Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 42 43 44 45 46 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,796 do 2,860 z 13,291 ]

2,796

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Lena Jeśli dobrze zrozumiałem, wspomniałaś, że robisz w branży związanej z zoologią? Może coś mi się pomyliło, ale jeśli tak, to nie odczuwasz satysfakcji z pracy? Co, jak co, ale pewne zawody siłą rzeczy wykonują ludzie, którzy zdecydowanie wykonują swóją pracę z pasji. Jeśli jakieś mankamenty sie zdarzają, to jednak sa one naprawdę niewielkie.

W każdym razie, do niedawna, sam odczuwałem radość, idąc do pracy big_smile Jedyny problem, to problemy z długością snu - czasami człowiek marzył jedynie o poduszce i łóżku smile 
Poza tym większość czasu luksus: święże powietrze, wycieczki itp smile

Zobacz podobne tematy :
LenaLu napisał/a:

A mnie właśnie zastanawia czy u takich ludzi, którzy wykonują pracę swoich marzeń, lubią ją i oddają się jej bez reszty też występuje coś takiego jak wypalenie zawodowe.Ja pracuję w handlu już dwunasty rok i szczerze mam powoli dosyć, ale w tej branzy to chyba normalne. A u ludzi, którzy mogą łączyć pracę z przyjemnością?

Mnie się wydaje że przesilenie związane z pracą osiągamy wtedy kiedy osiągamy stan spełnienia zawodowego, i dopada nas rutyna. Każda praca wcześniej czy później powszednieje. Nawet ta najbardziej satysfakcjonująca.

2,798

Co szkodzi spróbować? big_smile

Mam 23 lata, pochodzę ze Śląska. Moje główne zainteresowania to języki obce i podróże ze szczególnym uwzględnieniem górskich wędrówek. Lubię też pojeździć na nartach zimą i na rowerze latem, chętnie pogram też w planszówki, ale uprzedzam, że mam ogromne zaległości w tym temacie smile szukam drugiej połówki, nie mam wielkich wymagań, a charakter jest dla mnie o wiele ważniejszy niż wygląd smile ale koleżeńską relację również biorę pod uwagę.

2,799

rakastankielia napisał/a:

Mam 23 lata, pochodzę ze Śląska. Moje główne zainteresowania to języki obce i podróże ze szczególnym uwzględnieniem górskich wędrówek. Lubię też pojeździć na nartach zimą i na rowerze latem, chętnie pogram też w planszówki, ale uprzedzam, że mam ogromne zaległości w tym temacie smile szukam drugiej połówki, nie mam wielkich wymagań, a charakter jest dla mnie o wiele ważniejszy niż wygląd smile ale koleżeńską relację również biorę pod uwagę.

Co myślisz o dojrzałych 30 letnich mężczyznach z klasą, poczuciem humoru, ponad przeciętna inteligencja i charyzma? Żeby nie było, nie mówię o sobie..

2,800 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-23 08:41:41)

I super!

2,801

Psycholog Na Niby napisał/a:

Co myślisz o dojrzałych 30 letnich mężczyznach z klasą, poczuciem humoru, ponad przeciętna inteligencja i charyzma? Żeby nie było, nie mówię o sobie..

Znaczy, jestem mężczyzną i szukam kobiety, ale uważam, że tacy mężczyźni zapewne mają powodzenie i są świetnymi partnerami big_smile

2,802 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-23 11:19:15)

Znaczy, jestem mężczyzną i szukam kobiety, ale uważam, że tacy mężczyźni zapewne mają powodzenie i są świetnymi partnerami big_smile

Znaczy, że jesteś konkurencją big_smile

2,803

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Znaczy, że jesteś konkurencją big_smile

Inna kategoria wiekowa big_smile

2,804

Ale wtopa, dobrze ze nie zdażyło zaiskrzyć, te planszówki mnie zmyliły.

