...
Ojojoj ale wskoczyła cenzura "D
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
...
Ojojoj ale wskoczyła cenzura "D
Glupie było to skasowałam
Nieprawda! Lucek postanowił ożenić się ze mną
Lucyferku czy posiadasz wiedzę na ten temat ? Z tym to bywało różnie kolorowo i podłużnie .
Oczywiście nie musisz odpowiadać jeżeli nie masz chęci .
Oczywiście że posiada
Panna już planuje do przodu bez wiedzy drugiej strony..Wyszło szydło z worka..
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Nieprawda! Lucek postanowił ożenić się ze mną
Lucyferku czy posiadasz wiedzę na ten temat ?
Z tym to bywało różnie kolorowo i podłużnie .
Oczywiście nie musisz odpowiadać jeżeli nie masz chęci .
Tak.
Sprawdzam gdzie są najtańsze bilety w okolicach jeziora Titicaca
Oczywiście że posiada
Teraz z pewnością
paslawek napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Nieprawda! Lucek postanowił ożenić się ze mną
Lucyferku czy posiadasz wiedzę na ten temat ?
Z tym to bywało różnie kolorowo i podłużnie .
Oczywiście nie musisz odpowiadać jeżeli nie masz chęci .Tak.
Sprawdzam gdzie są najtańsze bilety w okolicach jeziora Titicaca
Powiedział, że utopimy tam tę mendę, paslawka
Sama jesteś menda do sześcianu
Sama jesteś menda do sześcianu
![]()
Jak widać dużo was łączy
Nudzi nam się chyba trochę od wczoraj ,chociaż ja nie tęskniłem za TĄ
ale co tam
paslawek napisał/a:Sama jesteś menda do sześcianu
![]()
Jak widać dużo was łączy
Nie przejmuj się nim
Lucek taki fajny facet, inteligentny, pewnie przystojny, nie irytuje mnie. A mówią ze nie ma już fajnych chłopaków do wzięcia. Wybredne te kobiety.
Każdy potwierdzi, jak bardzo się mylisz
Nie przejmuj się nim
Tak nie przejmuj się mną - jak zwyklę z resztą
ciesz się Lucek szczęściem
ciesz się Lucek szczęściem
To chyba najładniejszy pocałunek śmierci, jaki miałem okazję zobaczyć... wzruszyłem się.
Każdy potwierdzi, jak bardzo się mylisz
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Nie przejmuj się nim
Tak nie przejmuj się mną - jak zwyklę z resztą
Dwie kupki nieszczęścia
Ech, dzień, jak codzień: jedni się biczują, inni próbują drugiemu wyrwać ten bat z ręki..
Ech, dzień, jak codzień: jedni się biczują, inni próbują drugiemu wyrwać ten bat z ręki..
Takie tam figle ale mnie jakoś już nie kręcą jak kiedyś ,stwierdzam .
Jedna kupka nieszczęścia strzeliła focha
A jest i trzecia kupka nieszczęścia ,największa
jak zawsze i jak zwykle mylisz się z tym fochem ,znudziłaś mi się ,inną będę lansował osóbkę
jak tęskno Ci za Kremikami i innymi Twoimi nowymi kolegami to nic Ci nie pomogę
licz na siebie Jolka czy jak Ci tam
baw się sama ze sobą oczywiście jeżeli chcesz to ciągnij to dalej
i chyba znowu nie skumałaś co znaczyło kolorowo i podłużnie
Ehh Ty świrze ,jak oprzytomniejesz daj znać ,
że też Ci się jeszcze chce dokazywać ?
w sumie spoko bez urazy .
Narka
O żesz Ty w mordę jeża
Widzisz, Lucek, co narobiłeś
W wątku Kremika coś cicho, to nie ma co robić...
Gdzie tam cicho Mój ród jest szargany na lewo i prawo
Ja już nawet tam nieczego nie piszę, bo szkoda komentować. Styl pisania i wypowiedzi sprawia, że szczerze cieszyłbym się, jakby to była grupka gimanzjalistów, bo bardziej przeraża mnie wizja, iż takie rzeczy mogą wygadywać dorośli faceci..
