Taa, marny jego los..
Będzie przyjmować celne razy ze strzał lub toporków, przywiązany do pala..
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65 66 67 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Taa, marny jego los..
Nie przypominam sobie, żeby mnie ktoś pofarbował
Ah tak? To od kiedy jesteś blondynem?
Masz jeszcze jakieś niespodzianki, hmm? ![]()
Przypomniał mi się dowcip.
W sprawie pala:
- Azja, zejdź z pala
- Nie zejdę
-Oj weź, no zejdź! Damy Ci worek złota!
- Nie zejdę, jestem nadziany.
Czysta rozrywka
Bieremy go!
Albo Be. albo ja
Wybierać ![]()
bagienni_k napisał/a:Nie przypominam sobie, żeby mnie ktoś pofarbował
Ah tak? To od kiedy jesteś blondynem?
Masz jeszcze jakieś niespodzianki, hmm?
Jakby to powiedzieć....od zawsze
Od urodzenia jestem czystym aryjczykiem
Tylko kolor oczu się nie zgadza.. ![]()
Oj, ktoś tu jest chyba mocno rozczarowany..
Albo Be. albo ja
Wybierać
Jestem tożsamego zdania
Albo ja albo Be.
No to jaki czysty jak kolor oczu się nie zgadza:P
Kurde, pal, wiązanie, toporek, boję się was
Najlepsze jest to, że Be niezainteresowany, wiec nie ma kogo wybierać
Niezainteresowany?
To ciekawe ![]()
Albo Be. albo ja
Wybierać

Albo ja albo Be.

Niezainteresowany?
To ciekawe
Zrobiłoby się ciekawie, jakby się zaineresował
KoralinaJones napisał/a:Niezainteresowany?
To ciekawe
Zrobiłoby się ciekawie, jakby się zaineresował
Jeśli o mnie chodzi kibicuję każdemu składowi tego wieczorka zapoznawczego
Wszystko mi potem opowiecie
Najlepsze jest to, że Be niezainteresowany, wiec nie ma kogo wybierać

Ale nas tu podkręcasz.
Psycholog Na Niby napisał/a:Be. napisał/a:Akurat profile kobiece na portalach są wyjątkowo, wyjątkowo zdechłe i bez życia. Good joke byle kobiety na piedestał dać. Na tinderze jeszcze jeszcze, ale na pozostałych to są same chodzące nieszczęścia.
Zamknij już ta mordę, dopóki byłeś moja suką i mnie bawiłeś można przymknąć na Ciebie oko gangreno. Serio sie dziwisz ze Twoja była się z kimś puściła? Każda szanująca się kobieta by to zrobiła będąc z Tobą. Czas Cię zamknąć w piwnicy chyba. Albo baw mnie jak wcześniej swoim nieudanym życiem. Przygłupie, dla mnie to nawet przebijesz Kremika i Rumuńskiego. Specjalista od wszystkiego i od niczego. Idź do psychiatry i skasuj tu konto bo się tylko kompromitujesz. Ale w sumie jaki Ty masz wpływ na to ze liczba chromosomów Ci się nie zgadza?
Z suka to ty się chyba sam wychowywałes mazgaju, widać że ojca nie było w domu albo ciągle nadupcony :d
Spociles się?
Panowie, chemia, której nie macie. Zapomnieliście? Cyborgi nie mają chemii, więc trzeba zostać sponsorem. Innego wyjścia nie ma ![]()
Be niezainteresowany
No! Ciekawe czemu
Koralina, Evergreen, zaufajcie mi ![]()
Oj, ktoś tu jest chyba mocno rozczarowany..
Nie, no... chyba za mocne słowa ![]()
Tylko system mi się zawiesił
Ale już ściągam aktualizację prawej półkuli
Sekundkę...