A mogło być tak zabawnie big_smile Ech... tongue

2,806

Najpierw przeczytałem post a potem dopiero spojrzałem na opis przy profilu big_smile Po samym poście myślałem, że to kobieta tongue

2,807

A to planszówki to lubią dziewczyny? smile
Mnie kiedyś jeden dwudziestoparolatek namawiał:)
Ja od razu zauważyłam że chłopak, ale miałam zapytać co to za nick. ?

2,808

bagienni_k napisał/a:

Najpierw przeczytałem post a potem dopiero spojrzałem na opis przy profilu big_smile Po samym poście myślałem, że to kobieta tongue

Kurde, to może dlatego nie mogę nikogo znaleźć big_smile

2,809

bagienni_k napisał/a:

Lena Jeśli dobrze zrozumiałem, wspomniałaś, że robisz w branży związanej z zoologią? Może coś mi się pomyliło, ale jeśli tak, to nie odczuwasz satysfakcji z pracy? Co, jak co, ale pewne zawody siłą rzeczy wykonują ludzie, którzy zdecydowanie wykonują swóją pracę z pasji. Jeśli jakieś mankamenty sie zdarzają, to jednak sa one naprawdę niewielkie.

W każdym razie, do niedawna, sam odczuwałem radość, idąc do pracy big_smile Jedyny problem, to problemy z długością snu - czasami człowiek marzył jedynie o poduszce i łóżku smile 
Poza tym większość czasu luksus: święże powietrze, wycieczki itp smile

Tak, pracuje w branży zoologicznej i kiedyś naprawdę bardzo lubiłam swoją pracę, ale niestety zaczęłam szerzej przyglądać się światu. Jestem idealistką, romantyczką i niepoprawnie kocham zwierzęta i te domowe i te dzikie. Ludzie też kiedyś kochałam i wydawało mi się, że nie potrafię bez nich żyć. Ale okazuje się, że bez ludzi ten świat mógłby byc inny, wcale nie gorszy i mniej kolorowy, a napewno zdrowszy. I wcale nie jestem zgorzkniała, stara panną ze stadem kotów tongue Na początku rzeczywiście ten kontakt ze zwierzętami był fajny, sklep w którym pracuję naprawdę dba o dobrostan zwierzaków. Ale niestety ja doszłam do momentu, gdzie nie mogę pogodzić się ze sprzedażą zwierząt na karmę dla innych zwierząt, ze sprzedażą zwierząt dla rozpieszczonych dzieciaków znęcających się nad nimi, ze sprzedażą zwierząt dla ludzi, którzy nie powinni mieć dzieci, a co dopiero zwierząt. Widziałam naprawdę wiele głupoty i chamstwa i mam dość, tak po prostu do porzygu...

LenaLu napisał/a:

A mnie właśnie zastanawia czy u takich ludzi, którzy wykonują pracę swoich marzeń, lubią ją i oddają się jej bez reszty też występuje coś takiego jak wypalenie zawodowe.Ja pracuję w handlu już dwunasty rok i szczerze mam powoli dosyć, ale w tej branzy to chyba normalne. A u ludzi, którzy mogą łączyć pracę z przyjemnością?

Nie czuję się wypalony, najwyżej czasami bardzo zmęczony.

2,811 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-25 11:54:29)

Z pewnością jest wiele osób, które zwierzaków nie powinny w ogóle posiadać. Tacy ludzie mylą sobie żywe stworzenie z zabawką lub maszyną i potem wynikają z tego jedynie problemy lub co gorsza tragedie samych zwierząt.

Natomiast, co do trzymania jednych zwiwerząt na karmę dla innych - co tu dużo mówić: pewnych rzeczy nie przeskoczymy i to jest jednak w przyrodzie fascynujące..
Sam jestem po kierunku przyrodniczym, więc może inaczej na to patrzę wink

bagienni_k napisał/a:

Natomiast, co do trzymania jednych zwiwerząt na karmę dla innych - co tu dużo mówić: pewnych rzeczy nie przeskoczymy i to jest jednak w przyrodzie fascynujące..