Ja już nawet tam nieczego nie piszę, bo szkoda komentować. Styl pisania i wypowiedzi sprawia, że szczerze cieszyłbym się, jakby to była grupka gimanzjalistów, bo bardziej przeraża mnie wizja, iż takie rzeczy mogą wygadywać dorośli faceci..
Bo Pigularze to kolejna grupa społeczna, która pod hasłem "Kobiety są złe" nie różnią się od feministek "Mężczyźni są źli", Komunistów "Burżuazja jest zła" czy Nazistów "Żydzi są źli".
Ot szowiniści, którzy nakręcają się w swoim kółku.
Przynajmniej była, moze jedyna, okazja zobaczyć wkurzonego bagiennika, który potrafi jednak "rzucać mięsem" a juz myślałam że taki grzeczny chłopczyk
Inteligencja i prezencja nie zawsze wystarczy, żeby przyciągnąć, zainteresować płeć przeciwna swoją osoba, zwłaszcza jak sie ktoś boi angazowac emocjonlnie i sam świadomie/ nieświadomie odpycha od siebie, boi się tego i owego. Niby chce, ale nie do końca.
Panie wybredne? A może to Lucyfer jest wybredny? Hmmm
Hmmm, Miętusku rozumiem,żę coś sugerujesz i powinienem zmienić swój "image"? Może być trudno..
Ale w tamtym wątku ciężko zachować zimną krew..
Gdzie tam cicho
Mój ród jest szargany na lewo i prawo
No, No… młoda damo Jak to się prowadzi?
Ja tam dowiedziałam się dużo pikantnych szczegółów XD
Pilnie potrzebuję kolejnego Tarota !
Ups!
Ja jeszcze zbieram manę dla Adeli, a mnie te remonty coś odciągają od biurka, bajzel taki, że hej!
Ale może warto się upewnić, że stawiamy na dobrego konia, bo mam wątpliwości co do poprzedniego a świergotka zbyt tajemnicza, musi wysłać skarpetkę wybranka… tak dla pewności
Mam dokładnie takie samo spostrzeżenie i wątpliwości.
Hmmm, Miętusku rozumiem,żę coś sugerujesz i powinienem zmienić swój "image"?
Może być trudno..
![]()
Ale w tamtym wątku ciężko zachować zimną krew..
Może i ciężko ale w związku z tym rodzi się pytanie - a właściwie, biorąc pod uwagę wątek, to po co?
Wybredność na pewno, do tego zaburzenia, bariery natury emocjonalnej i kółeczko się kręci. Akceptacja nie była łatwa, ale jednak ostatecznie do przyjęcia.
Nie zmieniajcie Bagiennika, please Drugiego takiego już nie znajdę
Szatanie Co za fatalista z Szatana. Wakacje będą. I nie rozumiem w czym problem, serio Kulawy, ślepy i garbaty czy jak? A nawet jeśli to i tak nie rozumiem. Że Kremika nie chcą, Rumuna czy Dżoniego, ok, mają takie nastawienie, że tylko nogi za pas. Ale Ty??? Nie kumam
Deep, przecież u Lucyfera nie o wygląd chodzi. Nie jego nie chcą, tylko on nie chce, powody napisał.
Ja tam nie chce bagiennika zmieniać ani żeby sam się zmieniał myślałam z to typ którego ciężko z równowagi wyprowadzić, a jednak się da
Lody miętowe btw fajny nick, lubię ale nie mogę, bo mam po nich zgagę
Nie widziałam jak Szatan wygląda i u faceta to aż tak wielkiego znaczenia nie ma. Bardziej osobowość. I tu jakoś problemu nie widzę. Niestety nie znam go tak dobrze jak Wy Powody te tutaj co napisał? Enigma
Edit: wkurzonego Bagiennika przegapiłam. Teraz nie będę mogła spać po nocach
A podobno nie ma ludzi niezastąpionych
Ze zmianą raczej mi nie po drodze, ciężko z siebie wygrzebać alter ego, ale Panowie w owym wątku mają wybitny talent..