Weźmy Be. namówicie go.
Podobno mężczyźni wolą blondynki, już nieaktualne?
Ja wolę brunetki - ale to pewnie na zasadzie przyciągania przeciwieństw ![]()
A ja to zaczynam się trochę martwić o ilość miejsc. Szperałam przez chwilę po necie i zostanie nam tylko jakiś hotel, bo coś czuję, że się zrobi tu dużo luda zaraz do upchnięcia. No i finansowo może być różnie. Jakiś dom, gospodarstwo odpadnie, bo pokoje raczej z łóżkami podwójnymi i wiele łóżek w jednym pokoju. Chyba, ze dziewczynki w jednym, a chłopcy w drugim czy coś? Jak na koloniach normalnie ![]()
Koralina, Evergreen, zaufajcie mi
Ale już ściągam aktualizację prawej półkuli
Sekundkę...
lody miętowe napisał/a:Podobno mężczyźni wolą blondynki, już nieaktualne?
Ja wolę brunetki - ale to pewnie na zasadzie przyciągania przeciwieństw
Same blondasy
Matko Bosko! W życiu tyłu na raz nie widziałam!
KoralinaJones napisał/a:Albo Be. albo ja
Wybierać
Evergreen napisał/a:Albo ja albo Be.
Jesteś kochany Pasławku Buziak!

Została tu tylko banda trolli, którzy nie mają co do roboty.
Pieprzą od rzeczy do ekranu z nudów, bo nic innego, lepszego do roboty nie mają
Haha... i do tego się mądrują. Specjaliści od psychologii. Haha... niby...
Single, dziwkarze, prawiczki, dziewice... dużo szczęścia. Przyda Wam się ![]()
(Ciemny) blond przyciąga brunetki ![]()
Ever mi tam wystarczy karimata i kawałek podłogi jakby co.. I mówię tu całkiem poważnie.
Panowie, chemia, której nie macie. Zapomnieliście? Cyborgi nie mają chemii, więc trzeba zostać sponsorem. Innego wyjścia nie ma
Kolejny Bohater, Twój post ma tyle sensu co Twoje życie. Mogę Ci zapłacić jak zaszczekasz dla mnie, mówię serio
.
A ja to zaczynam się trochę martwić o ilość miejsc. Szperałam przez chwilę po necie i zostanie nam tylko jakiś hotel, bo coś czuję, że się zrobi tu dużo luda zaraz do upchnięcia. No i finansowo może być różnie. Jakiś dom, gospodarstwo odpadnie, bo pokoje raczej z łóżkami podwójnymi i wiele łóżek w jednym pokoju. Chyba, ze dziewczynki w jednym, a chłopcy w drugim czy coś? Jak na koloniach normalnie
No raczej.
Jakieś mieszkanie można wynająć. Nie sądzę, że zbierze się więcej niż 4-5 osób.
O ile w ogóle.
Ja do 12 roku życia byłem bialutki, potem zacząłem ciemnieć. Już od kilku osób usłyszałem, że najbardziej pasującym mi ubiorem byłby mundur niemiecki drugowojenny ...
Została tu tylko banda trolli, którzy nie mają co do roboty.
Pieprzą od rzeczy do ekranu z nudów, bo nic innego, lepszego do roboty nie mają
![]()
Haha... i do tego się mądrują. Specjaliści od psychologii. Haha... niby...
Serio kolejny typ którego boli dupa? Mam nieziemskie szczęście do takich odpadów
.
GOSTY napisał/a:Panowie, chemia, której nie macie. Zapomnieliście? Cyborgi nie mają chemii, więc trzeba zostać sponsorem. Innego wyjścia nie ma
Kolejny Bohater, Twój post ma tyle sensu co Twoje życie. Mogę Ci zapłacić jak zaszczekasz dla mnie, mówię serio
.
W dupie to mam
Ale słucham dalej. Wygadaj się, pajacu ![]()
Od Be różnisz się BEKNIĘCIEM
Czy nie wychodzi na jedno?
Single, dziwkarze, prawiczki, dziewice...