Za bardzo w tę przyrodę próbujemy ingerować. W jej naturalne zasady. Próby ucywilizowania przyrody są po prostu groteskowe wink

2,813 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-25 17:41:15)

Nie wdając się za bardzo w szczegóły, ale niestety na przestrzeni wieków tak bardzo ingerowaliśmy w przyrodę, że teraz, aby ocalić choć odrobinę z jej dziedzictwa, należy "jej pomóc" poprzez ponowną ingerencje, tym razem pozytywną, skierowaną na konkretne działania..

Natomiast w kontekście karmienia zwierząt innymi zwierzętqami: no ciężko jest tutaj mieć do czegokolwiek czy kogokolwiek pretensje. Zjawisko drapieżnictwa w przyrodzie jest powszechne i nie ma sensu sobie wmawiać, że może być inaczej..Te gatunki, które odżywiają się mięsem nie staną się nagle roślinożerne big_smile
Praca w takiej branży( czy np. jako opiekunowie zwierzat w zoo) niesie obecnie problemy właśnie z powodu irracjonalnego i bezmyślnego zachowania lub podejścia ludzi. Podejście to opiera się przede wszystkim na chorym przeświadczeniu, że "ja wiem lepiej" " po co mi jakieś tam zakazy/nakazy/zasady?". Zwrócenie uwagi czy krytyka to teraz "zamach na czyjąś wolność". Akurat w tym temacie potrzebna jest gruntowna edukacja, co oczywiście nie jest łatwym zadaniem.

2,814

Przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale tyle się działo ! big_smile

Deep, Panno z Rodu, Pasławku, Wielbicielu bardzo Wam dziękuję za troskę smile 

To nie ja narozrabiałam, tylko Deep!! tongue

2,815

bagienni_k napisał/a:

Za bardzo w tę przyrodę próbujemy ingerować. W jej naturalne zasady. Próby ucywilizowania przyrody są po prostu groteskowe wink

Dokładnie tak !
Człowiek ma spaczone poczucie własnej wartości, myśli, że bez niego świat nagle się skończy. To jest taki sam paradoks jak słowa mysliwych, że muszą regulować populację zwierząt po czym karmią zwierzynę żarciem, które nie wsytępuje w ich naturalnym środowisku.

2,816

Galerida cristata napisał/a:

Deep, Panno z Rodu, Pasławku, Wielbicielu bardzo Wam dziękuję za troskę smile 

To nie ja narozrabiałam, tylko Deep!! tongue

no tak wiadomo Deep i te jej sztuczki smile

2,817

Ela210 napisał/a:

No właśnie, ja nie wiem, czemu sprawiam wrażenie dziewczyny big_smile ale może to jest powód, dla którego nie mogę nikogo znaleźć wink

Ela210 napisał/a:

No właśnie, ja nie wiem, czemu sprawiam wrażenie dziewczyny big_smile ale może to jest powód, dla którego nie mogę nikogo znaleźć wink

Wiesz, ja w pierwszej chwili też wzięłam Cię za kobietę. Planszówki o niczym nie świadczą. Mam znajomą, która bardzo lubi takie gry.

Galerida cristata napisał/a:

Relację poprosimy!

2,820

Nie wiem skąd pomysł, że dziewczyny nie grają w planszówki oO

2,821

Umarli wszyscy czy co?

2,822

Ja żyję, ale ledwo bo jestem u schyłku przeprowadzki.

2,823

jakis_czlowiek napisał/a:

Umarli wszyscy czy co?

jeszcze nie zginęła i nie zginie póki my żyjemy

Pozdrowienia trzymajcie się

2,824

Ciężko cokolwiek napisać. W ostatnim czasie wszystko się wydaje takie błahe i ulotne. Mimo wszystko życzę każdemu duzo słońca i nadziei smile

Umarli wszyscy czy co?

Nie pomarli, tylko jakoś tak bez nastroju do beztroskich żartów. sad

2,826

Trzeba zabezpieczyć siebie i innych na trudne czasy. Czekałem z utęsknieniem na piękna wiosnę a ten psychopata wszystko popsuł big_smile. Ma przejebane.

