe traktowanie kobiet jest wręcz zachwycające, bo tak pięknie do Ciebie pasuje smile Mnie to mierzi w innych przypadkach, w ludziach na których może mi zależy w jakikolwiek sposób.
Wiem, że Cię to kręci, Kotku, a ja lubię dawać przyjemność. Smacznego tongue A ten "wysoki koń" to Ty? Kto jak kto, ale nie należysz do kategorii ogierów w moim mniemaniu, a trochę się znam na ujeżdżaniu, szczególnie na oklep tongue
Buźka i do następnego wink

5,132 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-24 16:29:16)

Serio bagiennik Cię zapraszał na kawę?

Nie.

Skoro jednak jesteśmy już przy tym temacie, to powiedz, co uważasz o sytuacji, w której to kobieta zaprasza (na serio) mężczyznę na spotkanie? Jakbyś się z tym czuł jako mężczyzna?

5,133 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-24 16:28:25)

Prezentowanie takiego podejścia, jak ocena danej osoby w skali X/10 jest, w moim odczuciu, zbyt prosta, jeśli nie prymitywna. Nie da się za pomocą tych prostych liczb wyrazić swojego zdania na temat czyjejś atrakcyjności. To raczej nierealne. Tego typu "oceny" nie kojarzą mi się zbyt dojrzale, ale jeśli ktoś chce koniecznie się nimi posługiwać - proszę bardzo..
Rozwiewając ostatecznie wszelkie wątpliwości, pragnę zaznaczyć, że jeśli chciałbym się z kimś z Was tutaj napić kawy(albo czegoś mocniejszego tongue) to droga do celu miałaby zdecydowanie inny przebieg... big_smile

Rzekłem wink

5,134

bagienni_k napisał/a:

Prezentowanie takiego podejścia, jak ocena danej osoby w skali X/10 jest, w moim odczuciu, zbyt prosta, jeśli nie prymitywna. Nie da się za pomocą tych prostych liczb wyrazić swojego zdania na temat czyjejś atrakcyjności. To raczej nierealne. Tego typu "oceny" nie kojarzą mi się zbyt dojrzale, ale jeśli ktoś chce koniecznie się nimi posługiwać - proszę bardzo..
Rozwiewając ostatecznie wszelkie wątpliwości, pragnę zaznaczyć, że jeśli chciałbym się z kimś z Was tutaj napić kawy(albo czegoś mocniejszego tongue) to droga do celu miałaby zdecydowanie inny przebieg... big_smile

Rzekłem wink

Czyli nie wychylaj się kobieto, będę chciał, to sam Cię zaprosze.

5,135

rossanka napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Rzekłem wink

Czyli nie wychylaj się kobieto, będę chciał, to sam Cię zaprosze.

smile

Posty [ 5,071 do 5,135 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 77 78 79 80 81 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024