W dzisiejszych czasach głównie anonse opierają się na zdjęciach. Tak działa wiele portali i aplikacji dla singli. Przykładowo ja, zawsze staram się dać jakiś ciekawy, niestandardowy opis. Pytanie kto to czyta?
Pewnie mało pań czyta, bo musiałby najpierw kliknąć aby twoje ogłoszenie się wyświetliło.
- anons wrzuciłem na facebooku, ... otrzymałem sporo pozytywnych komentarzy, ale wiadomości na skrzynkę przyszło chyba mało.
I nie napisałeś do każdej kobiety która dała pozytywyny komentarz?
Kiedyś dałem takie ogłoszenie:
"Cześć!
Muszę Wam powiedzieć, że zapadłem na straszną chorobę.
Na sam początek negatyw.
Do niedawna zawsze serdecznie odnoszący się do kobiet, stałem się mizoginem.
Drugi negatyw.
Gdy zobaczyłem u siebie pierwsze objawy tego nieszczęścia, czym prędzej udałem się do lekarza pierwszego kontaktu. Ten, jako przyczynę choroby podał brak kobiet w moim otoczeniu. Zalecił by to natychmiast zmienić! Ja na to: „Panie doktorze, ale jak to osiągnąć?”. Lekarz zalecił mi szukanie towarzystwa kobiet na portalach i grupach dla singli, gdyż tam podobno jest łatwiej o to aniżeli w realnym świecie. Słuchajcie, tak wygląda rozpisane ich dawkowanie: od poniedziałku do piątkowego poranka, dwa razy dziennie, rano, (co ciekawe na czczo) i wieczorem (po jedzeniu). Natomiast od piątkowego wieczora, aż po weekend zaglądać tu kiedy tylko będę miał na to ochotę. Dlaczego o tym wspominam?
To wszystko jest okej. Żartobliwie.
Jednak negatywy, choroba, nieszczęście, lekarz...
Bo może są tu jakieś Panie, które byłyby chętne pozbyć mi się choroby i się zapoznać? Byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny.
Przypuszczalnie myśl kobiet -- "nie, nie ma tutaj takich kobiet".
Druga myśl -- "przecież żadna nie będzie się poświęcać, aby ratować z choroby randomowego gościa".
Ogłoszenie obrazkowe...
Ten "kawaler z czystą kartą" nie brzmi źle... Wg mnie to zaleta na przeciwko rozwodników "w trakcie rozwodu".
Gorzej z "samotnym chłopakiem, którego przygarnie dziewczyna".
Myślisz, że tego dziewczyna pragnie? Aby przygarnąć?
I opiekować się? Udomowić?
I po to ona szuka ogłoszeń?
Lepiej napisz "Mam pracę, jestem wolny, mam czas..."
Wygląda na to, że masz wszystko co trzeba Pawlo , żeby mieć wszystko co chcesz. Wystarczy sięgnąć
Ja też tak uważam. W życiu trzeba przekraczać białą linię, aby sięgnąć po zabawkę, bo sama nie przyjdzie.