2,827

Umarli wszyscy czy co?

Żyju, żyju. Ino, a to a tamto. Za to Twój temat to rośnie jak na jakich sterydach. Chwilę, dosłownie chwilę człeka nie było a tam z pięćdziesięciu stron zrobiło się sto.

Masz 。∠(*・ω・)っ⌒由 order, puchar i talon na balon.

2,828

Ooo, wpadła Deep i zaorała big_smile

Coś Cię tu dawno nie było smile Pochwal się: lepsze forum znalazłaś smile

2,829

Bagiennik nie mogłam sobie wyobrazić lepszego powitania… tęskniłam smile

Ale remonty okrutne po tych wichurach zamaszystych… musiałam się oddać żmudnej robocie. Ale wszak wiosna nadeszła i ptaszki ćwierkają. A mieli my pełnię oglądać a Ty rozbójniku, nawet mi nie przypomnisz. Teraz trzeba czekać na następną tongue

A forum… gdzie znajdziesz lepsze? Samcze runo niegdyś odwiedziłam ale tam panowie z kompleksami, baby do rezerwatu wyciepali, żeby im nie przeszkadzały. Trzeba było się podszywać. A i populizmów się nauczyłam. Plusiki zdobywałam. Tak było! Ale to lata temu smile

2,830 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-20 20:02:49)

Na nic lepszego nie było mnie stać, wybacz! smile

Obowiązki to jedno, ale skoro wiosna idzie to trzeba się nieco rozerwać, nie? wink

Ja tam pełnie oglądałem niedawno, więc nic nie straciłem tongue

Nie, te męskie fora to lepiej nie odwiedzać, bo człowiekowi się poprzestawiaja synapsy w mózgu, raz "zawitałem" tam i żałuję do dziś tego momentu..

2,831 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2022-03-20 20:27:28)

Kto czeka na wzgórzu, ten obserwuje... wink
Kto zawiesił dzwonek, ten zdejmuje...

Lucyfer666 napisał/a:

Kto czeka na wzgórzu, ten obserwuje... wink

Lucek, nie podglądaj, nieładnie tongue

2,833

Uff, zdążyłam dolecieć na czas big_smile

2,834

A, i jest ekipa smile Ahoj, marynarze! Wstawać! Wstawać! Dość tego rumu ^.^

Szatan , Ptaszyna , Kapitani , Dvpeczka , Adela , Lena . Dobrze Was widzieć!

Bagiennik Boroku, przecież ja się wcale nie gniewam smile Radam za ten grosik uwagi, toć to jak przebiśnieg, który wygląda zza kupki śniegu!
Ale zamiast mnie rozrywać na strzępy to czy nie lepiej poskładać do kupy? Lubisz tańczyć? W trakcie wirowania masy ta masa ubija się do kupy tongue

Skoro oglądaliśmy pełnię razem ale z dwóch różnych punktów na globie to czy widzieliśmy ten sam księżyc i nasze twarze odbite… tzn czy widziałeś jakąś buzię w tym księżycu? (′ʘ⌄ʘ‵)

DeepAndBlue napisał/a:

A, i jest ekipa smile Ahoj, marynarze! Wstawać! Wstawać! Dość tego rumu ^.^

Szatan , Ptaszyna , Kapitani , Dvpeczka ,

O przepraszam, Kapitan jest tu jeden tongue a o "dupeczkę" wcale się nie obraża, wprost przeciwnie big_smile

2,836

Kapitan czy król- zawsze jest jeden big_smile

Deep Dlugo Cię nie było, dlatego na początek tak grosik wydał mi się w sam raz wink

Ja tam zawsze w kupie siedze, co nie przeszkadza w rozerwaniu: taki paradoks. Tańczyć nie lubię, delikatnie mówiąc wink

Księżyć był pewnie ten sam, ale patrzyliśmy z różnych stron, dlatego nic nie było widać, poza jakimiś kraterami smile

2,837

Tak jest Kapitanie! Kapitanna jest jedynna i niepowtarzalnna! Dvpeczka na dodatek jak wiosenny wonny kwiatek smile

A, i Paslawek się wygramolił z jeziora, hymny śpiewać smile Psolog maczugę ostrzy na P-p-p-...