O jeżu.. znowu ta dyskusja z tym nierozgarniętym faciem.
Daj spokój PnN, nie zniżaj się do poziomu tego gościa., bo to bardzo niski poziom i musiałbyś sobie dziurę wykopać.
Evergreen napisał/a:A ja to zaczynam się trochę martwić o ilość miejsc. Szperałam przez chwilę po necie i zostanie nam tylko jakiś hotel, bo coś czuję, że się zrobi tu dużo luda zaraz do upchnięcia. No i finansowo może być różnie. Jakiś dom, gospodarstwo odpadnie, bo pokoje raczej z łóżkami podwójnymi i wiele łóżek w jednym pokoju. Chyba, ze dziewczynki w jednym, a chłopcy w drugim czy coś? Jak na koloniach normalnie
No raczej.
Jakieś mieszkanie można wynająć. Nie sądzę, że zbierze się więcej niż 4-5 osób.
O ile w ogóle.
Rozumiem ten tok myślenia, bo masz już doświadczenie i szanuję go, ale.... poczekamy zobaczymy
. Na mnie można polegać jak na Zawiszy, jak na reszcie, to się okaże ![]()
(Ciemny) blond przyciąga brunetki
I brunetów!
To miedzy nami nie będzie żadnej różnorodności genetycznej, Bagienniku. Nie będzie między nami rywalizacji o geny dominujące. Być może nawet mamy tego samego ojca? Kto ich tam wie... Nigdy nie wiesz... Co za zwrot akcji!
Idę się napić. Wody.
O jeżu.. znowu ta dyskusja z tym nierozgarniętym faciem.
Daj spokój PSnN, nie zniżaj się do poziomu tego gościa., bo to bardzo niski poziom i musiałbyś sobie dziurę wykopać.
Ta psychicznie chora się odezwała
Pozdrawiam serdecznie
Takiego poziomu hipokryzji, chłodu, nieludzkiego, zimnego, przedmiotowego podejścia do drugiego człowieka nikt tu nie prezentuje.
Jesteś ohydna i taka tępa, że mnie odrzuca. Zero empatii. Zwykła głodna suka. NIC więcej.
Tylko po co trollujesz tu innych za plecami?
Jesteś podłym człowiekiem, więc zamknij swoją brzydką mordkę.
Deep Jeśli nie jesteśmy klonami(a nic raczej na to nie wskazuje
), to jak najbardziej jest
Genetyki nie oszukasz
Współczynnika pokrewieńśtwa chyba nie będziemy obliczać, bo mamy za mało danych
Wiem tyle, że moi przodkowie pochodzą z Kresów
A ja sobie popijam chmiel z najlepszego źródła, jakie może być ![]()
GOSTY napisał/a:Single, dziwkarze, prawiczki, dziewice...
Gość w dom, Bóg w dom ![]()

Deep raczej taki "duch" ![]()

Deep raczej
Nie zesraj się teraz, stary koniu. Tak, zapomniałem o starych koniach ![]()
Sorry, myślałem od tobie od wczoraj, ale mimo wszystko zapomniałem.
Salomonka napisał/a:O jeżu.. znowu ta dyskusja z tym nierozgarniętym faciem.
Daj spokój PSnN, nie zniżaj się do poziomu tego gościa., bo to bardzo niski poziom i musiałbyś sobie dziurę wykopać.
Pozdrawiam serdecznie
![]()
Takiego poziomu hipokryzji, chłodu, nieludzkiego, zimnego, przedmiotowego podejścia do drugiego człowieka nikt tu nie prezentuje.
Jesteś ohydna i taka tępa, że mnie odrzuca. Zero empatii. Zwykła głodna suka. NIC więcej.
Gosty, kiedy do ciebie dotrze że inwektywy od czegoś takiego jak ty w ogóle na mnie nie działają? Mam bardzo wysoką samoocenę i gdyby obelgi od gościa który ma nierówno pod sufitem mnie dotknęły, musiałabym chyba skorzystać z własnej psychoterapii
Nazwałeś mnie już tutaj szmatą, dziwką, podłą zdzirą, suką i... sama już nie pamiętam
Spływa to po mnie.
GOSTY napisał/a:Salomonka napisał/a:O jeżu.. znowu ta dyskusja z tym nierozgarniętym faciem.
Pozdrawiam serdecznie
![]()
Gosty, kiedy do ciebie dotrze że inwektywy od czegoś takiego jak ty w ogóle na mnie nie działają? Mam bardzo wysoką samoocenę i gdyby obelgi od gościa który ma nierówno pod sufitem mnie dotknęły, musiałabym chyba skorzystać z własnej psychoterapii
![]()
Nazwałeś mnie już tutaj szmatą, dziwką, podłą zdzirą, suką i... sama już nie pamiętam![]()
Spływa to po mnie.
Zbyt wysoka ocena swojej osoby podlega badaniom psychologicznym, bo to też właśnie wykracza poza normy. I to jest psychiczne. Właśnie o tym mówię.
Nie pamiętam, abym Ciebie tu tak nazwał. Jeśli już to jakiś tu inny nick.
Wiecie co, puszczam sobie swoją muzyczkę i odpływam.
Bo wiem, że są tam normalni ludzie... może nie tu, ale bardzo blisko... bliżej niż mi się wydaję...
Po to tu przychodzę... jak inni... muszę uciekać od ruchania
Nimfomanki w tej Japonii. Mówię Wam...
Chcę iść do kościoła. Wyspowiadać się
Pracuję w NASA, USA. Teleskop Hubble i James Webb. Naukowe klimaty. Badam teraz życie pozaziemskie. Oraz Bozon Higgsa
Chcę mieć dzieci, syna i córkę. Ale nie z kimś tak nienormalnym jak Ty.
Z tego co widzę, byłaś samotną matką. Nic dziwnego z resztą...
Mam tu już 3 konta. Poznałaś mnie?
I tak. Nauka, nauka i nauka. Nie ma czasu na kobiety. Ponieważ badam Bozon Higgsa.
Na takie gówna czasu nie było.
Szukam kobiet ze swojego środowiska. A Ty jesteś tępa.
Za tępa... by cokolwiek z tego pojąć... itd.
Pomyślałam, że w mieście też mogłoby być. Jeden wieczór na pogaduchach/ piciu/ wojnie w kisielu/zwierzeniach itd
A drugi może jakieś wyjście gdzieś- Forrest Escape (polecam, jestem jeszcze nakręcona), piknik w parku, planetarium...
Sorry