Długo by wymieniać
Czekajcie… skoro Szatan WYBRAŁ taki stan… to:
a) jest zadowolony, pasuje mu
b) nie do końca mu to pasuje ale jest księdzem
c) odpowiedź zagadka
Bagiennik nie lubię niektórych powiedzeń
Mi jest nawet szkoda tych chłopaków. Ale skoro nie wykazują nawet minimum dobrej woli to zostaje bezsilność. Nabito 100 stron razy 60 postów dla nich, plus ich własne wątki… i nic. Totalnie nic
Spokojnie, Rumuński w przyszłym tygodniu może się wypróżni ze złych emocji, to zobaczymy, czy się zmieni coś w nim xD
Deep, ale skąd mam wiedzieć, czy to dobry koń??
Pamiętaj, że Ci odstąpiłam Bagiennika
Spokojnie, Rumuński w przyszłym tygodniu może się wypróżni ze złych emocji, to zobaczymy, czy się zmieni coś w nim xD
Jest szansa O ile pójdzie, bo on coś świrował z tym wypadem.
Oby nie miał takich samych powikłań jak ja po srowidzie Bo wtedy pot spod pachy będzie pachniał jak zepsute jaja usmażone na zjełczałym oleju macerowanym zgniłą cebulą XD
Jest szansa
O ile pójdzie, bo on coś świrował z tym wypadem.
Pewnie źle to zabrzmi, ale trochę mu zazdroszczę, że się zdecydował xD Jeśli w ogóle to prawda, a nie jakieś kolejne jego bredzenie.
Deep, ale skąd mam wiedzieć, czy to dobry koń??
Pamiętaj, że Ci odstąpiłam Bagiennika
Pamiętam Jak wyskoczył z pudełka to mi bazukę do czoła przystawił XD Dozgonnie wdzięczna jestem
Oke. Poprawimy tamtą chałturę
Ale to w zęby mu nie możesz zajrzeć? Będzie szybciej
On by przecież, bazuki nie utrzymał w ręce, to chuchro jest ten Bagiennik
To właśnie nie była chałtura !
Ale darowanemu koniowi, nie zagląda się w zęby
Ja tam nie wierzę że Rumunski pójdzie,a nawet jeśli, to co mu to da na poziomie psycho-emocjonalnym? Wg mnie nic, tylko ewentualnie fizycznym.
Deep, ja tam nie znam dobrze Lucyfera, nigdy się z nim osobiście nie widziałam, opieram się tylko na tym co pisze, widziałam go na zdjęciu.
Tak, zdecydowanie wydaje się fajnym człowiekiem, z osobowością i charakterkiem, ale ma problemy jakie ma, wrażliwość powyżej przeciętnej i to niestety tutaj na minus niż na plus, boi się zranić i boi zranienia, więc lepiej nie zaczynac wg niego. No i akceptacja problemów zdrowotnych przez potencjalną partnerkę, wg niego nie do przejścia.
To takie moje wywody
Pewnie źle to zabrzmi, ale trochę mu zazdroszczę, że się zdecydował xD
Przecież też możesz pójść
Mam kolegę co chodził za młodu bo nie miał powodzenia. Był też popychadłem w grupie. Miał straszny charakter (a przynajmniej tak go prezentował) i stylówę… Po kilku latach jak się spotkaliśmy to był nie do poznania. Bardzo dojrzał i się wyrobił, nie tylko wygląd (trochę schudł ale przede wszystkim ta stylówa w końcu ludzka taka) ale przede wszystkim osobowość (tak jak go nie lubiłam wcześniej tak go strasznie polubiłam później). Miał już krótkie związki za sobą wtedy (głównie z latynoskami, takie dżagi, że koledzy nie wierzyli ). Dziś mąż szkolnej ślicznotki i ojciec gromadki dzieci
Ja tam nie wierzę że Rumunski pójdzie,a nawet jeśli, to co mu to da na poziomie psycho-emocjonalnym? Wg mnie nic, tylko ewentualnie fizycznym.
Czy ja wiem, czy nic nie da. Wyżyje się, spuści złe emocje w kiblu, to może otrzeźwieje^^
W ogóle rozwala mnie to, że gość się boi tego, że zza drzwi wyjdzie jakiś wykidajło i zrobi mu krzywdę. Ale za cholerę się nie przejmuje tym, że może coś złapać xD
Przecież też możesz pójść
Ehe, jasne. Nie wiem, czy to dla mnie. Już tyle razy o tym myślałem, ale świadomość, że miałbym płacić za coś, co KAŻDY normalny facet ma na zawołanie, to mnie by chyba jeszcze bardziej dobiła. Chociaż pytanie ile jeszcze wytrzymam tak^^
Zresztą, to chyba by nie wyglądało za dobrze, chodzić na terapię, by się nauczyć jak nawiązywać relacje, a z drugiej strony płacić w tym czasie za seks prostytutce.