Bagienniku sam widzisz jaka jestem roztrzepana! Jak Ty to robisz, żeś jak skała, jak góra, jak księżyc... Ale spójrz tutaj:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/01/Reflection_angles_001.svg/800px-Reflection_angles_001.svg.png

Jeśli P to ja, Q to Ty a O to księżyc to Q odbite od O pędzi do P, a P odbite w O pędzi do Q. Kratery, mówisz... I jak Ci się podobam bez makijażu? ( ◠‿◠✿) (✿◠‿◠)

Nie lubisz tańczyć... JESZCZE tongue Bo ze mną nie tańczyłeś. Zobaczysz jak będziemy wywijać, mówię Ci, kryształowa kula nasza ୧ʕ•̀ᴥ•́ʔ୨୧ʕ•̀ᴥ•́ʔ୨

A potem rozerwiemy się tak jak lubisz❣ Jak lubisz? Ψ(゚∀゚ )Ψ

2,838

A stateczek sobie płynie, pokonując falę, wiary, gdy orkiestra gra wstawiona, tak jak goście balujący big_smile

2,839

Lucyfer666 napisał/a:

A stateczek sobie płynie, pokonując falę, wiary, gdy orkiestra gra wstawiona, tak jak goście balujący big_smile

Masz na myśli "Statek Pijany" czy Titanica smile ?

2,840

DeepAndBlue napisał/a:

Psolog maczugę ostrzy na P-p-p-...

Czy to jakaś gra wstępna? big_smile

2,841

Cześć chłopaki smile

Zaraz dostanę zawrotów głowy, bynajmniej od alkoholu… ^.^  Jakby co, to ja bez, jak Paslawek, nam nie trzeba a i tak działa.

Psologu to gra występna tongue

2,842

A dzień dobry, dzień dobry.
Ja już po przeprowadzce.
Teraz mam do pracy 9 km. Przez centrum jadę, rower przygotowany, dobrze że rano już jest jasno (o 5.30). Ostatnimi czasy
zaniedbałam ruch, a tak być nie może.

2,843 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-22 11:43:32)

Deep

Ale tak z samego rana już siegasz po kielona? Zamiast kawki, tostów i jajecznicy...
No, można i tak..

Skała, góra, księżyc - to jakaś zabawa w skojarzenia? smile

Coś tam o tym padaniu i odbiciu pamiętam, tylko widzisz jest jeden problem: mnie nie dotyczą prawa fizyki tongue

Z tego, co się orientuję, to na Księżycu, oprócz kraterów sa jeszcze wzgórza...

Natomiast zawsze powtarzałem, że naturalność jest najlepsza, wtedy, kiedy nie trzeba niczego poprawiać.Kedyś przeszkadzały mi w dzieciństwie odstające uszy, ale stwierdziłem,że muszą być jakies plusy - w lecie ciepło szybciej przez nie uchodzi smile
Kryształowe kule to chyba chłopaki na skoczni wygrywali, ale to było danwo temu..W tym sezonie dali ciała..

Jak się rozerwać? To wymaga głębszego zastanowienia?
Schematyczność vs oryginalność big_smile

2,844

adela 07 napisał/a:

Ja już po przeprowadzce.
(...)
Ostatnimi czasy
zaniedbałam ruch, a tak być nie może.

Fajnie smile Jak na nowych włościach?

Też chcę się wyprowadzić. Już mam dość tych remontów. Łatwiej by było wybulić i postawić ten dom na nowo.