Na Forrest to byśmy się bardzo zintegrowali
GOSTY napisał/a:Salomonka napisał/a:O jeżu.. znowu ta dyskusja z tym nierozgarniętym faciem.
Pozdrawiam serdecznie
![]()
![]()
Nazwałeś mnie już tutaj szmatą, dziwką, podłą zdzirą, suką i... sama już nie pamiętam![]()
Spływa to po mnie.
Ale fajnie, mamy wspólnych adoratorów
. Mnie Be. regularnie uracza takimi pięknymi słowy właśnie, dlatego go tak polubiłam, że nie wytrzymałabym w jednym pomieszczeniu z tą słodką osóbką ![]()
Salomonka napisał/a:GOSTY napisał/a:Ta psychicznie chora się odezwała
Pozdrawiam serdecznie
![]()
![]()
Spływa to po mnie.
Zbyt wysoka ocena swojej osoby podlega badaniom psychologicznym, bo to też właśnie wykracza poza normy. I to jest psychiczne. Właśnie o tym mówię.
Wiecie co, puszczam sobie swoją muzyczkę i odpływam.
![]()
Bo wiem, że są tam normalni ludzie... może nie tu, ale bardzo blisko... bliżej niż mi się wydaję...
Jesteś pierwszym typem któremu nie chce nic odpisywać bo wiem ze jesteś chory. Masz dużo mojego współczucia, trzymaj się cieplutko!
Wiem tyle, że moi przodkowie pochodzą z Kresów
Oj, Saszka... Jak w japońskim serialu... (gulp) ![]()
Adela, z racji zboczenia zawodowego, jeśli będę miał kiedykolwoiek okazję być w Łodzi, to odwiedzę na pewno świeżo wybudowane orientarium
Mam tam pewne wtyki w łódzkim ZOO
Wybaczcie tą słabość
Na UŁ mam znajomą, której kariera naukowa/zawodowa mogłaby konkurować z tą, prowadzoną do tej pory przez Davida Attenborough'a
Innych atrakcji nie znam, tylko o ulicy Piotrkowskiej dowiedziałem się z oglądania "Komisarza Alexa" ![]()
W dupie to mam
Nadziany wrócił