Mam kolegę co chodził za młodu bo nie miał powodzenia. Był też popychadłem w grupie. Miał straszny charakter (a przynajmniej tak go prezentował) i stylówę… Po kilku latach jak się spotkaliśmy to był nie do poznania. Bardzo dojrzał i się wyrobił, nie tylko wygląd (trochę schudł ale przede wszystkim ta stylówa w końcu ludzka taka) ale przede wszystkim osobowość (tak jak go nie lubiłam wcześniej tak go strasznie polubiłam później). Miał już krótkie związki za sobą wtedy (głównie z latynoskami, takie dżagi, że koledzy nie wierzyli
). Dziś mąż szkolnej ślicznotki i ojciec gromadki dzieci
No wiem, że można się zmienić. Ale to jest trochę inny przypadek niż ja, skoro on już jakieś związki miał^^ Ja tu całkowite zero jestem.
Jakbym mógł coś doradził to idź do prostututki za min. 500zł/h. Poniżej to trochę strach wizualny i zdrowotny. Koledzy mówili.
Jakbym mógł coś doradził to idź do prostututki za min. 500zł/h. Poniżej to trochę strach wizualny i zdrowotny. Koledzy mówili.
A to ja wiem, że im więcej $$ tym lepiej pewnie. Mało kogo stać, żeby płacić więcej. A im mniej, tym więcej klientów xD
Ale tak czy siak jest strach, że coś złapię. Dodatkowo świadomość, że jedyną kobietą, z którą mam szansę pobyć, jest prostytutka, to raczej nie jest fajne uczucie xD No i jakby to wyszło kiedyś w przyszłości, np. gdybym jednak kiedyś kogoś znalazł, to by nie było ciekawie.
On by przecież, bazuki nie utrzymał w ręce, to chuchro jest ten Bagiennik
To właśnie nie była chałtura !
Ale darowanemu koniowi, nie zagląda się w zęby
Zmotywowany był!
A właśnie nie pomyślałam… jak on tak łazi po tych górach 22km spacerkiem po śniegu to spala mnóstwo kalorii. A mi padoł, że taki gruby, że się przestraszę… chyba, że… a to rozbójnik! XD
Nie była? A ja koszmary miałam po tym czytaniu, że takie ciulate wyszło, normalnie, śniło mi się, że w top model jestem zorganizowanym w moim gimnazjum i jestem przerażona, nie wiem co tam robię, co już zrobiłam, ponoć jakąś sesję (tylko nie to), jestem niefotogeniczna, za stara, za mała, za gruba… a mam stawać w szranki… więc biegnę przez korytarz, jest Tyszka, mówię mu „wywalcie mnie, rezygnuję!” A on, „okej. Masz zdjęcia na pamiątkę”. Uff… oglądam te zdjęcia i se myślę „ej, ni ma tragedii” (lenny face)
Także swoje odcierpiałam
Ja chodziłem z jedna prostytutka do gimnazjum, w sensie wtedy jeszcze nie pracowała. Samanta.. właśnie.. jeżeli byłem na prostytutce ale nie płaciłem czy to jest prostytucja?
Człowieku,moj kiedyś też tak mówił, że nigdy w życiu by nie skorzystał z takich usług, choćby miał umrzeć prawiczkiem i ja mu wierzę, bo go znam. Dla niego to uwłaczające że musi płacić za obcowanie z kobietą plus choroby, ale on w tym temacie, chorób wszelakich, jest trochę przewrazliwiony panowie mają różne podejścia, inni chodza i nie widzą w tym problemu jakiegoś, to dla nich normalne. Kwestia jak się do tego podchodzi, czy jesteś na to gotowy. No i wg mnie nigdy tego nie mówić, mało która kobietą to łyknie i zaakceptuje
Poza płaceniem za seks, to sam fakt tego, czego można się nabawić, skutecznie zniechęca do takich przygód..