Brak ruchu być nie może! Ale totalnie rozumiem, bo też to jakoś tak w trakcie pandemium zaniedbałam i teraz mam buzię jak księżyc tongue

Bagienniku

Bynajmniej, bynajmniej kielona z rana. Ale jajecznicy i tosta też nie sad Zrobisz mi jak już przyjadę i będziemy sobie łamać kości na skoczni? Tylko dla mnie zamiast nart właściwsza będzie opona od tira tongue

Kielona ostatnio miałam w ręku na weselu dwa lata temu... oblężyli mnie i zmusili. Sama bym sobie tego nigdy w życiu nie zrobiła! Toć to istny masochizm tongue

Skojarzenia, skojarzenia... Bagienna Skała, Góra Bagienna i księżycowy Bagiennik... Masz odstające uszy? Toć to jak znaleźć kwiat paproci! No, nie wierzę! Chodź, dawał łapę i sprawdzimy czy prawa chemiczne chociaż Cię dotyczą, wiesz, stosunki stałe, niestałe i tak dalej...

bagienni_k napisał/a:

Jak się rozerwać? To wymaga głębszego zastanowienia?
Schematyczność vs oryginalność big_smile

A, no właśnie... północ czy południe smile

2,845

Deep
Już się prawie przyzwyczaiłam do nowego zupełnie innego koloru. Myślę że jest ok.
Chociaż zawsze wolałam ciemne włosy.
Co do ruchu- to ja nie tyję właściwie, a buzia mogłaby mi się nieco zaokrąglić. Jak to zrobić?
(Chyba jak chomik)?

2,846

Adela No, ja sobie Ciebie wyobrażałam w ciemnych włosach, prostych do ramion, czarna koszulka z zespołem, ciemne dżinsy, coś w ten deseń. Na jaki się przefarbowałaś?
Żeby mieć buzię jak księżyc to trzeba jeść duży słodkiego i tłustego a rower schować do piwnicy wink

2,847

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

https://bi.im-g.pl/im/9/8190/z8190119V,Titanic-II.jpg

2,848

DeepAndBlue napisał/a:

Adela No, ja sobie Ciebie wyobrażałam w ciemnych włosach, prostych do ramion, czarna koszulka z zespołem, ciemne dżinsy, coś w ten deseń.

z zespołem The Ramones na przykład smile albo coś w ten deseń big_smile jak żywa Adela big_smile

Lucyfer666 napisał/a:
paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

https://bi.im-g.pl/im/9/8190/z8190119V,Titanic-II.jpg

https://mblogthumb-phinf.pstatic.net/MjAxODA0MDdfMjIg/MDAxNTIzMDk4MzY1MzQ0.6ex5b5Wvww8TPV-RY25lnomoNqBBlFs1klUzn6nD9kEg.u6nCE13f0LAPfz1QLb1DZXHLDCytM8CBZogl8F0UTNUg.GIF.music98980/1-150RZSZ0.gif?type=w2

DeepAndBlue napisał/a:

Żeby mieć buzię jak księżyc to trzeba jeść duży słodkiego i tłustego a rower schować do piwnicy wink

Wtedy ma się też jak księżyc dupkę i boczki tongue

2,850

DeepAndBlue napisał/a:

Wtedy ma się też jak księżyc dupkę i boczki tongue

Haha! Tysz prawda smile

2,851

Deep

Jajecznica zawsze dobra, pożywna i smaczna smile Czemu nie?

Oj, widzę, że Ty z tych, co lubią ryzyko smile tylko problem, bo nie mam za bardzo dostępu do żadnego zakladu wulkanizacyjnego, żeby skołować opony..

Z tymi stosunkami chemicznymi to bym uważał, bo jeszcze się wybijesz przed szereg i Nobla dostaniesz..Gotowa jesteś na taką sławę? wink

Północ czy południe? A to zależy..od faz księżyca smile

paslawku

Ten plakat skojarzył mi się bardziej z "Gniewem oceanu" smile

2,852 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-03-22 20:52:22)

A wiesz Deep jaka jest ulubiona piosenka do tańca Bagiennika ? Ja oczywiście wiem big_smile Kiedyś przy jakiejś okazji  wyciągłem z niego info smile
to ten kawałek smile i na temat big_smile

bagienni_k napisał/a:

paslawku

Ten plakat skojarzył mi się bardziej z "Gniewem oceanu" smile

Mnie to przypomina jakiś pancernik smile tylko bez armat

2,853

DeepAndBlue napisał/a:

Adela No, ja sobie Ciebie wyobrażałam w ciemnych włosach, prostych do ramion, czarna koszulka z zespołem, ciemne dżinsy, coś w ten deseń. Na jaki się przefarbowałaś?