Mnie wsio ryba. Umiejętności adaptacyjne mam w małym paluszku
Byle się udało zorganizować na czas. Planetarium brzmi jak coś co tygryski lubią najbardziej ![]()
Tez się czaje na orientarium, ale na razie za duże tłumy.
Innych atrakcji nie znam, tylko o ulicy Piotrkowskiej dowiedziałem się z oglądania "Komisarza Alexa"
Haha! Alexa kręcili u mnie w budynku, wiele scen
! Nawet kilku aktorów długo tu u nas mieszkało. Się ich czasem widywało przy śmietniku, albo gdzieś
Niektórzy ciągle tu mieszkają, ale z innych produkcji.
Niemniej takie sceny były o tyle irytujące, że po budynku krążyło mnóstwo ludzi i nie dało się przejść, wyjechać z garażu, czasem nawet przejść korytarzem, bo ci sobie kręcili. Odetchnęliśmy z ulgą jak przestali wreszcie.
A orientarium niedawno otwarte. Jeszcze nie byłam, bo tłumy ludzi i pchać się nie zamierzam. Niemniej zapraszamy serdecznie. Oprowadzimy Cię z Adelą po knajpach ![]()
Edit: I lody miętowe jeszcze, no proszę bardzo. Zapraszamy ![]()
Orientarium jak najbardziej. Nie pisałam o tym, bo tam na razie dużo ludzi, szczególnie w łikendy.
Natomiast Forrest Escape to taka zabawa jak w Escape Roomie (pokój zagadka), tyle że w lesie, w opuszczonych budynkach, zaadaptowanych do potrzeb konkretnego scenariusza.
Poza tym są jeszcze letnie kina plenerowe.
Choć z tym pierwszym to mały problem, bo to za miastem i trzeba wziąć auto żeby dotrzeć.
Ale Escape Roomy są w centrum, i dużo tańsze.
Kocham kina plenerowe! Escape Room też brzmi jak dobry fun! Jejku, ile pomysłów. Nie można wybrać źle ![]()
GOSTY napisał/a:Salomonka napisał/a:Gosty, kiedy do ciebie dotrze że inwektywy od czegoś takiego jak ty w ogóle na mnie nie działają? Mam bardzo wysoką samoocenę i gdyby obelgi od gościa który ma nierówno pod sufitem mnie dotknęły, musiałabym chyba skorzystać z własnej psychoterapii :)
Nazwałeś mnie już tutaj szmatą, dziwką, podłą zdzirą, suką i... sama już nie pamiętam :)Spływa to po mnie.
Wiecie co, puszczam sobie swoją muzyczkę i odpływam. :D
Jesteś pierwszym typem któremu nie chce nic odpisywać bo wiem ze jesteś chory. Masz dużo mojego współczucia, trzymaj się cieplutko!
Skąd to wiesz? Od Salomonki? Dziwek? Kogo?
Chory czy nie, wiesz... jest chemia, tak? O to chodzi... nie o kasę, tylko chemię, tak? Czy NIE?
Czy nie wyzywają Cię tu od chorych psychicznie?
Nie wierzę, no nie wierzę... na samym początku zdezertował :D Salomonka to wzór?
Niby taki twardy, chyba tylko w gębie :D
Myślałem, że będziesz większym wyzwaniem, a tu NIC. ;)
Cóż trudno... Pozdrawiam serdeczenie i życzę powodzenia!
Pasławku Buziak!
Podziękował ![]()
Chory czy nie, wiesz... jest chemia, tak? O to chodzi... o kasę i chemię, tak? Czy NIE?
Właśnie, ta zdradziecka CHEMIA
Nie ćpaj tyle Gosty, przestań palić te dragi, przestań się szprycować czy co tam bierzesz, nie służy ci to.
..Dubel. Sorry ![]()
Jesteś pierwszym typem, któremu nie chce nic odpisywać, bo wiem, że jesteś chory. Masz dużo mojego współczucia, trzymaj się cieplutko!
Osądzasz innych, ale nie potrafisz uzasadnić... bo jesteś na to za głupi.
Dlatego spadaj i więcej się nie odzywaj.
PS: Naucz się pisać przynajmniej po polsku. W tym cytacie musiałem poprawić twoje błędy.
Dubel
Dlatego spadaj i więcej się nie odzywaj.
Psycholog zostaje
Gosty wyp****la .

GOSTY napisał/a:Dlatego spadaj i więcej się nie odzywaj.
Psycholog zostaje
Gosty wyp****la .
Razem z tobą
Stary dziadku.
Chodź do mnie, przytul mnie ![]()
przytul mnie

GOSTY napisał/a:przytul mnie
Nie, mówię do kobiety...
To one MNIE przytulają...
Jesteś moim drugim ego? To OK, ale to trzecie to już nie?
Nie dziwię się, że kobiety Cię krzywdzą... nie masz w sobie uczuć, empatii, pewności siebie, wiedzy, poziomu... jesteś zwykłym pajacem spod Żabki.
Boo Boo .

Pasławku, chce ci się napierdzielać z tym gnomem naszprycowanym w każde Wochenende? Ja mam takich na pęczki na oddziale w każdy piątek, taka praca.
Dajcie sobie spokój, to go tylko napędza i jeszcze przedawkuje. Chcecie mieć na sumieniu takie coś? Ja bym nie chciała.
Olewajcie go. Szkoda waszego zdrowia, naprawdę.
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65 66 67 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024