Deep Kurde, chyba coś mnie ominęło, bo sobie nie przypominam żadnej bazuki..Ty coś tam mówiłaś o dubeltówkach, jakimiś polowaniu, gubieniu się w jagodach..
Coś za szybko to wszystko biegnie
Gruby? To kwestia gustu W każdym razie lustrzycy jeszcze nie mam
Ale fakt, chodzenie po górach wciąga, tak samo jak po bagnach
A przy okazji trohcę wagi można zrzucić
Te wizje to po ayahuasce? Kurde, może jednak spróbuje?
Poza płaceniem za seks, to sam fakt tego, czego można się nabawić, skutecznie zniechęca do takich przygód..
Yep. Tylko to co uważam, to jedno, a pewne potrzeby to drugie xD A to drugie powoli zaczyna mnie irytować. Więc cała nadzieja w terapii, że może dzięki temu uda mi się kogoś kiedyś znaleźć.
Ale to żadna tajemnica, że jestem osobą zaburzoną, której wieloletnie przyzwyczajenia bardzo wypaczyły aspekty emocjonalne oraz seksualne.
Były próby walki z tym, ale ostatecznie przez 7 lat to historia nawrotek.
Wtedy miałem 23 lata - teraz 30. Czas, pieniądz poszły, żeby ostatecznie stać w miejscu.
Wnioski wyciągnijcie sami
doobi doobi dubel
Galerida cristata napisał/a:Pamiętaj, że Ci odstąpiłam Bagiennika
Ty Mała nie bądź taka cwana gapa co ?
(albo bądź )
Dobrze Lucyferku ,ale Ty zanim się ożenisz z TĄ też najsampierw pomyśl dziesięć razy czy dobrze robisz wyciągnij wnioski służę informacjami bom ponoć menda jest
.Bynajmnie nie o Niemca chodzi i Czecha bo to przeszłość zamierzchła i ja akurat nie lepszy byłem od Panny tylko chodzi o to co było nie tak dawno tu na oczach forum>:)
A druga sprawa to Dzierlatka chyba będzie wkrótce wolną cwaną gapą - nie żeby Ciebie zaraz tam swatał bo to jak wiesz przeszłość - przemyśl jednak to.
Judasz
Judasz
Widzisz, Lucek, co narobiłeś
Taa Lucek narobił
Lucek, powiedz mu coś
mu coś
Ale to żadna tajemnica, że jestem osobą zaburzoną, której wieloletnie przyzwyczajenia bardzo wypaczyły aspekty emocjonalne oraz seksualne.
Były próby walki z tym, ale ostatecznie przez 7 lat to historia nawrotek.
Wtedy miałem 23 lata - teraz 30. Czas, pieniądz poszły, żeby ostatecznie stać w miejscu.
Chyba muszę poczytać Twoje posty bo nie wiem o co chodzi.
Lucek, powiedz mu coś
Jak słodko i milutko zupełnie jak w różowej flanelce
Ty lepij cicho siedź
Jaki jest żeński odpowiednik imienia Judasz ?
wszystko jest czarno na białym
Jak wiadomo próbowałem Cię powstrzymać ,narażając się na różne przykrości ale poleciałaś jak w dym ,no nie ma to tamto i dlaczego
niby Lucek ma być opcją z braku laku,plastrem zapchajdziurą po Psologu ?
było się słuchać paslawka a nie teraz manipulować i zwalać winę na mnie .
Teraz krzycz PAWEŁ
Lucek, posta Ci ucięło i nie myśl tyle, bo zostaniesz myśliwym (tak wiem, suchar)
mu coś
Dzięki Lucek rozumiem
Lucyfer666 napisał/a:mu coś
Dzięki Lucek
rozumiem
Jeszcze napisz że się Lucek Twojej spódnicy trzyma
Akurat
paslawek napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:mu coś
Dzięki Lucek
rozumiem
Jeszcze napisz że się Lucek Twojej spódnicy trzyma
Akurat
Nie pouczaj mnie niewierna
wiarołomna anieliczko
Nie napiszę tego bo to nie prawda ,dlatego że nie noszę spódnicy
a Lucek był wtedy w delegacji kiedy Ty ehhh
wiem bo my z jednego piekła rodem .
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024