Ha! J dużo słodyczy- jestem łaskich. Co do tłustego, to średnio... ale przez brak ruchu nie tyję, lecz rdzewieje. A mam zamiar może w góry z koleżanką, co biega jak kozica...

Miałam już różne włosy, takie o jakich piszesz przez większość życia. Tiszert z Ramones też posiadam. Obecnie mam włosy króciutkie, jasny blond, jak Annie Lennox.

2,854 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-03-22 22:34:15)

adela 07 napisał/a:

Obecnie mam włosy króciutkie, jasny blond, jak Annie Lennox.

nic nie widać big_smile
ciemność widać smile

2,855 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-03-22 23:38:45)

Adela Jak masz szczupłą twarz to chyba dobrze Ci w takiej fikuśnej fryzurce?   

A jak rdzewiejesz to jakiś tłuszcz się przyda, naoliwić tu i tam. Jak nie masz tendencji do tycia to ja bym korzystała tongue

Eh, też bym się przeszła gdzieś… tu gdzie mieszkam nie ma gdzie sad Góry są super. Można się zaszyć, zgubić, znaleźć…

Paslawek O popatrz! Czyli woli sobie skakać?

Meh. A ja go chciałam do przytulańca wyciągnąć tongue

Bagiennik

Aj! O dętkę mi chodziło

Czy jestem gotowa na eksperymenty?

Jeszcze pytasz?!?

Ha! A co jak przez przypadek wynajdziemy paliwo do perpetuum mobile? tongue

Edit:

♬♫♪♩ LIVIN’ IN THE SUNLIGHT
LOVIN’ IN THE MOONLIGHT
HAVIN’ A WONDERFUL TIME ♬♫♪♩

♡ლ(´͈◡ુ`͈ლ)

2,856

DeepAndBlue napisał/a:

Paslawek O popatrz! Czyli woli sobie skakać?

[

Niech podokazuje najpierw i się wyskacze - padnie prędzej czy później  a wtedy będzie łatwiejszy big_smile dla Ciebie oczywiście do przytulańca (natury nawet przyrodnik nie oszuka ) tylko że to taki stworek do oswajania jest ,jak mój brat co jak któraś za młodu go kiedyś pocałowała to się rękawem odruchowo wytarł znaczy policzek, potem mu przeszło smile

2,857

Paslawek Hehehe BĘC! XD Dzięki. Aż mnie zawiasy w szczęce bolą. Za uszami nawet smile

2,858 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-23 22:05:42)

paslawek to wie, jak mnie podejść smile Taki warszawski cfaniak big_smile wink

Takie wolne kawałki, to raczej sa dla mnie dobre jako kołysanka do spania smile Odtworzyłem sobie i momentalnie poczułem się senny big_smile

Zdecydowanie lepsze są skoki i biegi niż wolne rytmy smile

Deep
Perpetum mobile? Akcja bez końca? Eksperymenty?-- optymistka z Ciebie tongue

Wysoko mierzysz powiem Ci.. smile

2,859 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-23 22:40:34)

DeepAndBlue napisał/a:

To całkiem zmysłowy mógłby być ten przytulaniec, tak by wystarczyło, żeby w oddali cicho mruczał...

2,860

Panna

taki był plan tongue mógłby mi pomruczeć wink hehe

gorzej jak zacznie chrapać ಠ_ಠ

ja obecnie mam za dużo yin, jakaś depresyjna się robię, potrzeba mi coś epickiego, jakiegoś bata na tyłek tongue

Bagiennik bo ja taka mała, muszę się wspinać na paluszkach, żeby pogłaskać  słońce po brodzie ¯\_(ツ)_/¯

Posty [ 2,796 do 2,860 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 42 43 44 45 46 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024